• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما که موی تای رو دست کم میگیری با چوب بامبو تمرین میکردی؟
لب ساحل کنار آب تمرین میکردی؟
کجا ؟
بیخودی هم موی تای رو دست کم نگیر

سلام
شما نوشته منو یه بار دیگه بخون من اون موقع که شما نمیدونستی موی تای چیه داشتم موی تای کار میکردم
موی تای رو دست کم گرفتم :eek::eek::eek::eek::eek: شاید منظورت اون عکسه . یه نگاهی به نوشته زیرش بکن میبینی که گفتم این فقط یه مثاله . یعنی اینکه بدونید هر ضربه ای هر چقدر کاربردی و هولناک راه فرار و بدل زدن هم داره پس یه ضربه خوب یا یه سلسله ضربه خوب نمیتونه دلیل برتری یه سبک باشه . بازم میگم هیچ سبکی برتر نیست این هنرجو هست که برتره اونم با خودشناسی و خداشناسی و احترام به جامعه رزمی با هر سبکی

نه کنار ساحل کار نکردم ولی توی شرجی بالای 50 درجه تمرین کردم شما تمرین کردی ؟
لباس شنی تو شرجی پوشیدی ؟ اصلا میدونی چیه ؟
کلاه مبارزه کردن سرت بهت بگن بدو اونم با لباس شنی ؟
با چوب بامبو کار نکردم ولی به نخل لگد زدم . زدی تا حالا ؟
کمتر فیلم ببینید بیشتر به ورزش بپردازید

شما رزمی کارنما هستید دوست عزیز
البته از دوستان خواهش دارم حساب چنین کسایی رو به پای موی تای کارها یا هر سبک دیگه ای نذارید
اساتید موی تای من نازنین ترین انسان هایی بودن که دیدم . نمیدونم الان کجا هستن یا چه سبکی کار میکنن ولی
خدا یاورشون باشه .

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
قربون مرام پهلوونی رزمی کاران
بنظرم بهترین ورزش رزمی ترکیبی از مجموعه تمامی فنون کاربردی هنرهای رزمی دنیاست چیزیکه بروسلی دنبالش بود ولی عمرش اجازه نداد و فوت کرد
با اینکه به طور حرفه ای کشتی تمرین میکنم ولی نیاز دارم یک هنر رزمی یاد بگیرم
وینگ چوون رو دوس دارم
آره قربونش

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سلام
شما نوشته منو یه بار دیگه بخون من اون موقع که شما نمیدونستی موی تای چیه داشتم موی تای کار میکردم
موی تای رو دست کم گرفتم :eek::eek::eek::eek::eek: شاید منظورت اون عکسه . یه نگاهی به نوشته زیرش بکن میبینی که گفتم این فقط یه مثاله . یعنی اینکه بدونید هر ضربه ای هر چقدر کاربردی و هولناک راه فرار و بدل زدن هم داره پس یه ضربه خوب یا یه سلسله ضربه خوب نمیتونه دلیل برتری یه سبک باشه . بازم میگم هیچ سبکی برتر نیست این هنرجو هست که برتره اونم با خودشناسی و خداشناسی و احترام به جامعه رزمی با هر سبکی

البته از دوستان خواهش دارم حساب چنین کسایی رو به پای موی تای کارها یا هر سبک دیگه ای نذارید
اساتید موی تای من نازنین ترین انسان هایی بودن که دیدم . نمیدونم الان کجا هستن یا چه سبکی کار میکنن ولی
خدا یاورشون باشه .

دوست عزیز بی خیال شو!
نرود میخ آهنین در سنگ
بعضی از دوستان اسپمر هستند و هدفشون مسخره کردن و خندیدنه.
این افراد با ساختن اکانتهای کاربری متعدد صرفا قصد منحرف کردن تاپیک رو دارن.
مشخصه شما یه رزمی کار با اصالت و منطقی هستید خودتون رو با افراد معلوم الحال درگیر نکنید.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
اقا مثل اینکه این بحث ها تمومی نداره
این اقایی هم که تازه اومده همون بحث ها رو داره دنبال میکنه
بی خیال بحث درست حسابی کنید
برادر s.alireza
در مورد کاراته و اون سبک ها دیگه اطلاعاتی نداری؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
قربون مرام پهلوونی رزمی کاران
بنظرم بهترین ورزش رزمی ترکیبی از مجموعه تمامی فنون کاربردی هنرهای رزمی دنیاست چیزیکه بروسلی دنبالش بود ولی عمرش اجازه نداد و فوت کرد
با اینکه به طور حرفه ای کشتی تمرین میکنم ولی نیاز دارم یک هنر رزمی یاد بگیرم
وینگ چوون رو دوس دارم
آره قربونش

شما چرا وینگ چون دوست داری ؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

خدا یاورشون باشه .

