• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بیا انقدر زفکا رو نما نما کردی که فکر میکنن مدیرعامل زفکایی :)
من تو رهاورد کامنت و تحلیل اصلا نمیزارم فقط میخونم که جو مردم رو ببینم و از نموداراش استفاده میکنم . فیبو رو روی حالت لگاریتمی باید اونجا رسم بکنیم که درست در بیاد
s0426.gif

اون آشغال رو با یه بدبخت دیگه بودن
crazy.gif

اینجا به من نوسانگیر و زننده حرفای قشنگ قشنگ سهامداری کنید ، گفتن
bav3_154fs759111.gif

یک سوال غیر بورسی، چون تو کار ملک هم هستی

تو منطقه ما غرب کشور یکی از علل افزایش قیمت ملک، خریدهای نجومی هست که مردم استان خوزستان انجام میدن، با توجه به بدی اب و هوا، عدم وجود زمین کشاورزی و... اون بخش چطور این ثروت رو بدست اوردن که به راحتی هر قیمتی برای خرید ملک میپردازن؟
افزایش قیمت ملک هم دست این بخش، خودشون حتی از خودشون بالاتر هم میخرن و افسار ملک رو به سخره گرفتن

اگر صلاح میبنی، تاپیکش رو داخل یک بخش دیگه بزن
هرکسی بالاخره کسب و کار خودش رو داره . ممکنه یکی کسب و کارش اونجا یا شهرهای دیگه باشه ولی اونجا سکونت داشته باشه . جنوب کشور پولدار زیاد داره . هم بازار قوی داره هم بعضیا ارتباطات خوبی با اونور آب دارن
دیگه شما حساب کن یه خشاب کلاش بالای 1 تومنه بعد توی مراسما یا تفریحاتشون خشاب پشت خشاب خالی میکنن !
یا سمت بانه و سقز میری برخلاف تصور و ظاهری که اونجا داره ، مردمش به شدت پولدارن
یا اگه سمت تویسرکان رفته باشی به خاطر کاسبی گردو ، به شدت پولدارن
بعد کشاورزا و باغدارای اونجا زمیناشون خییییلی رشد کرده از اون مسیر هم سود خوبی بردن

متاسفانه یکی از علل تورم توی ایران ، تحریمه ! 99 تا دلیل دیگه هست که ربطی به تحریم نداره . یکیش همین بدبودن اقتصاد توی کشور و حرکت نقدینگی ها به جای تولید به سمت واردات یا مشاغل واسطه گری یا دلالی !
طرف به خاطر اینکه زمین کشاورزیش گرون شده ، کشاورزیشو دیگه ادامه نمیده . زمینش رو میفروشه و چند میلیارد میاره تو بازار ملک و ملک رو تکون میده . درصورتی که اگه درست مدیریت بشه ، همون کشاورزی میتونه به شدت پولساز باشه ولی به خاطر ضعف مدیریتی این اتفاق میوفته
اگه تحریم ها بره ولی همچنان از بخش کشاورزی یا باغی حمایت نشه ، اتفاق مثبتی رو شاهد نیستیم .
شما خودت بگو حاضری توی زمین 20 میلیارد تومنی مثلا با کشاورزی یا باغداری سالی 500 میلیون تومن یعنی 2.5% در بیاری در صورتی که میتونی ملک بخری و اجاره بدی و سالی 5% به دست بیاری ؟ نه !
اینجوریه که تورم سرسام آور میشه
وقتی پول سر جای خودش نباشه . وقتی اقتصاد مناسب نباشه و منی که کارشناسی عمران شریف دارم ، کنار سرمایه گذاری و بیزینسم یه شرکت پیمانکاری گرید دار ندارم ، به خاطر مشکلات وصول طلب ها از سمت دولت ، نمیتونم از تخصصم استفاده بکنم ! وقتی هم امثال من به بازار نیان ، مناقصات دیگه رقابتش کم میشه ، فسادش بالا میره و به ضرر کشوره !
یا اون موقع که شرکت دکوراسیون داخلی داشتم ، میتونستم از طریق مناقصات پروژه های خوبی رو بگیرم . از تامین کالا بگیر بگیر تا اجرای پروژه های دکور و کارای خدماتی ....

