• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اسانید محترم

سوال اول : اسم ستاره های پرتابی چیست ؟
سوال دوم :اسم خنجر که سه تا دندونه دارد چیست ؟
سوال سوم : اسم چاقو خیلی کوچک که فکر کنم پرتابی هست چیست ؟
ممنون

نام ستاره ها در نین جوتسو شورایکن می باشد که چند صفحه ی قبل در رابطه با آن مطالبی ارائه شد

2nh2ljn.jpg

متاسفانه نام خنجر را نمی دانم ..
شاید منظورتان همان خنجری هست که در دست کانچو می باشد ؟

3ypkkz6.jpg

و نام چاقو بو شورایکن می باشد و بله برای پرتاب هم هست

موفق و پیروز باشید..
شیماس // اوس

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
گفت پيغامبر علي را کاي علي شير حقي پهلوان پردلي
مولوي
دوستان من عاشق علی هستم:(

شهادت مولا حضرت علی (ع) را خدمت شما دوست و همرزم محترم و تمامی شما عاشقان آن حضرت تسلیت عرض می کنم

حضرت امير ( ع ) می فرمایند :
غني ترين شما، قانع ترين شماست

وهمچنین در جایی دیگر می فرمایند :
زبان، نماينده عقل است

التماس دعا

2hqqdfl.jpg

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13

نام ستاره ها در نین جوتسو شورایکن می باشد که چند صفحه ی قبل در رابطه با آن مطالبی ارائه شد

موفق و پیروز باشید..
شیماس // اوس

salam , be nazare man manzooresh one ke to lakposht haye ninja hast, chon oon 3 tayi hasti , va hamoontor ke goftam esme on selah " sai " hast ke yek selahe okinawayi hast va dar ninjutsu vagheyi < bujinkan > vojode khareji nadare ! ama dar chizi ke dar iran tahte onvane ninjutsu kar mishe , in selah vojod dare , va hamchenin dar kungfu haye irani

age ham in selahe to daste aghaye faraji manzorete , esme koli in selah haye fazayi , " haber - ya kard haye haber " hast

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
یه حرکتی تو ذهنم هست نمی دونم چی هست کسی می تونه توضیحی در رابطه با این حرکت بده

در مقابل دشمن از پشت با دو دست روی زمین می ایستم و در حالی که پاها را برای ایستادن از روی زمین به بالا می بریم به صورت دوچرخه ای یا پایدان زدن با کف پا روی صورتش می دویم!!! و در انتها هم به صورت به صورت پشتک واروت فرود می یایم؟؟؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
cyb3rninja666 چرا فارسی تایپ نمی کنید

salam ! harkateto lotfan bishtar tozih bede , va begoo male che sabke razmi gharare bashe, ya ehyanan chizayi hast ke to filmaye cinamayi vojod dare ?
choon porsidi migam ,na class gozashtane na chizi ! na laptopam layoute farsi ya arabic dare, na fontesho !

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
راستیاتش نمی دونم تو فیلم دیدم یا خودم کشف کردم احتمالا قبلنا یه جایی دیدم که تو ذهنم قشنگ اومده یادم نیست

نمی دونم مال چه سبکی هست اما اگر اجرا بشه ضربه خیلی قشنگ و کاری هست که طرف رو قافل گیر می کنه
فرض کنید شما ایستادید و دشمن روبروی شماست سپس شما از پشت به زمین می افتید و سپس با کف دو دست بدن خود را مستقیم به بالا می برید در این حالت پشت شما به دشمن میشه در حالی که پا ها را دارید بالا می برید با حرکت پایدان زدن دوچره روی صورتش می دوید
میشه هم با پاشنه پا روی سینش دوید
مثل پشتک زدنه با دوپا هست

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
راستیاتش نمی دونم تو فیلم دیدم یا خودم کشف کردم احتمالا قبلنا یه جایی دیدم که تو ذهنم قشنگ اومده یادم نیست

نمی دونم مال چه سبکی هست اما اگر اجرا بشه ضربه خیلی قشنگ و کاری هست که طرف رو قافل گیر می کنه
فرض کنید شما ایستادید و دشمن روبروی شماست سپس شما از پشت به زمین می افتید و سپس با کف دو دست بدن خود را مستقیم به بالا می برید در این حالت پشت شما به دشمن میشه در حالی که پا ها را دارید بالا می برید با حرکت پایدان زدن دوچره روی صورتش می دوید
میشه هم با پاشنه پا روی سینش دوید
مثل پشتک زدنه با دوپا هست

رفتم يه برنامه دونلد کردم که پينگليش رو به فارسی تبديل کنه¡ والا این حرکتی که ميگی رو نميفهمم - بدم به نظر من که کاربرد نداره حداقل اینطوری که تو الان گفتی خصوصا که ميگی پشتت ميشه به طرف يا اینکه از پشت خودتو ميندازی زمين فک کن شيشه يا چيزی رو زمين باشه..

