• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
۲۰ درصد تخفیف رو که داره و استقبال بهتری هم ازش میشه..سهم های خوبی داره
بستگی داره با چه قیمتی عرضه بشه (شنیدم 20 درصد زیر قیمت) و به احتمال زیاد به نسبت دارا یکم سهم کمتری برسه
دارایکم به دلیل ناشناخته بودنش استقبال کمی شد به همین خاطر 200 سهم رسید . دارا دوم احتمالا به خاطر سود دارا یکم استقبال زیاد میشه و ممکنه سهم کمتری برسه

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان نظرتون روی وبصادر چیه؟

به اطلاع می رساند،در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت های بانک ملت(وبملت)، بانک پارسیان(وپارس)، بانک پاسارگاد(وپاسار)، بانک صادرات ایران(وبصادر)جهت برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه به منظور تصویب صورتهای مالی_عمومی فوق العاده به منظور تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه، گروه دارویی سبحان(دسبحا)جهت برگزاری مجمع عمومی فوق العاده به منظور اصلاح اساسنامه متوقف خواهند شد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

**

احتمالا 4 شنبه باز بشه. به نظرم وبصادر و وتجارت تو بانکی ها بد نباشن برای این یکی 2 ماه. بلند مدت نظر من روی وبملت هست.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
نشستیم اینجا فکر میکنیم داریم سود می کنیم.

حساب کردم دوماهه تو بورس اومدم با سرمایه 60 میلیونی 26 میلیون سود کردم. یه دوربین میخاستم بخرم شده 30 تومن. تازه اصلا موجود نیست. دوربینه 5 تومن بود. همه جا هم ریخته بود.
دوماهه کله وقتو انرژی و استرس تحمل کردم. همون نقطه دوماهه پیشم تازه باید برم بازار سیاه دنبال دوربین. نخواستیم این سود رو همون دوربین 5 تومنی رو مرحمت بفرمایید.

وای به حاله اون کارگری که پول نداشت بیاد تو بورس یا اون کسی که نمی دونه بورس چیه. هر روز که سودمو تو بورس می بینم به جای اینکه خوشحال شم تنم میلرزه.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

حساب کردم دوماهه تو بورس اومدم با سرمایه 60 میلیونی 26 میلیون سود کردم. یه دوربین میخاستم بخرم شده 30 تومن. تازه اصلا موجود نیست. دوربینه 5 تومن بود. همه جا هم ریخته بود.
دوماهه کله وقتو انرژی و استرس تحمل کردم. همون نقطه دوماهه پیشم تازه باید برم بازار سیاه دنبال دوربین. نخواستیم این سود رو همون دوربین 5 تومنی رو مرحمت بفرمایید.

وای به حاله اون کارگری که پول نداشت بیاد تو بورس یا اون کسی که نمی دونه بورس چیه. هر روز که سودمو تو بورس می بینم به جای اینکه خوشحال شم تنم میلرزه.

یکی از عوامل بالا رفتن افسار گسیخته قیمتها همین بورس, قیمتهای کذایی شرکتهای 2زاری ورشکسته سودهای نجومی که یک عده خاص بردن و ریختن توی بازارهای دیگه, فشار به کی میاد همون بنده خدایی که یا پولی نداره بیاره تو بورس یا اگر آورده به علت نداشتن دانش نتونسته سود معقولی ازش بگیره نهایت برنده هیشکی نیست جز عده ای بالانشین

پ. ن: کدام کاری این حکومت تا حالا درست انجام داده که یک عده میگن سهامداری کنید تمام این پولهای مردم عادی که میاد تو بورس میشه اختلاسهای میلیاردی سر تیتر اخبار سالهای آینده

