• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
خواهش میکنم

کتف شما دچار آماس عضلانی و مایع بین مفصلی شده. این ناحیه بسیار حساس هست من بشدت پیشنهاد میکنم عکس بگیرید و پیگیری کنید. پیشنهاد میشه پیش دکتر متخصص بری

ممنون از حسن توجه شما

جسارتا بنده هم نظری داشتم .
با نظر miladninja موافقم . بهتر است عکس بگیرید . دوستی داشتم که از اسب افتاد و دقیقا با همین قسمتی که شما اشاره کردید درد داشت . 6 سال از اون موضوع میگذرد اما هنوز درد دارد . چرا ؟ چون دکتر نرفت . به خاطر اینکه دچار مشکل دوستمون pooria-ir نشوید . بهتر است پیش چند دکتر بروید .:)

با تشکر از دو دوست عزیزم.
امروز رفتم عکس گرفتم و به متخصص ارتوپد مراجعه کردم؛خدارو شکر دکتر عکس رو دید و معاینه کرد و گفت کوفتگی شدید هستش و نوع آسیب رو type1 مشخص کرد. و 2 تا پماد داد و گفت تا 45 روز نباید فشار بیاری و حتی اگر ببندی بهتره،به طور کل برای بهبود کامل هم باید مطلقا فشار نیورد وگرنه دردش کهنه میشه.
برای اطمینان خاطر به متخصص دیگری هم مراجعه خواهم کرد.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
جناب آرمین با توجه به سابقه ی نظامیتون یه سوال داشتم.میخواستم بدونم ارگانهای نظامی کشورمون مثل ****،یگان ویژه و....حاضر به آموزش دادن افراد عادی میشن؟ یعنی اگر من که نظامی نیستم برم قبول میکنن؟ شرایطش چیه؟ اگر به هیچ وجه امکانش نیست، شما چه پیشنهادی در این خصوص دارید؟ با تشکر

سلام اقا مرتضی با احترام به ارمین عزیز
اینطور که خود من تحقیق کردم امکان اموزش به افراد عادی وجود نداره
حتی یکی از اشناهای خودمون مربی یگان ویژه مشهد هست و زمانی که میومد تو خونه بهم دفاع شخصی یاد میداد
فنون معمولی رو بهم یاد میداد و میگفت که بعضی از فنون و حرکات در دفاع شخصی هست که مخصوص خودشونه
وهیچ گونه اجازه ندارن به افراد معمولی باد بدن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خیلی ممنون از بابت جواب.سهم تکواندو در این سبک چقدر هست؟ ضربات دست چطوره؟ نیروی چی(کی) آموزش داده میشه؟ ضربات آرنج و زانو داره؟مبارزاتش درگیرانه و سنگین هست؟ تلفیقی از موآی تای و جوجیتسو؟ اونقدر باهاتون کار میکنن که تکنیک در بدنتون جا بیفته یا پشت سر هم تکنیکه؟ آموزش از روی اصول هست یعنی هدفمنده؟ افت زدن چطور؟ کامل یاد میدن؟ ببخشید سوالهام زیاد شد. باز هم ممنون
با تشکر

در واقع من هنوز هاپکیدو رو شروع به کار نکردم
ولی به باشگاهای زیادی رفتم و تمریناشونو نگاه کردم و در مورد این سبک تقریبا زیاد پرس و جو کردم

در هاپکیدو ضربات پا و دست هم وجود داره و همچنین هاپکیدو ترکیبی از جند رشته رزمی هست مثل موی تای یا جودو و... هست
واما در مورد سوال بعدیتون بستگی به استاد داره که چجوری بخواد باهاتون کار بکنه که اصولی کار کنه یا نه که معمولا اساتید خوب بیشتر اصولی کار میکنن
وهمچنین بستگی به خودتون داره که سریع بتونین تکنیک هارو یاد بگیرین یانه
و شما وقتی که شروع به کار میکنید به مرور تمام فنون رو فراخواهید گرفت
درمورد افت زدن هم اینو بگم که افت تو هاپکیدو زیاد داریم و همچنین افت ها همشون اصولی هست عزیز..

