amd>intel
مدیر بازنشسته
من اگر دقت کنید گفتم هر دو !! بله هر دو با هم 15 تومن
بله ممنون :happy:من اگر دقت کنید گفتم هر دو !! بله هر دو با هم 15 تومن
نگفتید چند میل جوهر توشه ؟طبقه اول پاساژ ایران . قیمت های ایران بهتر هست .
یک لیتر جوهر مشکی در حدود 20 هزار تومانه که با احتساب هر بار شارز 20 میل حدود 500 بار می تونی کار تریج رو شارژ کنید که 500 × 4 هزار تومان میشه چقدر
من با یک لیتر جوهر ویک پرنتر 1315 حدود5000 هزار ورق را پرینت گرفتم که واقعا هزینه چاپ از کپی ازرون تر شد
راستش 100 تومن که خیلی کمه !هوالمحبوب ....
سلام و بهترین آرزو ها واسه همه دوستان .......
راستش من میخوام یه پرینتر رنگی بخرم که بتونم باهاش کاور DVD چاپ کنم واسه فیلم هام ... (پخش DVD ) تا حالا فکر میکردم بهتره با کیفیت خوب یک کاور چاپ کنم و بعد برم جایی بدم کپی رنگی بگیرن ارزونتر شه ولی با خوندن فرمایش شما و با این تفاسیر ظاهرا میشه ارزونترم در بیاد با همین پرینتر ! حالا خواهشی که دارم اینه که راهنمایی کنین که با توجه به حجم بالای کارم و چاپهایی که باید انجام بشه چه پرینتری بخرم ..... تا حالا که همه میگن HP شما چی ؟ ضمنا حد اکثر میتونم حدود 100 تومان هزینه کنم ... ضمن اینکه بهتره قابلیت چاپ روی CD هم داشته باشه و اسکنر و.کپی هم باشه !!! (راستی این مدل HP - D5063 رو توی سایت رایان صبا دیدم بنظم جالب اومد ! http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1251 )
خواشا کمکم کنید من تو زمینه پرینتر اصلا تجربه ندارم! پیشاپیش سپاسگذارم
Canon هم تو چاپ کارش حرف نداره ! اما اچ پی کلا" هم کیفیتش خوبه هم راحت شارژ میشه و .......خیلی خیلی ممنونم .... من سوالمو اونجا مطرح کردم .... حالا موندم HP بگیرم یا Canon .... من رو حرف این دوستمون که میگه اچ پی رو با شارژ کردن از طریق سرنگ خیلی اساسی کرده و 5000 تا چاپ گرفته خیلی حساب کردم .. واقعا میشه اینطوری ؟ به صرفه میشه ؟!؟ اگه کسی بگه در ارتباط با شارژ و هزینه هاش چی بهتره و از چی راضی بوده ممنون میشم .....