• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک تکواندو کاران پی تی

sanaz_naz080

Registered User
لایک‌ها
34
ممنون از پاسخ خوبتان
ببینید شاید برای خانم ها زدن یه ضربه اونم با صد در صد قدرت در تکواندو ممکن نباشه! ولی در تکواندو و کسانی که در لیگ های کشوری پا یمزنن
حداقل 5 تا 10 ضربه رو از 50 ضربه ای ک میزنن با تمام قدرت میزنن
به نظر شما علت شکسن بیش از اندازه ساعد تکواندو کارهای مرد چی میتانه باشه ؟ اگه قدرت نداره چطور این استخوان ساعد رو میشکنه؟
نمونه؟ نمونش هادی ساعی توی اخرین فینال المپیک
و دوباره بچه های باشگاه ما بعد از اول شدن در مسابقات کشوری ولی با دستهای شکسته! و یا روی پاهای داغان
و یا خودم در نونهالی وقتی از شدن ضربات حریف دیگه قدرت دفاع کردن با دسمو نداشتم و دستموکنار کشیدم و.........
پس این قدرتها از کجا آمده؟ ایا سرعت این قدرت رو داره؟
شما تا حالا توی تکواندو با کسی هم زمان چندین ضربه ردو بدل کردید به صورت دوبل یا چپ راست؟ مثلا نزدیک به 10 ضربه؟
یا دیدید؟ که در این جور مواقعی نود درصد ضربه ها به پاهای هردو تکواندو کا برخورد میکنه؟ ی ساق پاهای ما حتی با اینکه ساق بند داریم بعد تمرین همیشه ضرب دیدس؟ یا زانو های داغان اکثر تکواندو کاها؟
بله چون روش کار نمیشه قطعا رانشان قوی نخواهد شد قطعا ولی اینکه ضربه میخوره شکی توش نیست و شاید من بدترین هاشو دیده باشم.
خوب خیلی خوشحالم که مثل اکثر بچه های هنرهای رزمی شما هم یه سری توی تکواندو دارید و مهم تر مادرتان هست که مربی هستند بهشان سلام ما را هم برسانید و خسته نباشید بگید.
اینکه گفتم کیوکوشین رشته مناسبی برای خانم ها نیست منظورم ظرافت و لطافت خانم هاست
به ها حال کیوکوشین رشته سنگین ازاد سخت و بی رحمی هست و به نظر من یا شاید خیلی های دیگه واقعا برای روحیه خانم ها مفید نباشه
در کل مقایسه تکواندوی المپیکی شده با رشته های سبک ازاد اصلا معقولانه نیست البته میتانید کلیپ هایی رو توی اینترنت ببینید که تکواندو کاهای آزاد کار چطور قدرتی دارن و چگونه برنده میشن
توی آپارت پر از این فیلما به صورت مستند.
پاراگراف آخر شما هم کاملا درسته ولی روحیه رو هم در اون باید جا بدید.
موفق باشیم
یا حسین

سلام
ببینید این که میگید زدن ضربه برای خانم ها صد در صد امکان نداره ، لطفا بدون علم چیزی رو بیان نکنید که دوستانی که مطلب ما رو میخونند برداشت اشتباه نکنند
خانومها هم با توجه به قدمتشون در هر ورزشی و با توجه به آمادگیشون میتونند صد در صد از توانشون بهره بگیرند.

این که گفتید کلی دست و پا و ساق و ... توی مسابقات میشکنه ، خوشحالم که خودتون این موضوع رو مطرح کردید، تنها و تنها دلیل این امر ضعیف بودن و نداشتن بدنسازی مناسب تکواندو کارها هست ، بی شک اگه اون ضربات(یا حتی سنگین تر) به یک رزمی کاری که تمرینات بدنسازی قوی دارند(مثل کیوکوشین، ووشو و ..) هیچ آسیبی به اونا نمیرسه، پس این ضعف تکواندو هست نه قدرت ضربات اونا!!

اینکه میگید نه ضربه و بیشتر در آن واحد و یک زمان رد و بدل میشه بله این ضرباتو حتی یک بیننده که بعضی وقتها میزنه شبکه سه فنون شرقی رو میبینه یا لیگ تکواندو رو میبینه دیده ، ولی حتی اون شخص عادی هم میدونه که این ضربات که پشت سر هم و مداوم زده میشه قدرت زیادی نداره و فقط برای کسب امتیاز هست، اصلا اگه هم بخواد با قدرت ضربات پشت سرهم(مثلا به قول شما ده تا) بزنه نمیتونه چون نمیشه، خودتون امتحان کنید!!

و در مورد بحث آخرتون ، اصلا حتی نیم درصد هم قبول ندارم(ببخشید) ، آخه این چه سندی هست که شما داری برای به قضاوت کشیدن و تصمیم گیری بهش استناد میکنید، یه ویدئویی که اصلا معلوم نیست کجا ، با چه شرایطی، با چه ضریب توانای و .. ضبط شده، آره اگه یک استاد بزرگ از سبکهای آزاد و یک استاد بزرگ از تکواندو با هم در یک شرایط مناسب و مساوی با هم مبارزه کنند(که بنا به دلایلی که همه میدونیم هیچ وقت رخ نمیده) میشه تا حدودی به اون استناد کرد و گفت بله فلان رشته برتره!!