این مدلی که اقتصاد یکپارچه و هماهنگ رشد نکنه تا هرکسی توی بخش تخصصی خودش فعال نباشه ، باعث میشه نقدینگی سمت جاهایی بره که نباید بره
ما سرمایه بالایی توی ملک داریم ولی اصلا دوست ندارم ملک دچار تورم و حباب بشه . ملک مصرفیه نباید بیشتر از تورم گرون بشه . گرون شدن ملک در حد تورم به علاوه سالی 3 یا 4 درصد توی بلند مدت ( مثلا 10 سال و بیشتر ) ، مشکلی نداره و منطقیه ولی بیشتر اصلا معقول نیست و برای مردم عادی مشکل ساز میشه
از اونور به خاطر تورم اینقدر موانع ساخت و ساز وجود داره و ریسک ساخت و ساز بالا رفته که میزان ساخت و ساز و عرضه ملک نوساز به مشکل میخوره . اثرش رو چندسال دیگه نشون میده و یه زمانی میرسه که تقاضا بالا میره ولی ملک مناسب نیست ! بخش ملک چیزی نیست که دولت افق دیدش اونجا محدود به 2 یا 3 سال باشه . افق دید دولت تو بخش مسکن باید بالای 10 سال باشه . یه مجتمع مسکونی از لحظه تصمیم گیری تا مرحله کلید شاید 7 سال طول بکشه !

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من تو رهاورد کامنت و تحلیل اصلا نمیزارم فقط میخونم که جو مردم رو ببینم و از نموداراش استفاده میکنم . فیبو رو روی حالت لگاریتمی باید اونجا رسم بکنیم که درست در بیاد
s0426.gif

اون آشغال رو با یه بدبخت دیگه بودن
crazy.gif

اینجا به من نوسانگیر و زننده حرفای قشنگ قشنگ سهامداری کنید ، گفتن
bav3_154fs759111.gif

هرکسی بالاخره کسب و کار خودش رو داره . ممکنه یکی کسب و کارش اونجا یا شهرهای دیگه باشه ولی اونجا سکونت داشته باشه . جنوب کشور پولدار زیاد داره . هم بازار قوی داره هم بعضیا ارتباطات خوبی با اونور آب دارن
دیگه شما حساب کن یه خشاب کلاش بالای 1 تومنه بعد توی مراسما یا تفریحاتشون خشاب پشت خشاب خالی میکنن !
یا سمت بانه و سقز میری برخلاف تصور و ظاهری که اونجا داره ، مردمش به شدت پولدارن
یا اگه سمت تویسرکان رفته باشی به خاطر کاسبی گردو ، به شدت پولدارن
بعد کشاورزا و باغدارای اونجا زمیناشون خییییلی رشد کرده از اون مسیر هم سود خوبی بردن

متاسفانه یکی از علل تورم توی ایران ، تحریمه ! 99 تا دلیل دیگه هست که ربطی به تحریم نداره . یکیش همین بدبودن اقتصاد توی کشور و حرکت نقدینگی ها به جای تولید به سمت واردات یا مشاغل واسطه گری یا دلالی !
طرف به خاطر اینکه زمین کشاورزیش گرون شده ، کشاورزیشو دیگه ادامه نمیده . زمینش رو میفروشه و چند میلیارد میاره تو بازار ملک و ملک رو تکون میده . درصورتی که اگه درست مدیریت بشه ، همون کشاورزی میتونه به شدت پولساز باشه ولی به خاطر ضعف مدیریتی این اتفاق میوفته
اگه تحریم ها بره ولی همچنان از بخش کشاورزی یا باغی حمایت نشه ، اتفاق مثبتی رو شاهد نیستیم .
شما خودت بگو حاضری توی زمین 20 میلیارد تومنی مثلا با کشاورزی یا باغداری سالی 500 میلیون تومن یعنی 2.5% در بیاری در صورتی که میتونی ملک بخری و اجاره بدی و سالی 5% به دست بیاری ؟ نه !
اینجوریه که تورم سرسام آور میشه
وقتی پول سر جای خودش نباشه . وقتی اقتصاد مناسب نباشه و منی که کارشناسی عمران شریف دارم ، کنار سرمایه گذاری و بیزینسم یه شرکت پیمانکاری گرید دار ندارم ، به خاطر مشکلات وصول طلب ها از سمت دولت ، نمیتونم از تخصصم استفاده بکنم ! وقتی هم امثال من به بازار نیان ، مناقصات دیگه رقابتش کم میشه ، فسادش بالا میره و به ضرر کشوره !
یا اون موقع که شرکت دکوراسیون داخلی داشتم ، میتونستم از طریق مناقصات پروژه های خوبی رو بگیرم . از تامین کالا بگیر بگیر تا اجرای پروژه های دکور و کارای خدماتی ....

