• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

roshi.whitewolf

Registered User
لایک‌ها
1,450
یک نکته :
در کاراته در محیطی که فضاهای کمی برای مانور است از کدام داچی ها و یا همان نشستها استفاده می شود؟ و کدام کاتاها برای این موارد ارایه شده است؟
در صورت اطلاع این موضوع را بیان بفرمایید تا در یوتیوپ دنبال آن بگردیم.
دست میزاری رو نقطه های کور ها،خوشم میاد خوب به چالش میکشه
درسته کاتاهای حال حاضر اصلا هیچ اشاره یی به این نکته نداره
خلا موجود رو با تمرین در تنهایی و تفکرات ذاذن حل کردند(البته در آن زمان)
الان کسی به این نکات توجه نداره،در کیوکوشین این نکته فراموش شده
یه داستان خوندم تو یه کتاب(مبارزان بی سلاح فکر کنم)نوشته بود در جنگ جهانی 2
یکی از اساتید استاد فوناکوشی رو در سلول تنگ ببر می ندازند که اول ببر کمی تعلل میکنه
و از مرد میترسه ،بعد استاد کاراته با یک حرکت ببر رو می کشه
یادم اومد فک کنم ایتوسو یاسوتسونه بود اسمش

roshi.whitewolf

Registered User
لایک‌ها
1,450
wing chun is mother self defence
کامل نیست اما از هاپکیدو که جوان تر است و همین طور جیت کان دو که بروس وقت نکرد کاملش کنه کامل تره
جوری که استادم گارد من رو دید سر تکون داد گفت تکامل پیدا کردی اما این کاراته نیست
منم جمله لئون بیک گفتم(هر چیزی که از دستا و پاهای من بیرون میاد کاراته است)

roshi.whitewolf

Registered User
لایک‌ها
1,450
الان یه فیلم داره میزاره به نام برنده و بازنده(چه کلمات پوچی)
تو اون داره واکنش یه هفت تیر کش رو که توبه کرده نشون میده
واکنش موشین که تو علم ثابت شده باعث میشه آلزایمر درمان بشه
این جالبه نه

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یارو فکر کرده از وقتی رفته ژاپن همه چیز تغییر کرده....................................
نه برادر من نه ...............تو همونی هستی که بودی و کمی هم بدتر

فقط شرایط ها تغییر کرده

باتشکر
ببرسیاه
(سایبر شینوبی)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یه بنده خدایی هست ظرف ............سال شده شیهان :general304:
خدا پدر و مادر اینترنت و فیلم و دی ویدی و سی دی بیامرزه. ولی اینا آموزش نیستاااااااااااااااااااااا نگو نه من فیلمو سیدی؟؟؟؟؟؟؟:cool:
خودت میدونی من از همه و همه کس بیشتر در مورد تو میدونم و نزدیکترم
اون زمان اگر من بودم حتی نمیدونستی اینی کار میکنی چی هست و...... اگر پریدی فکر نکن اوووو له له

پس نشین مسخره کن . پس نشین مسخره کن . مسخره نکن .

حله جناب.....................

داستان ها رو خوب بلدم. (واقعیت رو خوب میشناسم)

ببرسیاه

Last edited:

roshi.whitewolf

Registered User
لایک‌ها
1,450
این تن بمیره آدرس باشگاشو بده برم ببینم
ناموسن یه بار رفتم یه باشگاهه استاده پر ادعا بود ترکوندمش:cool::cool::cool:
بعد ها استاد جان مشدی گفت این بتویی یهo_Oo_Oo_O
رییس سازمان هاپکیدو:general404::general404::general404:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
این تن بمیره آدرس باشگاشو بده برم ببینم
ناموسن یه بار رفتم یه باشگاهه استاده پر ادعا بود ترکوندمش:cool::cool::cool:
بعد ها استاد جان مشدی گفت این بتویی یهo_Oo_Oo_O
رییس سازمان هاپکیدو:general404::general404::general404:
سلام
مرسی عزیزم
ازاین اساتید پوشالی زیاد هستند. و مک دوجوهای پولکی

