من تو رهاورد کامنت و تحلیل اصلا نمیزارم فقط میخونم که جو مردم رو ببینم و از نموداراش استفاده میکنم . فیبو رو روی حالت لگاریتمی باید اونجا رسم بکنیم که درست در بیادبیا انقدر زفکا رو نما نما کردی که فکر میکنن مدیرعامل زفکایی![]()

اون آشغال رو با یه بدبخت دیگه بودن

اینجا به من نوسانگیر و زننده حرفای قشنگ قشنگ سهامداری کنید ، گفتن

هرکسی بالاخره کسب و کار خودش رو داره . ممکنه یکی کسب و کارش اونجا یا شهرهای دیگه باشه ولی اونجا سکونت داشته باشه . جنوب کشور پولدار زیاد داره . هم بازار قوی داره هم بعضیا ارتباطات خوبی با اونور آب دارنیک سوال غیر بورسی، چون تو کار ملک هم هستی
تو منطقه ما غرب کشور یکی از علل افزایش قیمت ملک، خریدهای نجومی هست که مردم استان خوزستان انجام میدن، با توجه به بدی اب و هوا، عدم وجود زمین کشاورزی و... اون بخش چطور این ثروت رو بدست اوردن که به راحتی هر قیمتی برای خرید ملک میپردازن؟
افزایش قیمت ملک هم دست این بخش، خودشون حتی از خودشون بالاتر هم میخرن و افسار ملک رو به سخره گرفتن
اگر صلاح میبنی، تاپیکش رو داخل یک بخش دیگه بزن
دیگه شما حساب کن یه خشاب کلاش بالای 1 تومنه بعد توی مراسما یا تفریحاتشون خشاب پشت خشاب خالی میکنن !
یا سمت بانه و سقز میری برخلاف تصور و ظاهری که اونجا داره ، مردمش به شدت پولدارن
یا اگه سمت تویسرکان رفته باشی به خاطر کاسبی گردو ، به شدت پولدارن
بعد کشاورزا و باغدارای اونجا زمیناشون خییییلی رشد کرده از اون مسیر هم سود خوبی بردن
متاسفانه یکی از علل تورم توی ایران ، تحریمه ! 99 تا دلیل دیگه هست که ربطی به تحریم نداره . یکیش همین بدبودن اقتصاد توی کشور و حرکت نقدینگی ها به جای تولید به سمت واردات یا مشاغل واسطه گری یا دلالی !
طرف به خاطر اینکه زمین کشاورزیش گرون شده ، کشاورزیشو دیگه ادامه نمیده . زمینش رو میفروشه و چند میلیارد میاره تو بازار ملک و ملک رو تکون میده . درصورتی که اگه درست مدیریت بشه ، همون کشاورزی میتونه به شدت پولساز باشه ولی به خاطر ضعف مدیریتی این اتفاق میوفته
اگه تحریم ها بره ولی همچنان از بخش کشاورزی یا باغی حمایت نشه ، اتفاق مثبتی رو شاهد نیستیم .
شما خودت بگو حاضری توی زمین 20 میلیارد تومنی مثلا با کشاورزی یا باغداری سالی 500 میلیون تومن یعنی 2.5% در بیاری در صورتی که میتونی ملک بخری و اجاره بدی و سالی 5% به دست بیاری ؟ نه !
اینجوریه که تورم سرسام آور میشه
وقتی پول سر جای خودش نباشه . وقتی اقتصاد مناسب نباشه و منی که کارشناسی عمران شریف دارم ، کنار سرمایه گذاری و بیزینسم یه شرکت پیمانکاری گرید دار ندارم ، به خاطر مشکلات وصول طلب ها از سمت دولت ، نمیتونم از تخصصم استفاده بکنم ! وقتی هم امثال من به بازار نیان ، مناقصات دیگه رقابتش کم میشه ، فسادش بالا میره و به ضرر کشوره !
یا اون موقع که شرکت دکوراسیون داخلی داشتم ، میتونستم از طریق مناقصات پروژه های خوبی رو بگیرم . از تامین کالا بگیر بگیر تا اجرای پروژه های دکور و کارای خدماتی ....
این مدلی که اقتصاد یکپارچه و هماهنگ رشد نکنه تا هرکسی توی بخش تخصصی خودش فعال نباشه ، باعث میشه نقدینگی سمت جاهایی بره که نباید بره
ما سرمایه بالایی توی ملک داریم ولی اصلا دوست ندارم ملک دچار تورم و حباب بشه . ملک مصرفیه نباید بیشتر از تورم گرون بشه . گرون شدن ملک در حد تورم به علاوه سالی 3 یا 4 درصد توی بلند مدت ( مثلا 10 سال و بیشتر ) ، مشکلی نداره و منطقیه ولی بیشتر اصلا معقول نیست و برای مردم عادی مشکل ساز میشه
از اونور به خاطر تورم اینقدر موانع ساخت و ساز وجود داره و ریسک ساخت و ساز بالا رفته که میزان ساخت و ساز و عرضه ملک نوساز به مشکل میخوره . اثرش رو چندسال دیگه نشون میده و یه زمانی میرسه که تقاضا بالا میره ولی ملک مناسب نیست ! بخش ملک چیزی نیست که دولت افق دیدش اونجا محدود به 2 یا 3 سال باشه . افق دید دولت تو بخش مسکن باید بالای 10 سال باشه . یه مجتمع مسکونی از لحظه تصمیم گیری تا مرحله کلید شاید 7 سال طول بکشه !