این مدلی که اقتصاد یکپارچه و هماهنگ رشد نکنه تا هرکسی توی بخش تخصصی خودش فعال نباشه ، باعث میشه نقدینگی سمت جاهایی بره که نباید بره
ما سرمایه بالایی توی ملک داریم ولی اصلا دوست ندارم ملک دچار تورم و حباب بشه . ملک مصرفیه نباید بیشتر از تورم گرون بشه . گرون شدن ملک در حد تورم به علاوه سالی 3 یا 4 درصد توی بلند مدت ( مثلا 10 سال و بیشتر ) ، مشکلی نداره و منطقیه ولی بیشتر اصلا معقول نیست و برای مردم عادی مشکل ساز میشه
از اونور به خاطر تورم اینقدر موانع ساخت و ساز وجود داره و ریسک ساخت و ساز بالا رفته که میزان ساخت و ساز و عرضه ملک نوساز به مشکل میخوره . اثرش رو چندسال دیگه نشون میده و یه زمانی میرسه که تقاضا بالا میره ولی ملک مناسب نیست ! بخش ملک چیزی نیست که دولت افق دیدش اونجا محدود به 2 یا 3 سال باشه . افق دید دولت تو بخش مسکن باید بالای 10 سال باشه . یه مجتمع مسکونی از لحظه تصمیم گیری تا مرحله کلید شاید 7 سال طول بکشه !

یک اف تاپیک کنم :

سیستم ویس باید فعال کنن تو فروم ! شما ارتوروز میگیری چند سال دیگه اینطوری هر پیام انقدر طولانی و کامل جواب بدی :D

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مثل اینکه حقوقی ها صف فروش گذاشتن تا سازمان عقب نشینی کنه.
حقوقی با نوسان گیری کم سود نمیکردن
نوسانگیری روزانه رو بعدا بر میدارن . امروز هم واقعا منفی شدن بازار الکی بود هیچ اتفاق عجیبی نیوفتاده بود ، بازار باید متعادل میبود که یهو خراب شد
اینکه بازیگرا اینکارو کرده باشن ، احتمالش زیاده ولی شاید صرفا با دلیل منصرف کردن سازمان نباشه . شاید میخوان از ترس مردم سوء استفاده بکنن که پایینتر بخرن !

وقتی فروشنده های نادون زیاد میشن ،خریدارا حریص میشن ! فروشنده خودش تو سر مالش میزنه ، خریدار هم یه پس گردنی میزنه و خوشحال و خندان سهم جمع میکنه ! خریدن سهم مفت لذت بخشه ...

شاید الان برندارن ولی تا حداکثر یکی دو سال دیگه برمیدارن . باید این هیجانات رو یجوری کنترل بکنن
شاید بعضیامون منفی 5 میخریدیم و مثبت 5 میفروخیتم سود میکردیم
ولی اونایی که ناشی بودن مثبت 5 میخریدن و منفی 5 میفروختن
بعضیا مثبت 1 میخریدن ، منفی 5 میفروختن ، مثبت 4 میخریدن ، آخرش صف فروش میشد توی صف فروش میرفتن ! سود خودشون به درک ! باعث میشدن انرژی هدر بره ! بازیگر حمایت میکرد بعد این بلا رو میووردن ! روی نواحی حمایتی یا مقاومتی ناشی بازی در میووردن ! قشنگ بازار رو ملتهب کرده بودن
آخه این همه نوسان اصلا منطقی نبود . در روز چند بار منفی و مثبت 5 میشد !
طرفو تا پِخ میکردن ، میفروخت ، تا پیش پیش میکردن میخرید

باید روی اعطای پنل آنلاین به شدت سخت گیری میکردن . کد میخوان بدن اشکالی نداره ولی حداقل دسترسی معاملات آنلاین رو نمیدادن که به این وضعیت دچار نشیم . به شخصه از این موضوع متضرر شدم و ناراحتم ولی اگه واقعا قراره اوضاع درست بشه ، اشکالی نداره حالا یکی دو سال سود کمتری میبرم ولی حداقل هیجانات کمتر بشه

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
بیا انقدر زفکا رو نما نما کردی که فکر میکنن مدیرعامل زفکایی :)

یک سوال غیر بورسی، چون تو کار ملک هم هستی

تو منطقه ما غرب کشور یکی از علل افزایش قیمت ملک، خریدهای نجومی هست که مردم استان خوزستان انجام میدن، با توجه به بدی اب و هوا، عدم وجود زمین کشاورزی و... اون بخش چطور این ثروت رو بدست اوردن که به راحتی هر قیمتی برای خرید ملک میپردازن؟
افزایش قیمت ملک هم دست این بخش، خودشون حتی از خودشون بالاتر هم میخرن و افسار ملک رو به سخره گرفتن

