Dex
Registered User
- نوشتهها
- 332
- لایکها
- 314
مثه اینکه گفتن این هفته ۲ تا عرضه اولیه هستتحلیل و پیش بینی هست 6 میلیون نفر شرکت کنند
خدا کنه اشتباه باشه
یکیش که مشخص شد
ببینیم اونیکی چیه
مثه اینکه گفتن این هفته ۲ تا عرضه اولیه هستتحلیل و پیش بینی هست 6 میلیون نفر شرکت کنند
خدا کنه اشتباه باشه
هفته قبل هم بودشمثه اینکه گفتن این هفته ۲ تا عرضه اولیه هست
یکیش که مشخص شد
ببینیم اونیکی چیه
بنظرم اونهایی که پول دارند واسه این عرضه اولیه ها وقت صرف نکنند[emoji838]عرضه اولیه #رافزا
[emoji842]تعداد کل سهام قابل عرضه ۳۰،۰۰۰،۰۰۰ سهم
[emoji842]تاریخ ثبت سفارش سه شنبه ۱۳۹۹/۰۴/۲۴
[emoji842]حداکثر سهم برای هر کد ۲۰ سهم
[emoji842]دامنه قیمت در ثبت سفارش ۲۴،۵۰۰ ریال تا ۲۵،۰۰۰ ریال
[emoji842]حداکثر مبلغ مورد نیاز: حدودا ۵۰ هزار تومان
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
صبحی مردم نیم ساعت تو صف 334 تومنی وتجارت مونده بودن اونم 860میلیون سهمبنظرم اونهایی که پول دارند واسه این عرضه اولیه ها وقت صرف نکنند
اردر اتوماتیک غیر فعال کنند بذارن بقیه عزیزانی که نیاز دارند این عرضه اولیه ها رو بخرند
فقط شستا خوب بوده. دولت هم پشتشه و به قیمت مناسبی رسیده.دوستان
از اوایل سال عرضه های اولیه که اومدن کدومشون ارزش داره افزایش سهام داشته باشم ؟
الان شستا و صبا تامین که عالی هستن.
تغییر از من بوجود میادصبحی مردم نیم ساعت تو صف 334 تومنی وتجارت مونده بودن اونم 860میلیون سهم
فروش همچنان ادامه داشت با تعداد سهامهای بین ۱ الی ۲۰میلیونی که ۵~۲۰ ریال بالاتر بودن
یعنی کافی بود ۵ریال بالاتر بزنن که سریعتر بخرن و ازون صف خرکی بیرون برن اما نمیزدن(حالا بگذریم که قیمت بعدش رفت 368 و بازم صف تشکیل شد)
بعد ازین مردم توقع داری اونایی که نیاز ندارن نرن خرید؟
امروز بعد مدتها سهم خودم غنوش راه داد و بعد چند دقیقه افشای اطلاعات الف خورد ...
دوستان یکی از سهم هایی که رتبش زیر 50 هست و جدیدا داره سیگنال داده میشه بازدهی 3 ماهش زیر 100% بوده، احتمالا دیگه همه اسمش رو بدونن نمیشه یه بررسی کلی کرد واقعا اگر اکی هست برای ورود با مدیریت ( ریسک و سرمایه ) بچه های انجمن خرید بزنن همه تو سود سهیم باشیم؟
بازدهی کمی که در 3 ماهه داشته و با توجه به رتبه و سیگنالی که دارن ازش میدن حیفه از دست بره.
خیلی دوس دارم اونایی که تو کار ارزش ذاتی سهم ها هستن ، واسه غنوش رو به دست بیارن !
و همینطور خیلی دوس دارم بدونم اونایی که به سهمی که رشدی نکرده میگن حباب داره به غنوش چی میگن !
اره تو یک سال گذشته 17700 درصد رشد کرده !هر از گاهی یه شایعه هایی میاد که #غنوش آخر سر به خاطر دستکاری و این چیزها تعلیق میشه... نمیدونم چقدر این حرف ها درسته و اساس و پایه ای داره و آیا اصلا دستکاری میشه در واقعیت یا نه... ولی به هر حال سود اصلی و مافوق تصورش رو اونایی بردن که از یک سال پیش، تیر 1398، خریدن. باید دوباره چک کنم ولی فکر کنم 180 برابر شده طی 12 ماه!
