• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
سلام خدمت تمام استادان گرامی
از اینکه محفل گرمی از تمام سبکهای رزمی تشکیل شده خیلی خوشحالم
یکی از دوستان معتقد بود که ووشو بیشتر یه رقصه تا یک ورزش رزمی من کاملا با این حرف مخالفم چونکه هنر های رزمی چینی مادر اولیه تمام ورزشهای مشرق زمینه ولی به علت پیچیدگی آموختن تمام رموز آن احتیاج به زمان زیادی داره اولین اصل در هر هنر رزمی چینی تعادله و هاهنگی(تعادل و هماهنگی در حرکت در فکر در تنفس و 00000) اگر امروزه از یک هنر رزم فقط اصل مبارزه اون را در نظر بگیریم شاید یکسری از سبکهای بیروح امریکایی که از ترکیب چندین سبک و رشته رزمی بوجود اومدن خیلی از دیگران سر باشن ولی اونکه در عمل نشان داده میشه اینه که دامنه حرکات و ضربات در یک جایی به انتها میرسه(مثلا یک ضربه مشت را حداکثر به چند روش می شه زد)با پایان گرفتن دامنه حرکات تازه اول کاره اینجاست که سبکهای اصیل هیچوقت کم نمی یارن.
سبکهایی که فقط محدودن به یکسری حرکاتن در آخر بعد از یادگیری چیز جدیدی برای آموزش ندارن و تموم میشن
و حتی این سبکها به علت فیزیکی بودنشون با بالا رفتن سن ورزشکار عملا اون را کنار میزنن.
ولی ووشو یکی از اون هنرهای مشرق زمینه که تا آخر عمر میشه اون را انجام داد و باعث سلامت دائمی جسم و روح و روان میشه دلیلم هم اینه که هر روز صبح در پارکهای کشور چین خیل بیشماری از مردم چین از پیر و جوان
(تای چی) کار میکنن.
من خودم یک پیرمرد چینی 80 ساله را دیدم که به راحتی بر روی 2 انگشت خود بالانس میزد در حالی خیلی از رزمی کارهای در سن خیلی پاینتر شاید نتونن.
ووشو ی چینی از لحاظ کلی به دو گروه عمده شمالی و جنوبی تقسیم میشه که به علت خصوصیات جغرافیایی و فیزیک بدنی اون کشوره-بدین صورت که مردم شمال چین که بیشترشون در مناطق کوهستانی ساکن هستند و دارای قد بلندتری هستند مبدع سبکهای شمالیند که در این سبکها از ضربات پا و مبارزات با فاصله دور بیشتر استفاده میشه.
در سبکهای جنوبی از مبارزات نزدیک و کاربرد ضربات دست بیشتر استفاده میشه علت هم زندگی در جلگه ها روی قایقها و فضای کمه و همچنین قدهای کوتاهترشون.
در هنرهای رزمی قدیمی چین یک استاد رزمی کار در اصل یک پزشک خوب هم بود شناختن طب سوزنی آشنایی به خواص داروها و شناختن چاکراهای انرژی بدن همه از اصول استادی در این سبکها بود.
امروزه در معابد چین سبکهای نا شناخته ای وجود دارد که فقط پیروان این معابد می توانند از آنها استفاده کنند .فقط گاهگاهی اخبار و شنیده ها از این فنون به بیرون درز پیدا میکند مثلا استفاده از فنون لمس مرگ.

