• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
داوود جان در مورد زفکا قبلاً هم گفتم قیمت دام اصلا بالا نرفته تازه پایینم اومده(گوشت نمیگم،دام منظورمه)از ی طرفی هم مخارج نگهداری(ینجه و امپول و ...) خیلی رفته بالا همه اینا دست به دست هم میده که قیمت سهمش فک نکنم حرکت خاصی کنه حالا حالاها،البته من تحلیل اصلا نمیدونم چیه صرفا وضعیت دامداری گفتم،
شما میگی قیمت دلار شارپی بره بالا خب الان بازار بورس فک میکنی رو دلار چند بسته شده؟من فک کنم رو ۱۵,۱۶ فعلا هست و بورس اصلا خودشو با دلار ۳۰ تومنی وقف نداده دلار شارپی رفت بالا همه چی شارپی رفته بالا بورس استوپ کرده
الان تو بورس شرکت ها از دلار 17،18 تومنی هستن تا دلار 70،80 تومنی :p

در مورد فکا من شوخی میکنم
sharmandegi.gif

مثل اینه افق منفی بشه ، بگم انگار تو بقالیمون چیپس و پفک نیس
bav3_154fs759111.gif

ولی واقعیت فکا چیه ؟ فکا ، بیشتر درآمدش روی تولید شیره . دامم هست
افزایش قیمت دام و شیر رو من اصلا سود حساب نمیکنم . افزایش قیمت املاک و داراییش هم سود حساب نمیکنم
سود من چیه ؟
1 - طرح های توسعه شرکت که تا 3 یا 4 سال آینده سود شرکت رو با ارزش زمانی سود فعلی شرکت حداقل 3 برابر میکنه . من اینو سود حساب میکنم . با همین قیمت شیر و دام
2 - سود واقعی سالیانه شرکت که مجدد صرف توسعه عادی شرکت میشه . من اینو سود حساب میکنم
3 - افزایش تعداد گاوا که منجر به تولید شیر بیشتر میشه ( زاد و ولد ) . من اینو سود حساب میکنم

من اینارو سود حساب میکنم . اگه میخواستم با تورم بالا برم که ملک میخریدم . سهام خریدم که از رشد سود آوری شرکت ها استفاده بکنم
bav3_154fs759111.gif

صرفا محصول شرکت ملاک تصمیم گیری نیست
حتی همین طرح توسعه و این چیزا هم درسته مهمه ولی موارد دیگه ای هم برام مهم بوده . مثلا نسبت حقوق و دستمزد این شرکت نسبت به شرکت های هم رده خیلی پایینه ! این یه مورد از چندین مورد هستش که بررسی میکنم و نشون دهنده مدیریت قوی یه شرکته

اون چیزی که شما میگی دامداری سنتیه نه صنعتی . فکا یه دامداری مدرنه و بهای تمام شده دامش اصلا با دامداری های سنتی یکی نیست و حاشیه سودش خیلی بیشتره حتی با توجه به اینکه قیمت دام پایینه . اینم دلایل خودش رو داره که مفصله . بعد فکا کشاورزی هم داره !
مورد دیگه اینه که دامداری یه شرکت غیر دلاریه که برای جبران وضعیت سهم های دلاریم که در صورت کاهش قیمت دلار سودشون افت میکنه ، ریسک کل سبدم رو پایین میاره

مورد دیگه هم اینه که وقتی قیمت محصولات در پایین ترین سطح خودشه من خوشم میاد ! یه قانونه که قیمت ها همیشه نوسان داره و هیچ وقت تو قیمت فعلی نمیمونه
یعنی یبار تو سقفه یبار تو کفه . قیمت سهام شرکت رو نمیگم ، قیمت دام رو مثلا میگم
به عنوان مثال ، قیمت جهانی مس توی 7 سال اخیر روی همین قیمت فعلی بوده . نمیگم فملی بده ولی قیمت جهانیش روی کف نیست ولی وقتی دام قیمتش رو کفه برام بهتره