ودر اخر هم بگم یه خوبی که هاپکیدو داره اینه که اینقدر شما را از پشت به زمین می زنن و افت میزنین که دگ زمین خوردن واستون عادی میشه
وپشتتون مثل سفته سفت میشه!!!!!

موفق باشید

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
هاپکیدو رشته خوبیه.یکی از دوستام من در بولینگ عبدو اموزش میبینه و تقریبا جزو سنسی های کلاس هست.بدنش واقعا عین سیمانه !! با اینکه توپوله ولی خیلی سنگه.چند وقت پیش اومد یه فن خلاصی از قفل از پشت رو به ما که چند نفر بودیم یاد بده,حواسش نبود ضربه ی ارنجش خورد تو دندم!! وای نفسم در نمیومد ! قشنگ نزدیک بود بشکنه! خلاصه از رشته هاست که باید اماده این جور حوادث بود توش.راستی اون پست قبلی که من زدم بچه خیلی بهم لطف داشتین,خیلی حال دادین بهم,متشکرم

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
واقعا ممنونم ازتون.هدف من این هست که در درگیری تن به تن_حتی اگر به زمین هم کشیده شد_موفق عمل کنم.درگیری خیابانی یا مسابقات منظورم نیست! منظورم یه چیزی مشابه همون تکاوری هست البته به شکلی اصولی.با توجه به این شرایطی که عنوان کردم به نظرتون جودو مناسب هست؟ در ایران جودوی واقعی آموزش میدن؟ کشتی چطوره؟ با تشکر مجدد

کشتی اوضاع آموزشش بهتر از جودو است . اما اگر بگردی در تهران میتوانی استاد خوب جودو پیدا کنی .
در اصفهان استادی از جودو را میشناسم که به بوشیدو میگه کشتی کچ :wacko: .

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
جناب آرمین با توجه به سابقه ی نظامیتون یه سوال داشتم.میخواستم بدونم ارگانهای نظامی کشورمون مثل ****،یگان ویژه و....حاضر به آموزش دادن افراد عادی میشن؟ یعنی اگر من که نظامی نیستم برم قبول میکنن؟ شرایطش چیه؟ اگر به هیچ وجه امکانش نیست، شما چه پیشنهادی در این خصوص دارید؟ با تشکر

(کیبوردم مشکل داره اینجا)

نمیشه بنده رو نظامی دونست چون نظامی رو معمولا به کادر و ... اطلاق میکنن (میخوام بګم نظامی نیستم)
ببخشید که نمیتونم توضیح کامل بدم در مورد سوالتون :

این که به افراد شخصی آموزش داده نمیشه به صورت کلی کاملا درسته / ولی استثنا وجود داره
اون هم در ارګانهای نظامی مشخص که ارتش جزوشون نیست
در این صورت برای ګذراندن این دوره ها باید شرایط خاصی داشته باشید یا انتخاب بشید
بس از اتمام هم به نوعی نظامی محسوب میشید (قبلش هم باید حداقل عضویت بسیج اساسی داشته باشید)

در مورد ارتش تا جایی که میدونم از این کارها نمیکنه و این که به شخصی آموزش نمیده کاملا درسته
یګان ویژه رو تا جایی که میدونم میتونید در امتحانات ورودیش برای استخدام و آموزش شرکت کنید ولی آمادګی جسمانی بالا میخواد و کار هر کس نیست .../ احتمال زیاد تعهد به خدمت میګیرند

به جز موارد استثنایی و فقط در نهادهای خاص اون هم در صورتی که معرف داشته باشید چنین امکانی برای افراد شخصی وجود نداره / مثلا :

خاطرم هست یک زمانی سباه اګر اشتباه نکنم برای فرزندان نظامی ها در صورت وجود شرایطی دوره آموزشی ګذاشته بود
اصول جنګ نامنظم / چتر بازی / کمی خلبانی در سطح مبتدی / رزم تن به تن / کار با سلاحهای ګرم / استتار و از این قبیل مسایل آموزش داده میشد
چند میلیون تومن هم هزینه میګرفتن (اون زمان ۴ میلیون)

