پس دیگه رسما و قطعا باید فاتحه بورس رو خوندخبر مهم قاضیزاده از همکاری مشترک با قوه قضاییه برای برخورد با متخلفان بورسی
نایب رییس مجلس:
[emoji843]امشب در حاشيه نشست جمعى از نمايندگان با رئيس محترم قوه قضائيه، با آيتالله رئيسى درباره بورس صحبت كردم و قرار شد در جهت اصلاح بازار سرمایه با هدف حمايت از فعالان حقيقى بورس اقدامات مشتركى را انجام دهيم؛ بنده و آقاى القاصی مهر موضوع را دنبال مىكنيم و با متخلفان نيز برخورد مىشود
بعد بگید وضعیت بورس طبیعیه.
اینقدر این حالت دستوری بودن بورس و تخلفاتشون زیاد شده که همه متوجه شدن.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
درضمن بورسیان عزیز بدونن
هرچقدر خودتون گل به خودی بزنید و محل سرمایه گذاری خودتون رو بکوبونید ، به بدتر شدن شرایط همین بازار کمک میکنید
یه خریدار دلار مثل ناموسش از دلار دفاع میکنه . قطعا دلار ارزش پول رو همیشه حفظ میکنه ولی سود نمیده
ولی بورسی که اینهمه رشد داشته که خیلیا اصلا تو خوابشون هم ممکن نبود اینقدر سود بکنن ، کوبیده بشه ، قطعا قطعا به ضرر بازاره
طرف 100 میلیون ، دلار خریده یجوری از دلار و مزایاش صحبت میکنه انگار 100 میلیارد دلار داره و هر روز دلار رو تشویق میکنه بالا بره که 100 میلیونش 200 میلیون بشه ولی یه خونه 5 میلیاردی 10 میلیارد بشه !!!
ولی
کسی که 100 میلیون سهم خریده فقط بورس رو کوبیده و هر روز ناراحت و غمگین از وضعیت بد نالانه . هر روز صب به صف های فروشی که خودش میگه دستوریه ملحق میشه . هر روز توی شبکه های اجتماعی از بازار بد میگه و ...
انگار نه انگار همین بورس ده برابر دلار بازده داشته
ریش سفیدای بورس تا الان سابقه داشته یه سهامی ارزشش از قیمت عرضه اولیهش پایین تر بره؟
منظور ؟!!!
این پست تجمیع همه پستهای اینجاست! طمع! بدبختی دیگران! انجام کارهای احمقانه و فرصت طلبانه اقتصادی به بهانه اینکه شخص من ضرر نده مملکت بگای ثگ بره!
عزییییز !
این پست تجمیع همه پستهای اینجاست! طمع! بدبختی دیگران! انجام کارهای احمقانه و فرصت طلبانه اقتصادی به بهانه اینکه شخص من ضرر نده مملکت بگای ثگ بره!
این مدل پستا منو یاد زمان شرکت های هرمی و پانزی اسکیم میندازه! 10000 نفر بدبخت بشن که 1نفر بتونه پول در بیاره! جالبه با افتخار هم ازش دفاع میکنن![]()
آره اتفاق افتادهریش سفیدای بورس تا الان سابقه داشته یه سهامی ارزشش از قیمت عرضه اولیهش پایین تر بره؟
ضرر از سود یا از اصل سرمایه؟مقدار سرمایه چقدر بود؟غدیر رو با 59% ضرر و فملی رو با 37% ضرر رد کردم , سه سهم دیگه دارم که بسته هست , اونها هم باز بشه و راه بده برای فروش رد میکنم بره
از بورس میرم تا دوستان یه نفسی بکشن
ضرر از اصل سرمایه , 15 میلیون تومن خانواده داده بود , وقتی شد 10 تومن میخواستم بکشم بیرون ولی صف فروش بود و راه نمیدادضرر از سود یا از اصل سرمایه؟مقدار سرمایه چقدر بود؟
یکم عجیبه که میگین از اصل سرمایه!!!!مگه کی وارد بازار بورس شدید؟ضرر از اصل سرمایه , 15 میلیون تومن خانواده داده بود , وقتی شد 10 تومن میخواستم بکشم بیرون ولی صف فروش بود و راه نمیداد
الان که فملی رو فروختم داره میره بالا !![]()