• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان

اگه تو صف خرید سهمی باشیم و اون سهم متوقف بشه پول ما هم بلاک میشه؟
امروز تو صف غشهداب بودم که متوقف شد، الان پول رو آزاد نمی‌کنه، نمیدونم موقت یا تا بازگشایی طول میکشه :(

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام دوستان

امروز تو صف غشهداب بودم که متوقف شد، الان پول رو آزاد نمی‌کنه، نمیدونم موقت یا تا بازگشایی طول میکشه :(
اولا همیشه وقتی سهم متوقف بشه و شما سهم داشته باشید از اون شرکت پول شما هم بلاک هست طبیعتا (سهمی داریم که ماههاست بلاکه این که چیزی نیست)
ثانیا توی بورس همیشه لبخند بزن از هیچی ناراحت نشو چون مهمتر از دانش بورس روحیه بورسی داشتنه جدی می گم اینو.
مثبت فکر کن حتی اگه پول از دست دادی به این فکر کن اشکال نداره توی تریدهای بعدی جبرانش می کنم
نمونه بارزش هفته گذشته چدن خریدم توقف شد و بعد کلی مثبت بهم داد (کارم نوسانگیریه)

• Like
Reactions: ivi

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
واقعا !؟ خودشون که نوشتن برای احراز هویت یا مراکز پیشخان دولت یا همون کارگزاری برین !
به تجربه می گم کارگزاری اگر خواستید برید اول وقت اونجا باشید اگرنه کل روز شما به باد میره
به خصوص که الان جو ورود به بورس بین مردم رواج پیدا کرده خیلی شلوغ میشن. بعدم کارمندهاشون خسته میشن و کمتر حوصله کار راه اندازی دارن
هرکدوم دوستان نیاز شد برن کارگزاری قبل از اینکه خودشون بیان اونجا باشید :D:)

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
اولا همیشه وقتی سهم متوقف بشه و شما سهم داشته باشید از اون شرکت پول شما هم بلاک هست طبیعتا (سهمی داریم که ماههاست بلاکه این که چیزی نیست)

فکر کنم دوستمون منظورش این بود که تو صف خرید غشهداب بوده (نداشته از قبل) و حالا که نماد متوقف شده تکلیف این پولی که در پروسه/صف خرید بوده چی میشه؟ یعنی پول در جریان خریدش بلاک شده به خاطر توقف نماد. اگر اشتباه نکنم سیستم باید امروز مجدد آزاد کنه پول رو.

• Like
Reactions: ivi

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
گفتم امروز بیام با قیمت پایین دتوزیع بخرم، وقتی اومدم روی 4+ بود

با این حساب نمیشه ارتباطی بین rsi و ارزش ذاتی پیدا کرد و یا شاید اصلا ربطی بهم ندارن.
rsi حفاری 73.25 هست قیمت هم 1109 تومن. شما ارزش ذاتی رو 2000 تومن محاسبه کردی، پس ممکنه rsi بالاتر هم بره.
برای اهداف بلند مدت هم rsi جالب نیست
کلا اول بنیاد سهم و تابلو بعد تکنیکال و اندیکاتور در اخر قرار میگیره
ایچیموکو بنظر من از همشون بهتره
مطلبی در مورد rsi و اندیکاتورها اماده میکنم و بعدا ارسال میکنم
سلام دوستان

سلام دوست عزیز

هرزمان میرید داخل صف باید چشمت به پیام ناظر باشه معمولا قبل از بستن سهم پیغام ارسال میشه

پول شما داخل صف بلوکه نشه

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
کاما
کویر

امروز هم قفل صف خرید

۵۰درصد همونطور که در دو صفحه قبل گفتم ۲ماهه
کاما سهم فروی و داره هر سه چهار روز بفروشه یه افشای اطلاعات میزنه و باز مثبت
نوسان هم داره و اکثرن صعودی هست

تو کانالای وی آی پی یک میلیون میگیرن که فقط این دو سهم و معرفی کنند . پس استفاده کنید و حالشو ببرید . فرصت ورود داد بخرید

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دقیقا تایید میشه
بله 11 به بعد هیچ چیز لود نمیشد
امروز که 11 به بعد سامانه معاملاتی های مفید مثل ایزی تریدر من هنگ کرد نذاشت ترید کنم
از شما هم همین طور بود؟
کلا سال 98 چندین بار دستم و توی پوست گردو گذاشت مفید خیلی شلوغ شده و سنگین
دوستان شما امروز 11 به بعد با مفید مشکلی نداشتید؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
این سهم اولیه فردا ( صبا1 ) خوب هست برای خرید ارزششو داره؟

چون اول گفتن 1200 بعد کردنش 1400 یه کم بو دار جلو نرفت؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710

قیمتش که تغییری نمیکنه. همون 1200 هست. به هر حال ضرر توش نیست! حتی اگر سودش خیلی نباشه. من که میگیرم.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280

آره
برای عرضه اولیه یا بخوای بخری نگه داری ؟

برای عرصه اولیه چون حداقل یک میلیون روش حساب کنی بعد حدودن تا ۱۰ روز مثبت ۵ میخوره . ممکنه تا ۷۰ درصد هم بره
ولی من خودم هر سهمی و ۵۰_۶۰ میرسه سیو میکنم و میتونی با پولش عرضه اولیه ی بعدی که آریاسسول چهارشنبه هست و بگیری باز حدود ۶۰_۷۰ درصد

