roshi.whitewolf
Registered User
در مورد بروس و سبکش تو قسمت خودم نوشتم ،سبک وینگ چان همونه دیگه ،سبک چینی
دست میزاری رو نقطه های کور ها،خوشم میاد خوب به چالش میکشهیک نکته :
در کاراته در محیطی که فضاهای کمی برای مانور است از کدام داچی ها و یا همان نشستها استفاده می شود؟ و کدام کاتاها برای این موارد ارایه شده است؟
در صورت اطلاع این موضوع را بیان بفرمایید تا در یوتیوپ دنبال آن بگردیم.
کامل نیست اما از هاپکیدو که جوان تر است و همین طور جیت کان دو که بروس وقت نکرد کاملش کنه کامل ترهwing chun is mother self defence
:general304::general304::general404::general404:به زبون مشدی
تو جگر مویی،استاد که نیستم،شاگرد به این باحالی دیده بوی نه خدا وکیل مویه دیده بودی؟
سلاماین تن بمیره آدرس باشگاشو بده برم ببینم
ناموسن یه بار رفتم یه باشگاهه استاده پر ادعا بود ترکوندمش
بعد ها استاد جان مشدی گفت این بتویی یه
رییس سازمان هاپکیدو:general404::general404::general404:
سلام
مرسی عزیزم
ازاین اساتید پوشالی زیاد هستند. و مک دوجوهای پولکی
ممنون ازحسن توجه شما
ببر سیاه
سلام عزیزمسلام به همه ی دوستان عزیز و ورزشکاران محترم تاپیک هنرهای رزمی مخصوصا جناب میلاد نینجا
خیلی خوشحالم که میبینم هنوزم دوستان فعالیت میکنن , متاسفانه بنده نه در این تاپیک نه در دنیای واقعی نتونستم اون انتظاری که از خودم داشتم رو بر اورده کنم و نتونستم علاقه ی خودموبه هنر های رزمی مثل قبل نگه دارم. 5 سال پیش شروع کردم و هر روز هفته یک ساعت و نیم تمرین داشتم ولی حدودا یک ساله که دلسرد شدم از باشگاه رفتن ها.
از همه ی دوستان خواهش دارم اگه این حالتو تجربه کردن یا اطلاعاتی راجع بهش دارن منو راهنمایی کنن.
اقا میلاد شما خیلی در گذشته بهم کمک کردین اینبار هم لطفتونو دریغ نکنین که خیلی نیاز دارم راهنمایی کنین که از این حالت در بیام.کلا از فرم افتادم اضافه وزن وحشتناک بی حوصلگی بی رغبتی به تمرین اومده سراغم
والا یه مدتی هس که نا امیدی در زندگی افکارمو مشغول کرده . نا امیدی که میگم منظورم معلوم نبودن وضعیت زندگیه و حتی پس از مرگ که قراره چی بشه ...مگه به تغذیه خودت توجه نداری،تغذیه،افکار،تمرین مهم ترین جزء برای یک هنرمند رزمی است
انرژی درونم کاملا تضعیف شده . اون احساس شادابی اینارو کامل از دست دادم و از چیزی لذت نمیبرم.باید سعی کنی از این حالت در بیای چون انرژی درون تو نهفته شده و با دست روی دست گذاشتن باعث افقی شدن زود هنگام خودت میشی
به نظره من اصلی ترین مشکل و قدم تو این راه همین تنظیم خوابه...سعی کن صبح زوودتر از تخت پاشی و کمی شنا بری
روی مدیتیشن دارم کار میکنم به صورت خود اموز و به کمک اینترنت...کمی که حالت بهتر شد،فکر کن و سعی کن گام فکر کردن ذهنت متمرکز بشه
هیچ وقت نباید به باشگاه بسنده کنیوالا یه مدتی هس که نا امیدی در زندگی افکارمو مشغول کرده . نا امیدی که میگم منظورم معلوم نبودن وضعیت زندگیه و حتی پس از مرگ که قراره چی بشه ...
همه ی این افکار باعث شدن من ذره ذره از همه چی فاصله بگیرم و تغذیه رو کنترل نکنم , تمریناتمو فراموش کنم و افکارم از دست خودم در بره...
انرژی درونم کاملا تضعیف شده . اون احساس شادابی اینارو کامل از دست دادم و از چیزی لذت نمیبرم.
به نظره من اصلی ترین مشکل و قدم تو این راه همین تنظیم خوابه...
روی مدیتیشن دارم کار میکنم به صورت خود اموز و به کمک اینترنت...
ممنون بابت نظرات سازنده.
سلامسلام به همه ی دوستان عزیز و ورزشکاران محترم تاپیک هنرهای رزمی مخصوصا جناب میلاد نینجا
خیلی خوشحالم که میبینم هنوزم دوستان فعالیت میکنن , متاسفانه بنده نه در این تاپیک نه در دنیای واقعی نتونستم اون انتظاری که از خودم داشتم رو بر اورده کنم و نتونستم علاقه ی خودموبه هنر های رزمی مثل قبل نگه دارم. 5 سال پیش شروع کردم و هر روز هفته یک ساعت و نیم تمرین داشتم ولی حدودا یک ساله که دلسرد شدم از باشگاه رفتن ها.
از همه ی دوستان خواهش دارم اگه این حالتو تجربه کردن یا اطلاعاتی راجع بهش دارن منو راهنمایی کنن.
اقا میلاد شما خیلی در گذشته بهم کمک کردین اینبار هم لطفتونو دریغ نکنین که خیلی نیاز دارم راهنمایی کنین که از این حالت در بیام.کلا از فرم افتادم اضافه وزن وحشتناک بی حوصلگی بی رغبتی به تمرین اومده سراغم