mohammad200
Registered User
- نوشتهها
- 1,894
- لایکها
- 1,342
واقعا !؟ خودشون که نوشتن برای احراز هویت یا مراکز پیشخان دولت یا همون کارگزاری برین !نه سجام هم جدا باید برید واسه احراز ! دفتر پیشخوان دولت
واقعا !؟ خودشون که نوشتن برای احراز هویت یا مراکز پیشخان دولت یا همون کارگزاری برین !نه سجام هم جدا باید برید واسه احراز ! دفتر پیشخوان دولت
اولا همیشه وقتی سهم متوقف بشه و شما سهم داشته باشید از اون شرکت پول شما هم بلاک هست طبیعتا (سهمی داریم که ماههاست بلاکه این که چیزی نیست)سلام دوستان
اگه تو صف خرید سهمی باشیم و اون سهم متوقف بشه پول ما هم بلاک میشه؟
امروز تو صف غشهداب بودم که متوقف شد، الان پول رو آزاد نمیکنه، نمیدونم موقت یا تا بازگشایی طول میکشه![]()
به تجربه می گم کارگزاری اگر خواستید برید اول وقت اونجا باشید اگرنه کل روز شما به باد میرهواقعا !؟ خودشون که نوشتن برای احراز هویت یا مراکز پیشخان دولت یا همون کارگزاری برین !
اولا همیشه وقتی سهم متوقف بشه و شما سهم داشته باشید از اون شرکت پول شما هم بلاک هست طبیعتا (سهمی داریم که ماههاست بلاکه این که چیزی نیست)
گفتم امروز بیام با قیمت پایین دتوزیع بخرم، وقتی اومدم روی 4+ بود
با این حساب نمیشه ارتباطی بین rsi و ارزش ذاتی پیدا کرد و یا شاید اصلا ربطی بهم ندارن.
rsi حفاری 73.25 هست قیمت هم 1109 تومن. شما ارزش ذاتی رو 2000 تومن محاسبه کردی، پس ممکنه rsi بالاتر هم بره.
مطلبی در مورد rsi و اندیکاتورها اماده میکنم و بعدا ارسال میکنمبرای اهداف بلند مدت هم rsi جالب نیست
کلا اول بنیاد سهم و تابلو بعد تکنیکال و اندیکاتور در اخر قرار میگیره
ایچیموکو بنظر من از همشون بهتره
سلام دوست عزیزسلام دوستان
اگه تو صف خرید سهمی باشیم و اون سهم متوقف بشه پول ما هم بلاک میشه؟
امروز تو صف غشهداب بودم که متوقف شد، الان پول رو آزاد نمیکنه، نمیدونم موقت یا تا بازگشایی طول میکشه![]()
امروز که 11 به بعد سامانه معاملاتی های مفید مثل ایزی تریدر من هنگ کرد نذاشت ترید کنم
از شما هم همین طور بود؟
کلا سال 98 چندین بار دستم و توی پوست گردو گذاشت مفید خیلی شلوغ شده و سنگین
دوستان شما امروز 11 به بعد با مفید مشکلی نداشتید؟
این سهم اولیه فردا ( صبا1 ) خوب هست برای خرید ارزششو داره؟
چون اول گفتن 1200 بعد کردنش 1400 یه کم بو دار جلو نرفت؟
این سهم اولیه فردا ( صبا1 ) خوب هست برای خرید ارزششو داره؟
اولا همیشه وقتی سهم متوقف بشه و شما سهم داشته باشید از اون شرکت پول شما هم بلاک هست طبیعتا (سهمی داریم که ماههاست بلاکه این که چیزی نیست)
ثانیا توی بورس همیشه لبخند بزن از هیچی ناراحت نشو چون مهمتر از دانش بورس روحیه بورسی داشتنه جدی می گم اینو.
مثبت فکر کن حتی اگه پول از دست دادی به این فکر کن اشکال نداره توی تریدهای بعدی جبرانش می کنم
نمونه بارزش هفته گذشته چدن خریدم توقف شد و بعد کلی مثبت بهم داد (کارم نوسانگیریه)
فکر کنم دوستمون منظورش این بود که تو صف خرید غشهداب بوده (نداشته از قبل) و حالا که نماد متوقف شده تکلیف این پولی که در پروسه/صف خرید بوده چی میشه؟ یعنی پول در جریان خریدش بلاک شده به خاطر توقف نماد. اگر اشتباه نکنم سیستم باید امروز مجدد آزاد کنه پول رو.
سلام دوست عزیز
هرزمان میرید داخل صف باید چشمت به پیام ناظر باشه معمولا قبل از بستن سهم پیغام ارسال میشه
پول شما داخل صف بلوکه نشه
حمید خان کلا یه مفهومی هست توی بورس که اصطلاحا می گن ریسک به ریوارد یعنی از هر 10 تا معامله با فلان روشو یا اندیکاتور یا ... چندتاش ضرره چنداش سوده اگر درصد سود بالاتر باشه میگیم ریسکش میارزه ادم انجام بده ،مثلا از هر ده تا 7 تا سود میده 3 تا ضرر که خب منطق اینکه انجام بدیماین سهم اولیه فردا ( صبا1 ) خوب هست برای خرید ارزششو داره؟
آره
برای عرضه اولیه یا بخوای بخری نگه داری ؟
برای عرصه اولیه چون حداقل یک میلیون روش حساب کنی بعد حدودن تا ۱۰ روز مثبت ۵ میخوره . ممکنه تا ۷۰ درصد هم بره
ولی من خودم هر سهمی و ۵۰_۶۰ میرسه سیو میکنم و میتونی با پولش عرضه اولیه ی بعدی که آریاسسول چهارشنبه هست و بگیری باز حدود ۶۰_۷۰ درصد
حمید خان کلا یه مفهومی هست توی بورس که اصطلاحا می گن ریسک به ریوارد یعنی از هر 10 تا معامله با فلان روشو یا اندیکاتور یا ... چندتاش ضرره چنداش سوده اگر درصد سود بالاتر باشه میگیم ریسکش میارزه ادم انجام بده ،مثلا از هر ده تا 7 تا سود میده 3 تا ضرر که خب منطق اینکه انجام بدیم
عرضه اولیه ها هم همینن معمولا رشد سهم بعد از عرضه اولیه خیلی بیش از کاهش اون بوده برای همین اساتید بورس می گن هرچی عرضه اولیه گیرتون اومد خرید کنید(حتی اعضای خانواده را داخل بورس ثبت نام می کنند یه عده و از طرف اونا عرضه اولیه ها را می خرن) تا زمانی که سیگنال فروش صادر کنه (اگر دانش صدور سیگنال فروش کسی نداشت همین که سهم شروع کرد یکم پایین اومدن بفروشه باز سود عرضه اولیه خودش و کرده
بیشتر براش بزار ، حداقل 800 تومن میرسه ، شاید حدودای 1برسه به هر نفرحدود 500 هزار گذاشتم کنار براش
بعنوان عرضه اولیه تا 40-50درصد میدهاین سهم اولیه فردا ( صبا1 ) خوب هست برای خرید ارزششو داره؟