ممنون ازحسن توجه شما

ببر سیاه

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
سلام
مرسی عزیزم
ازاین اساتید پوشالی زیاد هستند. و مک دوجوهای پولکی

ممنون ازحسن توجه شما

ببر سیاه

سلام به همه ی دوستان عزیز و ورزشکاران محترم تاپیک هنرهای رزمی مخصوصا جناب میلاد نینجا
خیلی خوشحالم که میبینم هنوزم دوستان فعالیت میکنن , متاسفانه بنده نه در این تاپیک نه در دنیای واقعی نتونستم اون انتظاری که از خودم داشتم رو بر اورده کنم و نتونستم علاقه ی خودموبه هنر های رزمی مثل قبل نگه دارم. 5 سال پیش شروع کردم و هر روز هفته یک ساعت و نیم تمرین داشتم ولی حدودا یک ساله که دلسرد شدم از باشگاه رفتن ها.
از همه ی دوستان خواهش دارم اگه این حالتو تجربه کردن یا اطلاعاتی راجع بهش دارن منو راهنمایی کنن.
اقا میلاد شما خیلی در گذشته بهم کمک کردین اینبار هم لطفتونو دریغ نکنین که خیلی نیاز دارم راهنمایی کنین که از این حالت در بیام.کلا از فرم افتادم اضافه وزن وحشتناک بی حوصلگی بی رغبتی به تمرین اومده سراغم

roshi.whitewolf

Registered User
لایک‌ها
1,450
سلام به همه ی دوستان عزیز و ورزشکاران محترم تاپیک هنرهای رزمی مخصوصا جناب میلاد نینجا
خیلی خوشحالم که میبینم هنوزم دوستان فعالیت میکنن , متاسفانه بنده نه در این تاپیک نه در دنیای واقعی نتونستم اون انتظاری که از خودم داشتم رو بر اورده کنم و نتونستم علاقه ی خودموبه هنر های رزمی مثل قبل نگه دارم. 5 سال پیش شروع کردم و هر روز هفته یک ساعت و نیم تمرین داشتم ولی حدودا یک ساله که دلسرد شدم از باشگاه رفتن ها.
از همه ی دوستان خواهش دارم اگه این حالتو تجربه کردن یا اطلاعاتی راجع بهش دارن منو راهنمایی کنن.
اقا میلاد شما خیلی در گذشته بهم کمک کردین اینبار هم لطفتونو دریغ نکنین که خیلی نیاز دارم راهنمایی کنین که از این حالت در بیام.کلا از فرم افتادم اضافه وزن وحشتناک بی حوصلگی بی رغبتی به تمرین اومده سراغم
سلام عزیزم
بلغم گرفتی چه جورم
مگه به تغذیه خودت توجه نداری،تغذیه،افکار،تمرین مهم ترین جزء برای یک هنرمند رزمی است
باید سعی کنی از این حالت در بیای چون انرژی درون تو نهفته شده و با دست روی دست گذاشتن باعث افقی شدن زود هنگام خودت میشی
سعی کن صبح زوودتر از تخت پاشی و کمی شنا بری
کمی که حالت بهتر شد،فکر کن و سعی کن گام فکر کردن ذهنت متمرکز بشه
مثلا به این که قراره پنجاه سالگی رو چه جوری بگذرونی فکر ک . افکار زائد مثل افکار سکسی و یا مشکلات کار رو کم کم نادیده بگیری و ذهنت پاک بشه از زوائد فکری.
حیف مشهد نیستی و الا تو چند هفته تا 3 ماه کاری میکردم بشی عین خودم دم و صفری
اینایی که گفتم فعلأ انجام بده ،نتیجه شو حس کن تا بعدش پیشرفته ترشو بهت بگم:general408:

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
مگه به تغذیه خودت توجه نداری،تغذیه،افکار،تمرین مهم ترین جزء برای یک هنرمند رزمی است
والا یه مدتی هس که نا امیدی در زندگی افکارمو مشغول کرده . نا امیدی که میگم منظورم معلوم نبودن وضعیت زندگیه و حتی پس از مرگ که قراره چی بشه ...
همه ی این افکار باعث شدن من ذره ذره از همه چی فاصله بگیرم و تغذیه رو کنترل نکنم , تمریناتمو فراموش کنم و افکارم از دست خودم در بره...