زمانی که بودیدهارما(داروماتیئشی-راهب تامو)حوالی سال525 قبل از میلاد برای آموزش اصول خود به خاندان لیانگ به چین مسافرت کرد پس از دیدار با(He Si Ya Ven)امپراتور چین(سلسله لیانگ) تصمیم میگیرد که محلی را برای تعالیم خود برگزیند که
معبدی در دامنه کو هها را برای اینکار انتخاب میکند که این معبد در طی زمان پس از آسیبهای فراوان و باز سازی های زیاد نامی بر خود دارد که مانند یک افسانه جاویدانه اونم (شائولینه).
در شائولین اولین بار راهب تامو به منظور آموزش قواعد مذهبی خود( قواعد بسیار سخت انضباطی و ریاضتهای شدید و پرهیزگاری)به دلیل آماده نبودن پیروان خودکه یکی پس از دیگری بعداز اجرای آنها دچار ضعف و بیحالی می شدند بر آن شد که یکسری از حرکاتی را ابداع کند که باعث تقویت جسم و روانشون بشه واین حرکات ابدایی (18 حرکت)آغاز شکل گیری هنرهای رزمی مشرق زمین شد.هر چند هستند بعضی از مورخین که دامنه هنر رزمی را به منطقه آسیای میانه (حتی ایران) وقبل از راهب تامو میرسانند.
18 حرکت یا تمرین مشهور به(18 لو هان چوان)یا 18 مشت راهب-(چوان=مشت) مثل ریشه اولیه تمام هنر های رزمی مشرق زمین خصوصا چین شد در ابتدای هنرهای رزمی چینی باید این 18 حرکت اولیه یاد گرفته بشن(11 حرکت و 7 حرکت تکراری).
امروزه در تای چی چوان می تونیم نمونه کامل این 18 حرکت را ببینیم.
این شمه ای کوتاه از هنرهای رزمی چین قبل از ابداع پنچ سبک اصلی(اژدها-ببر-پلنگ-مار-درنا)

وای چقدر زیاد شد ببخشید اگه زیاد نوشتم.:blush:
تا بعد..........:wacko:

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
665021562500001.jpg

سلام
هنر رزمي بانوان در نين جوتسو در مقايسه با آقايان ظريف تر و ماثرتر بكار مي رود. يك نينجاي درعين ناباوري مي تواند به مقصود و اهداف خود برسد و معمولا روي خانم ها برداشتها همراه با ظرافتهاي زنان و مادران ، همراه با بي جراتي شكل گرفته شده است.
تعليمات سازمان يافته در هنر رزمي نين جوتسو كه شامل صحيح و آرام حركت كردن ، با دقت به محيط نگاه كردن،شناختن توانايي هاي روحي و جسمي خود، استفاده از استعدادهاي دروني،انواع تمرينات بدن سازي، كاربرد انواع سلاح هاي سنتي و مدرن گرم و سرد، شناخت علم شيمي ،جهت يابي در تمام شرايط ( شهر، كوهستان، جنگل ) حركات آكروباتيك، انعطاف بدني ، تيرگي و پنهان ماندن در شب، جهش هاي سريع در برابر محرك هاي ناگهاني، اجراي حركات زيباي كاتا، انواع درگيريهاي با سلاح و بدون سلاح در برابر متجاوزين، درك به موقع از محيط و الهام گرفتن از طبيعت مسائلي هستند كه از يك نينجا فردي منحصر به فرد مي سازد.
يك نينجاي شجاع، به هزار شمشير مي ارزد
نينجاها افرادي هستند كه در هيچ شرايطي محيط بر آنها اثر ندارد و مي توانند مسائل را از قبل پيش بيني كنند و راه كارهاي مورد نياز را از قبل پايه ريزي كنند و به همين دليل قادر به انجام اعمال خارق العاده و كارهاي دور از ذهن هستند.
زنان نينجا همواره زناني هستند متفاوت با ديگران و از نظر علم روانشناسي و قدرت جسمي و فكري در سطح فراتر از افراد عادي هستند و علي رغم جثه ظريف و ظاهري ساده و آرام داراي قدرت زيادي براي نفوذ در درون افراد و راهيابي به اعماق دشمن را دارند. راههاي زيادي براي مقابله با اين نيروها وجود دارد كه بسيار راحت تر و بي خطرتر است و مي تواند با استفاده از اين راهها اثر بيشتري بر روي حريف گذاشته يكي از مهمترين مسائلي كه در اين رشته به زنان آموزش داده مي شود فنون دفاع شخصي است كه اين زنان را قادر مي سازد تحت هر شرايطي راه نجات مبارزه و يا حتي فرار را بيابند و با استفاده از اين فنون زنان قادرند به تنهايي در مقابل چند نفر ايستادگي كنند و در واقع به علت گذراندن شرايط ويژه هيچ موضوعي چه فيزيكي و چه رزمي قادر به شكست دادن آنها نيست.
يكي از مشخصات ويژه ي اين هنر براي بانوان خود باوري و كشف استعداد هاي پنهان مانده در درون آنهاست.