راستی شما گفتید کیوکوشین کار میکنید ، میشه اسم استادتتون رو بگید؟

موفق باشید

eboy918

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون از پاسخ خوبتان
ببینید شاید برای خانم ها زدن یه ضربه اونم با صد در صد قدرت در تکواندو ممکن نباشه! ولی در تکواندو و کسانی که در لیگ های کشوری پا یمزنن
حداقل 5 تا 10 ضربه رو از 50 ضربه ای ک میزنن با تمام قدرت میزنن
به نظر شما علت شکسن بیش از اندازه ساعد تکواندو کارهای مرد چی میتانه باشه ؟ اگه قدرت نداره چطور این استخوان ساعد رو میشکنه؟
نمونه؟ نمونش هادی ساعی توی اخرین فینال المپیک
و دوباره بچه های باشگاه ما بعد از اول شدن در مسابقات کشوری ولی با دستهای شکسته! و یا روی پاهای داغان
و یا خودم در نونهالی وقتی از شدن ضربات حریف دیگه قدرت دفاع کردن با دسمو نداشتم و دستموکنار کشیدم و.........
پس این قدرتها از کجا آمده؟ ایا سرعت این قدرت رو داره؟
شما تا حالا توی تکواندو با کسی هم زمان چندین ضربه ردو بدل کردید به صورت دوبل یا چپ راست؟ مثلا نزدیک به 10 ضربه؟
یا دیدید؟ که در این جور مواقعی نود درصد ضربه ها به پاهای هردو تکواندو کا برخورد میکنه؟ ی ساق پاهای ما حتی با اینکه ساق بند داریم بعد تمرین همیشه ضرب دیدس؟ یا زانو های داغان اکثر تکواندو کاها؟
بله چون روش کار نمیشه قطعا رانشان قوی نخواهد شد قطعا ولی اینکه ضربه میخوره شکی توش نیست و شاید من بدترین هاشو دیده باشم.
خوب خیلی خوشحالم که مثل اکثر بچه های هنرهای رزمی شما هم یه سری توی تکواندو دارید و مهم تر مادرتان هست که مربی هستند بهشان سلام ما را هم برسانید و خسته نباشید بگید.
اینکه گفتم کیوکوشین رشته مناسبی برای خانم ها نیست منظورم ظرافت و لطافت خانم هاست
به ها حال کیوکوشین رشته سنگین ازاد سخت و بی رحمی هست و به نظر من یا شاید خیلی های دیگه واقعا برای روحیه خانم ها مفید نباشه
در کل مقایسه تکواندوی المپیکی شده با رشته های سبک ازاد اصلا معقولانه نیست البته میتانید کلیپ هایی رو توی اینترنت ببینید که تکواندو کاهای آزاد کار چطور قدرتی دارن و چگونه برنده میشن
توی آپارت پر از این فیلما به صورت مستند.
پاراگراف آخر شما هم کاملا درسته ولی روحیه رو هم در اون باید جا بدید.
موفق باشیم
یا حسین

یا خدا آ آ ..!
یعنی تکواندو اینقد خشن بودو ما خبر نداشتیم!؟

:eek: :eek: :eek:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من خودم تکواندو کار کردم ولی کیوشین خیلی خشنتره. ساق پا سالم نمیمونه

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
آقای محترم لطفا این پستتان رو ویرایش کنید:hmm:
این چیزا تو مرام ما نیست
(میرم باشگاه داداشتو میزنم ها:happy::D)

دیدی خودت به خودت شک داری!!!
منظورم این بود که داری مثل همیشه در مقابل یک کیوکوشین کار کم میاری، نه چیز دیگه ای
در ضمن بیخیال!!!
مگه زدن تو به داداش من در حد حرف باشه
آخه تو کجا و یه کیوکوشین کار کجا؟؟!!;)
اونم کیوکوشین کاری که خودت میدونی چطور کار میکنه

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
ببینید این که میگید زدن ضربه برای خانم ها صد در صد امکان نداره ، لطفا بدون علم چیزی رو بیان نکنید که دوستانی که مطلب ما رو میخونند برداشت اشتباه نکنند
خانومها هم با توجه به قدمتشون در هر ورزشی و با توجه به آمادگیشون میتونند صد در صد از توانشون بهره بگیرند.
موفق باشید
سلام
این درسته ولی انو قبول دارید که صد در صد توانایی یک مرد خیلی فراتر از صد در صد توانایی یک خانومه؟ این کجا و اون کجا؟
و این که رسیدن به این حد در خانوم ها خیلی سخت تر هست نسبت به آقایان
شما مثلا مسابقات تکواندو المپیک آقاین رو با خنوم های توی یک وزن مقایسه کن میفهمی چی میگم
این که گفتید کلی دست و پا و ساق و ... توی مسابقات میشکنه ، خوشحالم که خودتون این موضوع رو مطرح کردید، تنها و تنها دلیل این امر ضعیف بودن و نداشتن بدنسازی مناسب تکواندو کارها هست ، بی شک اگه اون ضربات(یا حتی سنگین تر) به یک رزمی کاری که تمرینات بدنسازی قوی دارند(مثل کیوکوشین، ووشو و ..) هیچ آسیبی به اونا نمیرسه، پس این ضعف تکواندو هست نه قدرت ضربات اونا!!
شما صورت مسئله رو کتملا پاک کردید من بحثم بدنسازی و قدرت بدنیو این حرفا نبود بحثم سر حرف کاملا نمایشی و سرعتی و بدون قدرت بودن تکواندو بود
به هر حال شکستن دست حتی بدون بدنسازی اونم دست یه مرد که استخوان محکمی رو خدا براش صورت دیده با یه ضربه نمایشی و سرعتی و بدون قدرت هیچ وقت اتفاق نمیفته
بزار یه مثال دیگه برات یزنم در این مورد :
محکم بودن دندان رو که دیگه قبول داری که یکی از محکم ترین اعضای بدن و شکستنش خیلی آسان نیست
مسابقه المپیک آتن سال 2004 رو که بیاد داری مسابقه ای که ساعی توی فینال(وقتی یه بازکنی به فینال یه مسابقاتی میرسه مطمئن باش از لحاظ بدنی و قدرت بدنی در وضع ایده آلی قرار داره و اگه اینطور نبود.....)میزنه دندان های حریف ایتالیاییش رو خورد میکنه.
اونم ضربه ای که برای سر بوده و اینو میدانی که ضربه برای سر به مراتب قدرتش کمتر از ناحیه میان تنه و پایین تنه است
پس آیا هنوز به تکواندو فاقد هیچ قدرتی هست؟ توی تمام سبک های رزمی اگه تحقیق کنید قدرت رو توی سرعت میبینن و زیربنای قدرت رو سرعتی بودن ضربه میدانن...