باید سعی کنی از این حالت در بیای چون انرژی درون تو نهفته شده و با دست روی دست گذاشتن باعث افقی شدن زود هنگام خودت میشی
انرژی درونم کاملا تضعیف شده . اون احساس شادابی اینارو کامل از دست دادم و از چیزی لذت نمیبرم.

سعی کن صبح زوودتر از تخت پاشی و کمی شنا بری
به نظره من اصلی ترین مشکل و قدم تو این راه همین تنظیم خوابه...
کمی که حالت بهتر شد،فکر کن و سعی کن گام فکر کردن ذهنت متمرکز بشه
روی مدیتیشن دارم کار میکنم به صورت خود اموز و به کمک اینترنت...

ممنون بابت نظرات سازنده.

roshi.whitewolf

Registered User
لایک‌ها
1,450
والا یه مدتی هس که نا امیدی در زندگی افکارمو مشغول کرده . نا امیدی که میگم منظورم معلوم نبودن وضعیت زندگیه و حتی پس از مرگ که قراره چی بشه ...
همه ی این افکار باعث شدن من ذره ذره از همه چی فاصله بگیرم و تغذیه رو کنترل نکنم , تمریناتمو فراموش کنم و افکارم از دست خودم در بره...

انرژی درونم کاملا تضعیف شده . اون احساس شادابی اینارو کامل از دست دادم و از چیزی لذت نمیبرم.

به نظره من اصلی ترین مشکل و قدم تو این راه همین تنظیم خوابه...

روی مدیتیشن دارم کار میکنم به صورت خود اموز و به کمک اینترنت...

ممنون بابت نظرات سازنده.
هیچ وقت نباید به باشگاه بسنده کنی
به طبیعت برو و اونجا تمرین کن مثل پارک یا جمعه ها بیرون شهر
هر جا یه حیوون دیدی روی اون زوم کن و رفتارشو بدون متوجه شدن حیوون مطالعه و بررسی کن
من با این کار تونستم تقریبأ از بیشتر حرکات نکوته به معنای دست گربه در نینجیتسو سر در بیارم
سعی کن کنجکاوی رو تو خودت روشن کن، به این صورت که به هر موضوعی به شکل خاص خودت نگاه کن
ی شکل خارج از شکل نگاه بقیه، مثلأ سعی کن قالب قندون نگاه کنی و تصورش کنی،بعد قند های درونش رو
تصور کن ک مولکول هاشو میبینی
این جوری خلاقیت در سطح شرلوک و بالاتر میره و به مرور به دقتت اضافه میشه
بعد به خودآگاهی درونی می رسی، بعد اگر هنر رزمی رو ادامه بدی ذهنت به فراتر از ناخودآگاه میرسه
به همین راحتی میشه میجین بود البته اگر از الان شروع کنی راهی ه من رفتم رو یه سال دیگه میشی
یه مبدع،کسی که هر چی ازش می خان تو رشته اش اگر هم ندونه سری خلق می کنه و روش کار میکنه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
مرسی عزیزم
شمارم که داری با من تماس بگیر تا باهم صحبت کنیم

من دغدغه شما رو درک میکنم
همانطور که همرزم گرگ سفید فرمودن خلاقیتت رو ببری بالا

من همیشه هستم
دوستان همیشه بعد از یکی دوسال برمیگردن بالاخره حداقل نبینن ببرسیاه نیست . ما هستیم داداشم حتما کمکت میکنیم

ممنون از حسن توجه شما
ببرسیاه

بالا