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
ثانیا توی بورس همیشه لبخند بزن از هیچی ناراحت نشو چون مهمتر از دانش بورس روحیه بورسی داشتنه جدی می گم اینو.
مثبت فکر کن حتی اگه پول از دست دادی به این فکر کن اشکال نداره توی تریدهای بعدی جبرانش می کنم
نمونه بارزش هفته گذشته چدن خریدم توقف شد و بعد کلی مثبت بهم داد (کارم نوسانگیریه)
فکر کنم دوستمون منظورش این بود که تو صف خرید غشهداب بوده (نداشته از قبل) و حالا که نماد متوقف شده تکلیف این پولی که در پروسه/صف خرید بوده چی میشه؟ یعنی پول در جریان خریدش بلاک شده به خاطر توقف نماد. اگر اشتباه نکنم سیستم باید امروز مجدد آزاد کنه پول رو.

ممنون از توجه شما دوستان عزیز

بله خوشبختانه پول چند لحظه قبل آزاد شد

سلام دوست عزیز

هرزمان میرید داخل صف باید چشمت به پیام ناظر باشه معمولا قبل از بستن سهم پیغام ارسال میشه

پول شما داخل صف بلوکه نشه

ممنون بابت راهنمایی جناب حسینی ، چشم حتما از این به بعد مد نظر قرار میدم

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247

حمید خان کلا یه مفهومی هست توی بورس که اصطلاحا می گن ریسک به ریوارد یعنی از هر 10 تا معامله با فلان روشو یا اندیکاتور یا ... چندتاش ضرره چنداش سوده اگر درصد سود بالاتر باشه میگیم ریسکش میارزه ادم انجام بده ،مثلا از هر ده تا 7 تا سود میده 3 تا ضرر که خب منطق اینکه انجام بدیم

عرضه اولیه ها هم همینن معمولا رشد سهم بعد از عرضه اولیه خیلی بیش از کاهش اون بوده برای همین اساتید بورس می گن هرچی عرضه اولیه گیرتون اومد خرید کنید(حتی اعضای خانواده را داخل بورس ثبت نام می کنند یه عده و از طرف اونا عرضه اولیه ها را می خرن) تا زمانی که سیگنال فروش صادر کنه (اگر دانش صدور سیگنال فروش کسی نداشت همین که سهم شروع کرد یکم پایین اومدن بفروشه باز سود عرضه اولیه خودش و کرده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
حدود 500 هزار گذاشتم کنار براش
آره
برای عرضه اولیه یا بخوای بخری نگه داری ؟

برای عرصه اولیه چون حداقل یک میلیون روش حساب کنی بعد حدودن تا ۱۰ روز مثبت ۵ میخوره . ممکنه تا ۷۰ درصد هم بره
ولی من خودم هر سهمی و ۵۰_۶۰ میرسه سیو میکنم و میتونی با پولش عرضه اولیه ی بعدی که آریاسسول چهارشنبه هست و بگیری باز حدود ۶۰_۷۰ درصد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
خیلی خوبه اینجوری
من انتخاب کردم که خوده کارگزار خرید کنه با شارژ 500 هزارتومان در پنل
حمید خان کلا یه مفهومی هست توی بورس که اصطلاحا می گن ریسک به ریوارد یعنی از هر 10 تا معامله با فلان روشو یا اندیکاتور یا ... چندتاش ضرره چنداش سوده اگر درصد سود بالاتر باشه میگیم ریسکش میارزه ادم انجام بده ،مثلا از هر ده تا 7 تا سود میده 3 تا ضرر که خب منطق اینکه انجام بدیم

عرضه اولیه ها هم همینن معمولا رشد سهم بعد از عرضه اولیه خیلی بیش از کاهش اون بوده برای همین اساتید بورس می گن هرچی عرضه اولیه گیرتون اومد خرید کنید(حتی اعضای خانواده را داخل بورس ثبت نام می کنند یه عده و از طرف اونا عرضه اولیه ها را می خرن) تا زمانی که سیگنال فروش صادر کنه (اگر دانش صدور سیگنال فروش کسی نداشت همین که سهم شروع کرد یکم پایین اومدن بفروشه باز سود عرضه اولیه خودش و کرده

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
بستر پایدار رویابافی در بورس

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
یه سوال داشتم از همه دوستان :
شما که کد بورسی گرفتین ، هم کارگزاری رفتین برای احراز هویت هم دفتر پیشخوان ؟ یعنی هر دو جا رفتین ؟ عکس هم داخل دفتر پیشخوان ازتون گرفتن ؟
اخه من جایی ندیده بودم که نوشته باشن برای گرفتن کد بورسی باید هر دو جا رفت ! تازه امروز همچین چیزی رو فهمیدم و واقعا عجیبه برام !

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

بعنوان عرضه اولیه تا 40-50درصد میده
بیشتر به قیافش نمیخوره عادی میشه ولی روند کلیش یکساله صعودیه

از این بهتر سهم اریا سوسوله:p

بالا