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
بابا شما چقدر خطری به شرایط نگاه می کنید شیشه کجا بود حالا فرض کن تو سالن هستیم یا رو اسفالت
اگر سریع اجرا بشه فکر کنم خوب باشه

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوريکن = اسم ستاره نينجا shuriken
تبی = کفش نينجا - indoor
( جيکا تبی ) = -outdoor
اون خنجره 3 شاخ = سای که يک سلاح اکيناوايی هست و در نينجوتسو واقعی <بوجينکان > وجود نداره @

Tabi // jika Tabi

استاد از اطلاعاتتان ممنون

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

2nh2ljn.jpg

3ypkkz6.jpg

موفق و پیروز باشید..
شیماس // اوس

ممنون استاد

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
بچه ها میگن دیروز یعنی یکشنبه از شبکه مهاجر آموزش نینجوستو بخش شده چه کسی اطلاعی در این خصوص داره
زمان بخش کی هست؟ و چه روزهایی

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
به خصوص استاد امیر و استاد cyb3rninja666
و البته دوستان جدید نینجا کارم استاد miladninja و استاد stand cold و استاد گرامی و دوست جدیدمان poyeshsoft

اولا شهادت حضرت علی را به همه تسلیت میگم و دوما تو این شبای قدری ما رو هم دعا کنید.

با اجازه
خداحافظ :f34r:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به دوستان نینجا

آقای standcold من هم شبکه مهاجر رو شنیدم که داره تبلیق میکنه ولی زمان شروعش نمی دونم شاید امیر حسین بدونه

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام به همه دوستان
به خصوص استاد امیر و استاد cyb3rninja666
و البته دوستان جدید نینجا کارم استاد miladninja و استاد stand cold و استاد گرامی و دوست جدیدمان poyeshsoft

اولا شهادت حضرت علی را به همه تسلیت میگم و دوما تو این شبای قدری ما رو هم دعا کنید.

با اجازه
خداحافظ :f34r:

ممنون من هم تسليت ميگم و يه خواهش لطفاً منو استد يا لقب این چنينی صدا نکنيد¡ قبلاً هم دليلش رو گفتم و نينجا هم صدا نکنيد ... بگيد " کوشا " يا " ای دی منو " صدا کنيد ممنون خداحافظ

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من میخوام نظرتون رو در مورد کانچو اکبر فرجی رو بدید لطفا هر نظری رو دارید بدید
اوس

سلام

اگر نظر بنده را هم بخواهید باید بگویم که استادم شیهان آق ساقلو دوست کانچو ایشان را تایید کردند و گفتند که استاد خیلی خوبی اند.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
ghablan ham goftam, az nazare razmi momkene ostade khoobi bashe , vali har kasi noghate manfi dare ! va manzoram az razmi, chiz hayi bood ke khodeshon kar kardan na chizi ke kar nakarde -- ke ina ro khodeshon gofte bodan kar kardan

, kendo, koksolwon, teakwando,boxe chini, kungfu, shin zen ryu karate !, shena

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
خوب این همه فيلم به اصطلاح نينجوتسو ديديد حالا من چنتا فيلم از بوجينکان نينجوتسو ميزارم ببينيد چيه ...نه کسی نقاب داره ¡ نه کسی پشتک نيموارو ميزنه و نه از این کارا ... این چيزيه که تو همه بوجينکان هايه دنيا کار ميشه و بش ميگن نينجوتسو تو همه دنیا ...

http://i-topaz.com/saPtBra

این لینک مستقیم 3 تا فیلک الان دارم میزارم ، سوالی داشتید درباره فیلما بپرسید

راستی این " شین دن فوودو ریو // Shinden Fudo Ryu " که سمینارش هم اینجا بود ؛ به گفته خود شیهان آرنواد ، از عجیب ترین وکارآمد ترین ریوها بین 9 ریوی هست که تو بوجینکان آموزش میدن ..

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
دوست من کوشا جان یک سوال از شما داشتم
برای جفتک زدن باید چه مقدماتی رو طی کرد مثلا شما در پست قبلی گفتین که باید حرکت پل بزنیم و راستایش زدم اما دستم از پشت سر خم نمی شود که زمین رو بگیرم؟؟؟!!!
از خودم خیلی بدم اومد یعنی چی؟ که نمی تونم یک حرکت پل ساده رو انجام بدم ممکنه روش رو بلد نباشم؟

میشه مفصل در این ضمینه توضیح بدید

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
اول من چیزی برای پل نگفتم !!
2 -- من میگم جفتک وارو !! برا شوخی و خودمونی هست ، مثل لنگ و لقد !! شما بگو پشتک و نیم وارو و ....

حالا چه حرکتی رو می خوای بزنی که اگه من تو پارکور یاد گرفته باشم کمک کنم !!

بالا