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
متاسفانه عده ای از ما عادت کردیم همیشه آیه یاس بخونیم و به هر چیز خوب یا بی ضرری آنقدر از ترس و بدبینی لگد بزنیم ،تا از توش یه فتنه ای در بیاد ،آخرش بگیم های جماعت دیدید من از اول گفتم این خوب نیست و ....
واقعیت اینه که الان در دوره ای هستیم که بورس سود خوبی داره میده ،منتها بجای اینکه از این فرصت استفاده کنیم و بنیه مالی خودمونو قوی کنیم ،هی انگولک میکنیم که گندش در بیاد ،یکی میگه سهام دولت ،یکی میگه سهام ملت ،یکی طومار امضا میکنه ،یکی میگه اختلاس ،یکی میگه حباب ،یکی میگه چرا ایران خودرو از فلان شرکت خارجی ارزشش بیشتره و...،انقدر بهم میزنیم تا خراب شه
الان در بدترین شرایط اقتصادی هستیم ،تورم روزانه ما حدود ۷۵ صدم درصد هستش ،اگر بتونیم از بورس استفاده کنیم میشه متوسط روزانه حدود ۱.۵ تا ۲ درصد سود گرفت ،یعنی دو تا نزدیک ۳ برابر تورم ،این فرصت محدودی هست که در اختیار ما قرار گرفته و دیر یا زود این دوره بسیار خوب بورس تمام میشه ،بهتره ازش استفاده کنیم و حتما در کنارش به فکر شغل اصلیمون هم باشیم ،اما با غرغر کردن و لگد زدن به این اسب فعلا راهوار چیز بهتری در انتظار ما نیست

Captive

لایک‌ها
16,665
یکی از عوامل بالا رفتن افسار گسیخته قیمتها همین بورس, قیمتهای کذایی شرکتهای 2زاری ورشکسته سودهای نجومی که یک عده خاص بردن و ریختن توی بازارهای دیگه, فشار به کی میاد همون بنده خدایی که یا پولی نداره بیاره تو بورس یا اگر آورده به علت نداشتن دانش نتونسته سود معقولی ازش بگیره نهایت برنده هیشکی نیست جز عده ای بالانشین

پ. ن: کدام کاری این حکومت تا حالا درست انجام داده که یک عده میگن سهامداری کنید تمام این پولهای مردم عادی که میاد تو بورس میشه اختلاسهای میلیاردی سر تیتر اخبار سالهای آینده

من معمولا دوستانم هر حرکت بیزنسی که میخوان بزنن از من مشورت میگیرن حالا کاری نداریم که به حرفم گوش میدن یا نه اما حدود 15 ماه پیش که بورس داشت سر و صداهاش شروع میشد و حتی سجام هم به نظرم نبود و 2 جلسه رایگان آموزش میدادن سیگنال مجانی میدادن و برای ادامه ی کار دیگه همه چی پولی میشد، به همشون گفتم نرید آقا بورس به درد شما نمیخوره نه اطلاعاتی دارید نه فعالیتی داشتید، کلی نشستم قصه ی حسین کرد شبستری واسشون خوندم و تقریبا بیش از 90% شون رفتن توی بورس و الان در بدترین حالت نسبت به پارسال پولشون 2 برابر شده ( در بدترین حالت ) و حالا من __ی که اونا رو نصیحت میکردم هم بنا به دلایلی :دی اومدم توی بورس هر چند شاید نگاه اقتصادی بهش نداشته باشم ولی شما حساب کن وقتی به آقای ایکس میگن سهامی از پارسال تاحالا 1000 درصد رشد کرده چرا نیاد و شانسش رو امتحان نکنه؟

اوایل سایت ******* رو چک میکردم برای کسب اطلاعات در مورد یک سهام خاص میدیدم کاربر اومده خیلی راحت فحش نا*وسی میده به کسانی که دیروز فروش زدن، اون زمان فکر میکردم فقط همین مورد هست :D ولی الان میبینم 90% شون همینطوری هستند.