من اون موقع که ملک تو رکود بود تو کار ملک بودم . به هرکسی میگفتم ، میگفتش اشتباهه و بازاراش راکده به درد نمیخوره ولی بعدش اون روی سکه نمایان شد . سرمایه گذاری بلند مدت با کوتاه مدت فرقش اینه
مثلا زمانی که احساس بکنم دلار بخواد بالا بره با دید نوسانگیری چند روزه سهم دلاری میگرم . وقتی چندتا مثبت خورد میفروشم . چرا خریدم ؟ چون احساسم میگه دلار میخواد بالا بره و بقیه میخرن . چرا فروختم ؟ چون میدونم موقتا دلار تا یه جایی بالا میره و تا اثر خودش رو روی سود سازی شرکت نشون بده طول میکشه و احتمالا زمانی که دلار یکم ثابت بشه ، از چشم بازار میوفته

یه موضوع دیگه هم که هست ، اینه که ، بعضی وقتا میشه توی معاملات میان مدتی وارد شد . اون موقع دیگه نباید قیمت بلند مدت رو لحاظ بکنیم . باید دنبال یه موضوع کلیدی باشیم . مثلا شما هیچ وقت سهمی رو با دید کوتاه مدت توی روند منفی ادامه دار نمیخری ولی با دید بلند مدت توی روند منفی هم میخری !

در کل توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری زفکا نیست و صرفا نظرات شخصی بندست

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

بعضی کدهای خاص در حال گرفتن نوسان هستند و بشدت عالی عمل میکنن
چنین روندها و حرکت هایی به پای تغییر روند نگذارید
براشون فرقی نداره کدوم سهم یا صنعت باشه و با کدوم دلار و افشای اطلاعات با اهمیت و .... محاسبات انجام میشه

سهم هایی وجود دارن که قیمت هاشون واقعا برای سرمایه گذاری مناسب هستن با دقت بیشتری و نظم خاصی خرید و فروش انجام دهید

برای همگی ارزوی سلامتی و موفقیت میکنم

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
از فردا میریم تو کار نوسان گیری دست به ماشه وایسادم که تا میتونم نوسان از T+1 بگیرم :D نوسان گیری را به روی ما قطع میکنید جوری با T+1 به جان شما بیفتیم که خود از کرده ی خود پشیمان شوید;)پس همانا هر چه زودتر نوسان گیری رو برگردانید تا مکانیسم ماشه رو فعال نکردیم;)بهرحال لذت میبرم از نوسانگیری حتی تو ضرر پشیمونی برای چی زندگی کردم اون لحظه رو:D

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوستان سهم های گروه سیمان چطورن ؟
حقیقتش اینه که سودش پیشخور شده
وقت خریدشون یک ماه پیش بود، مثل سکارون

هفته پیش داخل بازار افزایش قیمت داشتن و تازه بوش به بورس رسیده و الان کسایی که از قبل سهم داشتن، خالی میکنن و میدن به ملت همیشه در صف

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
حقیقتش اینه که سودش پیشخور شده
وقت خریدشون یک ماه پیش بود، مثل سکارون

هفته پیش داخل بازار افزایش قیمت داشتن و تازه بوش به بورس رسیده و الان کسایی که از قبل سهم داشتن، خالی میکنن و میدن به ملت همیشه در صف
1 ماه که هیچ، من 2 ماهه سفارس دارم بالای 40 درصد ضررم از اول مرداد ریزش داشته امیدوارم یکم حال و روزشون بهتر بشه

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
سهم های سیمانی خیلی بیخودی تو این ۱ سال رشد کردن سیمان نه صادراتی داره به اون صورت و نه کالایی هست که با تورم گرون شده باشه سیمان قیمتش خیلی ارزونه تو این مملکت تو این یک سال ۳۰ درصد گرون شد در صورتی که سهم های سیمانی بعضی هاشون تا ۱۰۰۰ درصد هم رشد کردن . به نظرم اصلا سمت سیمانی ها نرید که بیچاره میشید .