براي يك نينجاي شجاع، هيچ چيز غير ممكني وجود ندارد

666117500000002.jpg

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام دوستان من به ایران برگشتم
از امروز در خدمتتون هستم دیگه
خوش امديد استاد :) گفتم نكنه رفتيد كانادا ماندگار شديد.

یکی از دوستان معتقد بود که ووشو بیشتر یه رقصه تا یک ورزش رزمی
منو ميگيد همچين حرفي نزدم وخودم ووشو كار ميكنم. ولي ضعف هاي فعلي را نميشه ناديده گرفت .بازم ميگم تاوقتي فرم از مبارزه جدا باشه چيزي بيشتر از يك رقص نيست(منظورم فرم نه كل ورزش ). و ممنون از توضيح هاي كه داديد.

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

به استاد شائولین و استاد بروس لی خوشامد میگم امیدوارم بتونیم از مطالب عالیتون بهره کافی ببریم.

با تشکر

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از lord cyah :
خوش امديد استاد :) گفتم نكنه رفتيد كانادا ماندگار شديد.

منو ميگيد همچين حرفي نزدم وخودم ووشو كار ميكنم. ولي ضعف هاي فعلي را نميشه ناديده گرفت .بازم ميگم تاوقتي فرم از مبارزه جدا باشه چيزي بيشتر از يك رقص نيست(منظورم فرم نه كل ورزش ). و ممنون از توضيح هاي كه داديد.

دوست عزیزم آیا می شود که سر از بدن جدا باشد ، اگر شد می توان فرم و مبارزه را نیز از هم جدا کرد در اصل فرم و مبارزه دو مسیر با یک هدف را دنبال می کنند و جدا از هم نمی توانند یکدیگر را تکمیل کنند کلاً معنی فرم یا کاتا در زبان ژاپنی که در کاراته بکار می رود این است ( اجرای مبارزه و تکنیک با فرد خیالی ) در ضمن ممکن است در هر فرمی ضعفهایی پیدا شود اما در اصل ضعف اصلی از بد اجرا کردن اجرا کنندگان فرم می باشد نه صرفاً از خود فرم . با نگاهی اجمالی بر روی هنر جویان تمامی رشته ها می توان دریافت افرادی که در اجرای تکنیک و فرم ضعیف می باشند در مبارزه نیز موفق نیستند .
با آرزوی توفیق و سرفرازی برای شما

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
استاد تعبیر زیبایی به کار بردید امیدوارم در دنباله بحث امروز بتونم یه چیزهایی در مورد تاریخچه هنر رزمی اضافه کنم .
راستی استاد عزیز اگه می شه اون بحث تاریخی که توی تاپیک انزجار در مورد مبداء هنرهای رزمی که معتقد بودید ریشه در ایران داره را -اینجا مطرح کنید تا با دیگر دوستان هم این بحث را دنبال کنیم.

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از roje_aria79 :
استاد تعبیر زیبایی به کار بردید امیدوارم در دنباله بحث امروز بتونم یه چیزهایی در مورد تاریخچه هنر رزمی اضافه کنم .
راستی استاد عزیز اگه می شه اون بحث تاریخی که توی تاپیک انزجار در مورد مبداء هنرهای رزمی که معتقد بودید ریشه در ایران داره را -اینجا مطرح کنید تا با دیگر دوستان هم این بحث را دنبال کنیم.

