• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
سلام رفقا چندتا کانال یا پیج عالی از اساتید بورس بفرستید لطفا من زیاد با اساتید اشنا نیستم تشکر

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دلیل اینکه در آینده ای نه چندان دور شاخص یک میلیونی، دلار 18-19 تومنی، سکه 7-8 میلیونی و پراید 80-90 میلیونی رو خواهید دید:

آخرین سرعت چاپ پول در اقتصاد ایران

کل نقدینگی تزریق شده به اقتصاد در 9 ماه ابتدایی سال نزدیک به 380 هزار میلیارد تومان بوده است. یعنی به طور میانگین در هر روز از سال 98، بیش از 1370 میلیارد تومان نقدینگی جدید خلق شده است. این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، در هر روز 850 میلیارد تومان به حجم نقدینگی افزوده شده بود. در نتیجه سرعت خلق این شاخص پولی نسبت به سال قبل در هر روز بیش از 60 درصد بیشتر شده که قابل تامل است.

نقدینگی با سرعت رشد فعلی در پایان سال 99 به 3 هزار هزار میلیارد تومن میرسه. نقدینگی 3 هزار هزار میلیاردتومنی یعنی پراید 100 الی 120 میلیونی، دلار 20 الی 25 هزار تومنی. نهایتا به دلیل ***** مصنوعی بازار و بگیر و ببند شاید کمی دیرتر از پایان سال 99 به این قیمتها برسیم، اما در نهایت خواهیم رسید.

بله الان پراید 100 میلیونی برای خیلی ها عجیب و غیر قابل تصوره، همونطور که در گذشته ای نه چندان دور پراید 40 50 و 60 تومنی عجیب به نظر میومد و همه این قله ها فتح شد:D

حالا هی بنیاد منیاد رو بالا پایین کنید :D

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان افق کوروشو بگیرید
خودرویی هم از محل تجدید ارزیابی فکر نکنم بیارزه
من افق کوروش را حدود یکساله دارم سهم خیلی کم ریسکی هست بازیگر جالبی هم داره کلا بعضی وقتها عشقش میکشه سهم را مثبت می کنه بعضی وقتها منفی خیلی کاری به بازار نداره :Dبرا خودش نوسان میکنه اما همیشه به سمت بالا بوده .از نظر بنیاد هم دائما در حال افزایش شعب و سهم فروشش از خرده فروشی هست

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
نه اینو از سایت های زیادی خوندم !
والا از اردیبهشت هر روز یه عده میگن بازار باد کرده و باید خالی شه ولی نتیجه چی شده !؟
البته قبول دارم شاید یه سری سهم ها زیادی بالا رفته باشن ولی کلیت بازار این جوری نیست
من خیلی شنیدم و خواندم که بازار 470-480هزار و بعدش 500مقاومت داره .فکر کنم حتی اگر سهم های زیادی جای رشد داشته باشند بازم این اعداد ایجاد مقاومت روانی روی افراد می کنه و احتمالا حدود همین اعداد اصلاح خواهیم داشت .
اما به نظر من تا دلار به سمت بالا است و هر روز پول جدید داره وارد بازار میشه ریزش سنگینی نخواهیم داشت.
هر عرضه اولیه ای میشه رکورد قبلی را از نظر تعداد کد بورسی میشکنه .یعنی اینکه هر روز داره پول جدید وارد بازار میشه.اما خدا نکنه یک خبر بد بیاد همه این افراد تازه کار میرند صف فروش و یک دفعه سقوط آزاد و من بدبخت میشم:eek:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
آغاز اصلاح سهم‌های کوچک بازار سرمایه از چند روز آینده

تهران - ایرنا - یک کارشناس بازار سرمایه گفت: اصلاح را نباید در سهم‌هایی که رشد نکرده‌اند و اکنون در مرحله‌ای کمتر از ارزش واقعی خود قرار دارند جست و جو کرد بلکه اصلاح در سهامی شکل می‌گیرد که از محدوده تحلیلی خود فاصله گرفته‌اند.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یکی نیست به اینا بگه آخه گوسپند مجبوری روی 5- بفروشی. 300 میلیون سهم بانک تجارت تو صف فروش بود جمع شد. الان باز 46 میلیون سهم روی 652 ریال هست
نمیزارن قیمتا یکم بالا بره فرت فروش میزنن. برای ضرر کردن وارد بورس شدن؟

صف فروش شد 400 میلیون.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
صف فروش تجارت 700 میلیون هم رد کرد.

