با عرض سلام، کاملا با آقای amin734mo موافقم.
3 تا مطلب:
1- منظورم توهین به کسی نبود و شاید از کلمات مناسبی استفاده نکردم. منظورم از اون جمله این بود که شاید در زمان اون اساتید بزرگ هم افرادی بودند که اونها رو در مورد سبک هاشون سرزنش میکردن ولی همین که این سبک ها با این همه اقبال مواجه شدند نشون میده که "نیاز" برای این سبک ها وجود داشته و بقول آقای amin اگه اینطور نبود این سبکها رفته رفته از یادها میرفتن.
2- اینکه با قطعیت می فرمایید: "میرزایی هم که عاقبت از کونگ فو سازی به فرقه سازی روی آورد" برای من جای سواله! شما مدرکی در این مورد دارید؟ اگه نه بهتره فرمایشتون رو تجدید نظر کنید.
3- بله بهتره بجای این صحبت های خاله زنکی بحث فنی داشته باشیم.
برای شروع بنده کتاب "کاراته و ذن کاراته" اولین کتاب در مورد رشته های رزمی که در ایران توسط یارومه میرزایی نوشته شده رو معرفی می کنم. این کتاب قبل از ابداع هنر توآ توسط آقای میرزایی طبع شده. این کتاب در سه بخش نرمش ها و تمرینات عمومی، ضربات مختلف دست و پا و مکتب تائو و ذن تنظیم شده که با توجه به تاریخ نگارش این کتاب و مسئله اولین بودن، نمایانگر تخصص و تبهر نویسنده است.
http://www.kungfutoa.ca/images/books/zenkarate.pdf
در مورد این مطلب که بروسلی باعث اشاعه و محبوبیت توآ شده، من سنخیتی نمی بینم. بطور مثال چرا سبب محبوبیت کاراته کان ذن ریو یا تکواندو نشده؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
تشکر از جناب musashi که مطلب ارزنده ای رو طرح کردند
با تقدیم احترام
اصولا فلسفه وجود فروم، شبکه های اجتماعی و ... هم همینه که بشر میتونه و باید گفتگو کنه و دیالوگ هم وقتی ایجاد میشه که دو نفر از دو تفکر متفاوت باشن. باید سعی کنیم که این فعالیت ها ما در این تاپیک و هر جای مشابه یک خروجی (سنتز) داشته باشه که حتما حاصل تعامل تز و آنتی تز باشه. اگر به این سمت حرکت کنیم یعنی مفید بودیم.
مخصوصا الان که همه سلایق هم حضور دارن! :LoL
در ضمن من با شناخت نسبی که از دوستان دارم همه اهل گفتگو هستن اصلا به همین خاطر اینجا میان. خود من در بدو ورودم اشتباهی مشابه داشتم که با کمک دوستان حل شد