عزیز ما اینهمه کلنجار رفتیم نشد که نشد . خدا وکیلی این حرفا رو طول کشیده نوشتی و زحمت کشیدی . به جای تغییر مسیر نگاه کن ببین پست بعدی که این چند نفر میدن چیه . دوباره میان میگن ضربه شلاقی میزنیم فیل میخوابه و این حرفا . منم کامل میتونم جواب بدم ولی به خاطر جو تاپیک و دوستانی که فعالیت میکنن به صورت صمیمانه ، دوست ندارم پاسخی بدم . به همه هم پیشنهاد میکنم این کار رو نکنن .

ولی یه جای حرفت گفتی میاید همتون میگید سبک من برتره بهتره . قبول ندارم . اینجا فقط اون چند نفر ( یک نفر با چند اکانت ) که همگی موی تای کارن همچین ادعاهایی دارن . بقیه همه دارن با دوستی و محبت با هم صحبت میکنن و ویژگیها و نقص های هنرهای رزمی رو به چالش میکشن .
من که هیچی . تازه کارم . ولی در حق اساتید بی انصافیه این صحبت .

-----

خوب برای اینکه اسپم نشه یه سوالی که پرسیده بودم جواب نگرفته بودم رو دوباره میپرسم .

بیرون از باشگاه روشی هست که بشه نانچاکو رو به صورت کامل یاد گرفت ؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
در ضمن این یکی از جوابهایی بود که من خیلی جاها میخواستم و میتونستم بدم ولی ندادم . که شما زحمتش رو کشیدی :

" اگه یه وینگ چون با سرعت خودشو به چهل و پنج درجه سمت راست بکشه یه ضربه به بیضه موی تای کار بزنه دیگه یارو قید ازدواج رو باید بزنه
اینو مثال گفتم "

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
خوب برای اینکه اسپم نشه یه سوالی که پرسیده بودم جواب نگرفته بودم رو دوباره میپرسم .

بیرون از باشگاه روشی هست که بشه نانچاکو رو به صورت کامل یاد گرفت ؟

اقا مگه ما مردیم که شما جواب نگیری
ما کوچیکتیم:D:D:D
چند کتاب هست ؟نانچیکو چیز سختی نیست خودت هم میتونی یاد بگیری اگه استاد داشتی حرکت ها بهت بگه که هیچ اگه نه خودت یاد بگیر منم کمکت میکنم
یک استاد دیدم که میگفتم یاد میدم با همون پول باشگاه
یک استاد هم دیدم میگفت فقط خصوصی یاد میدم اینقدر تومن
زیاد سخت نیست فقط حواست باشه نانچیکوی خوب بخری
نانچیکوی خوب خیلی مهمه در تمام حرکتات موثره

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
اقا مگه ما مردیم که شما جواب نگیری
ما کوچیکتیم:D:D:D
چند کتاب هست ؟نانچیکو چیز سختی نیست خودت هم میتونی یاد بگیری اگه استاد داشتی حرکت ها بهت بگه که هیچ اگه نه خودت یاد بگیر منم کمکت میکنم
یک استاد دیدم که میگفتم یاد میدم با همون پول باشگاه
یک استاد هم دیدم میگفت فقط خصوصی یاد میدم اینقدر تومن
زیاد سخت نیست فقط حواست باشه نانچیکوی خوب بخری
نانچیکوی خوب خیلی مهمه در تمام حرکتات موثره

نزن این حرفو ما چاکریم داداش :D:blush::happy:
مساله همون نوع حرکاتشه . ببین من توی هاپکیدو یه سری حرکاتشو یاد گرفتم . تقریبأ 15 حرکت که اینا هیچکدوم با پا نبود . حالا میخوام کاملش کنم .

نانچاکوی خوب نمیدونم چه مشخصاتی داره . یه دونه پلاستیکی داشتم برای آموزش . 1 دونه هم چوبی دارم . به نظرم سنگینه و نمیتونم سرعتم رو باهاش بیشتر کنم .