صحیح است, بنده هم تقاضا می نمایم

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از roje_aria79 :

به نام خدا
دوست و استاد عزیزم roje_aria79 با کمال میل حاضرم .
زمانی که در حضور استاد عزیز محسن احمدی فعالیت داشتم استاد مطلب وحکایت جالبی را عنوان نمودند زمانی که استاد احمدی به چین رفته بودند و زمانی که به علت تلاش و پشتکار شان جایزه اژدهای طلایی که هر ده سال یک بار به بهترین فرد تعلق می گیرد را از استاد اعظم معبد دریافت کردند رو کردند به استاد بزرگ معبد و گفتند آیا می دانید این لباس و این نوع هنر رزم در سالیان دراز و متمادی ابتدا نزد ایرانیان بوده و اینک شما به دنباله رو آن ادامه دهنده این راهید البته برای این جانب نیز شنیدن این مطلب شگفت آور بود بدین جهت چون کنجکاو شده بودم از استاد خواستم چند دلیل قانع کننده بیاورد ایشان با ذکر مطالب زیر این جانب را متقاعد ساختند .
1 - در زمان بسیار دور و پادشاهی کورش کبیر سربازان و رزمی کاران مخصوص ایرانی با پا بندهای مخصوص که طنابها یی را جهت محکم سازی به دور آن پا بند ها بصورت ضربدری می بستند به جنگ می رفتند چیزی که اینک در معبد شائولین برای اولین بار مشاهده شد که بر گرفته از رسم جنگجویان ایرانی بوده است جهت صحت گفته های اینجانب بودن دستبند ها و پابند ها و چکمه ها در موزه نادر شاه و ..... می باشد که به وضوع این مطلب را اثبات می کند .
2 - حرکات تند و پیچش و چرخش سریع شمشیر ها به همراه آمیختگی هنر آکروبات ( البته در حد ابتدایی آن ) ابتدا در جنگهای ایرانیان در مقابله با دشمنان بسیار چشمگیر بوده است و بعدها بوسیله هنر جویان معابد چینی تکمیل شد و ادامه یافت (در ضمن باید متذکر شوم این مطالب که عنوان می شود این نیست که تمامی فنون و فرمهای موجود ابتکار ایرانیان بوده است موضوع این است که سنگ بنای آن از هنر ایرانیان بوده است و حتی شنیده ام که الفبای چینی ها نیز برگرفته از الفبای قدیم ایران بوده است که امید است این مطلب را دوستان عزیز دیگری اگر اطلاعی از این موضوع دارند ما را نیز مطلع کنند ) .
3 - حرکات و تکنیکهای و ضربات کف دست که اینک جزء بسیار مهم فنون رزمی، آشکار و مخفی ووشو می باشد در بین جنگاوران قدیم ایرانی دیده می شده است .
4 - در معابد زرتشت قدیم دقیقاً موبدان به شکل امروزی راهبان چینی لباس می پوشیدند و گردن بند بزگی مانند تسبیح های امروزی راهبان چینی به گردن می آویختند و کلمه سوسو را با چشمان بسته و نیمه بسته جهت ذن گرفتن تکرار می کردند .
انشالله جهت تکمیل گفته ها منتظر مطالب دیگر ی در آینده باشید .
سرافراز و کامروا باشید .

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از Muhammadinfo :
جوجیتسو (در ژاپنی: 柔術 تلفظ: جوجوتسو) یکی از ورزش‌های رزمی است.

در حدود 3000 سال قبل کشاورزان و روستائیان ژاپنی برای مقابله با سارقان و سربازان امپراتوری که به قصد چپاول آنان هجوم میاوردند اقدام به ابداع فنون و حرکاتی کردند که امروزه ما آن را به نام جوجیتسو میشناسیم.

