پیش از ورود در تصوراتمون از این سرزمین و ساکنانش ناخودآگاه فکر میکردیم که زنان این سرزمین هر موجودی میتونند باشند ولی حتما باید جوان باشند.فکر میکنم که اکثر مردان چنین تصور و تلقی در مورد زنان دارند.واژه ی"زن"در تصور ذهنی ما مردان معمولا تداعی گر زن جوان و زیبا و دلرباست و زنان هر چه پا به سن میگذارند از ذهن و خیال اغلب مردان کنار میروند.از یک سنینی به بعد آنان یا تبدیل به یکی از مردان و یا از جلوی چشمشان کاملا محو میشوند.اما این زنان کارآمد خیلی تو چشم بودند هر چند به نظر میرسید برخی از آنها مادربزرگ باشند...
××××××××
حالا دیگر به خوبی میتوانم درک کنم که چرا بسیاری از مردان از پیشرفت حرفه ای و تخصصی زنان خشمگین و منزجرند....زیرا این مسئله خواهی نخواهی مزاحم برخی از ایده آل های غیر متعارف جنسی مردان است چرا که به طور موقت هم که شده زنانگی-شاید بهتر است بگویم"اغواگری"-را پس میزند و از بین میبرد
×××××××
این زنان اصلا لوند و جذاب(از نظر جنسی)نیستند.موضوعی که از همان بدو ورودمان به زنستان مایکل نسبت به آن اعتراض داشت و میگفت این زنان"زنانه"نیستند و فاقد"جذابیت و دلربایی اند".زیبایی پرشور و سلامت جسمانی و روحی آنام میل و لذتی زیبایی شناسانه را بر می انگیخت و نه تحریک آمیز.لباس و ها زیور آلاتشان حتی ذره ای تحریک کننده نبود.و این به نظرم از روحیه ی قوی و اتکا به نفس آنان حکایت داشت.روحیه و منشی که تا آن موقع در هیچ زنی ندیده بودم
زنستان_ شارلوت پرکینز گیلمن
+ ارزش یکبار خوندن رو داره