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
شما چرا وینگ چون دوست داری ؟

بخاطر اون مشت های سریع مثل دست پرت کردن سریع رو گردن و صورت حریف در فنون کشتی
بعدشم کسیکه کشتی کار کرده توی بدنسازی ورزش های رزمی کم نمیاره
بدنسازی وینگ چوون چطوریه؟
ای کاش همشهری من بودی و باهم فنونش رو تمرین میکردیم منم کشتی بطور حرفه ای یادت میدادم
آره قربونش
راستی سیفو در وینگ چوون به استادش میگن؟
رده بندی از مبتدی تا استاد وینگ چون چطوریه؟

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
بخاطر اون مشت های سریع مثل دست پرت کردن سریع رو گردن و صورت حریف در فنون کشتی
بعدشم کسکیه کشتی کار کرده توی بندسازی ورزش های رزمی کم نمیاره
بدنسازی وینگ چوون چطوریه؟
ای کاش همشهری من بودی و باهم فنونش رو تمرین میکردیم منم کشتی بطور حرفه ای یادت میدادم
آره قربونش
راستی سیفو در وینگ چوون به استادش میگن؟
رده بندی از مبتدی تا استاد وینگ چون چطوریه؟

مشتهای سریع یه قسمت کاره . انقدر تکنیک هست که آدم عاشقش میشه . برای هر عملی یه عکس العملی هست اونم به صورت فوق سریع به خاطر تکرار تمارین .

بدنسازی وینگچون طوری هست که من وقتی دست میزنم به شکم مربی احساس میکنم به فولاد دست زدم :D

شما کجایی هستی ؟

استاد بالاترین مقامه . سیفو یک مقدار پایینتر . البته این مورد به خاطر احترامات هست . در کل بخوای حساب کنی سیفو همون استاده .

رده بندی در وینگ چونی که سیفو قهرمانی آورده ( اصل وینگ چون در ایران ) که با نام وو وی تائو شناخته میشه با شالبند سفید شروع میشه و با طی کردن چند شالبند ( تقریبأ کمتر از 10 شالبند ) به شالبند طلایی میرسیم که آخرین جایگاهش هست . که سیفو قهرمانی هنوز اون رو بدست نیاورده . کمی مونده . یکم :D .

جالب اینجاس که سیفو به من گفت این شالبند ها در مدت کمتر از 10 سال اخذ میشه . این باشگاه ها و استادایی که طرف رو 20 - 30 سال به دروغ و به اسم اینکه تکنیک ها فلسفه داره و یک سری افسانه پردازی های دیگه ، سر میدونن فقط به خاطر اینکه پول بیشتری کاسب بشن .

سیفو : استاد
سی هینگ : مربی باشگاه
سی جه : مربی خانوم

در خدمتم .

Last edited:

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
با آدمک چوبی دارین ترمین میکنین؟
فکر نکنم مثل کشتی اینقدر بدوونند ما توی باشگاه روزی 10 کیلومتر تمرین داشتیم
در ورزش کشتی دست توی صورت زیر میخوره بخاطر همین از وینگ چون خوشم اومده
آره قربونش

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
با آدمک چوبی دارین ترمین میکنین؟
فکر نکنم مثل کشتی اینقدر بدوونند ما توی باشگاه روزی 10 کیلومتر تمرین داشتیم
در ورزش کشتی دست توی صورت زیر میخوره بخاطر همین از وینگ چون خوشم اومده
آره قربونش

فرم آدمک چوبی در شالبند 4 ام آموزش داده میشه .
نه اونقدر نه .
خط آخرت رو متوجه نشدم ببخشید .

شما اون ویدئو که گذاشته بودم رو دیدی ؟

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اقا مثل اینکه این بحث ها تمومی نداره
این اقایی هم که تازه اومده همون بحث ها رو داره دنبال میکنه
بی خیال بحث درست حسابی کنید
برادر s.alireza
در مورد کاراته و اون سبک ها دیگه اطلاعاتی نداری؟

نه ولی دارم مطلب جمع میکنم.

نزن این حرفو ما چاکریم داداش :D:blush::happy:
مساله همون نوع حرکاتشه . ببین من توی هاپکیدو یه سری حرکاتشو یاد گرفتم . تقریبأ 15 حرکت که اینا هیچکدوم با پا نبود . حالا میخوام کاملش کنم .

نانچاکوی خوب نمیدونم چه مشخصاتی داره . یه دونه پلاستیکی داشتم برای آموزش . 1 دونه هم چوبی دارم . به نظرم سنگینه و نمیتونم سرعتم رو باهاش بیشتر کنم .

