• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
کلا وضعیت جوری شده که انگار حزب حاکم داره جوری صحنه سازی می‌کنه که رقیب خراب بشه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
چند وقت پیش نوشته بودم وقتی ابعاد بزرگ تر میشه و بنگاه ها وارد بورس میشن به تبع اون شفافیت اضافه میشه
بعد این ابعاد بزرگ کافیه مشکل داشته باشه مثلا صدای سهامدار حتی خرد دربیاد پای مجلس هم به قضیه بورس باز میشه . . .
سالهای پیش اینطوری حمایت نمیشد و خیلی کم بود. . .
این ثمرات توجه به بورسه که سرمایه گذاری مولده

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
چند وقت پیش مثالی اینجا زدم ،فکر میکنم شرایط الان طوریه که تکرارش خالی از لطف نیست
میگن یه بنده خدایی دید چند نفر جمع شدن دور در مسجد دارن پارچه سبز میبندن و دعا میکنن ،اینم خوشش اومد خواست بره جلو اما شلوغ بود نشد ،به راهش ادامه داد تا رسید به توالت مسجد، نشست زمین ،پارچه بست و شروع کرد بوس‌ کردن در توالت ،هر کی رد میشد بهش میگفت بنده خدا اون در مسجد بود که مطلب میداد ،از در توالت که حاجت نمیخان !

حالا توقع کمک مجلس و قوه قضاییه و ... مثل کار اون بنده خدا میمونه ،اینا نه هدفشون کمک کردنه و نه اصلا صلاحیت دارن و نه کارشون موجهه
باید توجه کرد که هر چقدر افراد و نهادهای خصوصا غیر متخصص بیشتری دخالت و اعمال نظر و سلیقه کنن بحران عمیق تر میشه و شرایط بدتر ،اینکه برن یه مدیر صندوقو بگیرن بگن چرا فلان سهمو فروختی یا چرا فلان موقع فروختی با هیچ منطق بازاری جور در نمیاد ،اصلا یعنی چی،تهش چی میخاد بشه

در مورد شستا هم ظاهرا هیچ اقدام غیر قانونی رخ نداده و تمام افشا ها و مجمع و مشکل بازارگردانی ظاهر قانونی دارن ،کما اینکه خیلی نمادها هم مدت خیلی بیشتری به دلایل مختلف بسته میمونن

پ ن : در مثال مناقشه نیست ،سوبرداشت نشه ،تمام نظرات هم شخصیه

پ ن : امروز چقدر فعالیت کردم اینجا ،عذر میخام سرتونو درد آوردم :rolleyes:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
خبر فوری#خبر فوری
شاخص کل در 1 میلیون 300 هزار
حمایت پر قدرتی داره
اگر این حمایت هم از دست بره در 1 میلیون 200 دیگه حمایت واقعا پر قدرته
این حمایت هم بشکنه دیگه شک نکنید در 1 میلیون میمونه و بیشتر سقوط نمیکنه
.
1 میلیون هم از دست بره دیگه در 700 هزار ردخور نداره.
700 هزار هم از دست بره در 500 هزار دیگه شاخص باقی میمونه و کف سازی میکنه برای یک رشد پر قدرت.

اگه 500 هزار هم از دست بره دیگه فوقش تا 100 هزار بیاد پایین.
اما فکر نکنم به زیر 100 هزار برسه.
مگه این که ابرهای ایچوموکو تشکیل نشوند و باران نبارد و کف سازی دو قلو و شش قلو به وجود نیاد و فیبوناچی و اسوکلاچی عدد پایینتری رو نشون بدن و شاخص برسه به 50 هزار و شمع ها و کندل استیک ها خاموش بشن .
اما مطمئن باشید شاخص از عدد 50 هزار پایینتر نمیاد.
اگر هم بیاد باز جای نگرانی نیست چون طبق اندیکاتور ها و کاریکاتور ها و آرماتور ها و تیرچه بلوک های موجود دیگه 10هزار قوی ترین حمایته.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
خبر مهم قاضی‌زاده از همکاری مشترک با قوه قضاییه برای برخورد با متخلفان بورسی

نایب رییس مجلس:

[emoji843]‏امشب در حاشيه نشست جمعى از نمايندگان با رئيس محترم قوه قضائيه، با آيت‌الله رئيسى درباره بورس صحبت كردم و قرار شد در جهت اصلاح بازار سرمایه با هدف حمايت از فعالان حقيقى بورس اقدامات مشتركى را انجام دهيم؛ بنده و آقاى القاصی مهر موضوع را دنبال مى‌كنيم و با متخلفان نيز برخورد مى‌شود

بعد بگید وضعیت بورس طبیعیه.

