blue-panther
Registered User
- نوشتهها
- 491
- لایکها
- 284
سلام دوست عزیز خیلی خوش آمدی
خوب چند سال توی یک کمربند ماندن قطعا مربوط میشه به نظم تمرین شما و اینکه همیشه مرتب تمرین میکنید یا نه
مشکلات زندگی و درس و ... اجازه میده به تمرینتان درست و حسابی برسید یا نه
من خودم از سال 83تا 90 کمربند قرمز بودم البته دلایلش رو بالا گفتم دوسال مصدومیت و درس و دانشگاه اجازه تمرین و آماده سازی برای آزمون که حداقل دو ماه یا یک ماه تمرین یکنواخت رو نیاز داره نمیداد:blush:
بعد از این مدت که البته میرفتم سری میزدم ولی یه دو سه سالی کامل نرفتم و وقتی تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم کلهم نسل باشگاهمان تغییر کرده بود
همون هم باشگاهی های دان 4 شما که اون زمان حریف های ما هم همین جوری بودن الان هرکسی برای خودش یه مربی شده یا یه کاره ای شده
یادش به خیر اون زمان حداقل 3-4 نفر ملی پوش تو باشگاه ما پا میزدن!
در مورد این حالت فجیعی که گریبانگیر تکواندو شده(زود کمربند گرفتن نه ببخشید زود کمربند دادن درست تره)خیلی حرفاس که باید زده بشه
کیفیت تمرین و تکواندو کاها به شدت کاهش پیدا کرده دیگه اون سختی قبل رو در نتیجه ارزش کمربند رو کسی حس نیمکنه
ما بعد از 9 ماه کمبرند زرد گرفیتم که انگار دنیارو به ما داده بودن ولی الان بعد 1 ماه زرد و در طول یک سال کمربند قرمز!
به کمربند قرمزهای تکواندو میگن شعله میگن آتش خیلی معنی میده الان شما برو ببین اصلن کدامشان به معنی رزمی کارن
وقتی تمرین توی باشگاه میفته دست من سعی میکنم واقعا سخت بگیرم و هرکی شل بازی در میاره خیلی عصبانی میشم شاید از اول تا آخر ساعت چند بار سرشان داد میزدنم و میگم شما رزمی کارید رزمی رزمی رزمی کارید باید محکم باشید صفت باشید شل نشید .........
متاسفانه سیاست بد فدراسیون تکواندو باعث کاهش کیفیت تکواندو کاها شده تعداد آزمون های در طول یک سال آبی به قرمز و قرمز به دان یک و دان یک به دو به سالی 3 تا 4 بار در هر استان رسیده و از اونور تعداد مسابقات به سالی یکبار کاهش یافته! و این به علت سیاست بد فدراسیون برای پیشرفت تکواندو در کشوره!
آخه پیشرفت با مسابقه زیاد و زمین دیدین درست میشه نه کمربند الکی و در پی اون در آینده ای نزدیک اساتیدی الکی تر که قطعا وضعیت فجیعی برای تکواندو در سالهای بد ایجاد میشه ، پیشرفتی هم دیده نخواهد شد.
البته خوش به حال پایتخت نشین ها که سالی چند تا مسابقه میدن و قطعا پیشرفت میکنن ولی شهرستانی ها با این بودجه خیلیییییییییی زیاددددددددد!! فقط سالی یکی مسابقه اونم استانی مسابقه آزاد کشوری هم که امسال اصلا برگزار نشد.....
بگذریم در دل زیاده ولی اگه جایی باشگاهی رفتید به سطح فنی و شعور مربی بیشتر توجه کنید تا اینکه آیا اون مربی مقامی داره یا نه .... .
در مورد اینکخ بخواید کمربند قرمز و مشکی رو باهم بگیرید متاسفانه یا خوشبختانه! به هیچ عنوان امکانش نیست چون شما برای ثبت نام باید از سایت پولکی فدراسیون اقدام کنید و اون این اجازه رو به خاطر تاریخ آخرین کمربند دریافتیتان نمیده البته این خودش یه مزیت خوبه چون دیگه نیمشه پارتی بازی کرد و طرف بعد دوماه که از کمربند قرمزش گذشت با پارتی بازی مشکی ببنده!
درست کلی از فدراسیونی ها بسته شد!
بله دیگه اسمش با خودش رزم رزمی باید سخت باشه ولی الان با ده سال پیش خیلی فرق میکنه
بیشتر به باشگاه تنبلی شبیه تا رزمی
موفق و موید باشیم
یا علی
دقیقا با حرفاتون موافقم و اینکه ما واقعا خودمونو کشتیم که الان وقتی میریم باشگاه های قدیمیمون سر میزنیم همه که میشناسنمون مخصوصا بچه مچه ها که انقد ازشون کار کشیدم همه میان بغلمون میکنن..
از همه اینا بگزریم ماهم این 2 الی3 تا مساقه برامون کافی نیست برای همین خودمون میرفتیم با مربیا حرف میزدیم رازی میکردیم یه بار به میزبانی ما یه بار با میزبانی اونا مسابقات بینمون برگزار بشه تقریبا خیلی جاها رو رفتیم..
ی سری جاها هم هستند که پولی میگیرن از شخص و بهش نوبت مبارزه میدند من یادمه برای هر مسابقه 30 تومن 2 سال پیش میدادم و پارسالم زیاد شل شد کارم بخاطر مسدومیتم کلا چون خصوصی بود کیفیت خیلی بالایی داشت و همه بخاط پولشونم که شده با جون دل مبارزه میکردند.. یجورایی زیر زمینی بود ولی مجاز..
آخ راستی کمربند آبی هم نه من ملا پی در پی رفتم و روزی 1 ساعتو نیم هم نبود بزار شرح بدم براتون از باشگاه نصر که تموم میشد با مترو میرفتم باشگاه ملت تو آزادی قبلش یه لبو میخوردم :d و میرفتم تو بعدش میرفتم پارک یکم تفریح و پلنگ به هوا (پلنگ لقب منه واسه همین بچه ها اسم بازی هارو عوض میکردن مثلا قائم پلنگ و...
خلاصه از اونجا هم میرفتم بدنسازی فیتنس من این روند رو هر روز به جزء جمعه ها تا 1 سالو نیم مداوم انجام دادم و روز های جمع هم با استادمون و همه میرفتیم پارک ساعی تمرین و دویدن و پل نوردی و..... با این شرایط من هیچ وقت نرفتم کمربند قرمز بگیرم... البته تو مسدومیتم یه باری رفتم که واقعا گند زدم به دلیل بی تمرنی... خیلی ضد حالم شد..
برای اون قسمت حرفم که گفتم باهم منظورم این بود ک وقتی شروع کردم سریع برم دنبال قرمزم و بازم جدی تمرین کنم خودمو برسونم به قبلم... بعدش مویدش که شد برم برای مشکی.. معمولا توی تکواندو زیر 8 ماه پشت هم حساب میشه
خلاصه که من عشق تکواندو دارم و مثل شما خیلی جدی میگیرم و الته خیلی هم محیط باشگاه شاد میشه با شوخی هام..
امیدوارم جفتمون بتونیم مثل قبل نه خیلی بهتر از قبل بشیم.. من هنوز امید دارم برای المپیک.. اگه خدا بخواد
تا چه سنی میشه وارد تیم ملی شد و تا چه سنی میشه موند؟؟