اگر صلاح میبنی، تاپیکش رو داخل یک بخش دیگه بزن
خوزستان به خاطر اینکه جلگه هست دشت زیاد داره یعنی مثل غرب کشور نیست که نصف زمین ها کوه باشه و صاحب حقیقی نداشته باشه ، اینجا اکثر روستایی ها چند هکتار زمین دارند اگه منطقه شون خوب باشه مرتب کشاورزی میکنند (بارندگی دو سه سال اخیر خوب بوده ) اگه هم زمین زیاد مناسبی نداشته باشند دام پرورش میدند ، نصف سال زمین ها سبز هستند و دام رو رها می‌کنند و بدون هزینه گله رشد می‌کنه ، یه دلیل دیگه ارزش پول ملی ماست که کم شده خیلی از خریدهایی که شما میبینی یه خوزستانی داره انجام میده درواقع پول یه آشنا و فامیل عراقیه که به وسیله یه ایرانی داره خریداری میشه (سمت آبادان و خرمشهر با اون ور مرز نسبت های فامیلی زیاد دارند ) و یک نفر خوزستانی ممکنه برای ده نفر عراقی خونه بخره البته حتما دلایل دیگه هم داره

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
قبلنا هی به ما می گفتن شما ریزش سال ۹۲ رو ندیدین که کار دستتون بیاد و محتاطانه تو بورس فعالیت کنید و پول اضافه بیارید و مدیریت سرمایه داشته باشید و ... .
الان می بینم طوری شده که خیلی ها احتمالا پنج شش سال بعد که باز یه جامپی تو بورس داشته باشیم به بقیه خواهند گفت شما ریزش سال ۹۹ رو ندیدید که چه بلایی سر مردم اومد ، کمی مدیریت سرمایه داشته باشید کمی احتیاط کنید خخخ.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نظر یکی از اساتید توی رهاورد واسه زفکا . اینقدر متضرر شدن سهامدارا توی این قیمت برای این سهم برام بی اهمیته که حتی نظر منفی هم ندادم !
کسی که واقعا بفهمه چی به چیه نیاز به نظرات دیگران نداه . اونایی هم که قرار باشه با حرف این اساتید ، بفروشن یا بخرن همون بهتر که سرمایشون از دست بره ! اصلا اگه آدمایی که تکلیفشون توی بازار مشخص نیست وجود نداشته باشن که بازار معنی نداره
بازار یعنی
از کسی که ضرر کرده و احساس زرنگی میکنه و فکر میکنه قیمت پایین تر میاد و میخواد سهمش رو به یکی بندازه و بره ، بخر
به کسی که میخواد سود بکنه و احساس زرنگی میکنه و فکر میکنه قیمت سهم بالاتر میره و میخواد هرجوری شده سهام مد نظرش رو بخره ، بفروش

بازار یعنی این و بر همین اساس عرضه و تقاضا شکل میگیره و یه تعداد کمی ثروت جمع میکنن و یه تعداد زیادی ثروت از دست میدن . رحم و مروتی نداره . رحم و مروت توی بازار یعنی بازیگرها انسان باشن و بازه نوسانی سهم رو نزارن از 30 یا 40 درصد تحت هیچ شرایطی بیشتر بشه که کسی سر معامله اشتباه یهو کل زندگیش دود نشه !

بازار جای آدمای صبور ، باهوش ، بی احساس در برابر نوسانات ، منطقی و علاقه مند به مطالعست

zfk.JPG

یک اف تاپیک کنم :

سیستم ویس باید فعال کنن تو فروم ! شما ارتوروز میگیری چند سال دیگه اینطوری هر پیام انقدر طولانی و کامل جواب بدی :D
شاید باورنکنی ولی یکی دو ساله حسم نسبت به نوسانات قیمت های بازار از دست رفته، نمیدونم چرا اینطوری شدم
154fs232528.gif

میترسم کارم به خودکشی برسه
deadcrazy.gif

توی 1 روز میلیاردی هم ضرر بکنم ، برام اهمیتی نداره
توی 1 روز میلیاردی هم سود بکنم ، برام اهمیتی نداره
تنها چیزی که حس هیجانیمو تحریک میکرد ، نوسانگیری روزانه بود ، چون بازه زمانیم محدود به 3 ساعت و نیم بود و اون حس هیجانمو قلقلک میداد که همونم برداشتن
154fs232528.gif

به اینکه بتونم چیزایی رو با بقیه در حد توانم به اشتراک بذارم ، علاقه دارم . تا صبح تایپ بکنم خسته نمیشم
s0426.gif

مگه اینکه یه موضوعی رو مخم باشه یا با کسی بخوام بحث بکنم که انرژی منفی از اون صحبت بگیرم ، اونجا دیگه ادامه نمیدم
154fs232528.gif

** دوستان صحبت جدی و تخصصی به کنار . یه کوچولو هم باید وسطش فان باشه هم حال و احوالمون بهتر میشه هم اینکه باعث میشه یکم فضا لطیف تر بشه و از گذشت زمان لذت ببریم
جدیدا کارم از تایپ گذشته ، فوتوشاپ باز میکنم ، عکس ادیت میکنم . تا الان موجود خلق شدم این شده . ورژن 990706 که یه دونه دمبل هم بهش اضافه شده . دیگه فوتوشاپ من در همین حده
bav3_154fs759111.gif
( پشت بازو کار میکنه )
pt gorg2.jpg