اینقدر این حالت دستوری بودن بورس و تخلفاتشون زیاد شده که همه متوجه شدن.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
پس دیگه رسما و قطعا باید فاتحه بورس رو خوند
deadcrazy.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
درضمن بورسیان عزیز بدونن
هرچقدر خودتون گل به خودی بزنید و محل سرمایه گذاری خودتون رو بکوبونید ، به بدتر شدن شرایط همین بازار کمک میکنید :D
یه خریدار دلار مثل ناموسش از دلار دفاع میکنه . قطعا دلار ارزش پول رو همیشه حفظ میکنه ولی سود نمیده
ولی بورسی که اینهمه رشد داشته که خیلیا اصلا تو خوابشون هم ممکن نبود اینقدر سود بکنن ، کوبیده بشه ، قطعا قطعا به ضرر بازاره

طرف 100 میلیون ، دلار خریده یجوری از دلار و مزایاش صحبت میکنه انگار 100 میلیارد دلار داره و هر روز دلار رو تشویق میکنه بالا بره که 100 میلیونش 200 میلیون بشه ولی یه خونه 5 میلیاردی 10 میلیارد بشه !!!
ولی
کسی که 100 میلیون سهم خریده فقط بورس رو کوبیده و هر روز ناراحت و غمگین از وضعیت بد نالانه . هر روز صب به صف های فروشی که خودش میگه دستوریه ملحق میشه . هر روز توی شبکه های اجتماعی از بازار بد میگه و ...
انگار نه انگار همین بورس ده برابر دلار بازده داشته

:D
این پست تجمیع همه پستهای اینجاست! طمع! بدبختی دیگران! انجام کارهای احمقانه و فرصت طلبانه اقتصادی به بهانه اینکه شخص من ضرر نده مملکت بگای ثگ بره!

این مدل پستا منو یاد زمان شرکت های هرمی و پانزی اسکیم میندازه! 10000 نفر بدبخت بشن که 1نفر بتونه پول در بیاره! جالبه با افتخار هم ازش دفاع میکنن:D

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
باز این پشت مشتا حرومی ها دارن چیکار میکنند که ایزی تریدر رو نمیزارن بالا بیاد ببینیم دارن اون پشت با سرمایه ی کارگریمون چیکار میکنند؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
ریش سفیدای بورس تا الان سابقه داشته یه سهامی ارزشش از قیمت عرضه اولیه‌ش پایین تر بره؟

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان کسی میتونه درباره شرایط پذیره نویسی صندوق خاتم اطلاعات بده ....کلا روند کار چطوری هستش

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
ریش سفیدای بورس تا الان سابقه داشته یه سهامی ارزشش از قیمت عرضه اولیه‌ش پایین تر بره؟

برکت فردای عرضه اولیه سقوط آزاد کرد. موارد دیگه هم بوده.

برای همین با نگاه میان الی بلند مدت، خوندن کامنت‌های cute دلالان دلار و... صرفا مایۀ نشاط و خرمی‌ست. یه پیشنهاد برای این بنده‌های خدا که آیتم انتخابی‌شون در 1 سال گذشته به اندازه خامۀ پاکتی هم بازدهی نداشته دارم: همین امروز در خلوت خود چهار، پنج سهم رو نشون کنید و در بازۀ 1-3-5 ساله نتیجه رو با دلار مقایسه کنید. نیاز نیست در موعد مقرر نتیجه رو عمومی کنید، صرفاً برای خودتون مرور کنید تا درس عبرتی بشه. نکتۀ بانمک اینه که سال مالیِ اسمی (99) و بازۀ یک ساله (آبان 98 - آبان 99) از دید اینها معنی نداره و ملاک بازدهی فقط از نقطۀ سقوط شاخص و نقطۀ استارت دلار محاسبه می‌شه. کاری به تک سهم‌های خاص و حتی سهم‌های کوچک ندارم که در یک سال تا بیش از 20000 درصد (تعداد صفر درست نوشته شده) بازدهی داشتن. تابلوترین و اصلا بدنام‌ترین سهم‌های بورس تهران رو گزینش کنید و در تایم‌فریم‌های مطرح شده با دلار مقایسه کنید. نتیجه چیزی تو مایه‌های قیاس جیپ شهباز 1364 و هامر ای‌وی 2021 خواهد بود :D در کل 2 گروه رو زیاد جدی نگیرید: امثال منی که سقوط رو نتونستن پیشبینی کنن و اون زمان هم معتقد به خرید بودن - امثال این دلالانی که فنر فشارشون چنان فشرده شده که از شاخص 100 هزار بوق حباب-حباب دست گرفتن و جامانده و بازندۀ مطلق بازارهای مالی در دهۀ 90 به حساب میان. خودتون بررسی کنید ببینید در گذشته و با وجود انواع و اقسام ریزش‌ها و اتفاق‌ها در نهایت بازدهی کدوم بازار بیشتر بوده. چند صفحه قبل مطلبی راجع به بازدهی کل 88-98 (زمانی که شاخص نسبت به اوج 1/6 بود) گذاشتم. خوندنش خالی از لطف نیست.

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
متاسفانه اخلاق "پیروی کردن از همِ " ما ایرانیان در بورس هم نمایان است . تا یک سهم مثبت می شود بقیه هم نگاه به دیگری می کنند و شروع به حمایت می کنند و می گویند بازار برگشت . ولی خوب بازار را چه کسی بر می گرداند ؟ آیا خودش بر می گردد ؟
تقلید از هم = صف بندی های مختلف
...........
از بین تقریبا 24-25 سهمی که دارم به نظرم افق کوروش بهتر از همه است . حقوقی به سهم مسلط است اراده دارد و خیال آدم راحت است که از فلان قیمت نمی گذارد پایین تر برود . اصلا هم کاری به دیگر سهم ها و شاخص ندارد که بگذار فلان سهم مثبت شود ما هم حمایت می کنیم . مثل بعضی از حقوقی ها فقط بالانس خرید و فروش نمی کند و بعضی وقتها فقط می خرد و سهم را بالا می آورد .

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این پست تجمیع همه پستهای اینجاست! طمع! بدبختی دیگران! انجام کارهای احمقانه و فرصت طلبانه اقتصادی به بهانه اینکه شخص من ضرر نده مملکت بگای ثگ بره!
منظور ؟!!!
کسی از شما تجمع پست خواست ؟

این مدل پستا منو یاد زمان شرکت های هرمی و پانزی اسکیم میندازه! 10000 نفر بدبخت بشن که 1نفر بتونه پول در بیاره! جالبه با افتخار هم ازش دفاع میکنن:D
عزییییز !
بورس یه فرصته برای سرمایه گذاریه که باید با آموزش واردش بشی و پیش شرط هاش رو داشته باشی ( با سرمایه ای که لازم داری نیای ، محتاج درآمد ثابت از بورس برای مخارج ماهیانه نباشی یا سرمایت زیاد باشه ، ریسکش رو قبول بکنی ، با وام و قرض نیای ، صبر داشته باشی بالا ی5 سال و الی آخر )
شما تخصص نداری ، تجربشو نداری ، شرایطش رو نداری ، ریسکش رو نمیتونی تحمل بکنی و علاقشو نداری برو دنبال همون کاری که دوست داری !

اگه به خودت زحمت میدادی پستامو میخوندی هیچ جایی رو پیدا نمیکردی من تشویق به سهامداری هر سهمی رو کرده باشم ! هرچند که تا حالا حتی هیچ سهمی رو هم توصیه به خرید و فروش نگهداری نداشتم و حتی هیچ کسی رو تشویق نکردم توی این بازار بمونه . مزایا و معایبش رو گفتیم و شرایط لازم رو ! همین
شما هم زیاد خودتو به آب و تاب نزن اینجا نقش سوپرمن رو میخوای بازی بکنی ! گودرز رو به شقایق وصل میکنی :D

اینجا هم کسی کسیو تشویق نکرده سرمایش رو توی بورس بیاره !
کل بازارای جهان پس کلاهبرداری ان ؟! بورس ایران و کشورهای دیگه ، فارکس ، رمزارز ! چون اینجا ها یک نفر سود بکنه 50 نفر ضرر میکنه !
اگه فقط 5 سال توی این بازار بودی و بلد بودی باهاش درست رفتار بکنی الان این حرف رو نمیزدی و از حرف خودت خندت میگرفت

در نهایت این نظر شماست ، اونم نظر من بود !
اجازه نداری یکی از فرصت های سرمایه گذاری ما رو بدون اینکه بهت ضرری وارد بشه زیر سوال ببری !!
و از اون مهم تر " به هیچ وجه اجازه نداری " نظر بنده رو احمقانه و فرصت طلبانه خطاب بکنی !
محترمانه جوابتو دادم ! معمولا کسی بهم توهین بکنه ، شخصیت و ادبو میبوسم میزارم کنار !
آقای فرشته نجات سرمایه های مردم، شما همون کاری که توش ثروت ساختی رو ادامه بده !
درضمن جوابتو دادم نه اینکه مهم باشه قانعت بکنم ! جواب دادم نقل قول گرفتی هرچی خواستی گفتی !

این بورسم داستان شده ها ، هرکی از راه میرسه 1 برگ سهم تا حالا نخریده ، ادعاش گوش فلک رو پر میکنه و درباره هرچیزی که اطلاعی نداره اظهار نظر میکنه !! مومن ! این یک سال تبلیغ بورس رو نمیکردن شما اصلا با این بازار آشنا میشدی که الان واس ملت کاشناسی میکنی ؟؟!!

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خداروشکر که تا اینجا آمریکا هیچ غلطی نتونسته بکنه(غیر از بحث بورس و دلار و طلا و سکه و مسکن و خودرو و لوازم منزل و....)
قشنگ الاحساس و المشاهده!!

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
غدیر رو با 59% ضرر و فملی رو با 37% ضرر رد کردم , سه سهم دیگه دارم که بسته هست , اونها هم باز بشه و راه بده برای فروش رد میکنم بره

از بورس میرم تا دوستان یه نفسی بکشن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
غدیر رو با 59% ضرر و فملی رو با 37% ضرر رد کردم , سه سهم دیگه دارم که بسته هست , اونها هم باز بشه و راه بده برای فروش رد میکنم بره

از بورس میرم تا دوستان یه نفسی بکشن
ضرر از سود یا از اصل سرمایه؟مقدار سرمایه چقدر بود؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ضرر از سود یا از اصل سرمایه؟مقدار سرمایه چقدر بود؟
ضرر از اصل سرمایه , 15 میلیون تومن خانواده داده بود , وقتی شد 10 تومن میخواستم بکشم بیرون ولی صف فروش بود و راه نمیداد

الان که فملی رو فروختم داره میره بالا !
25r30wi.gif

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
ضرر از اصل سرمایه , 15 میلیون تومن خانواده داده بود , وقتی شد 10 تومن میخواستم بکشم بیرون ولی صف فروش بود و راه نمیداد

الان که فملی رو فروختم داره میره بالا !
25r30wi.gif
یکم عجیبه که میگین از اصل سرمایه!!!!مگه کی وارد بازار بورس شدید؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کسانی که علت ریزشهای اخیر قیمت سهام را به گردن حقیقی می اندازند اصلا از بورس چیزی نمی دانند امروز که قیمتها در حال برگشت است نگاه کنید حقوقی با چه سرعتی عرضه می کند تا مبادا بیشتر از مثبت 1 شود فعلا که یکساعت تا اتمام بازار وقت مانده حداقل 23 میلیون سهم فولاد توسط حقوقی فروخته شده است! آیا با این وضعیت می توان به تعمد دولت و حقوقی ها در منفی کردن بازار سهام و کشاندن مردم به سمت دلار و سکه شک نکرد؟

بالا