sun-graphic
Registered User
- نوشتهها
- 223
- لایکها
- 161
سلام رفقا چندتا کانال یا پیج عالی از اساتید بورس بفرستید لطفا من زیاد با اساتید اشنا نیستم تشکر
آخرین سرعت چاپ پول در اقتصاد ایران
کل نقدینگی تزریق شده به اقتصاد در 9 ماه ابتدایی سال نزدیک به 380 هزار میلیارد تومان بوده است. یعنی به طور میانگین در هر روز از سال 98، بیش از 1370 میلیارد تومان نقدینگی جدید خلق شده است. این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، در هر روز 850 میلیارد تومان به حجم نقدینگی افزوده شده بود. در نتیجه سرعت خلق این شاخص پولی نسبت به سال قبل در هر روز بیش از 60 درصد بیشتر شده که قابل تامل است.
من افق کوروش را حدود یکساله دارم سهم خیلی کم ریسکی هست بازیگر جالبی هم داره کلا بعضی وقتها عشقش میکشه سهم را مثبت می کنه بعضی وقتها منفی خیلی کاری به بازار ندارهدوستان افق کوروشو بگیرید
خودرویی هم از محل تجدید ارزیابی فکر نکنم بیارزه
من خیلی شنیدم و خواندم که بازار 470-480هزار و بعدش 500مقاومت داره .فکر کنم حتی اگر سهم های زیادی جای رشد داشته باشند بازم این اعداد ایجاد مقاومت روانی روی افراد می کنه و احتمالا حدود همین اعداد اصلاح خواهیم داشت .نه اینو از سایت های زیادی خوندم !
والا از اردیبهشت هر روز یه عده میگن بازار باد کرده و باید خالی شه ولی نتیجه چی شده !؟
البته قبول دارم شاید یه سری سهم ها زیادی بالا رفته باشن ولی کلیت بازار این جوری نیست
تهران - ایرنا - یک کارشناس بازار سرمایه گفت: اصلاح را نباید در سهمهایی که رشد نکردهاند و اکنون در مرحلهای کمتر از ارزش واقعی خود قرار دارند جست و جو کرد بلکه اصلاح در سهامی شکل میگیرد که از محدوده تحلیلی خود فاصله گرفتهاند.
یک کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه عزم دولت پررونق کردن بازار سرمایه است، گفت: اگر اتفاقی در عوامل اصلی بازار رخ ندهد، همچنان فضای مثبتی برای رشد بازار سرمایه و رکوردشکنیهای جدید شاخص بورس برای امسال و سال آینده وجود خواهد داشت.
تحلیلتونو میزارید ماهم یه بررسی کنیم واسه خریددوستان نظرتان در مورد #وتوشه چیست؟ یک تحلیل هایی انجام داده ام اما برای خریدش مردد هستم. یعنی به نظرم خوب (نه عالی) است اما نمی دانم اگر فردا منفی بخورد بخرمش یا نه!!!![]()
تحلیلتونو میزارید ماهم یه بررسی کنیم واسه خرید![]()
یک پله ورود از لحاظ مقدار پول یعنی چقدر؟با گوشی تایپ می کنم بنابراین به صورت موجز و مختصر می گویم:
افزایش درآمدهای عملیاتی
افزایش سرمایه از سود انباشته
سرمایه گذاری های خوب در بخش لوازم خانگی خصوصا انصراف شرکت های سامسونگ و ال جی باعث می شود تا شرکت پارس خزر سهم بیشتری از بازار را نصیب خود کند
عدم بدهی های مالی
هرچند پی به ای سهم بالا است اما به نظرم اصلاح خوبی کرده است. اگر فردا منفی بخورد یک پله ورود می کنم.
یک پله ورود از لحاظ مقدار پول یعنی چقدر؟
مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی گفت: بزودی کل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا) به بورس ارائه میشود.
گاهی اوقات آماتورها هم توصیه های خوبی میکننآینده ای نه چندان دور از آن سهام بزرگه...
فولاد و شتران و شبندر و بقیه بزرگان رو دریابید
حداقل یکساله ال جی و سامسونگ در ایران فعالیت خاصی ندارندسرمایه گذاری های خوب در بخش لوازم خانگی خصوصا انصراف شرکت های سامسونگ و ال جی باعث می شود تا شرکت پارس خزر سهم بیشتری از بازار را نصیب خود کند
قیمت لابسا(آبسال) و لبوتان(بوتان) و لخانه(پارس) رو قبل از این خبر و ۳ الی ۶ ماه دیگه باهم مقایسه کنحداقل یکساله ال جی و سامسونگ در ایران فعالیت خاصی ندارند
در این مدت که این دو شرکت کره ای فعالیت خاصی در ایران نداشتند چی شد؟؟؟؟مردم پارس خزر خریدند؟؟؟؟خیر کالای قاچاق در بازار بیشتر شد و گارانتی های الکی بازار را پر کرد .
اصلا فرضا مردم پارس خزر هم بخرند این شرکتها توان افزایش تولید قابل توجهی ندارند .پس بازم مردم مجبور هستند کالای قاچاق بخرند .
من در مورد وتوشه هیچ اطلاعاتی ندارم ایشا الله بخری سود تپل بکنی اما به امید این خبرهای تاریخ گذشته سهم نخر.
مبلغ اولیه اگر دارین و مبلغ ماهانه رو بفرمایین تا راهنمایی کنمسلام. دوستان خسته نباشید. ماهیانه یک مبلغی مازاد به دستم میرسه. نظرتون راجع به سرمایه گذاری تو صندوقهای بورس چطوره؟ مثلا هرماه طبق بودجه ای که میمونه یه تعداد واحد خریداری کنم. بنظرتون به نسبت بانک بهتره؟ مرسی
سلامسلام. دوستان خسته نباشید. ماهیانه یک مبلغی مازاد به دستم میرسه. نظرتون راجع به سرمایه گذاری تو صندوقهای بورس چطوره؟ مثلا هرماه طبق بودجه ای که میمونه یه تعداد واحد خریداری کنم. بنظرتون به نسبت بانک بهتره؟ مرسی