چجوری میشه رفت تو مود ریکاوری تبلت 7558L ?
با روش هایی که دوستان گفتن نشد .
من موقعی که کلید منفی و پاور رو با هم نگه میدارم و همینجور نگه میدارم تا ارم پیرگاردین میاد ولش نمیکنم تا اینکه میره تو یک قسمتی که چینی نوشته و 20 تا قسمت داره توی یک قسمتش دوربین میاد توی یک قسمتش اهنگ پخش میشه فکر کنم این قسمت برای تست تبلت باشه
7558L کلا پلتفرمش RK2928 نیست که بخوای با روش اینا کار کنی! باید با LiveSuite و ریکاوری های مرسوم خودش کار کنی!@ یه بار با مثبت و پارو هم امتحان کن! در ضمن میتونی از کل رامت یه فایل .img بسازی و هعر وقت خواستی تو ویندوز فلشش کنی!این روش گرفتن بک اپ .IMG با ریکاوری استاک:
1. Install and download Uberizer.
2. Launch Uberizer, then connect your tablet. Make sure USB debugging is enabled.
3. After your tablet is detected, select i. A1x firmware menu.
4. Select 3. Dump A1x firmware to /rom_dumps.
5. Follow the instructions given to you by Uberizer.
6. Your firmware dump is located inside Uberizer's rom_dumps folder. Back it up and place it somewhere safe.
مثه اب خوردنه!
اگر ریکاوری هم نداشتی این روش برای همه a13 ها جواب میده:
Installing ClockWorkMod (CWM) Recovery
1. Download NovoTools and install it to your tablet. Download CWM as well.
2. Place the recovery.img to your tablet's internal memory. It should be under /mnt/sdcard.
3. Open NovoTools and touch "Flash recovery".
4. NovoTools should display a confirmation. To check, click "Enter recovery mode".
پس حواست باشه! اگر ریکاوری استاک داشتی وقتی ولوم آپ رو بگیری با پارو اونو میبینی! اگر cwm بریزی ممکنه دیگه ریکاوری استاک رو نداشته باشی! من ترجیح میدم ریکاوری استاک رو نگه دارم! اینم روش