hosein ati
Registered User
- نوشتهها
- 1,907
- لایکها
- 329
خیلی ممنون جناب firenight666 عزیز.خیلی قضیه رو روشن تر کردید. به خاطر علاقه ای که دارم به این جور بحث ها با اجازتون از میان این دو پست که در مورد بوجیتسو گذاشتین به ترتیب پست ها , تکه تکه نقل قول میکنم و اون جاهایی که دقیقا متوجه نشدم رو بهتون میگم.(ببخشید اگه بعضی جاها چیزای ساده رو هم میپرسم)اینکار صرفا برای اینه که دقیقا شک هامو برطرف کنم.البته پست دومتون خیلی روشن کننده بود ولی گفتم که , میخوام دقیق متوجه بشم.چند سوال هم مربوط به تحقیق شخصی بنده هست که اونها رو هم در متن گنجانده ام. ببخشید اگه موجب دردسر براتون شدم. باز هم تشکر میکنم که اهمیت میدید به سوال بنده.
ایا درست متوجه شدم :بوجیستو مخصوص سربازا بود و برای میدان جنگ تهیه شده بود(چون میگید برای از بین بردن حریف) ولی بودو برای مردم عادی و برای دفاع شخصی در شهر؟(بودو کم خطر تر بود؟)
در این جمله 2 سوال برام پیش اومده:
1- ایا خود بوجیتسو و بودو رشته بودن برای خودشون یا منظورتون اینه که این فرایند برای سبک ها پیش اومد؟(منظورم فرایند حذف بعضی از تکنیک های خطرناک جنگی هست)
2-یکیش هم این که آی کی جوتسو که میگین اولین باره به گوشم میخوره اصلا تو باشگاه ما استادمون از چیزی به اسم آی کی جوتسو حرف نزده.سوال اینجاست ایا چیزی به نام ای کی جوتسو هنوز وجود داره؟(با استناد به اینکه جوجیتسو هنوز منقرض نشده و کنار جودو داره راهشو ادامه میده پرسیدم.)
چه فرقی با ایکیدو داره؟در ای کی جوتسو ضربات مشت و لگد هم بوده؟یا فقط فن های کشنده اش زیاد تر بوده از ایکیدو؟
و یه مورد دیگه اونهم این که طبق تحقیقات بنده(با استناد به ویکیپدیا) ریشه ای کی دو چند سبک مختلف هست و فقط ای کی جوتسو نیست:
سبک های : دایتوریو آیکی جوجوتسو؛ جووجوتسو، کنجوتسو، سوجوتسو، بوجوتسو، اییآیجوتسو، جوجوتسو.
ایا اطلاعی در مورد مطلب بالا دارید؟
یه سوال شخصی دیگه :
فرق بین جووجوتسو و جوجوتسو و جو جیتسو چیه ؟فرق خاصی دارن؟چرا متفاوت نوشته میشن؟
خواهش میکنم دوست عزیز .دلیل اینه که دانش بنده خیلی کمه به نسبت شما وگرنه شما نوشته هاتون برای بقیه راحت قابل فهمه.
همونطور که بالا گفتم من شدیدا از این مباحث خوشم میاد و علاقه دارم در موردشون بحث تا به اطلاعاتم اضافه بشه.
یه سوالی که اینجا پیش میاد اینه که اگه جودو برای باشگاه ها طراحی شده و مناسب میدان نبرد نیست پس چرا این همه به نیرو های ویژه و تکاور ها اموزشش میدن؟
ایا به خاطر تفاوت در شیوه ی نبرد ها در دوران ژاپن قدیم و جهان امروزی هست؟ولی این هم یه مشکلی داره اونم اینه که جودو خیلی قدیمی هم نیست با استناد به صفحه ی جودو در ویکیپدیا این ورزش در سال 1932 پایه گذاری شده یعنی به 100 سال هم نمیرسه.
ایا اطلاعی در این مورد دارید؟
بنده خیلی علاقه مند هستم ولی میدونم زحمت زیادی میطلبه و زمان بر هست پس اصرار نمیکنم ولی خوشحال میشم تاپیکی در مورد تاریخچه سبک های ژاپنی داشته باشیم.
در اخر معذرت میخوام به خاطر اینکه مطلب طولانی شد و سرتونو درد اوردم.
بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.
در این قسمت منظورتون رو دقیق متوجه نشدم:در گذشته چه چیزی بر مبنای بوجیتسو بود؟جنگ؟"بو" به معنای نظامی و "دو" به معنای راه یا مسیر است .
در گذشته (قبل از سال 1600) بر مبنای بوجیتسو بود
"
هدف بوجیتسو تسلط بر خشونت از طریق ایجاد مهارت تکنیکی قوی تر برای از بین بردن حریف است .