این حرکات شامل بر ضربه زدن - گرفتن - پرتاب کردن - و فشار آوردن بر روی مفاصل حریف بود در دورانهای مختلف استادان این فنون با تعلیم و گسترش این فنون باعث پیشرفت و تکامل کیفی و کمی تکنیکهای جوجیتسو شدند

در این میان نیز استادانی بودند که با تکمیل و توسعه بخشی از این فنون و حذف حرکات مرگبار و خطرناک جوجیتسو ورزش جدیدی را ابداع کردند. مانند پروفسور جیگارو کانو که ورزش جودو را به جهانیان معرفی نمود .

در حدود 45 سال قبل با ورود مستشاران خارجی که برای آموزش نیروهای پلیس به ایران آمده بودند اولین تکنیکهای نوین این ورزش به ایرانیان معرفی شد و همچنان این روند ادامه داشت و انحصاراٌ در اختیار نیروهای نظامی و انتظامی بود و با نام فنون دفاع شخصی در ایران شناخته و تدریس می‌شد .

استادان فنون رزمی در ایران هر کدام با سلیقه و در حد توان خود اقدام به آموزش فنون دفاع شخصی میکردند و سازمان و ارگانی نظارت بر این امر نداشت در چند سال گذشته افراد مختلفی کمر همت بستند که به ورزش جوجیتسو در ایران سر و سامانی دهند.
.....برای اطلاعات بیشتر به http://en.wikipedia.org/wiki/Samurai مراجعه کنید.......

با سلام

آقا من یه مدت نبودم شرمنده ، اینو شما در صفحه 19 دادید ،

باید بگم که تلفظ صحیح جووجوتسو هست همونطور که خودتون گفتید ! جوتسو به معنی هنر هست ولی جیتسو معنی نمیده در این امر ،
برای تاریخچه هم بگم متاسفانه یکم اشتباه کردید ، جوجوتسو ، ایکی دو تا از فنون اصلی سامورایی ها بودن که بعدا ایکیدو و جودو هم تحت تاثیر او دوتا به وجود اومدن !
جووجوتسو در خانوداه امپراطوری و سامورایی ها آموزش داده می شد و
برای کامل کردن سخنان شما الان هم چند نوع جوجوتسو داریم که جوجوتسو برزیلی و سنتی لز بین همش معروف تره .

این نکته هم لازم دیدم بگم که درسته سامورایی ها به خاطر اعتقاداتشون بعضی از کارای نینجا رو نمی کردن ولی ضربه از پشت زدن ، استفاده از پودر های فلفل و شن که تو ظرف های خاص نگه داری می کردن برای پاشیدن به صورت حریف و ... رو انجام می دادن ! پس نگید سامورایی ها خوب بودن !!! چون 1- اونا به مردم بی پناه حمله میکردن ! روش جنگ اونا هم با بقیه یکی بود ! جنگ جنگه !!!

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
به به ! پیوستن زینگ ینگ رو به بوگی نینجا تبریک میگم !

عضو شدن آقای سینا قلی پور هم به این ف.ر.م تبریک میگم ! سینا جان یه جایزه قرار بود بدی برای کسی که جواب سوالا را میگه !
روزی که سایت آپ شد ، تنین به من زنگ زد ! گفت سایت رو نگاه کنم ! همون موقع جواب ها رو اف گذاشتم ! زنگم زدم ! شمارم هم رو موبایل افتاد ! ولی کسی برنداشت !

این سنسی شروکی هم که خدا حفظش کنه انگار رفته کربلا ! کپی رایت هم رعایت نمی کنه ! بعضی وقت ها هم اطلاعات غلط میده به بقیه ! که باعث میشه وب لاگ اونا بسته شه ! امیر جان میدونه کیو میگیم !