و این رو هم بگم دقیقا همون رکبی که کریپتو تو سال 2017 زد رو دقیقا ما در بورس ایران خواهیم دید حالا زمانش کی باشه مشخص نیست فقط خدا به داد اون آخری ها برسه که ته دیگشم دیگه گیرشون نمیاد و شاید مجبور بشن 7-8 سال صبر کنن....

Captive

لایک‌ها
16,665
متاسفانه عده ای از ما عادت کردیم همیشه آیه یاس بخونیم و به هر چیز خوب یا بی ضرری آنقدر از ترس و بدبینی لگد بزنیم ،تا از توش یه فتنه ای در بیاد ،آخرش بگیم های جماعت دیدید من از اول گفتم این خوب نیست و ....
واقعیت اینه که الان در دوره ای هستیم که بورس سود خوبی داره میده ،منتها بجای اینکه از این فرصت استفاده کنیم و بنیه مالی خودمونو قوی کنیم ،هی انگولک میکنیم که گندش در بیاد ،یکی میگه سهام دولت ،یکی میگه سهام ملت ،یکی طومار امضا میکنه ،یکی میگه اختلاس ،یکی میگه حباب ،یکی میگه چرا ایران خودرو از فلان شرکت خارجی ارزشش بیشتره و...،انقدر بهم میزنیم تا خراب شه
الان در بدترین شرایط اقتصادی هستیم ،تورم روزانه ما حدود ۷۵ صدم درصد هستش ،اگر بتونیم از بورس استفاده کنیم میشه متوسط روزانه حدود ۱.۵ تا ۲ درصد سود گرفت ،یعنی دو تا نزدیک ۳ برابر تورم ،این فرصت محدودی هست که در اختیار ما قرار گرفته و دیر یا زود این دوره بسیار خوب بورس تمام میشه ،بهتره ازش استفاده کنیم و حتما در کنارش به فکر شغل اصلیمون هم باشیم ،اما با غرغر کردن و لگد زدن به این اسب فعلا راهوار چیز بهتری در انتظار ما نیست

صحبت و نظر شما هم درسته دوست عزیز ولی به شخص ِ وقتی هشدارها و مصاحبه های اقتصاددان ها رو میخونم و میشنوم نگران میشم نه از بابت خودم، از این جهت که به قول شما وقتی آقای ایکس اومد و 1000% هم سود کرد این پول قرار ِ کجا بره و هزینه بشه؟

یا میره دلار میخره یا سکه و طلا... شانس داشته باشه بتونه خونه هم بگیره...

بله اگر واقعا پول هایی که ما دپازیت میکنیم توی تولید میرفت و به درد اون شرکت یا کارخونه میخورد صحیح بود ولی وقتی شما میبینی بازار به شدت داره دستکاری میشه و سهامی که باید واقعا رشد داشته باشه نداره ( میگن هنوز نوبتش نرسیده ) :دی و سهام شرکتی که همه دارن نفرینش میکنن 1000% رشد میکنه، دلسرد میشی.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994

از زمان شروع این موج، دارم سیگنال احتیاط میدم به جای سیگنال خرید. یه عده فقط دنبال صدا و سیمان راه میافتن هر چی میگه همون اجرا می کنن. از 6 ماه پیش شروع کردن جهت دهی به سمت بورس که دلار و طلا نره بالا اما نمیدونن یا میزنن به ندانستن که تورم کاری به بورس و... نداره، ارزش پول بیاد پایین دیگه نمیشه کاریش کرد حالا بیا 60 میلیونت تو بورس برسون به 100 میلیون، بعد از 2 ماه تازه میبینی همون پول ارزشش در بازار واقعی کمتر شده.
برای نمونه نمودار قیمت چند کالا:
در یک ماه ده میلیون گرون شده

یک میلیون 700 هزار در مدت یک ماه گرون شده:

حالا تصور کنید یه روز اعلام کنند در سازمان بورس اختلاس رخ داده، ببینید پول مردم که قاطی رانت و فساد و پولشویی شده کی میخواد برسه به دستشون!
اونی که پول نداشت و ندار بود که خاطرش جمعه اما اونایی که حاصل زحمت ماهانه و سالیانه اشون آوردن واقعا از بین میرن.
دوتا از دوستان اینجا هستن که همیشه میگن سیو سود کنید، به حرفشون گوش کنید.عرزشی ها کارشون اینه که تبلیغ کنند که همه چی خوبه و هیچ اطلاع پایه ای از بازار ندارن و به جای پیگیری مسایل ریشه ای و عامل های اصلی.
پول بیارید تا ارزش پول حفظ بشه! خوب این تا کی ادامه پیدا میکنه. کلی کسب و کار از بین رفته، بالاخره باید تولید هم باشه که پول به دست بیاد. خرید سهم چندتا زمین خالی که هنر نیست.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731

دیوید دیوید او اس آ چند پست قبلتر ماشین و قیمت ماشین رو مثال زده بود. این دو ماه بعضی سهم ها بالای ۲۰۰ درصد رشد داشتن. حالا اگه قیمتا هم اینطور بالا میره، نباید اشتباه کرد، سود از دست داد. تو چند ماه ماشین ۳۰ میلیونی شده ۷۰ تومن. ما هم باید از ۳۰ میلیون، بیشتر از ۵۰ میلیون سود به دست بیاریم تا از قیمتا جلوتر باشیم.

Last edited:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
صحبت و نظر شما هم درسته دوست عزیز ولی به شخص ِ وقتی هشدارها و مصاحبه های اقتصاددان ها رو میخونم و میشنوم نگران میشم نه از بابت خودم، از این جهت که به قول شما وقتی آقای ایکس اومد و 1000% هم سود کرد این پول قرار ِ کجا بره و هزینه بشه؟

یا میره دلار میخره یا سکه و طلا... شانس داشته باشه بتونه خونه هم بگیره...

بله اگر واقعا پول هایی که ما دپازیت میکنیم توی تولید میرفت و به درد اون شرکت یا کارخونه میخورد صحیح بود ولی وقتی شما میبینی بازار به شدت داره دستکاری میشه و سهامی که باید واقعا رشد داشته باشه نداره ( میگن هنوز نوبتش نرسیده ) :دی و سهام شرکتی که همه دارن نفرینش میکنن 1000% رشد میکنه، دلسرد میشی.
من خودم شخصا به دلایلی از سن خیلی پایین کار اقتصادی منجر به درآمد انجام دادم و در حد خودم مدعی هستم که آشنایی دارم ،برداشت من اینه دوست خوبم :

اقتصاد ایران وابسته به هیچ فرمول علمی اقتصادی کلاسیک یا جدیدی نیست ،اقتصاد ایران یک اقتصاد به شدت مریض،اما زنده است که در هر دوره ای یک عضوش خوبه و بقیه اعضا مریض هستند ،هنر اینه که در هر دوره ای اون عوض سالمو (به مفهوم سوددهی) بشناسی و ازش استفاده کنی و در عین حال پیش بینی نسبتا روشنی نسبت به آینده نزدیک داشته باشی ،این واقعیتیه که شاید با ذهنیت آرمانی فاصله داشته باشه ،اما همینه و چاره ای نیست ،الان اون عضو سالم یا سود ده بورسه که باید هوشمندانه ازش استفاده کرد
شاید بعضیا به مفهوم فرصت طلبی تفسیر کنند ،اما اولا اینطور نیست ، ثانیا ما داریم در مورد واقعیت اقتصاد و کسب سود حرف میزنیم نه اخلاق
این موضوع با خرید و فروش ارز و اینجور مسائل فرق داره و یک کار اقتصادی شرعا و عرفا درسته