136 میلیارد تومن صف خرید ومهان. ارزش معاملات 0.4 میلیارد تومن
128 میلیارد تومن صف خرید کلر. ارزش معاملات اینم 0.4 میلیارد تومن

48 میلیارد تومن صف فروش تجارت

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
ادامه رکوردشکنی‌های شاخص بورس تا سال آینده

یک کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه عزم دولت پررونق کردن بازار سرمایه است، گفت: اگر اتفاقی در عوامل اصلی بازار رخ ندهد، همچنان فضای مثبتی برای رشد بازار سرمایه و رکوردشکنی‌های جدید شاخص بورس برای امسال و سال آینده وجود خواهد داشت.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دوستان نظرتان در مورد #وتوشه چیست؟ یک تحلیل هایی انجام داده ام اما برای خریدش مردد هستم. یعنی به نظرم خوب (نه عالی) است اما نمی دانم اگر فردا منفی بخورد بخرمش یا نه!!! :(

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان نظرتان در مورد #وتوشه چیست؟ یک تحلیل هایی انجام داده ام اما برای خریدش مردد هستم. یعنی به نظرم خوب (نه عالی) است اما نمی دانم اگر فردا منفی بخورد بخرمش یا نه!!! :(
تحلیلتونو میزارید ماهم یه بررسی کنیم واسه خرید :rolleyes:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
تحلیلتونو میزارید ماهم یه بررسی کنیم واسه خرید :rolleyes:

با گوشی تایپ می کنم بنابراین به صورت موجز و مختصر می گویم:

افزایش درآمدهای عملیاتی

افزایش سرمایه از سود انباشته

سرمایه گذاری های خوب در بخش لوازم خانگی خصوصا انصراف شرکت های سامسونگ و ال جی باعث می شود تا شرکت پارس خزر سهم بیشتری از بازار را نصیب خود کند

عدم بدهی های مالی

هرچند پی به ای سهم بالا است اما به نظرم اصلاح خوبی کرده است. اگر فردا منفی بخورد یک پله ورود می کنم.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
با گوشی تایپ می کنم بنابراین به صورت موجز و مختصر می گویم:

افزایش درآمدهای عملیاتی

افزایش سرمایه از سود انباشته

سرمایه گذاری های خوب در بخش لوازم خانگی خصوصا انصراف شرکت های سامسونگ و ال جی باعث می شود تا شرکت پارس خزر سهم بیشتری از بازار را نصیب خود کند

عدم بدهی های مالی

هرچند پی به ای سهم بالا است اما به نظرم اصلاح خوبی کرده است. اگر فردا منفی بخورد یک پله ورود می کنم.
یک پله ورود از لحاظ مقدار پول یعنی چقدر؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
یک پله ورود از لحاظ مقدار پول یعنی چقدر؟

یعنی نقدینگی تان را به چند قسمت تقسیم کنید و در هر مرحله یک قسمت از آن پول را خرج خرید سهم کنید. مثلا اگر 300 هزار تومان دارید می توانید در سه روز مختلف مبلغ 100 هزار تومان از آن سهم را خریداری کنید.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
حداقل یکساله ال جی و سامسونگ در ایران فعالیت خاصی ندارند
در این مدت که این دو شرکت کره ای فعالیت خاصی در ایران نداشتند چی شد؟؟؟؟مردم پارس خزر خریدند؟؟؟؟خیر کالای قاچاق در بازار بیشتر شد و گارانتی های الکی بازار را پر کرد .
اصلا فرضا مردم پارس خزر هم بخرند این شرکتها توان افزایش تولید قابل توجهی ندارند .پس بازم مردم مجبور هستند کالای قاچاق بخرند .

من در مورد وتوشه هیچ اطلاعاتی ندارم ایشا الله بخری سود تپل بکنی اما به امید این خبرهای تاریخ گذشته سهم نخر.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
حداقل یکساله ال جی و سامسونگ در ایران فعالیت خاصی ندارند
در این مدت که این دو شرکت کره ای فعالیت خاصی در ایران نداشتند چی شد؟؟؟؟مردم پارس خزر خریدند؟؟؟؟خیر کالای قاچاق در بازار بیشتر شد و گارانتی های الکی بازار را پر کرد .
اصلا فرضا مردم پارس خزر هم بخرند این شرکتها توان افزایش تولید قابل توجهی ندارند .پس بازم مردم مجبور هستند کالای قاچاق بخرند .

من در مورد وتوشه هیچ اطلاعاتی ندارم ایشا الله بخری سود تپل بکنی اما به امید این خبرهای تاریخ گذشته سهم نخر.
قیمت لابسا(آبسال) و لبوتان(بوتان) و لخانه(پارس) رو قبل از این خبر و ۳ الی ۶ ماه دیگه باهم مقایسه کن

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
سلام. دوستان خسته نباشید. ماهیانه یک مبلغی مازاد به دستم میرسه. نظرتون راجع به سرمایه گذاری تو صندوقهای بورس چطوره؟ مثلا هرماه طبق بودجه ای که میمونه یه تعداد واحد خریداری کنم. بنظرتون به نسبت بانک بهتره؟ مرسی

hamed_tavakoli

Registered User
لایک‌ها
49
سلام. دوستان خسته نباشید. ماهیانه یک مبلغی مازاد به دستم میرسه. نظرتون راجع به سرمایه گذاری تو صندوقهای بورس چطوره؟ مثلا هرماه طبق بودجه ای که میمونه یه تعداد واحد خریداری کنم. بنظرتون به نسبت بانک بهتره؟ مرسی
مبلغ اولیه اگر دارین و مبلغ ماهانه رو بفرمایین تا راهنمایی کنم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
تا زمانی که شاخص مثبت هست صندوق ها محل بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری هستند

بالا