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به سلامتی باز تایم بازار رو دو تا کردن
بورس و فرابورس جدا شده :confused:
من صب بیدار شدم ، واس زفکا همچین منظره ای دیدم
bav3_154fs759111.gif

فکر کردم کرکره فکا رو پایین کشیدن
bav3_154fs759111.gif

نگو مشکل دارن
bav3_154fs759111.gif

پیش گشایش زفکا.JPG

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
باز هم هنگی سرور هست که
من سفارش گذاشتم قیمت پیشنهادی من کمتر بود و مدتی بود که خرید نمیشد و قیمت تابلو خیلی بیشتر بود.
بعد الان دیدم خرید کرده قیمت تو تابلو از قیمت پیشنهادی من هم کمتر شده بود . . .

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصی بندست
دوستان NAV صبا طبق محاسبات بنده روی ارزش شرکت 53650 میلیارد تومن قرار گرفته یعنی تقریبار همین قیمت های فعلیش
طبق عرف معاملات شرکت های سرمایه گذاری ، ارزندگی خاص روی ارزش بازار کل شرکت 35000 میلیارد تومن تا 40000 میلیارد تومن اتفاق میوفته
اما تکنیکالی تقریبا وضعیت رو خوب نشون میده . صبا خیلی به وضعیت کلی شاخص وابسته هستش . اگه شاخص مثبت باشه اینم مثبته شاخص منفی باشه اینم منفی ( به خاطر ترکیب سهم هاش )
روی اون ارزندگی خاص که میگم یعنی همین سهم هایی که تو بازار میخرید با 20 تا 30 درصد تخفیف میگیرید ! تازه بعد از این همه اصلاح
crazy.gif

باید ببینیم وضعیت تابلو و شرایط کلی بازار چطوریاست . اگه مثبت و خوش خوشان باشه ممکنه برگرده اگه نباشه ، میتونه کف کانالش رو بشکونه و تا حوالی 8700 اینطورا پایین بیاد
ناظر میمونم ببینم چی میشه
wide-eyed.gif

خودم توی همچین شرایطی ممکنه دو پله ای وارد بشم . یعنی یه خرید مثلا روی این قیمت ها بکنم و یه خرید رو بندازم زمانی که به 30% تخفیف NAV رسید
صبا.JPG

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سهم های سیمانی خیلی بیخودی تو این ۱ سال رشد کردن سیمان نه صادراتی داره به اون صورت و نه کالایی هست که با تورم گرون شده باشه سیمان قیمتش خیلی ارزونه تو این مملکت تو این یک سال ۳۰ درصد گرون شد در صورتی که سهم های سیمانی بعضی هاشون تا ۱۰۰۰ درصد هم رشد کردن . به نظرم اصلا سمت سیمانی ها نرید که بیچاره میشید .
ارزش ملک و املاک،دستگاه هاشون و ... هم حساب کن چقدر رفته روشون

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
به نظرم از وقتی دولت دست برده تو بورس دگ تحلیل و اینا کشکه،اکثر تحلیل ها هم اشتباه از اب در میاد فک کنم دولت شب قبلش مثلا میگه فردا ۳۰ تا مثبت باشه ۱۰ تا منفی به صورت رندم تقس میکنه بعد میگه فردا ۴۰ تا منفی ۱۰ تا مثبت همینجوری به صورت رندمی تقس میشه،همچین حسی دارم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همراه ....
سهمی که هیچوقت تا به حال حبابی نشده بود هم درگیر حباب شده
حباب که چه عرض کنم ، قله اورست !
همراه همیشه به سهم کم ریسک معروف بود و هست و خواهد بود ، فقط اخیرا به دلایلی این اتفاق براش افتاده که تا الان 55% ریزش داشته و شاید اگه بگم نظرم اینه میتونه به 80% ریزش برسونه ، عجیب باشه یعنی از همینجا 50% دیگه پایین بیاد ...
اصلا چرا یه شرکت پایدار مخابراتی باید اینقدر رشد بکنه که بعضی از سهامداران متاسفانه اینقدری متضرر بشن که شرکت بنیادی به این خوبی رو زیر سوال ببرن ؟!
همراه.png
همراه 2.png