اینکه میگید نه ضربه و بیشتر در آن واحد و یک زمان رد و بدل میشه بله این ضرباتو حتی یک بیننده که بعضی وقتها میزنه شبکه سه فنون شرقی رو میبینه یا لیگ تکواندو رو میبینه دیده ، ولی حتی اون شخص عادی هم میدونه که این ضربات که پشت سر هم و مداوم زده میشه قدرت زیادی نداره و فقط برای کسب امتیاز هست، اصلا اگه هم بخواد با قدرت ضربات پشت سرهم(مثلا به قول شما ده تا) بزنه نمیتونه چون نمیشه، خودتون امتحان کنید!!
(شما تا حالا صحنه آهسته همون ضربه ها رو دیدید؟ فقط همینو میگم برید ببیند) من برای یکی از رفقای کیوکوشین کارم که همین نظر شما رو داشت گذاشتم و نشان دادم واقعا باورش نمیشد....
بله صد در صد نمیشه 10 تا حتی 5 تا ضربه با تمام قدرت رو پشت سر هم زد حتی توی کیوکوشین هم امکانش نیست میتانید خودتان هم تست کنید!!!
QUOTE=sanaz_naz080;6153721]
و در مورد بحث آخرتون ، اصلا حتی نیم درصد هم قبول ندارم(ببخشید) ، آخه این چه سندی هست که شما داری برای به قضاوت کشیدن و تصمیم گیری بهش استناد میکنید، یه ویدئویی که اصلا معلوم نیست کجا ، با چه شرایطی، با چه ضریب توانای و .. ضبط شده، آره اگه یک استاد بزرگ از سبکهای آزاد و یک استاد بزرگ از تکواندو با هم در یک شرایط مناسب و مساوی با هم مبارزه کنند(که بنا به دلایلی که همه میدونیم هیچ وقت رخ نمیده) میشه تا حدودی به اون استناد کرد و گفت بله فلان رشته برتره!!
موفق باشید[/QUOTE]
اول از همه اینو بگم من اصلا کی گفتم که تکواندو یا فلان رشته برتره؟ هیچوقت در مورد هیچ سبکی این حرفو نمیزنم و نزدم
گفتم که تکواندو چندیدن سبک داره که در اصل یکی هسان فقط حالت هاش فرق میکنه
تکواندویی که توی ایران تکواندوی المپیکی شدست یعنی خیلی از مواردش حذف شده و ....
تکواندو در کره علاوه بر المپیکی شده به صورت کلاسیک و قدیمیش هم ادامه داره یعنی حالت آزاد بدون حتی کلاه
شما فکر کردید محافظ های کره ای میان تکواندو ی المپیکی شده رو یا میگیرن خوب اینطوری اگه یه دسته کیوکوشین کار بهشان حمله کنن که دیگه کار همشان تمامه!!!شاید 5 تا رو بزنن ولی از بقیه میخورن نفله میشن اون وسط!
حتی تکواندو یه دفاع شخصی تخصصی و مختص به خودش داره و معدود اساتیدی توی ایران هستن که این دفاع شخصی رو بلد باشن
این طور کلیپی هم که میگید هست و راحت میتانید ببینید از شرکت تکواندو کاها توی مسابقات ازاد معتبر خیلی واضح هست فیلم ها که از شبکه های تلویزیونی ضبط شده شما یه چک میکردید بعدا رد میکردید این کلیپ ها رو.....
شما کیک بوکسینگ رو قطعا به عنوان یه رشته ازاد قبول دارید دیگه که قدرت بدنی و کتک خوری خوبی هم دارن
خوب توی تاپیک هنرهای رزمی بگردید فیلمش هم فکر کنم باشه توی یه مسبقه رسمی تیم تکواندویی از کره و بهترین تیم کیک بوکسینگ جهان در مسابقه ای برابر هم شرکت میکنن که در کمال تعجب این تیم تکواندو که با قاطعیت برنده میشه!
فکر کنم مسابقات سال 2008 برگزار شده
بازهم از دانشی که در همین سایت و از استاتید و بچه های واقعا با دانش تاپیک هنرهای رزمی یاد گرفتم حتی برنده شدن یه استاد در برابر یه استاد دیگه نمیتانه دلیلی بر برتری اون رشته باشه
نمونش اویامای خدا بیامرز در مبارزه ای با یه پیرمرد کونگ فو کار چندین بار شکست میخوره!
و یا ................
پس هیچ وقت نمیشه گفت که چه رشته ای برتره و این اصلا وجود نداره و بهتره دنبالش نباشید.......!
موفق باشید
بله کار میکنم ولی به علت هم زمانیش به تایم تکواندو مجبورم فقط هفته ای یکبار کیوکوشین برم اونم فقط برای تمرینات بدنسازی و قدرت بدنی و مخصوصا کتک خوریش چون ضعف تکواندو رو توی این ها میدانم
شيهان پيمان رضايـي
کیوکوشین كان استان کرمانشاه
واقعا قدرت عجیبی دارن در اولین جلسه ای که رفتم چنان گدانی نثارم کردن که نگوووووووووووووتا یه هفته .............اوه اوه اوه
ولی چون با یکی از بهترین شاگرداش یه چیزی تو مایه های تکواندو با چاشنی کیوکوشین!! به درخاصت همون فرد که رفیقم بود و همون با این رشته اشنام کرد مبارزه ای جسورانه کردم خیلی خوشش امد و دعوت کرد که بیام برای همون موارد بالا
واقعا اخلاق خوب و خوش و برخورد عالی و دوستانش باعث شد که با اینکه وقت نمیکردم ولی برم و بخاطر حرف این استاد عزیز این رشته خوب رو هم دنبال کنم
متاسفانه مشکلی برای کمر ایشان پیش آمده و چند وقتی هست زمین گیر شده(به علت ورزش سنگین) از دوستان خواهش میکنم برای سلامتیش دعا کنن
و اینکه این یه درس عبرته برای همه ما که سنگین تر از حد بدن و توقع بدن ازش کار نگیریم و حواسمان به سلامتیمان باشه