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یکی از مسئولین بورس افاضه فرمودن که ۸۰ درصد فعالین بازار با قانون اخیر موافقن ، اگر این مملکت صاحب داشت ،پیگیر میشدن که ... بگو مرجع آمارت کجاست ،چطور یک روزه آمار گرفتی ،چرا ۷۹ درصد نه ؟ اصلا چرا ۸۳درصد نه؟ اون موقع به خاطر همین دروغ برکنارش میکردن ،به همه مسئولین تفهیم میشد که آمار موضوع انشا نیست که هر مزخرفی از دهنت درآمد به اسم آمار به خورد جماعت بدی

ممکنه برخی از دوستان تصور کنند که من به خاطر سود و منافع خودم اینقدر از این قانون شاکی هستم ،ضمن اینکه اعلام می کنم که بله من مدت ها از طریق نوسان گیری سود کسب میکردم و الان با این قانون بخش مهمی از سودم از بین رفته و طبیعتا ناراحتم ،اما واقعا دلیل اصلی ناراحتیم نیست ،این کار حجم معاملاتو کم میکنه و این کار به ضرر کلیت بورس ،نقد شوندگی ،بهم خوردن عرضه و تقاضا و خیلی مضرات دیگه داره ،

جایی خوندم حجم معاملات خرد امروز کمتر از ۴ هزار میلیارد بوده (باید صحتشو بررسی کنم ) اگر چنین چیزی اتفاق افتاده باشه یعنی فاجعه

دیگه سعی میکنم در این مورد حرف نزنم که تکراری نشه ،اما همه کسانی که فکر میکنن این قانون درسته ،خودشونم احتمالا ازش ضربه خواهند خورد ،امیدوارم هر چه زودتر لغو بشه :rolleyes:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دلیل بالا رفتن قیمت دلار توی چند ماه اخیر چیه؟
چرا بعد خارج شدن امریکا از برجام دلار مثل موشک بالا رفت؟
جواب اینا میشه جواب من به شما!
شما الان کدوم وری هستی ؟ خلاصه دلار بالا میره یا با کله میاد پایین ؟ اول تکلیفت رو با خودت روشن کن

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
یکی از مسئولین بورس افاضه فرمودن که ۸۰ درصد فعالین بازار با قانون اخیر موافقن ، اگر این مملکت صاحب داشت ،پیگیر میشدن که ... بگو مرجع آمارت کجاست ،چطور یک روزه آمار گرفتی ،چرا ۷۹ درصد نه ؟ اصلا چرا ۸۳درصد نه؟ اون موقع به خاطر همین دروغ برکنارش میکردن ،به همه مسئولین تفهیم میشد که آمار موضوع انشا نیست که هر مزخرفی از دهنت درآمد به اسم آمار به خورد جماعت بدی

ممکنه برخی از دوستان تصور کنند که من به خاطر سود و منافع خودم اینقدر از این قانون شاکی هستم ،ضمن اینکه اعلام می کنم که بله من مدت ها از طریق نوسان گیری سود کسب میکردم و الان با این قانون بخش مهمی از سودم از بین رفته و طبیعتا ناراحتم ،اما واقعا دلیل اصلی ناراحتیم نیست ،این کار حجم معاملاتو کم میکنه و این کار به ضرر کلیت بورس ،نقد شوندگی ،بهم خوردن عرضه و تقاضا و خیلی مضرات دیگه داره ،

جایی خوندم حجم معاملات خرد امروز کمتر از ۴ هزار میلیارد بوده (باید صحتشو بررسی کنم ) اگر چنین چیزی اتفاق افتاده باشه یعنی فاجعه

دیگه سعی میکنم در این مورد حرف نزنم که تکراری نشه ،اما همه کسانی که فکر میکنن این قانون درسته ،خودشونم احتمالا ازش ضربه خواهند خورد ،امیدوارم هر چه زودتر لغو بشه :rolleyes:

فکر کنم درصدش همین حدودا باشه ، یه نظر سنجی هم تو سهامیاب هست که درصدش همین حدوداس ، ایشونم شاید یه نظر سنجی اینستاگرامی یا تل.گرامی انجام دادن !
واقعیت بخوام بگم اینقدری که بچه های پرشین تولز از این طرح جدید ناراحت شدن ، ندیدم کاربر های جاهای دیگه ناراحت بشن ( چون معمولا سعی میکنم نظرات مردم رو جاهای مختلف بخونم )

Capture1.PNG

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

دوستان لطفا و خواهشا از اسپم در این بخش خودداری کنید گویا سایت قسمتی داره برای خاطرات یا پاتوق و . . . برای اسپم کردن ساخته شده