مثلا اوایل که سیم کارت های اعتباری اومده بود ،در کشور نیاز فروانی به گوشی وجود داشت ،من پول و توان اینکه بخام گوشی بیارم بفروشم نداشتم ،اومدم با سرمایه کمی که داشتم شارژ خریدم ،اون موقع شارژ ۱۰ تا ۱۵ درصد سود داشت و بعد از یک سال با فروش شارژ حدود ۴۰۰ درصد سود کردم ،اما همین فروش شارژ بعد ها سرمایه خیلی ها رو از بین برد چون دیگه دیر شده بود
شاید من خیلی سخت گیرم یا مشکل از منه ولی از آدمایی که همیشه در حال نالیدن هستند و در هر حالی سعی میکنن بدبخت جلوه کنن متنفرم
امروز من سود خوبی تو بورس نصیبم شد و به شکرانه اش ۲۰ تا غذا خریدم تو خیابان به زباله گردها دادم ،اگر قرار به بدبختی باشه امثال اونا توی صف از ما جلوترن ،نه مایی که پیش خانواده و عزیزان ،شکر خدا با تن سالم ،زیر کولر نشستیم ،پول توی بورس داریم ،شغل داریم ،موبایل و اینترنت و لپتاپ و... به راهه در حال کسب درآمد هستیم ،اما به جای لذت بردن و شکر کردن و کمک به بقیه ،هی ناله میکنیم و انرژی منفی میدیم

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
همون کارگر پول داشته باشه یا دلار میخره یا طلا یا ملک ربطی نداره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
تورم روزانه ۰.۷۵ درصد یعنی سالانه ۱۴۲۹ درصد. چطوری محاسبه کردید؟

....
بتونید میانگین روزی ۰.۵ درصد از بورس بگیرید، همه پولتون رو هم درگیر کنید در سال ۲۵۰ روز کاری هم داشته باشم سالانه میشه ۲۴۸ درصد.
حالا اگه هر روز ۵+ بگیرید میشه حدود ۱۹٬۸۳۰٬۰۰۰ درصد
۱ میلیون تومن میشه ۱۹۸ میلیارد تومن

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
تورم روزانه ۰.۷۵ درصد یعنی سالانه ۱۴۲۹ درصد. چطوری محاسبه کردید؟

....
بتونید میانگین روزی ۰.۵ درصد از بورس بگیرید، همه پولتون رو هم درگیر کنید در سال ۲۵۰ روز کاری هم داشته باشم سالانه میشه ۲۴۸ درصد.
حالا اگه هر روز ۵+ بگیرید میشه حدود ۱۹٬۸۳۰٬۰۰۰ درصد
۱ میلیون تومن میشه ۱۹۸ میلیارد تومن

یا من بد توضیح دادم یا شما بد برداشت کردید ،منظور من ۷۵ صدم درصد روزانه به طور متوسط بود ،و نه به صورت مرکب ،یعنی سالانه حدود ۲۷۰ درصد
سود هم باز منظورم متوسط بود و نه مرکب ،با احتساب سرشکن ایام تعطیل البته ،حدود ۵۵۰ تا ۷۰۰ درصد سالانه
فکر میکنم الان شفاف شد صحبتم درسته؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

دقیقا ، خیلیا تو این تاپیک یا کلا سایت های دیگه این موضوع رو اصلا نمیبینن و همش میگن سود ما به درد نمیخوره و از این جور حرفا ، درسته که ارزشش داره کم میشه ولی باور کنین خیلیا اصلا تو بورس نیستن یا اگه باشن هم یه مبلغ خیلی کمی اونم به خاطر همین سهام عدالت و عرضه اولیه ها وارد کردن ، پس اونا باید چی بگن دیگه !؟

این فرصت محدودی هست که در اختیار ما قرار گرفته و دیر یا زود این دوره بسیار خوب بورس تمام میشه ،بهتره ازش استفاده کنیم و حتما در کنارش به فکر شغل اصلیمون هم باشیم