ببخشید اگه خیلی زیاد شد!! سرتان رو درد آوردم دوستان
یا حسین

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
یا خدا آ آ ..!
یعنی تکواندو اینقد خشن بودو ما خبر نداشتیم!؟

:eek: :eek: :eek:
:rolleyes: دوست من تکواندو خشن نیست من کجا گفتم خشنه؟ تکواندو یکی از سالم ترین رشته هاست
البته سبک های خشنی هم داره که توی ایران موجود نیست
خیالت راحت ادامه بده مثل شیر
ولی کنارش بدنسازی رزمی قوی هم داشته باش البته زا کمبرند اب به بعد الان یکم زوده
الان بدنسازی رزمی در سطع عادی رو کار کنید......
من خودم تکواندو کار کردم ولی کیوشین خیلی خشنتره. ساق پا سالم نمیمونه
درسته چون ساق توی این رشته یکی از مهمترین نقاط بدن هست و باید مثل آهن محکم بشه .......
دیدی خودت .........
منظورم این بود که داری مثل همیشه در مقابل یک کیوکوشین کار کم میاری، نه چیز دیگه ای
در ضمن بیخیال!!!
مگه زدن تو به داداش من در حد حرف باشه
آخه تو کجا و یه کیوکوشین کار کجا؟؟!!;)
اونم کیوکوشین کاری که خودت میدونی چطور کار میکنه
ارش جان اینجا راحت بن میکنن حواست باشه یکم از ادبیات دستانه تری استفاده کنی کیوکوشین هم به کارت نمیاد و یوزرت برای یه مدت میره جزیره:D

جوجه رو آخر پاییز میشمرن ااول که ما کوچیک هرچی رزمی کاره هستیم اعم از کیوکشین کارو سانشو کار و .....
در مورد سه جمله اخرتم چشمکت گویای همه چی هست
داداشتو خیلی دوست داشتم درسته چند ساله قهرمانه ولی بزن بزن م باهم داشتیم اگه ده تا خوردم 5 تا زدم :cool:
در ضمن یادت باشه الان من یه ماهی هست رسما کیوکوشین کار هم هستم ;)

tiktaks

Registered User
لایک‌ها
76
چه تایپیک باحالی من عاشق تایپیک های رزمی اونم علل خصوص تکواندو هستم

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
دوباره سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان علی الخصوص داداش گلم ya_ali_mavla
آقا من جمعه حدود 2.5 ساعت رفتم فوتسال تو سالن بازی کردم
قبل از فوتسال کاملا گرم کردم و نرمش دادم و بعدشم سرد کردم که به مشکلی برخورد نکنم
ولی بعدش که اومدم خونه پای راستم از ناحیه زانو شروع کرد به درد کردن
بعد از یکی دو ساعت نه میتونستم کاملا خمش کنم و نه میتونستم کاملا راستش کنم . خیلی دردش شدید شد :(
به سختی و با پای کج و لنگ میتونستم راه برم
دیروز هم رفتم دکتر عکس گرفت گفت مشکلی نداره ولی باید حدود دوهفته استراحت کنی و یه قطره ای هم داده که بمالم به زانوم و گفت اگه بعد دوهفته خوب نشد باز باید بیای بریم ام آر آی بگیری
از عزیزان کسی تاحالا به این مشکل برخورد کرده ؟
بدبختیش اینجایه که این ترم من تربیت بدنی برداشتم امتحانشم امروز بود که نرفتم و باید هفته دیگه بدم !
البته دکتر گواهی داده
ولی بیشتر بخاطر این که نمیتونم برم باشگاه ناراحتم :(