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
فکر کنم درصدش همین حدودا باشه ، یه نظر سنجی هم تو سهامیاب هست که درصدش همین حدوداس ، ایشونم شاید یه نظر سنجی اینستاگرامی یا تل.گرامی انجام دادن !
واقعیت بخوام بگم اینقدری که بچه های پرشین تولز از این طرح جدید ناراحت شدن ، ندیدم کاربر های جاهای دیگه ناراحت بشن ( چون معمولا سعی میکنم نظرات مردم رو جاهای مختلف بخونم )

مشاهده پیوست 1199749
خوب طبیعیه که اکثر افراد با نوسان گیری مخالف باشند ،اما خیلی ها ممکنه اصلا ندونن چی هست و چون جو بدی علیه اش راه افتاده باهاش مخالفن ، یه مقدار بگذره و نتایج این تصمیم آشکار تر بشه ،بهتر میتونن قضاوت کنن ،همین بازیگر ها و نوسان گیرا هستند که سهم از صف فروش خارج میکنن و.... که قبلا توضیح دادم

اینجا آدما به خود واقعیشون نزدیک تر هستند تا شبکه های اجتماعی ،چون اکثرا اکانت ها مال چند سال پیشه و کسی اکانت فیک نداره ،برای جلب توجه یا فضا سازی استفاده کنه

این نظر سنجی هم که شما تصویرشو گذاشتید موافقین ۷۴ درصد هستند،که ۶ درصد با ۸۰ درصد فرق داره ،یعنی مخالفین بیش از ۲۵ درصد هستند،نه ۲۰ درصد اعلامی اون مسئول نامحترم ،وقتی در مورد آمار حرف میزنیم حتی نیم درصد هم مهمه ،ایشون هم باید اعلام میکرد مرجعش کجاست

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خوب طبیعیه که اکثر افراد با نوسان گیری مخالف باشند ،اما خیلی ها ممکنه اصلا ندونن چی هست و چون جو بدی علیه اش راه افتاده باهاش مخالفن ، یه مقدار بگذره و نتایج این تصمیم آشکار تر بشه ،بهتر میتونن قضاوت کنن ،همین بازیگر ها و نوسان گیرا هستند که سهم از صف فروش خارج میکنن و.... که قبلا توضیح دادم

اینجا آدما به خود واقعیشون نزدیک تر هستند تا شبکه های اجتماعی ،چون اکثرا اکانت ها مال چند سال پیشه و کسی اکانت فیک نداره ،برای جلب توجه یا فضا سازی استفاده کنه

این نظر سنجی هم که شما تصویرشو گذاشتید موافقین ۷۴ درصد هستند،که ۶ درصد با ۸۰ درصد فرق داره ،یعنی مخالفین بیش از ۲۵ درصد هستند،نه ۲۰ درصد اعلامی اون مسئول نامحترم ،وقتی در مورد آمار حرف میزنیم حتی نیم درصد هم مهمه ،ایشون هم باید اعلام میکرد مرجعش کجاست
دوست عزیز یه خورده آروم تر به خدا دعوا نداریم
درسته 6 درصد فرق داره ولی منم همون اول جملم گفتم حدودا ، شاید ایشون جایی انجام داده که 80 بوده و البته حرف شما درسته باید میگفت کجا انجام شده
اون نظرسنجی هم که عکسشو گذاشتم 1000 نفر شرکت کردن و خیلی نمیتونه بی ارزش باشه
به هر حال بهتره صبر کنیم شاید اونقدری که شما از این تصمیم ناراحت شدی و بهش دید بد داری در میان مدت و بلند مدت بد نباشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اما موردی که این چند وقته میبینم به اشتباه در بین کاربران رواج پیدا کرده !!! موضوع توقف نماد در ۲۰ درصد و . . .

برای متوقف کردن هر نمادی دو شرط لازم است
۱. افت یا افزایش قیمت به میزان ۲۰ درصد
۲. شرط اول باید طی ۵ روز کاری رخ بدهد

مثال
سهم شرکت الف 1000 تومان
هر روز قیمت ۵ درصد مثبت کامل پر میکنه
روز چهارم 1215 تومان میشه و نماد جهت ۲۰ درصد متوقف میشه
حال ممکنه در طی این پنج روز یکی از روزها قیمت به دلیل حجم مبنا قیمت ۵ درصد کامل پر نکنه و روز پنجم به ۲۰ درصد برسه و در همان روز جهت نوسان ۲۰ درصد متوقف میشه

اما حالت افت که این روزها زیاد دیده میشه

سهم شرکت الف 1000 تومان
هر روز قیمت 5 درصد منفی کامل پر میکنه
روز چهارم قیمت 814 تومان خواهد بود
روز پنجم 773 تومان خواهد بود
ممکنه در طی این پنج روز یکی از روزها به دلیل حجم مبنا قیمت کامل منفی نشه و روز پنجم هم به ۲۰ درصد نرسه