در حالی که هدف بودو ، کنترل خشونت و اصلاح خویش بوده است و تاثیرگذاری تکنیک در حاشیه قرار میگیرد .
ایا درست متوجه شدم :بوجیستو مخصوص سربازا بود و برای میدان جنگ تهیه شده بود(چون میگید برای از بین بردن حریف) ولی بودو برای مردم عادی و برای دفاع شخصی در شهر؟(بودو کم خطر تر بود؟)
"
انتقال از بوجیتسو به بودو برای سبک های بسیاری اتفاق افتاد . مثل "کن جوتسو" که به "کن دو " تبدیل شد . یا "جوجیتسو" که به "جودو" تبدیل شد و همینطور "آی کی جوتسو" که به " آی کی دو " تبدیل شد .
در این جمله 2 سوال برام پیش اومده:
1- ایا خود بوجیتسو و بودو رشته بودن برای خودشون یا منظورتون اینه که این فرایند برای سبک ها پیش اومد؟(منظورم فرایند حذف بعضی از تکنیک های خطرناک جنگی هست)
2-یکیش هم این که آی کی جوتسو که میگین اولین باره به گوشم میخوره اصلا تو باشگاه ما استادمون از چیزی به اسم آی کی جوتسو حرف نزده.سوال اینجاست ایا چیزی به نام ای کی جوتسو هنوز وجود داره؟(با استناد به اینکه جوجیتسو هنوز منقرض نشده و کنار جودو داره راهشو ادامه میده پرسیدم.)
چه فرقی با ایکیدو داره؟در ای کی جوتسو ضربات مشت و لگد هم بوده؟یا فقط فن های کشنده اش زیاد تر بوده از ایکیدو؟
و یه مورد دیگه اونهم این که طبق تحقیقات بنده(با استناد به ویکیپدیا) ریشه ای کی دو چند سبک مختلف هست و فقط ای کی جوتسو نیست:
سبک های : دایتوریو آیکی جوجوتسو؛ جووجوتسو، کنجوتسو، سوجوتسو، بوجوتسو، اییآیجوتسو، جوجوتسو.
ایا اطلاعی در مورد مطلب بالا دارید؟
یه سوال شخصی دیگه :
فرق بین جووجوتسو و جوجوتسو و جو جیتسو چیه ؟فرق خاصی دارن؟چرا متفاوت نوشته میشن؟
اینکه مطلب برای شما گنگ بوده است ، یعنی مشکل از من بوده ، که نتوانسته ام ساده و واضح توضیح دهم . از این بابت از شما عذر خواهی میکنم
خواهش میکنم دوست عزیز .دلیل اینه که دانش بنده خیلی کمه به نسبت شما وگرنه شما نوشته هاتون برای بقیه راحت قابل فهمه.
چون مطالب زیادی برای گفتن دارم ، نمیدونم از کجا شروع کنم و همینطور نمیدانم شما چهقدر تشنه این مطالب هستید
همونطور که بالا گفتم من شدیدا از این مباحث خوشم میاد و علاقه دارم در موردشون بحث تا به اطلاعاتم اضافه بشه.
.حوزه فعالیت "دو" در دوجوها و باشگاهها است . اما حوزه فعالیت "جوتسو" صرفنظر از مکان آموزش ، در میدان نبرد استفاده میشود .
یه سوالی که اینجا پیش میاد اینه که اگه جودو برای باشگاه ها طراحی شده و مناسب میدان نبرد نیست پس چرا این همه به نیرو های ویژه و تکاور ها اموزشش میدن؟
ایا به خاطر تفاوت در شیوه ی نبرد ها در دوران ژاپن قدیم و جهان امروزی هست؟ولی این هم یه مشکلی داره اونم اینه که جودو خیلی قدیمی هم نیست با استناد به صفحه ی جودو در ویکیپدیا این ورزش در سال 1932 پایه گذاری شده یعنی به 100 سال هم نمیرسه.
ایا اطلاعی در این مورد دارید؟
تاریخ مفصلی در این زمینه وجود دارد از دوره میجی گرفته تا دوره تایشو و قبل از دوره شووا و بعد از دوره شووا و ....
اگر بیش از این علاقه مند بودید ، فکر کنم باید یک تاپیک جداگانه راه اندازی کنیم . چون مطالب زیاد است برای گفتن .
بنده خیلی علاقه مند هستم ولی میدونم زحمت زیادی میطلبه و زمان بر هست پس اصرار نمیکنم ولی خوشحال میشم تاپیکی در مورد تاریخچه سبک های ژاپنی داشته باشیم.
در اخر معذرت میخوام به خاطر اینکه مطلب طولانی شد و سرتونو درد اوردم.
بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.