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دوباره سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان علی الخصوص داداش گلم ya_ali_mavla
آقا من جمعه حدود 2.5 ساعت رفتم فوتسال تو سالن بازی کردم
قبل از فوتسال کاملا گرم کردم و نرمش دادم و بعدشم سرد کردم که به مشکلی برخورد نکنم
ولی بعدش که اومدم خونه پای راستم از ناحیه زانو شروع کرد به درد کردن
بعد از یکی دو ساعت نه میتونستم کاملا خمش کنم و نه میتونستم کاملا راستش کنم . خیلی دردش شدید شد :(
به سختی و با پای کج و لنگ میتونستم راه برم
دیروز هم رفتم دکتر عکس گرفت گفت مشکلی نداره ولی باید حدود دوهفته استراحت کنی و یه قطره ای هم داده که بمالم به زانوم و گفت اگه بعد دوهفته خوب نشد باز باید بیای بریم ام آر آی بگیری
از عزیزان کسی تاحالا به این مشکل برخورد کرده ؟
بدبختیش اینجایه که این ترم من تربیت بدنی برداشتم امتحانشم امروز بود که نرفتم و باید هفته دیگه بدم !
البته دکتر گواهی داده
ولی بیشتر بخاطر این که نمیتونم برم باشگاه ناراحتم :(

سلام دوست گلم
کوچیکت محمدم
ببین اگه از هر رزمی کاری بپرسی میگه شدمن رزمی کار فوتباله!
مخصوصا اگه تکواندو کار باشی اصلا پاتو به هم میریزه نه تنها درست حسابی فوتبال نمیکنی بلکه تکنیکتم توی تکواندو خراب میشه!
احتملا زانو درد شما یا به خاطر این بوده که کفش مناسب سالن نداشتی یا بخاطر دویدن های سریع و استارتی و کوبیدنهای مرتب پا به کفه محکم سالنه و همچنین زدن شوت سنگین!
اینا همش احتماله یه احتماله شایع هم توی این فصل سر سال سرماس که به شدت روی زانو تاثیر میزاره که با گرم کردن زانو با پارچه گرم و... حل میشه مشکلی که برای یکی از دوستام همین چند وقت پیش پیش امده بود
ایشالله هرچه زودتری سلامتیت به دست میاد نگران نباش
اون دکترم زیادی بزرگش کرده که گفته تا 2 هفته استراحت کنی

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
سلام منم هستم سلام به همه ي تكواندوكاران:rolleyes: كمربند بنده زرده هنوز تازه كار محسوب ميشيم :D

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
دوستان يه سوال داشتم چيكار كنيم كه پاهامون 180 باز شه؟؟؟؟؟ يعني بعد 22 سال ميتونم 180 بزنم؟؟؟؟؟؟؟ چه نرمش هايي خوبه ؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام منم هستم سلام به همه ي تكواندوكاران:rolleyes: كمربند بنده زرده هنوز تازه كار محسوب ميشيم :D
سلام دوست عزیز خیلی خوش آمدید
ایشالله کمربند مشکیتان رو میبینیم و در آخر استادی
دوستان يه سوال داشتم چيكار كنيم كه پاهامون 180 باز شه؟؟؟؟؟ يعني بعد 22 سال ميتونم 180 بزنم؟؟؟؟؟؟؟ چه نرمش هايي خوبه ؟
برای 180 اصلا و اصلا عجله نکن به هیچوجه فشار اضافی نیارید که تبعات بدی داره
زمان معمول برای باز کردن 180 بسته به آمدگی فرد از 6 ماه تا یک سال است ولی نرمالش 9 ماه میشه
شما وقتی حسابی بدنت گرم شد و خیس عرق بودی چندتا حرکت کششی (نریو چاگی - آن نریو و پاگات نریو) بزن و تا جایی که میتانی بالا بکش
بعدش پاهاتو باز کن و سعی کن تا جایی که تواناییش رو داری + یکم بیشتر طوری که کمی فشار احساس کنی پا باز بشین
هر هفته سعی کن میزان این فشار رو کم کم بیشتر کنی و به چپ راست هم پا باز بشینی
از حرکات کششی روی زمین هم دریغ نکنی که بشدت موثرن و تاثیر خیلی خوبی دارن
بای هر پاباز هم سعی کن 30تا 60 ثانیه بشماری و در حالت فشار 20 ثاینه بشمار و زود تسلیم نشو
موفق باشیم
یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
امروز با تیم ملایر و همدان بازی دوستانه داشتیم
.
.
.
..