برای تاریخچه هنر های رزمی ! این خیلی قبل از نادر شاه هست و توی چندین سنگ نبشته قدیمی و جدیدتر ( سانسکریت ) که در هند به دست اومده گفته شده که " در اون زمان انجمن های رزمی مخفی در ایران برای ارتش و یا ضد اون عمل میکردن "
که بعد هند تحت تاثیر اون قرار گرفته ، و بعد این راهب هدنی میره شایولین و با رزم محلی چین و رزم مغولی انجمن مخفی رزمی شایولین رو تشکیل میده ! در همان حال هم یه انجمن رزمی - چریکی در چین تشکیل میشه ! و .....

همه اینا رو من قبلا گفتم ! باید یه کسه دیگه هم میگفت هنرهای رزمی به این شکل که ما میشناسیم اول از ایران بوده ؟ > جدا از هنر های رزمی محلی میگم ! >

!!!

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
آقا یه سری عکس از نیسنجا ها و کونو ایچی های ایران دارم که احتمال %99 ندید ! اینجا پستش کنم ؟!
یا بزارم شینوبی قرمز ؟!

اقایون نینجا ، لطفا بعدا کپی رایت رعایت کنید !

در ضمن سایت داوری نینجا چیز جالبی هست !!! چون هیچ جای دنیا وجود نداشت
:f34r:

LIN KHU CHU

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یه سری عکس از نیسنجا ها و کونو ایچی های ایران دارم که احتمال %99 ندید ! اینجا پستش کنم ؟!

اگه این کارو بکنید که خیلی عالیه

------------------------------------

ممنون از مطالب تمام اساتید محترم

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یک مطاب را باید گوش زد بشم که کنگ فویی به نام کنگ فوی لامادو وجود داره که در ایران هم هست و به معنای کنگ فوی قوم باستانی ایران است که برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت: http://www.kungfu-lamado.com مراجعه کنید.

از آقای سایبر هم خواهش میکنم که عکسها رو بزارن.
راستی چرا سایت redshinobi صفحه هاش به هم ریخته و دیگه آپدیت نمیشه؟

با تشکر

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از SHAOLIN :
به نام خدا
دوست و استاد عزیزم roje_aria79 با کمال میل حاضرم .
زمانی که در حضور استاد عزیز محسن احمدی فعالیت داشتم استاد مطلب وحکایت جالبی را عنوان نمودند زمانی که استاد احمدی به چین رفته بودند و زمانی که به علت تلاش و پشتکار شان جایزه اژدهای طلایی که هر ده سال یک بار به بهترین فرد تعلق می گیرد را از استاد اعظم معبد دریافت کردند رو کردند به استاد بزرگ معبد و گفتند آیا می دانید این لباس و این نوع هنر رزم در سالیان دراز و متمادی ابتدا نزد ایرانیان بوده و اینک شما به دنباله رو آن ادامه دهنده این راهید البته برای این جانب نیز شنیدن این مطلب شگفت آور بود بدین جهت چون کنجکاو شده بودم از استاد خواستم چند دلیل قانع کننده بیاورد ایشان با ذکر مطالب زیر این جانب را متقاعد ساختند .
1 - در زمان بسیار دور و پادشاهی کورش کبیر سربازان و رزمی کاران مخصوص ایرانی با پا بندهای مخصوص که طنابها یی را جهت محکم سازی به دور آن پا بند ها بصورت ضربدری می بستند به جنگ می رفتند چیزی که اینک در معبد شائولین برای اولین بار مشاهده شد که بر گرفته از رسم جنگجویان ایرانی بوده است جهت صحت گفته های اینجانب بودن دستبند ها و پابند ها و چکمه ها در موزه نادر شاه و ..... می باشد که به وضوع این مطلب را اثبات می کند .
2 - حرکات تند و پیچش و چرخش سریع شمشیر ها به همراه آمیختگی هنر آکروبات ( البته در حد ابتدایی آن ) ابتدا در جنگهای ایرانیان در مقابله با دشمنان بسیار چشمگیر بوده است و بعدها بوسیله هنر جویان معابد چینی تکمیل شد و ادامه یافت (در ضمن باید متذکر شوم این مطالب که عنوان می شود این نیست که تمامی فنون و فرمهای موجود ابتکار ایرانیان بوده است موضوع این است که سنگ بنای آن از هنر ایرانیان بوده است و حتی شنیده ام که الفبای چینی ها نیز برگرفته از الفبای قدیم ایران بوده است که امید است این مطلب را دوستان عزیز دیگری اگر اطلاعی از این موضوع دارند ما را نیز مطلع کنند ) .
3 - حرکات و تکنیکهای و ضربات کف دست که اینک جزء بسیار مهم فنون رزمی، آشکار و مخفی ووشو می باشد در بین جنگاوران قدیم ایرانی دیده می شده است .
4 - در معابد زرتشت قدیم دقیقاً موبدان به شکل امروزی راهبان چینی لباس می پوشیدند و گردن بند بزگی مانند تسبیح های امروزی راهبان چینی به گردن می آویختند و کلمه سوسو را با چشمان بسته و نیمه بسته جهت ذن گرفتن تکرار می کردند .
انشالله جهت تکمیل گفته ها منتظر مطالب دیگر ی در آینده باشید .
سرافراز و کامروا باشید .