به دلیلی که در بالا ذکر شد قیمت در روز های مثبت در چهار روز به ۲۰ درصد میرسه
و در روزهای منفی روز پنجم به منفی ۲۰ درصد میرسه
در این بین خیلی پیش میاد که در روزهای منفی ، حجم مبنا پر نشه و طی ۵ روز کاری قیمت ۲۰ درصد افت نکنه و نماد متوقف نشه

این اشتباه بین بعضی اساتید نماها رواج پیدا کرده که سازمان داره دزدی میکنه و . . . .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
در مورد حذف نوسان گیری روزانه

به شخصه این کار سازمان از روی بی خردی و تصمیمات نااگاهانه میدونم
این کار به نوعی زیر سوال بردن ماهیت بازار هست
هر شخصی اختیار داره که هر نوعی میتونه معامله کنه هیچ شخصی مجبور نیست سهامداری کند و . . .
و فکر میکنم به زودی این قانون لغو خواهد شد

اما به قول معروف بجای اینکه به تاریکی لعن و نفرین بفرستید شمعی روشن کنید

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دوست عزیز یه خورده آروم تر به خدا دعوا نداریم
درسته 6 درصد فرق داره ولی منم همون اول جملم گفتم حدودا ، شاید ایشون جایی انجام داده که 80 بوده و البته حرف شما درسته باید میگفت کجا انجام شده
اون نظرسنجی هم که عکسشو گذاشتم 1000 نفر شرکت کردن و خیلی نمیتونه بی ارزش باشه
به هر حال بهتره صبر کنیم شاید اونقدری که شما از این تصمیم ناراحت شدی و بهش دید بد داری در میان مدت و بلند مدت بد نباشه

کجای لحنم طوری بود که شما فکر کردی دعوا داریم ؟ :)
من اصلا سوی صحبتم به سمت شما نبود و احتمالا دچار سوتفاهم شدی برادر
به هر حال در این لحظه مخالفت یا موافقت ما اهمیتی نداره و باید ببینیم در آینده چطور خواهد شد

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همونطوری که بنده گفتم قیمت یسری سهاما بالاست و از من گله شد
وقتی هم گفتم ممنوعیت خرید و فروش در یک روز ذاته بازاره و حذفش اشتباهه بازم بازم گله شد
حقیقت رو باید گفت حتی اگه تلخ باشه
ولی همونطوری هم که شما گفتید معایب این طرح نسبت به مزایاش بیشتره
و شکی هم نیست ، بخشی از سبد بنده یا شما یا بقیه دوستان برای نوسانگیریه و یه موضوع کاملا شخصیه و طبیعتا منفعت شخصی پشتشه . از بیان این موضوع نباید ترسی داشته باشیم ....
کارمونه ، شخصیه و حق ماست دلیلی نداره به ضرر بقیه باشه ...
در هر صورت بخشی از سود پریده ، خودمون رو با شرایط جدید تطابق میدیم . هرچند که هنوز هم یه سری بخش هاش برای بنده شفاف نیست . مثلا اگه 100 سهم داشته باشم ، امروز 20 سهم بخرم و 120 سهم بشه ، امروز کل 120 سهم رو نمیتونم بفروشم یا فقط 20 سهم جدید رو نمیتونم بفروشم !
این موضوع خیلی مهمه
همین بازیگر ها و نوسان گیرا هستند که سهم از صف فروش خارج میکنن و.... که قبلا توضیح دادم
دقیقا یکی از مشکلات همینه
اما خیلی ها ممکنه اصلا ندونن چی هست و چون جو بدی علیه اش راه افتاده باهاش مخالفن
مشکل اصلی که جو بدی علیه این موضوع راه افتاده از نظر من دو مورده :
1 - عزیزانی که بلد نیستن نوسانگیری بکنن از کسب منفعت گروهی خاص ناراضی هستن
2 - عزیزانی که تو ضرر هستن ، دلیل رشد نکردن قیمت سهام رو ، نوسانگیرا میدونن که از اساس این موضوع اشتباهه و همون نوسانگیری نباشه بازار قفل میشه ! حباب و حجم مبنا دوتا موضوعه که به ضرر همون عزیزان میشه . البته اگه اون موضوع خیلی مهم که گفتم 100 و 120 و 20 سهام و نحوه اجرای قانون شفاف بشه