واقعا تجربم خیلی کمه و این مسابقات هر چند دوستان خیلی خوبه خیلی.............
موفق باشیم
یا علی

Last edited:

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
امروز با تیم ملایر و همدان بازی دوستانه داشتیم
آمده بودن اینجا با بهترین نفراتشان
ولی خوب بچه های ما خیلی آماده بودن;)
مهمان نوازی خوبی ازشان کردیم و سپس بدرقه
چون من وزن 5 هستم و فقط یک نفر وزن 5 داشتن و ما دو نفر وزن 5 داشتیم
تصمیم بر این شد چون وزن 5 اونها دو سه سال از من کوچکتر بود با نفر دیگه ما بازی کنه که 12 تایی شد یه نمایش توپ از دوست ما واقعا عالی بود
خودم هم با وزن 4 اونها زدیم و طبق وزن کشی نزدیک به 6-7 کیلو از من سبک تر بود و این یعنی چابکی بیشتر
ولی من امانش ندادم و در ثانیه سوم ناک اوتش کردم یه ضربه فوق محکم و سریع زدم به هوگوش و ناک اوت شد;)
ولی چون من و اون فقط همین یه مسابقه رو داشتیم مهمان نوازی کردیم و اجازه دادیم دوباره ادامه بده
ولی دوباره راند دوم همین بلا سرش آمد ولی دوباره ادامه دادیم!
منم یه جا شیطنت بدی کردم و با مشت زدم تو سرش!:blush: خودم افتاده بودم خنده ولی خوب خیلی ازش معذرت خواهی کردم تقصیر خودش بود هی میامد تو و میگرفت!
در آخر راند سوم هم که از نظر نفس و بدن کم آورده بود ولی من تازه جان گرفته بودم یدانه ناقابل گذاشتیم تو سرش!
در آخر کلی خندیدیم خیلی حال داد
واقعا تجربم خیلی کمه و این مسابقات هر چند دوستان خیلی خوبه خیلی.............
موفق باشیم
یا علی

خوش به حالت محمد جان
ماکه در آرزوی یک مبارزه همچنان موندیم ... :D
استاد گفته تا آبی نگیری از مبارزه خبری نیست
خدارو شکر زانوم خیلی بهتره و الان کاملا عادی شده و اصلا درد نمیکنه
ولی میترسم برم تمرین دوباره مثل قبل بشه
دیگه فکر میکنم یک هفته استراحت کافی باشه و از یکشنبه هفته بعد دوباره میریم سراغ تمرین ها تا ببینیم خدا چی میخواد

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خوش به حالت محمد جان
ماکه در آرزوی یک مبارزه همچنان موندیم ... :D
استاد گفته تا آبی نگیری از مبارزه خبری نیست
خدارو شکر زانوم خیلی بهتره و الان کاملا عادی شده و اصلا درد نمیکنه
ولی میترسم برم تمرین دوباره مثل قبل بشه
دیگه فکر میکنم یک هفته استراحت کافی باشه و از یکشنبه هفته بعد دوباره میریم سراغ تمرین ها تا ببینیم خدا چی میخواد

زیاد ناز پروردش نکن;)
منم قبلا خیلی به رو پام اهمیت میدادم ولی الان نزدیک به چند ماهه که بدون روپا بند مبارزه میکنم انقدر پام به قوزک دست بچه ها خورده که دیگه الآن آبدیده شده
روپام که کلن سیاه و حالت کبودی گرفته ولی پوستش کلفت شده وقتی ضربه میخوره دیگه اصلا بهش اهمیت نمیدم و دیگه مثل انومقع درد نمیگیره!
یکم استاد شما دیگه داره زیاده روی میکنه اگه سنت بالای 10 ساله که قطعا هست (کلن گفتم) بعد کمربند زرد دیگه میشه کم کم مبارزه رو شروع کرد....
موفق باشیم
یا علی

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
ممنون از کار خوبت من 3 ساله که کمربند آبی دارم و رغبام اکثرا بالای دان4 هستند اونم به خاطر تمرین شدیدیه که داشتم البته الان تو مسدومیتم و روزای خوبی نیست برامم
بزودی قصد دارم قرمز و مشکی رو باهم بگیرم فک کنم زیاد تو آبی موندم.:p
اون قدیما زردو 6 ماهه میدادن عمرا زود تر آزمون میگرفتن ازت.. الان آبی شده 5 ماهه :( نمیدونم طرف یاد میگیره تجربه از کجا میاره؟؟

azada

Registered User
لایک‌ها
279
من حدودا ده سال پیش ورزش رزمی کار میکردم
خیلی سخت بود

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ممنون از کار خوبت من 3 ساله که کمربند آبی دارم و رغبام اکثرا بالای دان4 هستند اونم به خاطر تمرین شدیدیه که داشتم البته الان تو مسدومیتم و روزای خوبی نیست برامم
بزودی قصد دارم قرمز و مشکی رو باهم بگیرم فک کنم زیاد تو آبی موندم.:p
اون قدیما زردو 6 ماهه میدادن عمرا زود تر آزمون میگرفتن ازت.. الان آبی شده 5 ماهه :( نمیدونم طرف یاد میگیره تجربه از کجا میاره؟؟

سلام دوست عزیز خیلی خوش آمدی
خوب چند سال توی یک کمربند ماندن قطعا مربوط میشه به نظم تمرین شما و اینکه همیشه مرتب تمرین میکنید یا نه
مشکلات زندگی و درس و ... اجازه میده به تمرینتان درست و حسابی برسید یا نه
من خودم از سال 83تا 90 کمربند قرمز بودم البته دلایلش رو بالا گفتم دوسال مصدومیت و درس و دانشگاه اجازه تمرین و آماده سازی برای آزمون که حداقل دو ماه یا یک ماه تمرین یکنواخت رو نیاز داره نمیداد:blush:
بعد از این مدت که البته میرفتم سری میزدم ولی یه دو سه سالی کامل نرفتم و وقتی تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم کلهم نسل باشگاهمان تغییر کرده بود
همون هم باشگاهی های دان 4 شما که اون زمان حریف های ما هم همین جوری بودن الان هرکسی برای خودش یه مربی شده یا یه کاره ای شده
یادش به خیر اون زمان حداقل 3-4 نفر ملی پوش تو باشگاه ما پا میزدن!:(

