alireza falah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
یعنی تو قسمت v.p.n خود گوشی تنظیمات بزنم حله؟
کسی lcd تبلت 7558 رو نداره ؟
lcd 7518 رو میشه رو 7558 نصب کرد ؟
من فقط lcd ایش رو میخوام شما میتونی برام پیدا کنی ؟تاچ . LCD اش روهم نزدیک 150 تومنه! 7518 رو شاید بشه رو 7558 نصب کمرد ولی اخه کی میاد واسه 10-15 تومن کمتر رزولوشن رو از 600در1024 بکنه 480 در 800؟ برعکس منطقیه ولی اینطوری اصلا منطقی نیست!
من فقط lcd ایش رو میخوام شما میتونی برام پیدا کنی ؟
اشتباه بزرگیه خرید پیرکاردین چون نه پشتیبانی نرم افزاری داره نه سخت افزار هاش تو بازار پیدا میشه
این نظر شماست ولی تو بازار همه وسایلشون هست! از وینتاچ هم راحتتر پیدا میشن چون 1مدل بیشتر سخت افزار ندارن! الان وینتاچ حداقل 5-6 مدل برد فقط برای Q75 داره! میدونی این چقدر کارو سخت میکنه! من میتونم برات پیدا کنم LCD اش رو ولی متاسفانه با تاچش میفروشن! نه اینکه تاچش خیلی گرون باشه ها ولی باهم میارن و باهم هم میفروشن! اگرم از روی دستگاه باز کنند معمولا باهم میفروشن!
سلام وحید جان ....... میگم ال سی دی کیو 73 داری / قیمتش چنده عزیز
این نظر شماست ولی تو بازار همه وسایلشون هست! از وینتاچ هم راحتتر پیدا میشن چون 1مدل بیشتر سخت افزار ندارن! الان وینتاچ حداقل 5-6 مدل برد فقط برای Q75 داره! میدونی این چقدر کارو سخت میکنه! من میتونم برات پیدا کنم LCD اش رو ولی متاسفانه با تاچش میفروشن! نه اینکه تاچش خیلی گرون باشه ها ولی باهم میارن و باهم هم میفروشن! اگرم از روی دستگاه باز کنند معمولا باهم میفروشن!
من تو مشهد هر جا که بگی رفتم اما پیدا نکردم
lcd با تاچش چقدر میشه ؟
یک سایت هم پیدا کردم که میگفت میتونه تبلت 7558L رو فلش بزنه تهرانه
من تو مشهد هر جا که بگی رفتم اما پیدا نکردم
lcd با تاچش چقدر میشه ؟
یک سایت هم پیدا کردم که میگفت میتونه تبلت 7558L رو فلش بزنه تهرانه
اره رفتم کسی اونجاسراغ داری ؟دادامجنمع تک و مجتمع تابان هم رفتی ؟
برادر! در مورد فلش زدن! من پشیمون شدم اصلا راهنماییت کردم! موقعی دوستان این تاپیکو زدن بالای 10 تا پی ام امد که اقا شما اگر بلدی بیا و اموزش بده تبلت 7558 و 7518 چطوری روش ریکاوری نصب میشه! به همه گفتم خودتون با مسئولیت خودتون برید و یاد بگیرید! الان شما فکر میکنی اونی که میگه میتونه فلش بزنه چیکار کرده! نهایت نهایت خیلی هنر کرده باشه در حد همین راهنمایی که من به شما کردم یا نهایت ورمیداره یه فیرویر Q73 رو فلش میکنه! منتها مرغ همسایه همیشه غازه! طرف میخواد جنسشو گرونتر بفروشه میاد میگه فلان مدل کیفیت LCD اش با فلان مدل متفاوته! 100 بار گفتم یه عکس بزارید متفاوت باشه ! انوقت همین ادما کسایی هستن که میان 7558L میخرن و نمیگن که بابا 7558 معمولی رزولوشنش و پلتفرمش و ورژن سیستم عاملش به مراتب بهتره چطور ارزش 20-30 تومن بالاتر رو نداره ولی فلان مدلی که هیچکدوم ثابت نکردن کگه تفاوتی داره 10% گرونتر باشه ایرادی نداره چون دروغ و پول دراوردن از گول زدن کاربرا راحتره!
درمورد LCD هم برای 7558 معمولی پرسید یا L? معمولی حدود 150 و L حدود 125 تومن..