استاد عزیز در تایید سخن شما بنده هم چند نمونه تاریخی را ذکر میکنم .در زمان حمله تیمو ر لنگ به منطقه شرقی ایران در کوههای شمال افغانستان در درگیری با دو قوم (پاتان و غور )که از آریایی های اصیل و بسیار قدیمی بودند
به نوعی از مبارزات از دور مواجهه شد که در این درگیری سربازان از داسهایی استفاده می کردند که با وصل کردن زنجیر به آنها و پرتا بشان از راه دور سر از تن حریف جدا می کردند. امیر تیمور پس از غلبه بر آنها که به سختی بدست آمد پس از سوال از آنها متوجه می شود که این نمونه رزم از زمانهای بسیار قدیم در این قوم موجود بوده.
در جنگها و لشگر کشیهای هخامنشیان و خصوصا خشایار شاه به یونان در لشگر ایران نوعی از جنگجویان قوم سکاها وجود داشتند که با وسیله هایی شبیه همان داسها به نبرد می پرداختند.
در ضمن اگر به سیر نفوذ دین مانی و مانویون نگاه کنیم به نفوذ این دین و به طبع فرهنگ ایرانی در مناطقی از چین می رسیم.
در مورد ضربات با کف دست و شیوه چرخان شمشیر زنی هم در بسیاری از جنگهای ایرانیان از این شیوه استفاده می کردند مثلا در جنگ چالدران که در مواجهه 9به 1 ترکان به ایرانیان بود سربازان ایرانی به علت کم بودن تعداد از این شیوه استفاده می کردند.
در مورد خط اوستا(دین دبیره)که کامل ترین خط جهان می باشد فکر نمیکنم که با خط ماندارین(چینی )همخوانی داشته باشند چون خط چینی حدود 800حرف دارد ولی دین دبیره(اوستا)حدود بیست و چند حرف.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
البته اینی که میخوام عزض کنم یه جورایی اخبار ورزشیه ولی یه ربطی هم به این تاپیک داره.

اقای مانی شمس(پسر عمه ی بنده ی حقیر) قهرمان مسابقات کشوری در رشته ی رزمی یوکادو شد , در وزن 95- .

و بعد از عید نوروز هم برای مسابقات جهانی روسیه اعزام میشه.

بنده هم به ایشون تبریک میگم.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از The_Last_Dragon :
سلام

یک مطاب را باید گوش زد بشم که کنگ فویی به نام کنگ فوی لامادو وجود داره که در ایران هم هست و به معنای کنگ فوی قوم باستانی ایران است که برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت: http://www.kungfu-lamado.com مراجعه کنید.