در مورد این حالت فجیعی که گریبانگیر تکواندو شده(زود کمربند گرفتن نه ببخشید زود کمربند دادن درست تره)خیلی حرفاس که باید زده بشه
کیفیت تمرین و تکواندو کاها به شدت کاهش پیدا کرده دیگه اون سختی قبل رو در نتیجه ارزش کمربند رو کسی حس نیمکنه
ما بعد از 9 ماه کمبرند زرد گرفیتم که انگار دنیارو به ما داده بودن ولی الان بعد 1 ماه زرد و در طول یک سال کمربند قرمز!
به کمربند قرمزهای تکواندو میگن شعله میگن آتش خیلی معنی میده الان شما برو ببین اصلن کدامشان به معنی رزمی کارن
وقتی تمرین توی باشگاه میفته دست من سعی میکنم واقعا سخت بگیرم و هرکی شل بازی در میاره خیلی عصبانی میشم شاید از اول تا آخر ساعت چند بار سرشان داد میزدنم و میگم شما رزمی کارید رزمی رزمی رزمی کارید باید محکم باشید صفت باشید شل نشید .........
متاسفانه سیاست بد فدراسیون تکواندو باعث کاهش کیفیت تکواندو کاها شده تعداد آزمون های در طول یک سال آبی به قرمز و قرمز به دان یک و دان یک به دو به سالی 3 تا 4 بار در هر استان رسیده و از اونور تعداد مسابقات به سالی یکبار کاهش یافته! و این به علت سیاست بد فدراسیون برای پیشرفت تکواندو در کشوره!
آخه پیشرفت با مسابقه زیاد و زمین دیدین درست میشه نه کمربند الکی و در پی اون در آینده ای نزدیک اساتیدی الکی تر که قطعا وضعیت فجیعی برای تکواندو در سالهای بد ایجاد میشه ، پیشرفتی هم دیده نخواهد شد.
البته خوش به حال پایتخت نشین ها که سالی چند تا مسابقه میدن و قطعا پیشرفت میکنن ولی شهرستانی ها با این بودجه خیلیییییییییی زیاددددددددد!! فقط سالی یکی مسابقه اونم استانی مسابقه آزاد کشوری هم که امسال اصلا برگزار نشد.....
بگذریم در دل زیاده ولی اگه جایی باشگاهی رفتید به سطح فنی و شعور مربی بیشتر توجه کنید تا اینکه آیا اون مربی مقامی داره یا نه .... .

در مورد اینکخ بخواید کمربند قرمز و مشکی رو باهم بگیرید متاسفانه یا خوشبختانه! به هیچ عنوان امکانش نیست چون شما برای ثبت نام باید از سایت پولکی فدراسیون اقدام کنید و اون این اجازه رو به خاطر تاریخ آخرین کمربند دریافتیتان نمیده البته این خودش یه مزیت خوبه چون دیگه نیمشه پارتی بازی کرد و طرف بعد دوماه که از کمربند قرمزش گذشت با پارتی بازی مشکی ببنده!
دست کلی از فدراسیونی ها بسته شد!

من حدودا ده سال پیش ورزش رزمی کار میکردم
خیلی سخت بود
بله دیگه اسمش با خودش رزم رزمی باید سخت باشه ولی الان با ده سال پیش خیلی فرق میکنه
بیشتر به باشگاه تنبلی شبیه تا رزمی

موفق و موید باشیم
یا علی

Last edited:

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
سلام دوست عزیز خیلی خوش آمدی
خوب چند سال توی یک کمربند ماندن قطعا مربوط میشه به نظم تمرین شما و اینکه همیشه مرتب تمرین میکنید یا نه
مشکلات زندگی و درس و ... اجازه میده به تمرینتان درست و حسابی برسید یا نه
من خودم از سال 83تا 90 کمربند قرمز بودم البته دلایلش رو بالا گفتم دوسال مصدومیت و درس و دانشگاه اجازه تمرین و آماده سازی برای آزمون که حداقل دو ماه یا یک ماه تمرین یکنواخت رو نیاز داره نمیداد:blush:
بعد از این مدت که البته میرفتم سری میزدم ولی یه دو سه سالی کامل نرفتم و وقتی تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم کلهم نسل باشگاهمان تغییر کرده بود
همون هم باشگاهی های دان 4 شما که اون زمان حریف های ما هم همین جوری بودن الان هرکسی برای خودش یه مربی شده یا یه کاره ای شده
یادش به خیر اون زمان حداقل 3-4 نفر ملی پوش تو باشگاه ما پا میزدن!:(