امروز قصد خرید شتران داشتم که نتونستم، ومهان رو به پیشنهاد دوستی به خاطر ارزش nav و قیمتش ورود کردم، حرف شما هم درباره این سهم خاطرم بود.از شنبه تا هرجایی که منفی داد پله ای با لودر و تریلی بار بزن
جوری بار بزن که وقتی ۱۰ تومن شد حسرتشو نخوری
با وغدیر هم همین کارو بکن. البته اولویت با ومهانه
پیرو نوشته قبلیم درباره بازیگر بد، داوه یکی از اون سهمهاست، فکر کنم دو ماه پیش با 3200 ورود کردم انقد درجا زد و اذیت کرد که خروج زدم، قیمت الان هم فرقی نکردهتفننی یک برنامه نوشتم یکسری پارامتر بهش دادم خروجی این لیست برای خرید داده به نظرتون درست تشخیص داده؟ اگر از نظر قوانین مشکل داره مدیریت حذف کنه (پوزش)
غشهداب 30605
داوه 31880
...
حتما باید بعدش به یکی از دفاتری که توی کارگزاری مفید تایید کردن برید (دفاتر پیشخوان دولت)دوستانی که جدیدا کد بورسی گرفتن لطفا اگه اطلاعاتی دارن منو راهنمایی کنن؛
برای یکی از آشناها امروز سامانه سجام ثبت نام کردم و کد پیگیری براش اومد.
سایت مفید هم ثبت نام کردم.
الان دیدم سایت سجام امکان احراز هویت غیر حضوری هم داره که باید عکس و فیلم براش بفرستیم.
بعد از انجام این کار دیگه نیازی نیست به کارگزاری مراجعه کنیم یا اون هنوز لازمه ؟
غشهداب رو یه ماهی میشه دارم همش تو کف مونده حقوقی جالبی نداره موندم نگه دارم یا ردش کنم از طرفی صحبت از افزایش سرمایه هم شنیده میشه گاهی...تفننی یک برنامه نوشتم یکسری پارامتر بهش دادم خروجی این لیست برای خرید داده به نظرتون درست تشخیص داده؟ اگر از نظر قوانین مشکل داره مدیریت حذف کنه (پوزش)
غشهداب 30605
من سربسرم 770این سهم زیرک ترین بازیگر رو داره و بسیار هماهنگ با بالا دستی های شرکت سهم رو کنترل میکنن. امروز مثل همیشه از +5 شروع کرد ولی در بازار منفی اول وقت در بازگشایی به مرور به کمتر از +1 رسید و میرفت که بالاخره بعد از ماه ها منفی بشه که یه افشای الف از جیبشون در آوردن و بعد هم که میخوره به مجمع و عملا بدون اینکه منفی بشه بسته شد. همه منتظرن ببینن در مجمع به شایعه افزایش دوم اشاره میشه یا نه. اگر بشه که رفتیم برای +20 هزار تومن. اگر نه، باید دید چی پیش میاد و بالاخره شل میکنه یا نه. از 1100 تومن روش قفل کردم (تنها سهمی که صد بار توی همین تاپیک گفتم!) و بعد از 1 ماه سرخطی زدن در محدوده 3 هزار تومن بهم رسید.
برو توی سفارشات ثبت شده پاک کن دوباره سفارش بذار به همین راحتی نتونستی بگو با عکس بگمتراکنش دستی پنل آگاه رو احیانا چطور میشه ویرایش یا حذف کرد؟ ترجیحا نسخه وب (نه موبایل). #وپویا توسط خود کارگزاری به سبد سهام اضافه نشده بود و دستی برای کسی اضافه کردم، منتها جای تعداد و قیمت رو برعکس زدم! نه گزینه حذف داره و نه ویرایش. اگر مجدد «افزودن تراکنش دستی» رو بزنیم هم قبلی رو خنثی نمیکنه و مقدار جدید با قبلی جمع میشه.
اگر ناراحت نشی شخمی هستندتفننی یک برنامه نوشتم یکسری پارامتر بهش دادم خروجی این لیست برای خرید داده به نظرتون درست تشخیص داده؟ اگر از نظر قوانین مشکل داره مدیریت حذف کنه (پوزش)
غشهداب 30605
داوه 31880
کترام 36030
رتکو 29430
ثفارس 18550
خرینگ 43500
دابور 43900
مفاخر 39000
غمارگ 46910
کگاز 54010
ثقزوی 19369
شجم 10619