از آقای سایبر هم خواهش میکنم که عکسها رو بزارن.
راستی چرا سایت redshinobi صفحه هاش به هم ریخته و دیگه آپدیت نمیشه؟

با تشکر

سلام همرزم !
اولان این کونگ فو من دراوردی بود ، 2. سایت صفحاش به هم نریخته سرعت تو پایین کامل لود نمیشه
3. از کانچو بپرس چرا اپ دیت نمیشه !

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
آقا اینجا اتچمنتشو باز کنید من عکسا رو بزارم !

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از cyb3rninja666 :
به به ! پیوستن زینگ ینگ رو به بوگی نینجا تبریک میگم !

از بازگشت شما استاد محترم بسیار خوشحال شدیم:lol:

از تبریک شما نیز سپاسگزارم و امیدوارم در این هنر از دانسته های شما و دیگر اساتید حاضر در فروم بهره مند گردم

پیروز باشید:f34r:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نظر من استاد کلمه مقدسی هست و هر کسی لایق این کلمه نیست ×
من حتی نتونستم شاگرد خوبی برای استادم باشم چه برسه به اینکه استاد باشم !
استاد بدون با دانستن فرق میکنه !
خوبه این جمله رو از استاد عزیزم ، سنسی فروزند اینجا نقل کنم : " میراث یک نینجا استاد اوست "

راستی شما با سنسی آتنا کار میکنید یا سنسی عابدینی ؟ و آیا همرزم کریمی هم میشناسید ؟!

:f34r:

zhao goang

Guest
لایک‌ها
0
با عرض سلام و عرض احترام خدمت اساتید محترم amirhvr & xing ying

بنده البته در رشته زیبا و ظریف " نین جوتسو " مهارتی ندارم و از مطالب شما اساتید و دیگر استادهای محترم کمال استفاده را می کنم. رشته من " آیکیدو " است و چون فروم هنر های رزمی است من سعی می کنم از اطلاعات ناچیزم برای شما بنویسم.

Aikido_000.jpg

آیکیدو به معنی طریقت هماهنگی جسم با روح است.به همین دلیل در آیکیدو تمارین فوق العاده زیادی ( به خصوص در رده های بالا )در باره انرژی درونی وجود دارد . آیکیدو را اساتید آن به این معنی یاد کرده اند : "مبارزه برای زندگی یا مرگ ".چراکه کوچکترین اشتباه در این ورزش حتی در تمرینات آن می تواند موجب مرگ هر کدام از مبارز ها شود. اغلب هنرجو های آیکیدو به کارآمد بودن تکنیک هایی که تمرین می کنند ، اعتقاد کامل دارند.هنرجو های تازه کار اغلب این اصل را فراموش می کنند که سه رکن اصلی در حرکات فیزیکی وجود دارد ، انرژی،فضا و زمان. اگر ما بتوانیم این سه عامل را تحت کنترل خود داشته باشیم ، خواهیم توانست بر حریفان به مراتب بزرگتر و قوی تر از خود غلبه کنیم. لذاست که محدوده سنی حرکات آیکیدو از 5 سال تا 75 سال است.خود من که یک فن را به یک بچه 6 ساله یاد دادم همان تکنیک را از او خوردم که باعث شد مچ دستم را تا سه روز ببندم.
در آیکیدو باید با حریف کاملا هماهنگ بود. غفلت جایز نیست.باید در لحظه درست فن را اجرا کنید ، نه یک ثانیه زود و نه یک ثانیه دیر. در فنون آیکیدو اغلب از انرژی شخص مهاجم استفاده می شود. و باعث می شود که هرکس بتواند حریفان فوق العاده قوی تر از خودش را تحت کنترل خویش قرار دهد.

GW00ChrisIkkyo.jpg

بالا