در مورد این حالت فجیعی که گریبانگیر تکواندو شده(زود کمربند گرفتن نه ببخشید زود کمربند دادن درست تره)خیلی حرفاس که باید زده بشه
کیفیت تمرین و تکواندو کاها به شدت کاهش پیدا کرده دیگه اون سختی قبل رو در نتیجه ارزش کمربند رو کسی حس نیمکنه
ما بعد از 9 ماه کمبرند زرد گرفیتم که انگار دنیارو به ما داده بودن ولی الان بعد 1 ماه زرد و در طول یک سال کمربند قرمز!
به کمربند قرمزهای تکواندو میگن شعله میگن آتش خیلی معنی میده الان شما برو ببین اصلن کدامشان به معنی رزمی کارن
وقتی تمرین توی باشگاه میفته دست من سعی میکنم واقعا سخت بگیرم و هرکی شل بازی در میاره خیلی عصبانی میشم شاید از اول تا آخر ساعت چند بار سرشان داد میزدنم و میگم شما رزمی کارید رزمی رزمی رزمی کارید باید محکم باشید صفت باشید شل نشید .........
متاسفانه سیاست بد فدراسیون تکواندو باعث کاهش کیفیت تکواندو کاها شده تعداد آزمون های در طول یک سال آبی به قرمز و قرمز به دان یک و دان یک به دو به سالی 3 تا 4 بار در هر استان رسیده و از اونور تعداد مسابقات به سالی یکبار کاهش یافته! و این به علت سیاست بد فدراسیون برای پیشرفت تکواندو در کشوره!
آخه پیشرفت با مسابقه زیاد و زمین دیدین درست میشه نه کمربند الکی و در پی اون در آینده ای نزدیک اساتیدی الکی تر که قطعا وضعیت فجیعی برای تکواندو در سالهای بد ایجاد میشه ، پیشرفتی هم دیده نخواهد شد.
البته خوش به حال پایتخت نشین ها که سالی چند تا مسابقه میدن و قطعا پیشرفت میکنن ولی شهرستانی ها با این بودجه خیلیییییییییی زیاددددددددد!! فقط سالی یکی مسابقه اونم استانی مسابقه آزاد کشوری هم که امسال اصلا برگزار نشد.....
بگذریم در دل زیاده ولی اگه جایی باشگاهی رفتید به سطح فنی و شعور مربی بیشتر توجه کنید تا اینکه آیا اون مربی مقامی داره یا نه .... .

در مورد اینکخ بخواید کمربند قرمز و مشکی رو باهم بگیرید متاسفانه یا خوشبختانه! به هیچ عنوان امکانش نیست چون شما برای ثبت نام باید از سایت پولکی فدراسیون اقدام کنید و اون این اجازه رو به خاطر تاریخ آخرین کمربند دریافتیتان نمیده البته این خودش یه مزیت خوبه چون دیگه نیمشه پارتی بازی کرد و طرف بعد دوماه که از کمربند قرمزش گذشت با پارتی بازی مشکی ببنده!
درست کلی از فدراسیونی ها بسته شد!

دقیقا با حرفاتون موافقم و اینکه ما واقعا خودمونو کشتیم که الان وقتی میریم باشگاه های قدیمیمون سر میزنیم همه که میشناسنمون مخصوصا بچه مچه ها که انقد ازشون کار کشیدم همه میان بغلمون میکنن..
از همه اینا بگزریم ماهم این 2 الی3 تا مساقه برامون کافی نیست برای همین خودمون میرفتیم با مربیا حرف میزدیم رازی میکردیم یه بار به میزبانی ما یه بار با میزبانی اونا مسابقات بینمون برگزار بشه تقریبا خیلی جاها رو رفتیم..
ی سری جاها هم هستند که پولی میگیرن از شخص و بهش نوبت مبارزه میدند من یادمه برای هر مسابقه 30 تومن 2 سال پیش میدادم و پارسالم زیاد شل شد کارم بخاطر مسدومیتم کلا چون خصوصی بود کیفیت خیلی بالایی داشت و همه بخاط پولشونم که شده با جون دل مبارزه میکردند.. یجورایی زیر زمینی بود ولی مجاز..
آخ راستی کمربند آبی هم نه من ملا پی در پی رفتم و روزی 1 ساعتو نیم هم نبود بزار شرح بدم براتون از باشگاه نصر که تموم میشد با مترو میرفتم باشگاه ملت تو آزادی قبلش یه لبو میخوردم :d و میرفتم تو بعدش میرفتم پارک یکم تفریح و پلنگ به هوا :p (پلنگ لقب منه واسه همین بچه ها اسم بازی هارو عوض میکردن مثلا قائم پلنگ و... :p
خلاصه از اونجا هم میرفتم بدنسازی فیتنس من این روند رو هر روز به جزء جمعه ها تا 1 سالو نیم مداوم انجام دادم و روز های جمع هم با استادمون و همه میرفتیم پارک ساعی تمرین و دویدن و پل نوردی و..... با این شرایط من هیچ وقت نرفتم کمربند قرمز بگیرم... البته تو مسدومیتم یه باری رفتم که واقعا گند زدم به دلیل بی تمرنی... خیلی ضد حالم شد..
برای اون قسمت حرفم که گفتم باهم منظورم این بود ک وقتی شروع کردم سریع برم دنبال قرمزم و بازم جدی تمرین کنم خودمو برسونم به قبلم... بعدش مویدش که شد برم برای مشکی.. معمولا توی تکواندو زیر 8 ماه پشت هم حساب میشه :D
خلاصه که من عشق تکواندو دارم و مثل شما خیلی جدی میگیرم و الته خیلی هم محیط باشگاه شاد میشه با شوخی هام..
امیدوارم جفتمون بتونیم مثل قبل نه خیلی بهتر از قبل بشیم.. من هنوز امید دارم برای المپیک.. اگه خدا بخواد
تا چه سنی میشه وارد تیم ملی شد و تا چه سنی میشه موند؟؟

بالا