کلا نانچکو به درد رزم نمیخوره جداقل در دوره فعلی چون برگشت داره.
بهترین سلاحها برای رزم از نظر من:چوب(بو) کوتاه تک یا دوبل-تونفا(همینایی که دست پلیساست)
نانچکوی خوب برای مبتدی نانچکویی که نازک باشه و بلند و برای فرد متوسط به بالا نانچکویی که تهش یه کم سنگین تر باشه(برای لنگر داشتن و بیشترین تخریب مثل سر چوب بیسبال)

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
زیبایی که نانچیکو داره تونفا یا بو ندارن . عضلات دست رو بیشتر قوی میکنه . بدون مبارزه میتونی پیروز باشی با توجه به نمایشی که قبل از مبارزه میذاری .

ولی بو هم عالیه . تونفا محدودیت داره .

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
زیبایی که نانچیکو داره تونفا یا بو ندارن . عضلات دست رو بیشتر قوی میکنه . بدون مبارزه میتونی پیروز باشی با توجه به نمایشی که قبل از مبارزه میذاری .

ولی بو هم عالیه . تونفا محدودیت داره .

نانچکو عضلات دست رو قوی میکنه؟طبق چه اصلی؟!!! بعد از یه هفته دستت عادت میکنه و تنها چیزی که بهت میده استقامت و سرعته. مگه اینکه مرتب نانچکو با وزن بالاتر از قبلی استفاده کنی! مثلا نانچکو با وزن 15 کیلوگرم! حسابشو بکن دو تا دمبل بستی به هم داری با قدرت میچرخونی!:D

هم بو محدودیت داره و هم تونفا: بو برای دفاع محدودیت داره و تونفا برای ضربه،کلا تونفا یه سلاح تدافعی برای سلاحهای تیزه مثل کاتانا یا چاقو.

فلسفه جیت کان دو:استفاده از سریعترین راه برای غلبه بر حریف+حذف حرکات نمایشی

منظورتون اگر نمایش قبل از مبارزه توی خیابون باشه که اصلا بکار نمیاد بر حسب تجربه میگم: با یه نفر درگیر شدم نانچکو کشید!! اولین ضربه ای که زد خورد به دستم که سپر سرم کرده بودم خیلی هم درد داشت ولی بعد چسبیدم بهش نانچکو رو ازش گرفتم تا جایی که خورد با همون نانچکو زدمش!:blink:
کسی که رزمی کار باشه همون اولی رو بیشتر نمیخوره چون تنها راه چسبیدن به حریفه. و فکر میکنم ما مبارزه یاد میگیریم برای بالاترین سطح یعنی یک فرد در حد و اندازه و با دانش فنی در سطح خودمون.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
نانچکو عضلات دست رو قوی میکنه؟طبق چه اصلی؟!!! بعد از یه هفته دستت عادت میکنه و تنها چیزی که بهت میده استقامت و سرعته. مگه اینکه مرتب نانچکو با وزن بالاتر از قبلی استفاده کنی! مثلا نانچکو با وزن 15 کیلوگرم! حسابشو بکن دو تا دمبل بستی به هم داری با قدرت میچرخونی!:D

هم بو محدودیت داره و هم تونفا: بو برای دفاع محدودیت داره و تونفا برای ضربه،کلا تونفا یه سلاح تدافعی برای سلاحهای تیزه مثل کاتانا یا چاقو.

فلسفه جیت کان دو:استفاده از سریعترین راه برای غلبه بر حریف+حذف حرکات نمایشی

منظورتون اگر نمایش قبل از مبارزه توی خیابون باشه که اصلا بکار نمیاد بر حسب تجربه میگم: با یه نفر درگیر شدم نانچکو کشید!! اولین ضربه ای که زد خورد به دستم که سپر سرم کرده بودم خیلی هم درد داشت ولی بعد چسبیدم بهش نانچکو رو ازش گرفتم تا جایی که خورد با همون نانچکو زدمش!:blink:
کسی که رزمی کار باشه همون اولی رو بیشتر نمیخوره چون تنها راه چسبیدن به حریفه. و فکر میکنم ما مبارزه یاد میگیریم برای بالاترین سطح یعنی یک فرد در حد و اندازه و با دانش فنی در سطح خودمون.

ممنون از وقتی که گذاشتی . کاملأ تأیید میکنم .

حالا از کجا باید یاد بگیریم ؟ :D
بو رو توی باشگاه از فردا شروع میکنم یاد یادگیری . کوتاه 65 سانتی . تونفا هم 2 شالبند بعد شروع میشه .
میمونه نانچاکو ;)

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
بالا