البته الان روی یکی از خطوط روندشه بهش هم واکنش هایی رو نشون داده ولی از نظر من واکنش خوبی نیست و میتونه تا محدوده های 26 اینطورا که مشخص کردم پایین بیاد و اونجا یه خط روند معتبر تر داریم . این خط روندش اهمیت بالایی داره و احتمالا بهش واکنش خوبی بده و بالا هم بره ولی متاسفانه امکان اینکه پایین بیاد و همچین حرکتی داشته باشه از نظر بنده محتمل هستش
روی محدوده های 17500 تا 15500 میتونه آروم بگیره و دیگه انتظار کاهش بیشتر از این سهم ندارم و به نظرم توی همین محدوده ها اینقدر درجا میزنه و نوسانات کوچیک و کم قدرت میده که وارد کانال معتبر و قدیمی خودش بشه و پیش به سوی آینده
سر این سهم به این خوبی چه بلایی اوردن ...

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
همراه ....
سهمی که هیچوقت تا به حال حبابی نشده بود هم درگیر حباب شده
حباب که چه عرض کنم ، قله اورست !
همراه همیشه به سهم کم ریسک معروف بود و هست و خواهد بود ، فقط اخیرا به دلایلی این اتفاق براش افتاده که تا الان 55% ریزش داشته و شاید اگه بگم نظرم اینه میتونه به 80% ریزش برسونه ، عجیب باشه یعنی از همینجا 50% دیگه پایین بیاد ...
اصلا چرا یه شرکت پایدار مخابراتی باید اینقدر رشد بکنه که بعضی از سهامداران متاسفانه اینقدری متضرر بشن که شرکت بنیادی به این خوبی رو زیر سوال ببرن ؟!
مشاهده پیوست 1201195
مشاهده پیوست 1201197

البته الان روی یکی از خطوط روندشه بهش هم واکنش هایی رو نشون داده ولی از نظر من واکنش خوبی نیست و میتونه تا محدوده های 26 اینطورا که مشخص کردم پایین بیاد و اونجا یه خط روند معتبر تر داریم . این خط روندش اهمیت بالایی داره و احتمالا بهش واکنش خوبی بده و بالا هم بره ولی متاسفانه امکان اینکه پایین بیاد و همچین حرکتی داشته باشه از نظر بنده محتمل هستش
روی محدوده های 17500 تا 15500 میتونه آروم بگیره و دیگه انتظار کاهش بیشتر از این سهم ندارم و به نظرم توی همین محدوده ها اینقدر درجا میزنه و نوسانات کوچیک و کم قدرت میده که وارد کانال معتبر و قدیمی خودش بشه و پیش به سوی آینده
سر این سهم به این خوبی چه بلایی اوردن ...

همراه را من اوایل ورود به بورس روی تقریبا همین قله ی قریبنده با قیمت 7500 خریدم . کم کم آمد پایین تا اینکه رسید به 5 تومان . میانگین کم کردم سر به سر شدم 5700 . صبر کردم ببینم به 5700 میرسد یا نه که دیدم ریزش دنباله دارد و همینطور آمد پایین . حالا هم قصد میانگین کم کردن داشتم که شما گفتید احتمال دارد تا 1500 تومان هم پایین بیاید . پس فعلا صبر می کنیم ببینیم چه بر سر ما و خودش می آورد . از لحاظ بنیاد که واقعا کمتر سهمی با درآمد داخلی وجود دارد که مثل همراه باشد ولی خوب عملکرد سهم به نظرم به هم ریخته است . اگر پول نقد باشد که می شود با یک درصدی ریسک میانگین ها را کم کرد و سهم های آزاردهنده را سر به سر کرد و فروخت ولی مشکل اینجاست که هم باید ریسک را بپذیری و هم پول آزاد داشته باشی که فعلا پولی در بساط نیست . اگر هم پیدا شود باید دوچرخه برای بچه بخریم . فعلا ساکت کردن بچه از میانگین کم کردن همراه اول واجب تر است . هر شب در خانه 2 ساعت مخم را می خورد .

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان چند تا سهم که اصلاح خوبی داشتن معرفی کنید
خودم یک بررسی انجام میدم ......
با تشکر

p9q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها