• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک تکواندو کاران پی تی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام

انتخاب خیلی خوبی کردی تکواندو یه ورزش خیلی خوبی و خیلی حال میده والانم که اصفهان مرکز تکواندو هست من اینجا وقتی از شاگردهای بالا تر حرکت های خیلی عجیب میدیدم خیلی سریع مجذوبش شدم و در عرض سه ماه پاهام که 60 در جه هم باز نمیشدن رو به 175 درجه رسوندم و دستام رو به کف پاهام و اونقدر سخت تلاش می کردم که نگو ولی بعدا تاثیرات بدی هم روش داشت به طوری که از داخل ران ها دچار کشیدگی شدم و مدتی نمی تونستم درست راه برم ولی الان هیچ مشکلی ندارم یه بار هم روی پای چپم محکم توی مبارزه به ارنج خریف خورد و به اندازه یه توپ باد کرد و تا یه هفته نمی تونستم پامو رو زمین بزارم و بسیار بسیار درد می کرد ولی در حین مبارزه اصلا نفهمیدم و تا اخر مبارزه کردم وقتی امدم بیرون سر که شدم یهو افتادم رو زمین و دیدم خیلی پام درد میکنه و چنیدین بار دیگه هم اینجوری شدم در کل خیلی به خودمان فشار می اوردیم از بس شاگردهای دان حرکت های عجیب می زدن ما بیشتر ترقیب می شدیم تا جاییی که بعد از یم سال کمربند سبز گرفتم .

در کل بهترین ورزش دنیاست از نظر من خیلی خیلی حال میده به خصوص مبارزه یه هیجانی داره تووپ نگووو

ولی متا سفانه من الان حدود یک سال هست به دلیل مشغله زیاد نرفتم و خیلی پشیمانم و دارم سعی می کنم وقتمو خالی کنم و حتما برم

سلام دوست عزیز
امیدوارم هرچه زودتر به عرصه تکواندو برگردید :دی
توی خوب شهری هستی تکواندو اصفهان خیلی قوی و رشد کرده مثل خیلی دیگه از ورزش هاش
اگه ادامه بدی آینده خوبی داری
سن و سالتم نمیدانم ولی به نظر من هیچ زمانی برای ورزش و مخصوصا تکواندو دیر نیست
مبارزه هم اره دیگه یکی از اصول اصلی تکواندو نباشه نمیشه!:دی
برای اون مشکلی هم که برای روی پاتان به وجود آمده برای همه بوجود میاد
روی پا متاسفانه چیزی نداره نه ماهیچه ای نه چربی ای که بشه قویش کرد و به شدت هم آسیب پذیر
و عمدتا این بلاها سرش میاد مخصوصا برای تکواندو کاها که باید ایمنی رو رعایت کرد و از روپایی های استاندارد استفاده کرد
قانون جدید هم که برای رده سنی نوجوانان به پایین هست اجازه استفاده از روپایی جورابی رو به بچه ها میده چون احتمال شکست استخوان روی پاشن وجود داره بلایی که سر یکی از بچه های باشگاه ما آمد
البته رگ به رگ شدن بیشترین حالت این مصدومیته و ورم کردن شکستن یا موارد دیگه به ندرت پیش میاد
توی ضربه زدن هم ضربه زننده باید دقت کنه و هم حریفش اگه بخوا جوانمردانه مبارزه کنه حداقل توی تمرین
بهترین روش هم برای آسیب ندیدن از این نظر اینه که ضربه هاتو از زیر وارد هوگوی حریفت کنی از جایی که بیشتر ضربه ها اصابت میکنه و حتی حریفم گیج میشه که از کجا این ضربه را خورده
برای اینکه بتانی این ضربه را بزنی نباید پاتا از بیرون بیاری بالا بهتره از داخل بیاری یه تکنیک ساده ای داره که البته باید براش تمرین کنی
اگه ضربه ای زدی که احتمال خوردن به هوگوی حریفت رو کم دیدی و احتمال اینکه به آرنج دستش میخوره به سرعت شدت و قدرت ضربتا کم کن
البته اینم بگم من الان یه دوماهی هست که بدون روپایی کار میکنم که میتونم بگم روی پای آدم هم ادت میکنه و براثر ضربه زیاد و اهعمیت ندادن بهش پوست اون نقطه کلفت میشه و در برابر ضربه های خفیف تا متوسط که در حال عادی هم باعث دردر شدید و رگ به رگ شدن میشه مقاوم میشه ولی نکته بدش ورم انگشتاس که تا چندین هفته یا ماه یا سال باقی میمانه بدبختانه
برای کاهش دردشم توی تاپیک همسایه (هنرهای رزمی) از استاد میلاد پرسیدم گفت که بهترین روش و بهترین چیز برای کاهش درد و زود خوب شدندش به شکل معجزه آسایی استفاده از روغن خالص شتر مرغه
همچنین یه روغن گیاهی که اسمش یادم رفته
موفق موید و ورزشکار باشیم
یا علی

Last edited:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام به همگی

تکواندو ورزش خوبیه .امیدوارم همه ورشکاران تو این زمینه پیشرفت خوبی داشته باشن

و فدراسیون ورزشی تکواندو از نظر پشتیبانی مالی همه ی ورزشکاران تکواندو ساپورت کنه دست خالی نزاره

مثل پرورش اندام نباشه که برای مسابقات یه پولی هم باید از جیب خودمون بدیم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نخیر متاسفانه فدراسیون تکواندو هم زیاد ورزشکارانو تحویل نمیگیره
اصلا کلا تو ورزش های رزمی بیشترشون همین طوریه
فقط فوتبالیستا هستن که پول پارو میکنن......

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
خواهش میکنم منو استاد صدا نزن چون استاد نیستم
به عنوان یه دوست هم هر کمکی از دستم بر میاد میتونم برات انجام بدم
ااا پس از شهر عزیز مشهدی
داداش حتما حتما حتما به شدت التماس دعا
چند هفته پیش شهرتان بودم
واقعا خوش به حالتان
برا من که دانلود نمیشن؟!
یا علی

حتما دوست عزیز
انشاا... اگه رفتم زیارت حتما نایب الزیاره همه دوستان خواهم بود

در مورد فایل ها واسه من مشکلی نداره
نمیدونم والا
با چیز پی ان یه تست بزنید بدک نیست

سلام

انتخاب خیلی خوبی کردی تکواندو یه ورزش خیلی خوبی و خیلی حال میده والانم که اصفهان مرکز تکواندو هست من اینجا وقتی از شاگردهای بالا تر حرکت های خیلی عجیب میدیدم خیلی سریع مجذوبش شدم و در عرض سه ماه پاهام که 60 در جه هم باز نمیشدن رو به 175 درجه رسوندم و دستام رو به کف پاهام و اونقدر سخت تلاش می کردم که نگو ولی بعدا تاثیرات بدی هم روش داشت به طوری که از داخل ران ها دچار کشیدگی شدم و مدتی نمی تونستم درست راه برم ولی الان هیچ مشکلی ندارم یه بار هم روی پای چپم محکم توی مبارزه به ارنج خریف خورد و به اندازه یه توپ باد کرد و تا یه هفته نمی تونستم پامو رو زمین بزارم و بسیار بسیار درد می کرد ولی در حین مبارزه اصلا نفهمیدم و تا اخر مبارزه کردم وقتی امدم بیرون سر که شدم یهو افتادم رو زمین و دیدم خیلی پام درد میکنه و چنیدین بار دیگه هم اینجوری شدم در کل خیلی به خودمان فشار می اوردیم از بس شاگردهای دان حرکت های عجیب می زدن ما بیشتر ترقیب می شدیم تا جاییی که بعد از یم سال کمربند سبز گرفتم .

در کل بهترین ورزش دنیاست از نظر من خیلی خیلی حال میده به خصوص مبارزه یه هیجانی داره تووپ نگووو

ولی متا سفانه من الان حدود یک سال هست به دلیل مشغله زیاد نرفتم و خیلی پشیمانم و دارم سعی می کنم وقتمو خالی کنم و حتما برم

سلام دوست عزیز
دقیقا مشکل شمارو هم من الان دارم
من تو یک ماه اول تمرینم خیلی فشار آوردم به پاهام و تو حرکات کششی خیلی به خودم فشار میاوردم که بتونم سریع تر پیشرفت کنم
ولی از دو جلسه پیش در تمرین ها تار های پشت ران پام که کشیده میشن به شدت درد میگیرن و بعد از چند ضربه دیگه نمیتونم تکنیک بزنم و پامو بالا بیارم
نمیدونم چم شده
الان سه چهار جلسه از باشگاه میگذره که این مشکل رو دارم

نخیر متاسفانه فدراسیون تکواندو هم زیاد ورزشکارانو تحویل نمیگیره
اصلا کلا تو ورزش های رزمی بیشترشون همین طوریه
فقط فوتبالیستا هستن که پول پارو میکنن......

جالبه دوست عزیز
فوتبال که طی دهه اخیر نتونسته حتی یه مقام کشکی هم بیاره انقدر مورد توجه قرار میگیره
از اون طرف به کشتی و ورزش های رزمی و دیگر ورزش های مدال آورمون توجه کافی نمیشه :(

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
حتما دوست عزیز
انشاا... اگه رفتم زیارت حتما نایب الزیاره همه دوستان خواهم بود

در مورد فایل ها واسه من مشکلی نداره
نمیدونم والا
با چیز پی ان یه تست بزنید بدک نیست

سلام دوست عزیز
دقیقا مشکل شمارو هم من الان دارم
من تو یک ماه اول تمرینم خیلی فشار آوردم به پاهام و تو حرکات کششی خیلی به خودم فشار میاوردم که بتونم سریع تر پیشرفت کنم
ولی از دو جلسه پیش در تمرین ها تار های پشت ران پام که کشیده میشن به شدت درد میگیرن و بعد از چند ضربه دیگه نمیتونم تکنیک بزنم و پامو بالا بیارم
نمیدونم چم شده
الان سه چهار جلسه از باشگاه میگذره که این مشکل رو دارم

جالبه دوست عزیز
فوتبال که طی دهه اخیر نتونسته حتی یه مقام کشکی هم بیاره انقدر مورد توجه قرار میگیره
از اون طرف به کشتی و ورزش های رزمی و دیگر ورزش های مدال آورمون توجه کافی نمیشه :(

ممنون
ببین یکی از مشکلات خیلی از رزمی کارها یا در کل ورزش کارای ایران اینه که به گرم کردن و سرد کردن اصلا بها نمیدن حتی اونا بچه بازی میدانن و انجام دادنش انگار براشان کثر شان داره
اول اینکه هیچوقت یه دفعه نخواین بشین هادی ساعی:دی
منظورم اینه که یه دفعه نخواین چند روزه راه چند هفته ای ای چند ماه رو برین
به شدت به این شعر اغتقاد دارم و همیشه تکرارش میکنم مخصوصا تو باشگاه
ره رو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود***روه رو ان است که آهسته و پیوسته رود
هیچوقت بیش از اندازه به خودتان فشار نیارید فشار بیارید ولی نه بیش از اندازه؟!
اینطوری خیلی بهتر و سریعتی نتیجه میگیرید به خصوص اینکه توی بدنتانم ماندگار میشه
وقتی تمرین میرید سعی کنید کمی زود تر برید اوبی نرمش کنید بعد کشش انجام بدید کاری که درست متاسفانه برعکسش توی باشگاه های رزمی ایران دیده میشه
برای تکواندو هم که نرمش زانو ها و پا و کشش اونا از همه مهم تره
اگه یه مدت اینطوری کار کنید و حداقل جدا از وقت باشگاه 20 دقیقه تا نیم ساعت رو برای این کار بزارید بعد از مدتی بدن شما به شدت آماه میشه و دیگه به جای 20 دقیقه نیم ساعت توی 5 دقیقه یا کمتر بدنتان آماده آماده و گرم میشه و بدون گرم کردن خیلی راحت میتانید ضربات کششی بزنید.
متاسفانه فدراسیون تکواندو به جای اینکه از این همه هنر آموز حمایت کنه هر روز داره ساته میتراشه و برای بهانه های مختلفی پول میگیره
فکر کنم حداقل چند برابر بودجه ای که این فدراسیون میگره رو از تکواندو کا ها و حتی اساتید میگیرن
هزینه هایی که میتانه رایگان باشه و یا با هزینه ای بسیار کم ولی متاسفانه هر سال داره گران تر و گران تر میشه
من مسئول ثبت نام های باشگاهم و واقعا وقتی پدر و مادر ها یا بچه ها با این وضعیت بد مالی باید بیان پول بدن خیلی نارحت و شرمنده میشم مخصوصا اینکه خیلی ها هستن که وضع بدی دارن ولی به خاطر بچه هاشان همه کار میکنن و واقعا ادم فشار رو روی شانه هاشان میبینه
هزینه هایی برای ثبت نام بانک اطلاعاتی و تمدید اون و آزمون و هزارتا دیگه
اینجا بریا جوانان خیلی کم مسابقه میزارن من الان بعد مدتها 3 شروع کردم دارم کار میکنم ور روزهایی بوده که به شدت توی اوج بودم ولی فقط سالی یه بازی مسابقه برای جوانان و بزرگسالان میزارن
و اونم چه وقتایی درست بعد از امتحانات دانشگاه و جتی توی زمان امتحانات
با تمام وجودم میرم باشگاه کار میکنم و آماده میشم با بهترین باریکنهای کشوریمان به بهترین شکل مبارزه میکنم بعد میان یه موقعی مسابقه میزارن که آدم اصلا باشگاه نمیره و نا آمادس میری میشی ضرر
هزنه های مسابقه ازاد کشوری هم که برای امثال من زیاده بچه های باشگاهمان یهس ری رفتن سمابقات ازاده تهران اونم 50 هزار تومن وردی و به غیر از اون با خرج و مخارج جا و مکان و غذا یه صدو خورده ای میری تو خرج
اونم برای یکی مثه من که با این همه که کار میکنه ولی تجربه مسابقه کمی داره و اگه بره و بازی اول یا دوم رو ببازه خیلی سنگین میشینه
متاسفانه اگه سالی 3 یا 4 بار مسابقه بزارن بچه از تجربه خیلی خوبی برخوردار میشن و انگیزه ها خیلی بیشتر میشه
اینجا مثلا کیوکشین یه رشته ایه که مثه تکواندو سازمان یافته و فدراسیونی درست حسابی نداره ولی سالی سه تا مسابقه میزارن به خاطر همینمن کیوکشینم دارم میرم
سالی سه تا یعنی تجربه خیلی زیاد خیلی تاثیر داره خیلی
به امید روزی که تمام ورزش های رزمی به خصوص کشتی کشور عزیز خودمان سر و سامان بیگرن
موفق و موید باشیم
یا علی

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
ببین یکی از مشکلات خیلی از رزمی کارها یا در کل ورزش کارای ایران اینه که به گرم کردن و سرد کردن اصلا بها نمیدن حتی اونا بچه بازی میدانن و انجام دادنش انگار براشان کثر شان داره
اول اینکه هیچوقت یه دفعه نخواین بشین هادی ساعی:دی
منظورم اینه که یه دفعه نخواین چند روزه راه چند هفته ای ای چند ماه رو برین
به شدت به این شعر اغتقاد دارم و همیشه تکرارش میکنم مخصوصا تو باشگاه
ره رو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود***روه رو ان است که آهسته و پیوسته رود
هیچوقت بیش از اندازه به خودتان فشار نیارید فشار بیارید ولی نه بیش از اندازه؟!
اینطوری خیلی بهتر و سریعتی نتیجه میگیرید به خصوص اینکه توی بدنتانم ماندگار میشه

واقعا ممنون
چند جلسه ای بود که تو باشگاه به عضلات پام مخصوصا در تمرینات کششی زیاد فشار میاوردم
چند جلسه تمرینات رو یکم نرم تر انجام دادم و کشش رو کمتر کردم
الحمدالله عضلاتم کاملا خوب شدن و دوباره مثل قبل میتونم پامو بیارم بالا و راحت تکنیک بزنم

راستی کمربند سبز رو هم گرفتم :happy:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
واقعا ممنون
چند جلسه ای بود که تو باشگاه به عضلات پام مخصوصا در تمرینات کششی زیاد فشار میاوردم
چند جلسه تمرینات رو یکم نرم تر انجام دادم و کشش رو کمتر کردم
الحمدالله عضلاتم کاملا خوب شدن و دوباره مثل قبل میتونم پامو بیارم بالا و راحت تکنیک بزنم

راستی کمربند سبز رو هم گرفتم :happy:

مبارک باشه مبارک باشه
ایشالله همینجا مشکیتو هم میبینیم
منم یه دوماه دیگه باید برای دان 2 آزمون بدم
برای پاهاتم خوشحالم که خوب شد منم دوباره بعد چند وقت تانستم 180 رو باز کنم البته زا جلو و گرنه از طرف راست رو عین آب خوردن میشینم!!؟
اینم تبعات شل کن سف کن تمیرین دیگه یه باز میبینی دوباره مشکلی پیش میاد دوباره 180 میشه 175-170 تمام تلاش آدم ضرر میشه!؟
این شعر عشق منه!
ره رو آن نیست که گه تندو گهی خسته رود******ره رو آن است که آهسته و پیوسته رود
به نظر من هرجلسه که تمرین نری باید 3 جلسه تمرین کنی تا دوباره به اون آمدگی قبلیت برسی!!!
یا علی

eboy918

Registered User
لایک‌ها
35
مبارک باشه مبارک باشه
ایشالله همینجا مشکیتو هم میبینیم
منم یه دوماه دیگه باید برای دان 2 آزمون بدم
برای پاهاتم خوشحالم که خوب شد منم دوباره بعد چند وقت تانستم 180 رو باز کنم البته زا جلو و گرنه از طرف راست رو عین آب خوردن میشینم!!؟
اینم تبعات شل کن سف کن تمیرین دیگه یه باز میبینی دوباره مشکلی پیش میاد دوباره 180 میشه 175-170 تمام تلاش آدم ضرر میشه!؟
این شعر عشق منه!
ره رو آن نیست که گه تندو گهی خسته رود******ره رو آن است که آهسته و پیوسته رود
به نظر من هرجلسه که تمرین نری باید 3 جلسه تمرین کنی تا دوباره به اون آمدگی قبلیت برسی!!!
یا علی
سلام داداش کجا کار میکنی من که تاریخ صدور بیمه ورزشیم 91.6.26 تو هیئت تکواندوام شاگرد استاد احسان حجی زواره!!؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام داداش کجا کار میکنی من که تاریخ صدور بیمه ورزشیم 91.6.26 تو هیئت تکواندوام شاگرد استاد احسان حجی زواره!!؟

سلام عزیز تازه شروع کردی یا قدیمی کاری؟ چرا تاریخ بیمه میدی؟ تاریخ حکم بده!
آره استاد احسان توی باشگاه مسجدالنبی طاق بستان هم کلاس داره یه چند جلسه میخواستم برم باهاشان تمرین کنم قسمت نشد
حالا داداشش میاد باشما تمرین کنه یا میره تایم استاد رفعتی اینا؟
من زاگرس و مقاومت(بعثت) کار میکنم
خوشحال شدم یه همشهری دیدیم
موفق باشیم
یا علی

eboy918

Registered User
لایک‌ها
35
سلام عزیز تازه شروع کردی یا قدیمی کاری؟ چرا تاریخ بیمه میدی؟ تاریخ حکم بده!
آره استاد احسان توی باشگاه مسجدالنبی طاق بستان هم کلاس داره یه چند جلسه میخواستم برم باهاشان تمرین کنم قسمت نشد
حالا داداشش میاد باشما تمرین کنه یا میره تایم استاد رفعتی اینا؟
من زاگرس و مقاومت(بعثت) کار میکنم
خوشحال شدم یه همشهری دیدیم
موفق باشیم
یا علی

دادا6 تاریخ حکمم کجا بود که بدم تازه به جمع برو بچ تکواندو کار اضاف شدم!!؟
آره اینو خبر داشتم که عصرا میره مسجد النبی برا تمرین..!
برادرشم فک کنم همو تایم رفعتی اینا باشه که میگی..!؟
ما 4کریم...

irancashu

Registered User
لایک‌ها
17
تکواندورشته ای خیلی خوبی هست.ولی متاسفانه کم بودن شوق علاقه به ادامه کار کمی دوستان تازه کار رو نا امید کرده.(منظورم کسب درآمد هستش) من که 7.8 سالی میشه گذاشتم کنار.
وقتی من نتوستم تمرین خوب انجام بدم بوسدم گذاشتم کنار.
در مورد اون دوستمون خیلی باهاشون موافق هستم. امروزه هیچ کس نه گرم میکنه و نه سرد میکنه
به خیلی بگی سرد کن.تعجب میکنه.اصلا نمیدونن سرد کردن بعد تمرین چی هست.
به هر حال ما که خیلی دوست داشتیمادامه بدیم.حیف شد :( راستی مربی من اون زمان استاد برجی بود.دوستان و هم باشگاهیم محمد مهربان،محسن چگینی.بهزاد ایلخانی(فکر کنم چند روز پیش مدال بین قاره ای گرفت و ...

خلاصه برای همه دوستان آروزی موفقیت دارم.امیدوارم این مثل من نذارن کنار حسرت اون روزارو بخورن :(

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام به همه دوستان عزیز تکواندو کا
جوانمردا فرارسیدن محرم رو تسلیت میگم
دادا6 تاریخ حکمم کجا بود که بدم تازه به جمع برو بچ تکواندو کار اضاف شدم!!؟
آره اینو خبر داشتم که عصرا میره مسجد النبی برا تمرین..!
برادرشم فک کنم همو تایم رفعتی اینا باشه که میگی..!؟
ما 4کریم...
خوب همون دیگه منم گفتم تازه کاری البته به شکل پرسشی!
خوب خیبی خوش آمدی به جمع تکواندو کاها ایشالله موفق باشی و اون بالا بالا ها ببینیمت
در کل اینو بت بگم که تکواندو ورزشی نیست که همینطوری الکی بیای توش و با هفته ای سه جلسه تمرین آدم فکر کنه که تا یه سال نه چند سال دیگه میره قهرمان استانش یا کشورش میشه
سطحش خیلی بالا رفته و واقعا باید وقت گذاشت و تمرینات رو به خصوص کلاسیک ها رو درست یاد گرفت
یکی مثه من از همه لحاظ خوبم و آماده ولی مشکل عمدم کلاسیکه چرا ؟چون از بچگی وارد تکواندو شدم و اون زمان همینطوری دیمی ضربه میزدیم و این افتاده توی بدنمان
پس از همین الان سفت بچسب و الکی نبینش و هرچی نشانت میدن درست و اصولیش رو یاد بگیر که بعدها مثه ما دچار مشکل نشی عزیز دل
منم هفته پیش دان2 گرفتم ولی دیگه بیخیال تکواندو شدم کشیدم بیرون
سلام امیر جان
خوش آمدی به تاپیک خودت
فعلا که شما ارشد مایی اینجا آخه یه ارشد لی میکنه میره!!؟ این درسته
چرا ولش کردی تو تا یه دا دیگه فاصله داری تا بتانی در آینده حکم مربی گری بگیری و یه کار نمیه وقت خوب رو برای خودت و مردم جامعت(سلامتیشان و اوغات فراغت) دست و پا کنی
این همه وقت گذاشتی حیف نیست ولش کردی
چند سالته مگه؟ یا میخوای برای دانشگاه درس بخوانی یا نه میخوای بری سر کاری چیزی که وقتشو نداری ولی ولش نکن خیلی حیفه این همه وقتو هزینه .........
ایشالله توی صحنه ها بالاتری میبینمیت! خدارو چه دیدی شاید تو یه سری مسابقات به هم خوردیم یا هم تیمی شدیم:happy:
تکواندورشته ای خیلی خوبی هست.ولی متاسفانه کم بودن شوق علاقه به ادامه کار کمی دوستان تازه کار رو نا امید کرده.(منظورم کسب درآمد هستش) من که 7.8 سالی میشه گذاشتم کنار.
وقتی من نتوستم تمرین خوب انجام بدم بوسدم گذاشتم کنار.
در مورد اون دوستمون خیلی باهاشون موافق هستم. امروزه هیچ کس نه گرم میکنه و نه سرد میکنه
به خیلی بگی سرد کن.تعجب میکنه.اصلا نمیدونن سرد کردن بعد تمرین چی هست.
به هر حال ما که خیلی دوست داشتیمادامه بدیم.حیف شد :( راستی مربی من اون زمان استاد برجی بود.دوستان و هم باشگاهیم محمد مهربان،محسن چگینی.بهزاد ایلخانی(فکر کنم چند روز پیش مدال بین قاره ای گرفت و ...

خلاصه برای همه دوستان آروزی موفقیت دارم.امیدوارم این مثل من نذارن کنار حسرت اون روزارو بخورن :(
سلام
خیلی خوش آمدی
اولن که راست میگی از لحاظ در امدی کلن رشته های رزمی وضعیت خوبی رو ندارن
ولی اگه از یه طرف دیگه بهش نگاه کنی هم میتانه یه شلغ پاره وقت برا خودت بشه در آینده که کمک خرجتم باشه
هم اینکه شما چند تا بچه و جوانرو از توی کوچه خیابان جمع میکنید تنش رو ورزیده میکنید جامعه رو سلامت میکنید اوغات فراغت خودتان و اونا رو به خوبی پیر میکنید
و باعث میشید چند تا جوان به انحراف نرنو با ورزش پیشرفت کنن
قطعا خودتان توی باشگاه به غیر از تکواندو خیلی چیزا یاد گرفتید چرا دیگران رو میخواید محروم کنید
علاوه بر این یه جلوه ای برای خودتانه تو درو همسایه و فامیل
استاد و مربی تکواندو بودن چیزه کمی نیست هرچند پولش کم باشه
من اینجا اساتیدیو میشناسم که وقتی درد دل میکردم برام خیلی حرفا برای گفتن داشتن
استادی که شاید در آمدش خیلی نباشه ولی هزینه باشگاه چند تا از شاگردشو خودش میده اعم از شهریه و پول لباسو هوگو و........
خوب اینچیزاست که ماندنیه و دنیا و زندگی رو قشنگ میکنه
و شوق رو به وجود میاره!
تا حالا به عنوان یه ارشد شده جای استاد باشی استادتان نباشه و کلاس نونهالان و خرسالان رو بده دستت ؟
اعصابت میریزه بهم اصلن یه وضعی انقدر اذیتت میکنن بچه هم هستن نیمشه بهشان سخت گرفت ولی میفهمی که استادت چی کشیده و تو هم مثه اینا بودی و الان چی شدی قدر خودت و استادت و اون سختی های که کشیده تا بتو یه چاریوت چمبی رو نشان بده رو حالا میفهمی و درک میکنی که قبلش اصلن نیمفهمیدی چی به چیه و تو الان چه راحت داری دولیو تو سر میزنی و فیلیپینی میپرانی!
ایشالله برگردی و تمرین خوبم انجام میدی :blush:.
ممنون آره دیگه متاسفانه زیاد باشگاه ها علمی رفتار نمیکنن و نیمان از اون جلسات اول بچه هارو آموزش بدن و یاد بدن
توی یه باشگاه دیگه ای که میرم برای تمرین یه سری بروشور بزرگ زدن قد دیوار خیلی جالبن مزایای گرم کردن - سرد کردن- کششی و ... رو نوشتن و نحوه اونم نوشتن و آموزش دادن
اسم استاد برججی بارم آشناست به اضافه این بهزاد(یا فرزاد؟) ایلخانی
پس ببین چه هم دوره ایای خوبی داشتی که خوب هم تمرین کردنو به اینجا رسیدن اونوقت تو میگی تمرین خوب نداشتم؟>
همین که میگی دوست داشتم ادامه بدم خودش یعنی ذوق و شوق
خلاصه بیا بجسب بهش و ادامه بده
من خیلیها رو میشناسم که بعد از چندین سال دوباره اومدن و دارن فعالیت میکنن تازه با زن و بچه و کار
ولی بازم آمدن
پس میشه
شیاد اولش کیم سخت باشه باشه روت نشه !! ولی کافیه یه جلسه بری دیگه میری و ولش نمیکنی
شما برو تضمینی من تضمینش میکنم;)
ممنونم از اینکه به تاپیک خودتان میاین
بازم منتظرتان هستیم و از تجاربتان بگید تا هم استفاده کنیم
ممنون
یا علی

eboy918

Registered User
لایک‌ها
35
هیچی نشده پام ترک خورد..!!؟
فردا"شنبه"برم دکتر بینم چی میگه!

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
سلام امیر جان
خوش آمدی به تاپیک خودت
فعلا که شما ارشد مایی اینجا آخه یه ارشد لی میکنه میره!!؟ این درسته
چرا ولش کردی تو تا یه دا دیگه فاصله داری تا بتانی در آینده حکم مربی گری بگیری و یه کار نمیه وقت خوب رو برای خودت و مردم جامعت(سلامتیشان و اوغات فراغت) دست و پا کنی
این همه وقت گذاشتی حیف نیست ولش کردی
چند سالته مگه؟ یا میخوای برای دانشگاه درس بخوانی یا نه میخوای بری سر کاری چیزی که وقتشو نداری ولی ولش نکن خیلی حیفه این همه وقتو هزینه .........
ایشالله توی صحنه ها بالاتری میبینمیت! خدارو چه دیدی شاید تو یه سری مسابقات به هم خوردیم یا هم تیمی شدیم
happysmiley.gif
مرسی دادا لطف داری ماکوچیک شماییم . راستشو بخوای درسا دیگه داره کم کم سخت میشه فرصت نمیکنم . من 15 سالمه ایشاالله وقتم آزادتربشه باز ادامه بدم

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
ورزش و هنرهای رزمی جز برای سلامت عقل و جسم در هیچ مورد دیگری پیشنهاد نمیشه .متاسفانه با ورود پول و پول پرستان به دنیای ورزش ، فلسفه اصلی تحرک (خواه تحرک ذهن با ورزشی مثل شطرنج ، خواه تحرک جسم با طناب زنی) از رسیدن به اصل "عقل سالم در بدن سالم" به "انتخاب ورزش به عنوان یک حرفه" تغییر مسیر داد . دلم برای تمام جوونایی میسوزه که با شعار مضحک و فریبنده "افتخار آفرینی برای کشور" (حالا هر کشوری میخواد باشه) و "قهرمان ملی" به ورزش و خصوصا هنرهای رزمی و سیستم های تمرینی به دید یک منبع درآمد نگاه می کنن .
وقت با ارزشتون رو برای رسیدن به کمربند های رنگارنگ بی ارزش و حضور در فلان باشگاه و شرکت در رقابت های مختلف هدر ندید .

رهروان را عشق بس باشد دلیل

7b73b3dc7d2.jpg

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
هیچی نشده پام ترک خورد..!!؟
فردا"شنبه"برم دکتر بینم چی میگه!
چرا چی شد مگه؟
کمربند سفیدو ترک خوردن پا؟
یادمه ما اون قدیما تا کمربند زرد نمیگرفیتم اجازه مبارزه نداشتیم
خوب گرم کردن + موارد ایمنی رو فراموش نکن
ایشالله که مشکلی پیش نیامده و سلامت برمیگردی

مرسی دادا لطف داری ماکوچیک شماییم . راستشو بخوای درسا دیگه داره کم کم سخت میشه فرصت نمیکنم . من 15 سالمه ایشاالله وقتم آزادتربشه باز ادامه بدم
آخ اشتاباه من ،
منم تقریبا همین کارو کردم و الان دارم چوبشو میخورم که کاش ولش نمیکردم و الان کجاها که نبودم....
سعی حداقل هفته ای یک جلسه رو برای حفظ آمادگیت و راحتی و آسودگی ذهنت بری وگرنه تاثیرات بدی رو میبینی

ورزش و هنرهای رزمی جز برای سلامت عقل و جسم در هیچ مورد دیگری پیشنهاد نمیشه .متاسفانه با ورود پول و پول پرستان به دنیای ورزش ، فلسفه اصلی تحرک (خواه تحرک ذهن با ورزشی مثل شطرنج ، خواه تحرک جسم با طناب زنی) از رسیدن به اصل "عقل سالم در بدن سالم" به "انتخاب ورزش به عنوان یک حرفه" تغییر مسیر داد . دلم برای تمام جوونایی میسوزه که با شعار مضحک و فریبنده "افتخار آفرینی برای کشور" (حالا هر کشوری میخواد باشه) و "قهرمان ملی" به ورزش و خصوصا هنرهای رزمی و سیستم های تمرینی به دید یک منبع درآمد نگاه می کنن .
وقت با ارزشتون رو برای رسیدن به کمربند های رنگارنگ بی ارزش و حضور در فلان باشگاه و شرکت در رقابت های مختلف هدر ندید .