یا رانندګی بلیسی رو تا همین چند سال بیش میشد بدون نظامی بودن آموزش دید ولی هزینه داشت ... اون موقع تعهدش سنګین نبود الان نمیدونم چطور شده

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
چندین سال پیش بنده آموزشی ام را در 05 کرمان گذراندم و بعد با درجه گروهبان 2 به مرکز آموزش پياده ارتش در شیراز که در واقع همون دوره تکاوری خودمون هست اعزام شدم . پس تقریبا میتوانم اطلاعاتی به شما بدهم . تا جایی که من میدانم به هیچ وجه افراد شخصی را آموزش نمیدهند . تنها راه یادگیری این روش ها نظامی شدن است که در نهایت حتی اگر هم شما نظامی بشی ، کمیسونی تشکیل میشود و در آنجا رسته شما مشخص میشود و اصلا معلوم نیست که شما را در کدام رسته بیندازند . البته به شرایط فیزیکی و روحی و همچنین امتیازاتی مثل تیر اندازی و پاسخ به امتحانات و ..... توجه میکنند . در نهایت اگر سوالی بود در خدمتم .
شرمنده ام اینگونه اظهار نظر کردم

فرمایش ایشون کاملا درسته

بنده هم تا حالا ندیدم و نشنیدم که ارتش به شخصی آموزش بده

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
کشتی اوضاع آموزشش بهتر از جودو است . اما اگر بگردی در تهران میتوانی استاد خوب جودو پیدا کنی . در اصفهان استادی از جودو را میشناسم که به بوشیدو میگه کشتی کچ :wacko: .
ممنون.منظورم اینه که در صورت کسب مهارت و تسلط در کشتی،میشه مثلا از پس یک کماندوی امریکایی که جوجیتسو برزیلی کارکرده بر اومد؟ از نظر فن و استراتژی و ...اگر نه پیشنهاد شما چی هست؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنون.منظورم اینه که در صورت کسب مهارت و تسلط در کشتی،میشه مثلا از پس یک کماندوی امریکایی که جوجیتسو برزیلی کارکرده بر اومد؟ از نظر فن و استراتژی و ...اگر نه پیشنهاد شما چی هست؟

نه فکر نمی کنم . آخه این کماندوها موارد دیگری علاوه بر جوجیتسو برزیلی هم کار میکنند . به طور کلی شرایط زمین در نوع انتخاب سبک برای درگیری خیلی دخیل است . آنها علاوه بر جوجیتسو به چند فن مهم از جودو ( جودو تقریبا 55 حرکت پرتابی داره ) و یکسری استراتژی و روانشناسی جنگ منظم و نامنظم و مواردی مربوط به دوره اعتماد به نفس :wacko: و ..... آموزش میبینند . کمی سخت است که یک مسیر مشخص کرد و گفت که اگر در این مسیر پا بگذاری میتوانی بر یک کماندوی آمریکایی غلبه کنی ، و من مطمئن هستم که شما نسبت به این موضوع آگاهی کامل دارید . با شرایطی که در باشگاه های ایران داریم و همچنین نبودن باشگاهی رسمی برای آموزش سبک های نظامی ، توصیه میکنم به عنوان ورزش اصلی جودو کار کنید ، اما در کنار جودو تمرینات بدنی کشتی را انجام بدهید . وقتی توانستید به درجات بالاتر برسید ، در کنار جودو ، بکس کار کنید .
( جوجیتسو برزیلی خیلی از فنونش را از جودو به ارث برده است . Helio Gracie خدا بیامرز ( کسی که جوجیتسو برزیلی را به وجود آورد ) دان 6 جودو داشت .)

در سبک های نظامی مرسوم است که زیاد از پا استفاده نشود . در صورت استفاده ، نباید پا از خط کمر حریف بالاتر برود . فکر میکنم تنها علت این موضوع حفظ بهترین شرایط تعادل بدنی است .