راهنمایی که کردی خیلی خوب بود ممنونم ازت .مشکل فقط همینه که بک اپ رو نتونستم به img تبدیل کنم
تو این لینک این بنده خدا مثل اینکه راهشو بلده چجوری تبدیل به img کنه اما به کسی نمیگه نیاز به راهنمایی در مورد فرمت تبلت چینی
من lcd 7558 رو میخوام اگه بخوام چند روزه اماده میشه ؟ باید بفرستمش تهران تا خودتون درستش کنید یا lcd رو میفرستین برام خودم درستش کنم ؟
تبلت های پیرگاردین واقعا تبلت های خوبی هستن به شرطی که قطعات و فایل فلش این تبلت ها پیدا بشه
نکته اینکه منم بلد بودم به شما نمیگفتم! دلیلشم بالا نوشتم! اگر 100 نفر راستگو یه چیزی رو بخوان اموزش بدن کسی باور نمیکنه! ولی 1 دروغگو هر حرفی بزنه بقیه باور میکنن! اون اقایی که شما میگی بلده جزو دروغگو هاست! چون میگه فقط من بلدم! و کس دیگه بلد نیست! من همین الان پای سیستم برای بار اول تو عمرم سرچ مردم تو گوگل:
A13 backup join to IMG file
ریزالت هاشو نیگا کن!
Note that this dump is not a ROM that you can flash, however with the ROM kitchen it's possible to rebuilt a flashable ROM
using the files from the dump.
یعنی شما بجای اینکه بیای و گوش کنی اصا کار چیه میخوای بزور یه رامی رو فلش کنی! اتفاقا ریزالت همین کیورد هم چک کنی هر کی پرسیده مثه خود شما بوده! همه جواب ها هم مثه هم میمونه! همه اونایی که میدون حرف منو زدن! شما باید تک تک مفاهیم کوک کردن رام رو بدونی تا بتونسی بدون سوتی یه فایل فلش ایبل در بیاری! و من میدونم که شما نمیتونی چون همین کیورد ساده ای که من سرچ کردم پایه ماجراست و شما نمیدونی! ندونستنش عیب نیست ولی اینکه تلاشی هم برای یاد گرفتنش نمیکنی عیبه!
حرف اخر هم شما یا حرف منو و امثال منو قبول میکنی یا حرف مرغ دروغگوی همسایه رو! اینجاش دیگه واقعا انتخاب خود شماست! یا کل دنیا من جمله من دروغ میگیم یا اون اقا شهرام و امثال اقا شهرام که فقط میخوان یه پولی از گرفتاری بقیه دربیارن!:lol:
در مورد LCD هم طبیعتا خودتون بتونید عوض کنید هزینه اش کمتر میشه! عوض کردنش خیلی کار سختی نیست! ولی اصلا نگفتی کدوم مدل رو میخوای!
برادر! در مورد فلش زدن! من پشیمون شدم اصلا راهنماییت کردم! موقعی دوستان این تاپیکو زدن بالای 10 تا پی ام امد که اقا شما اگر بلدی بیا و اموزش بده تبلت 7558 و 7518 چطوری روش ریکاوری نصب میشه! به همه گفتم خودتون با مسئولیت خودتون برید و یاد بگیرید!
برادر شمات هنوز اصرار داری بگی میدونی داری چیکار میکنی وای واقعا نمیدونی! بله میشه ساخت بشرط اینکه بدونی کامپایل کردن یه ایمیج چطوریه و فایل سیستم یونکیس چطوری عمل میکنه و مراحل کوک کردن یه رام چیه! اگر شما سرچ کرده بودی و به همونجا رسیده بودی که 10 نفر پشت همین حرفای قبلی منو توش تکرار کردن! شما تا 2تا پست قبلتر هر من قسم و ایه میخوردم قبول نمیکردی 7558L اصلا فرق از بعد رام و سخت افزار با Q73 نداره که بخواد ریکاوری متفاوت داشته باشه یا بخواد ساپورت متفاوت داشته باشه! شما اصرار داری بگی اون اقا (شهرام خان) کارش درسته؟ منم دارم میگم کار ایشون درسته که روشی بلدن که خود کمپانی سازنده هم بلد نیست:lol: در ضمن ایشون به کامند پرامپت میگه داس!:lol: من حداقل 20 تا روش مختلف برای فلش کردن فایل دامپ دیدم تو نت! ولی این روشی این اقا میگه از علم بشریت خارجه مثلا این روش با داشتن CWM:من نگفتم شما نمیخوای یاد بدی
والا من تمام این ها رو سرچ کردم اما نه با این کیورد
با این کیورد هم که سرچ کردم همه همون سایتهایی اومد که با کیورد دیگه سرچ کردم قبلا هم دیده بودمشون
در کل میشه img ساخت یا نه ؟
اگه نمیشه چرا گفتی بهa13 IMAGE COMPILER نیاز دارماگه میشه که پس اون طرف هم تونسته بسازه
من مدل 7558 رو میخوام
این حرف وحید خان کاملا تایید میشه .. خودم یکی از اون 10 نفر بودم ......:lol:
ولی آقا وحید بجای اینکه ماهی رو بده ماهیگیری رو یاد داد که خیلی عالی بود .....