رهروان را عشق بس باشد دلیل

7b73b3dc7d2.jpg

خیلی ممنون از چیزهایی که بار ما کردید
اگه دقت کرده باشی من هدف از این چیزایی که شما نهی کردی رو سلامت جامعه و مخصوصا کودکان و نوجوانان جامعه عرض کردم که اوغات فراقتشان با ورزش و تن سالم و که پدید آورنده عقل سالمه طی بشه نه با کوچه و خیابان و کنسول های بازی
و مطمئن باش مربیگری اونقدر پولی توش نیست که آدم بخواد به هدف پول دنبالش کنه و بعضی مواقع چیزی هم باید از جیب خودت بزاری
در مورد افتخار آفرینی و قهرمانی ملی هم اونم یه چیزه شخصیه که چون هر انسانی دوست داره همیشه بالاترین باشه قطع میخواد به این موارد هم برسه و برتر باشهو حالا چه زیباتر که قهرمان ملی هم لقب بگیره و دوست داشتنی تر بشه
شما خودت که میگفتی هدفت کسب مقام و رفتن به یه کشور دیگه و ..... ایناست عجیبه
یا حسین

eboy918

Registered User
لایک‌ها
35
نه اشتب شد رفتم دکتر و ارتوپدیو ا ای حرفا ترک نبود سرکاری استاد حجی زواره بودیم!!؟:wacko:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
نه اشتب شد رفتم دکتر و ارتوپدیو ا ای حرفا ترک نبود سرکاری استاد حجی زواره بودیم!!؟:wacko:
عیب نداره پیششششششش میاد دیگه...
منم یکی از رفیقام که فوتسالیسته دیدم گفت فلانی دفترچتو برام بیار بریم دکتر و ام آر آی بگیرم
گفتم چرا چیشده گفت دیروز تو مسابقه یکی با زانوش محکم زده تو رانم پام داره میترکه اصلن درست نمیتان بشینم دست شویی و ........
منم بهش خندیدم گفتم هیچی نشده فقط یکم کوفتگی دو سه روزه خوب میشه برو زیر آب گرم ماساژش بده
خیلی وقته و یه 15 سالی هست فوتبالیسته ولی ببین تو اینجور مسائل چقدر تجربش کم بود
بیچاره داشت از ترس اینکه پاش یه طوریش شده باشه سکته میکرد
بعد از دو سه روز آمدگفتم پات چطوره گفت خوبه هیچی نبوده :pکلی بهش خندیدم برای جریان اونموقش:happy:
شما هم خدارو شکر که چیزی نبوده
اصولا توی تکواندو مصدومیت های این شکلی خیلی کم پیش میاد
بیشتر مصدومیت ها به ضربدیدگی روی پا- شستگی و ضرب دیدگی ساعد دست - و اندام صورت مثل لب و لوچه و بینی برمیگرده
البته اگه پات هم قوی نباشه بازم احتمال شکستگی هست
حتی ما بعد از تمرین با اینکه سقبند میبندیم ولی بازم ساقمان از درد میخواد بترکه و کوفته شده حتی با وجود محافظ!
ایشالله همه سلامت باشیم
یا حسین

eboy918

Registered User
لایک‌ها
35
عیب نداره پیششششششش میاد دیگه...
منم یکی از رفیقام که فوتسالیسته دیدم گفت فلانی دفترچتو برام بیار بریم دکتر و ام آر آی بگیرم
گفتم چرا چیشده گفت دیروز تو مسابقه یکی با زانوش محکم زده تو رانم پام داره میترکه اصلن درست نمیتان بشینم دست شویی و ........
منم بهش خندیدم گفتم هیچی نشده فقط یکم کوفتگی دو سه روزه خوب میشه برو زیر آب گرم ماساژش بده
خیلی وقته و یه 15 سالی هست فوتبالیسته ولی ببین تو اینجور مسائل چقدر تجربش کم بود
بیچاره داشت از ترس اینکه پاش یه طوریش شده باشه سکته میکرد
بعد از دو سه روز آمدگفتم پات چطوره گفت خوبه هیچی نبوده :pکلی بهش خندیدم برای جریان اونموقش:happy:
شما هم خدارو شکر که چیزی نبوده
اصولا توی تکواندو مصدومیت های این شکلی خیلی کم پیش میاد
بیشتر مصدومیت ها به ضربدیدگی روی پا- شستگی و ضرب دیدگی ساعد دست - و اندام صورت مثل لب و لوچه و بینی برمیگرده
البته اگه پات هم قوی نباشه بازم احتمال شکستگی هست
حتی ما بعد از تمرین با اینکه سقبند میبندیم ولی بازم ساقمان از درد میخواد بترکه و کوفته شده حتی با وجود محافظ!
ایشالله همه سلامت باشیم
یا حسین
کمربندم زرد شد:p
بعد دکتر عکسو که دید گفت خییلی استخوانت قویه...:blush:و محاله با این بچه بازیا آسیب ببینه!!؟

Last edited:
بالا