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
نه فکر نمی کنم . آخه این کماندوها موارد دیگری علاوه بر جوجیتسو برزیلی هم کار میکنند . به طور کلی شرایط زمین در نوع انتخاب سبک برای درگیری خیلی دخیل است . آنها علاوه بر جوجیتسو به چند فن مهم از جودو ( جودو تقریبا 55 حرکت پرتابی داره ) و یکسری استراتژی و روانشناسی جنگ منظم و نامنظم و مواردی مربوط به دوره اعتماد به نفس :wacko: و ..... آموزش میبینند . کمی سخت است که یک مسیر مشخص کرد و گفت که اگر در این مسیر پا بگذاری میتوانی بر یک کماندوی آمریکایی غلبه کنی ، و من مطمئن هستم که شما نسبت به این موضوع آگاهی کامل دارید . با شرایطی که در باشگاه های ایران داریم و همچنین نبودن باشگاهی رسمی برای آموزش سبک های نظامی ، توصیه میکنم به عنوان ورزش اصلی جودو کار کنید ، اما در کنار جودو تمرینات بدنی کشتی را انجام بدهید . وقتی توانستید به درجات بالاتر برسید ، در کنار جودو ، بکس کار کنید .( جوجیتسو برزیلی خیلی از فنونش را از جودو به ارث برده است . Helio Gracie خدا بیامرز ( کسی که جوجیتسو برزیلی را به وجود آورد ) دان 6 جودو داشت .) در سبک های نظامی مرسوم است که زیاد از پا استفاده نشود . در صورت استفاده ، نباید پا از خط کمر حریف بالاتر برود . فکر میکنم تنها علت این موضوع حفظ بهترین شرایط تعادل بدنی است .
با تشکر از وقتی که گذاشتید و مفصل جواب دادید.حالا که هدفم عوض شده جودو رو شروع میکنم.انشاء الله

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
هاپکیدو رشته خوبیه.یکی از دوستام من در بولینگ عبدو اموزش میبینه و تقریبا جزو سنسی های کلاس هست.بدنش واقعا عین سیمانه !! با اینکه توپوله ولی خیلی سنگه.چند وقت پیش اومد یه فن خلاصی از قفل از پشت رو به ما که چند نفر بودیم یاد بده,حواسش نبود ضربه ی ارنجش خورد تو دندم!! وای نفسم در نمیومد ! قشنگ نزدیک بود بشکنه! خلاصه از رشته هاست که باید اماده این جور حوادث بود توش.راستی اون پست قبلی که من زدم بچه خیلی بهم لطف داشتین,خیلی حال دادین بهم,متشکرم

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

خواهش میکنم دوست عزیز
بله در این رشته باید امادگی بالایی داشته باشی و بدن رو هم مقاوم میکنه

موفق باشید....

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با تشکر از وقتی که گذاشتید و مفصل جواب دادید.حالا که هدفم عوض شده جودو رو شروع میکنم.انشاء الله

درگیری ها در هاپکیدو بهتر جواب میده تا جودو ولی جودو هم رشته بسیار خوبیه....

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
درگیری ها در هاپکیدو بهتر جواب میده تا جودو ولی جودو هم رشته بسیار خوبیه....
راستش ذهنیت خوبی نسبت به سبکهای ترکیبی ندارم.بعد هم علاقم به سبکهای درگیرانه و سنگین_که البته اصولی هم باشه_بیشتره.مثل کیوکوشین و جودو.از بابت جوابهاتون ممنون

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
درود تا جایی که من میدانم در مواردی به جوجیتسو ، یاوارا هم میگفتند . ولی چرا بعضی ها به همین یه تیکه چوب ، یاوارا میگویند ؟؟ منظورم اینست که آیا اشتباه است یا دلایل تاریخی دارد ؟؟