برادر شمات هنوز اصرار داری بگی میدونی داری چیکار میکنی وای واقعا نمیدونی! بله میشه ساخت بشرط اینکه بدونی کامپایل کردن یه ایمیج چطوریه و فایل سیستم یونکیس چطوری عمل میکنه و مراحل کوک کردن یه رام چیه! اگر شما سرچ کرده بودی و به همونجا رسیده بودی که 10 نفر پشت همین حرفای قبلی منو توش تکرار کردن! شما تا 2تا پست قبلتر هر من قسم و ایه میخوردم قبول نمیکردی 7558L اصلا فرق از بعد رام و سخت افزار با Q73 نداره که بخواد ریکاوری متفاوت داشته باشه یا بخواد ساپورت متفاوت داشته باشه! شما اصرار داری بگی اون اقا (شهرام خان) کارش درسته؟ منم دارم میگم کار ایشون درسته که روشی بلدن که خود کمپانی سازنده هم بلد نیست:lol: در ضمن ایشون به کامند پرامپت میگه داس!:lol: من حداقل 20 تا روش مختلف برای فلش کردن فایل دامپ دیدم تو نت! ولی این روشی این اقا میگه از علم بشریت خارجه مثلا این روش با داشتن CWM:
Creating a Livesuit image for my tablet
طرف بوضوح تمام سوتی های ممکندرو هم گفته! اعم از تغییر سایزر پارتیشن و اسکریپت ها و غیره! حالا شما میگی نه بابا کلا همه اینا الکیه! یه دستور جادویی هست که همه رو بهم میچسبونه
حالا من نوشتم میدونم که چطور میشه فایل .img درست کرد! دلیل اینکه نمیگم میدونی چیه؟ بخاطر این این نیست که ادم خودخواهی هستم! بخاطر اینه که شما به هیچ عنوان نمیخوای مطالب پایه و مهم اینکارو یاد بگیری! این بزرگترین مشکل ماست! میخوایم بزن و در رویی باشه! اگر شما نوک سوزنی حواست جمع بود تا راهشو پیدا کرده بودی! کافی بود متن اولی که من درمورد بک اپ فیرمویر گذاشتم کپی میکردی و تو گوگل عینا سرچ میکردی! میرسیدی به اینجا:
[UPDATE: Cyanogenmod 10] A13 Tablets Resource - Symbianize
و اینم راه حل نهایی برای A13 ها:
How to use ImageSuite
1. Download and unzip Imagesuite somewhere accessible.
2. Place the *.img file in the same folder.
3. Drag the *.img file into extract img.bat
4. The *.img file will be decompiled into a image.img.dump folder. This will take a while.
5. Do what editing you want, then drag the image.img.dump folder to repack_ics.bat. repack_ics.bat will also work for Jelly Bean firmwares. The image.img.dump folder will be recompiled into image.img, which is flashabe via Livesuit.
تمام فایل ها و راه حل های A13 ها تو 1 تاپیک ساده اونجا هست! چرا من از اول اینو لینک ندادم؟ چون اگر لینک داده بودم الان شما نمیدونستی که تبلتت A13 و با فلان مدل یکی و ریکاوری استاکه و چه فرقی با کاتوم داره و فیرویر کامپایل شده و نشده چیه و 10 تا چیز دیگه!
//
LCD برای 7558 الان هست! ولی گفتم دیگه با تاچه! خواستی برات بفرستم یا نخواستی هم شما بفرست من بچسبونمش بهش! ولی اینقدرا کار سختی نیست!