البته تعدادی هم هستن که شغل اصلیشون بورسه و حتی تو این تاپیک هم فکر میکنم باشن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
یا من بد توضیح دادم یا شما بد برداشت کردید ،منظور من ۷۵ صدم درصد روزانه به طور متوسط بود ،و نه به صورت مرکب ،یعنی سالانه حدود ۲۷۰ درصد
سود هم باز منظورم متوسط بود و نه مرکب ،با احتساب سرشکن ایام تعطیل البته ،حدود ۵۵۰ تا ۷۰۰ درصد سالانه
فکر میکنم الان شفاف شد صحبتم درسته؟
آخه تورم با ساده و متوسط کار نداره
امروز کالایی ۱۰۰۰۰ تومن هست تورم روزانه ۰.۷۵ درصد باشه فردا باید ۱۰۰۷۵ تومن باشه ۲ ماه بعد ۱۵۶۵۶.
ولی این ساده میگه ۰.۷۵*۶۰=۴۵ درصد افزایش پیدا کنه ... که میشه ۱۴۵۰۰ تومن و اشتباه هست

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
همون کارگر پول داشته باشه یا دلار میخره یا طلا یا ملک ربطی نداره
کارگر تا عنوان میشه منظور قشر کم درآمد جامعه است که یا کلا هیچی براش پس انداز نمی ماند یا اگر هم پولی داشته باشه میره می گذاره بانک طبق آمار سال 98 به نسبت 97 سپرده بانکی 32درصد افزایش داشته .کی در این شرایط تورمی وحشتناک پول تو بانک می گذاره ؟؟؟؟عموما قشر ضعیف جامعه یا افرادی مثل خود من و خانواده که نمی خواهند ریسک کنند
قیمت دلار که به واسطه اون طلا و ملک و.....بالا میره را کله گنده ها بالا می برند مردم عادی صد سال هم دلار و طلا و.....بخرند نمی تونند تاثیر زیادی روی قیمت بگذارند چون پول کله گنده ها به پول من و امثال من ،مثل قطره به دریا هست.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
من برای توضیح بهتر مفهوم مدنظرم تورم سالانه رو تقسیم بر تعداد روز کردم که حرف شفاف تر باشه ،
اطلاعی ندارم شاید از نظر روش اکادمیک محاسبه تورم اشتباه باشه و بحثی در موردش ندارم ،اما منظورم همون هست که عرض کردم به جهت بیان بیشتر بودن میزان سود بورس نسبت به تورم
اگر اشتباه علمی رخ داده عذرخواهم
آخه تورم با ساده و متوسط کار نداره
امروز کالایی ۱۰۰۰۰ تومن هست تورم روزانه ۰.۷۵ درصد باشه فردا باید ۱۰۰۷۵ تومن باشه ۲ ماه بعد ۱۵۶۵۶.
ولی این ساده میگه ۰.۷۵*۶۰=۴۵ درصد افزایش پیدا کنه ... که میشه ۱۴۵۰۰ تومن و اشتباه هست

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
من برای توضیح بهتر مفهوم مدنظرم تورم سالانه رو تقسیم بر تعداد روز کردم که حرف شفاف تر باشه ،
اطلاعی ندارم شاید از نظر روش اکادمیک محاسبه تورم اشتباه باشه و بحثی در موردش ندارم ،اما منظورم همون هست که عرض کردم به جهت بیان بیشتر بودن میزان سود بورس نسبت به تورم
اگر اشتباه علمی رخ داده عذرخواهم

بله. اگه به صورت ماهانه باشه بهتره. تورم سالی ۵۰ باشه می تونیم بگیم اگه ماهی ۱۰ درصد به دست بیاریم ، (ساده حساب کنیم) ۱۲۰-۵۰=۷۰ سود کردیم، از تورم جلوتریم. ۱۰ درصد در ماه تو بورس کار چندان سختی نیست.

Last edited:
بالا