ممنون

درود تا جایی که من میدانم در مواردی به جوجیتسو ، یاوارا هم میگفتند . ولی چرا بعضی ها به همین یه تیکه چوب ، یاوارا میگویند ؟؟ منظورم اینست که آیا اشتباه است یا دلایل تاریخی دارد ؟؟

ممنون

yawara یکی از سلاح هایی که به دلایل زیادی شخصا اون رو میبسندم
قرار بود یه سزی مطلب بزارم در مورد سلاحهای دفاع شخصی مناسب شرایط امروز که توش در مورد یاوارا نوشتم

شخصا خیلی به Yawara/ Kubotan /Koppo علاقه دارم
happysmiley.gif

به دلایل عدیده که انشالله در اون مطلب میګم خدمتتون

یاوارا سلاح جدیدی محسوب نمیشه و نمیشه اون رو یک اختراع دونست
حدود ۱۹۳۰ برفسور Frank Matsuyama یاوارا رو برای استفاده بلیس به قولی اختراع کرد .... هدف این بود که جایګزین باتوم باشه و سلاح کمکی بلیس
ګفته میشه که فنون یاوارا از تانتوجتسو مخصوصا tsuki waza اومده
زمانی که نمیخواستن خونی ریخته بشه تانتو رو از غلاف در نمیاوردن و همونطوری استفاده میکردن
در دوره ای هم بین نیروهای بلیس به شدت محبوب بوده ولی الان یاوارا جتسو بیشتر در مدارس جوجیتسو آموزش داده میشه و مثل سابق محبوب نیست

این منابع رو خودم استفاده کردم و به شدت در این زمینه توصیه میکنم :

Bruce Tegner : Stick Fighting
Masaaki Hatsumi : Stick Fighting

البته توجه داشته باشین که مفهوم سنتی یاوارا امروزه تغییر کرده و یاوارا میتونه به جای یک استوانه چوبی در سایز مشخص به هر شکل و از هر جنسی باشه
مثلا یک چراغ قوه کوچک و فلزی یک یاوارا محسوب میشه (میدونین که بنده همه چیز رو مدرن دوست دارم
biggrinsmiley.gif
)
خودتون هم میتونید یاوارای دلخواه خودتون بسازید ... کاری نداره
happysmiley.gif

yawara10.jpg

فایل های ضمیمه

• Yawara.jpg
    Yawara.jpg
    45.4 KB · نمایش ها: 68

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
راستش ذهنیت خوبی نسبت به سبکهای ترکیبی ندارم.بعد هم علاقم به سبکهای درگیرانه و سنگین_که البته اصولی هم باشه_بیشتره.مثل کیوکوشین و جودو.از بابت جوابهاتون ممنون

هاپکیدو هم جزء سبک های درگیرانه وسنگین و اصولی هست و شیلنگ تخته ای که نیس
یک هاپکیدو کار واقعب و کسی که اصولی کار کرده باشه میتونه با چند نفر درگیر بشه و همچنین دفاع شخصی های خشنی داره...

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
هاپکیدو هم جزء سبک های درگیرانه وسنگین و اصولی هست و شیلنگ تخته ای که نیسیک هاپکیدو کار واقعب و کسی که اصولی کار کرده باشه میتونه با چند نفر درگیر بشه و همچنین دفاع شخصی های خشنی داره...
من کلا به سبکهای ترکیبی اعتماد ندارم.منظورم فقط هاپکیدو نبود.اتفاقا یکی از همین سبکهای ترکیبی که تا حدودی هم معروف شده در دسترسم بود ولی حتی برای دیدنش هم نرفتم چه برسه به ثبت نام.یه باشگاهی هست هاپکیدو آموزش میده.رفتم دیدم با اینکه ساعت شروعش 30/21 هست.ولی بیشترشون نوجوان و حتی نونهال هستن.ولی مثلا جودو یا کیوکوشین،نوبت نونهالان و نوجوانان قبل از ساعت 19 هست.یعنی بیشتر باشگاه ها(به قول ژاپنی ها دوجو) که من دیدم اینطور بود.فکر کنم بخاطر شباهتش به تکواندو باشه که گرایش سنین پایین به این سبک بیشتر هست.واقعا قصد توهین ندارم امیدوارم بد برداشت نکنید.با تشکر