برای مورد اول باید بگم :
نوسانگیری بخشی از بازاره . اگه کسی بهتر میتونه بگیره و هر روز 7 درصد به جیب میزنه نوش جونش . من نمیتونم ولی در حد خودم اینکار رو میکنم . مثل قضیه ممنوعیت واردات خودروهای بالای 2500 سی سی ! که اولش مردم میگفتن چرا یسریا پولدارن ! نمیخوایم ماشین بالای 2500 ببینیم . بعد ممنوع شد ! بعد ماشینای بالای 2500 گرون شد ! بعد خودروهای زیر 2500 هم پشت سر اونا گرون شدن !!! در نهایت به ضرر کسایی شد که با ماشینای بالای 2500 مشکل داشتن و به نفع کسایی شد که ماشینای بالای 2500 داشتن یا در کل کسایی که توانایی مالی بیشتری داشتن و به راحتی از عهده خرید ماشینای با حجم بالاتر برمیومدن
محدودیت معاملات روزانه ضررهایی داره که از منفعت هاش بیشتره . جدای از اون بخشی از بازار متضرر میشن ! ولی از حقشون زده شده ...
در ضمن نوسانگیری هم سود داره هم ضرر ! همینطوری نیست که همه منفی 5 بخرن و مثبت 5 بشه بفروشن !
متاسفانه بین بازاریا گفته میشه که امروز اگه فلان جا میخریدی فلان قدر سود میکردی چرا جلوی نوسانگیری رو نمیگیرن !
در صورتی که 20 تا معامله میکنه . ضرر ، سود . بالا ، پایین . در نهایت بعد از یک ماه میبینی کلا 10 درصد هم سودنکردی ! تازه اگه سرمایه از بین نره ... پس فقط سود نیست . بازار رو به تعادل میرسونه

در مورد دوم باید بگم :
همونطوری که اصلاح ذاته بازاره ، نوسانگیری هم ذات بازاره ! عزیزی که بلند مدت یا میان مدت سهمی رو میخره ، یعنی باید بخره ، بندازه یه گوشه تا حداقل 6 ماه یا 1 سال دیگه ! دیگه نباید از این ناراحت باشه که سهم توی این مسیر چند ده هزار بار نوسان داده !
نوسانات روزانه اصلا ارتباطی به دید بلند مدت سهم نداره تازه شاید مشکلاتی هم ایجاد بکنه . متعادل شدن سهم سخت تر میشه ...

کاملا موافقم
و تنها دلیلی که فضای اینجا قشنگ تره همین فیک نبودن هاست و اینکه کسی برای منفعتش جوسازی نمیکنه
سهامیاب ، رهاورد ، گروه ها ، تالاربورس یا بقیه رسانه های اجتماعی تبدیل به محل خالی کردن فشار شده . بهم دیگه میپرن . سهم تبلیغ میکنن . سهم میکوبن . عکس از حجم خرید میزارن . به هم دیگه توهین میکنن و خلاصه محلی شده برای خالی کردن عقده ها
قسمت کامنت پیج های آموزشی اینستا رو باز میکنی ، یجوری کسی که آموزش میده رو میکوبونن انگار ارث باباشونو خوردن ! بعضی از پیجا واقعا آدمای درستی پشتشون هستن و حرفاشون ارزشمنده . اخیرا توی پیچ شخصی به نام خانپایه که بنده قبولشون دارم ، اینقدر صحبت های زننده شده که بنده خدا کلافه شده و مجبور شده کامنت هاش رو هم ببنده !

آدمای واقعی همینجان ...
نوسانگیری ذات بازاره ....
معاملات لحظه ای ذات بازاره ....
معایب برداشته شدن نوسانگیری بیشتر از مزایاشه و حتی توی بازار اختلالاتی قطعا ایجاد میکنه ....
کسی که دید بلند مدت داره نباید از نوسانگیری بقیه ناراحت بشه و اصلا نباید روند معاملات روزانه رو دنبال بکنه ...
نوسانگیری جرم نیست ...:rolleyes:
این قانون زیاد موندگار نیست . شاید تا برطرف شدن تب و تاب بازار دوام بیاره ولی فعلا خودمون رو باید باهاش تطابق بدیم ، کاری از دستمون بر نمیاد:p

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
هر صورت بخشی از سود پریده ، خودمون رو با شرایط جدید تطابق میدیم . هرچند که هنوز هم یه سری بخش هاش برای بنده شفاف نیست . مثلا اگه 100 سهم داشته باشم ، امروز 20 سهم بخرم و 120 سهم بشه ، امروز کل 120 سهم رو نمیتونم بفروشم یا فقط 20 سهم جدید رو نمیتونم بفروشم !
این موضوع خیلی مهمه

ممنون از توضیحات کامل و درست شما
در مورد این بخش من فکر میکنم قاعدتا باید منظور همون مقدار خرید روز باشه چون صحبت از t+1 هست و ربطی یه موجودی قبلی نداره ،که کلا فروش در آن نماد ممنوع بشه ،البته جرات ندارم امتحان کنم ،کد مسدود شه مکافاته توی این کرونا :confused:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بالا