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
yawara یکی از سلاح هایی که به دلایل زیادی شخصا اون رو میبسندم
قرار بود یه سزی مطلب بزارم در مورد سلاحهای دفاع شخصی مناسب شرایط امروز که توش در مورد یاوارا نوشتم

شخصا خیلی به Yawara/ Kubotan /Koppo علاقه دارم
happysmiley.gif

به دلایل عدیده که انشالله در اون مطلب میګم خدمتتون

یاوارا سلاح جدیدی محسوب نمیشه و نمیشه اون رو یک اختراع دونست
حدود ۱۹۳۰ برفسور Frank Matsuyama یاوارا رو برای استفاده بلیس به قولی اختراع کرد .... هدف این بود که جایګزین باتوم باشه و سلاح کمکی بلیس
ګفته میشه که فنون یاوارا از تانتوجتسو مخصوصا tsuki waza اومده
زمانی که نمیخواستن خونی ریخته بشه تانتو رو از غلاف در نمیاوردن و همونطوری استفاده میکردن
در دوره ای هم بین نیروهای بلیس به شدت محبوب بوده ولی الان یاوارا جتسو بیشتر در مدارس جوجیتسو آموزش داده میشه و مثل سابق محبوب نیست

این منابع رو خودم استفاده کردم و به شدت در این زمینه توصیه میکنم :

Bruce Tegner : Stick Fighting
Masaaki Hatsumi : Stick Fighting

البته توجه داشته باشین که مفهوم سنتی یاوارا امروزه تغییر کرده و یاوارا میتونه به جای یک استوانه چوبی در سایز مشخص به هر شکل و از هر جنسی باشه
مثلا یک چراغ قوه کوچک و فلزی یک یاوارا محسوب میشه (میدونین که بنده همه چیز رو مدرن دوست دارم
biggrinsmiley.gif
)
خودتون هم میتونید یاوارای دلخواه خودتون بسازید ... کاری نداره
happysmiley.gif

مشاهده پیوست 227139

ممنون از شما

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
جناب آرمین نگفتید برای اینکه مشابه نظامی ها آموزش ببینیم چکار کنیم.یکی از اساتید_که اسمشونم نمیدونم_جودو رو توصیه کردن و من با توجه به شرایط جودو و علاقه ام به این سبک،تصمیم به یادگیری جودو گرفتم.میخوام نظر شما رو در این خصوص بدونم.با تشکر

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من کلا به سبکهای ترکیبی اعتماد ندارم.منظورم فقط هاپکیدو نبود.اتفاقا یکی از همین سبکهای ترکیبی که تا حدودی هم معروف شده در دسترسم بود ولی حتی برای دیدنش هم نرفتم چه برسه به ثبت نام.یه باشگاهی هست هاپکیدو آموزش میده.رفتم دیدم با اینکه ساعت شروعش 30/21 هست.ولی بیشترشون نوجوان و حتی نونهال هستن.ولی مثلا جودو یا کیوکوشین،نوبت نونهالان و نوجوانان قبل از ساعت 19 هست.یعنی بیشتر باشگاه ها(به قول ژاپنی ها دوجو) که من دیدم اینطور بود.فکر کنم بخاطر شباهتش به تکواندو باشه که گرایش سنین پایین به این سبک بیشتر هست.واقعا قصد توهین ندارم امیدوارم بد برداشت نکنید.با تشکر

دوست عزیز منم تا حالا باشگاه های زیادی از رشته های دیگر دیدم که نوجوانا و بقیه با هم قاطی هستن
بستگی به خود باشگاه و استاد داره بازم هر طور که خودتون دوس دارید میتونید انجام بدید....
موفق باشید

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
جناب آبتین چرا دیگه از جیت کاندو چیزی نمیگید؟ من و جناب natars منتظر مطالب ناب شما در این خصوص هستیم.با تشکر

بالا