• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک مخصوص شارژ کارتریج

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من اگر دقت کنید گفتم هر دو !! بله هر دو با هم 15 تومن

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
من اگر دقت کنید گفتم هر دو !! بله هر دو با هم 15 تومن
بله ممنون :happy:
حالا از پایتخت بگیرم یا ایران ؟
اخه به دوستام که پیشنهاد دادم گفتن ما هم میخوایم !
حالا بخوایم بخریم یه 4 تایی میگیرم
از کجا بگیرم خوب تخفیف بده ؟
درضمن سیاه و سفید و رنگی جدا جدا چند میل توش INK هست ؟

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام
یه پرینتر قدیمی دارم:
epson c20x
کارتریج این پرینتر قابل شارژ هست؟
برای چند بار؟

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
پرینتر من هم قدیمیه !
HP DeskJet 695C
امیدوارم Charge شه !
AMD>InteL لطفا جواب سوال های منو بدید :happy:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
طبقه اول پاساژ ایران . قیمت های ایران بهتر هست .

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

tity890

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من يك پرينتر اچ پي اف 380 دارم كارتريجش هم 21 و 22 هست چطوري ميشه كارتريج هاي سه رنگ رو شارژ كرد اگه دوستان منو در اين زمينه راهنمايي كنن متشكرمي شم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما يك كيت شارژ بخري راهنماي شارژ كارتريج رنگي رو نوشته

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب تعداد زماني كه شارژ ميكنيم نبايد از 5 يا 6 بار بيشتر بشه.

Catain_Nemo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيا كارتريج هاي 132 و 136 HP رو هم ميشه شارژ كرد؟ لطفاً راهنمايي كنيد...:blink:

در ضمن منظور از vivera HP inks كه روي جعبه پرينتر 1513S نوشته چيه؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بايد از مغازه هاي كه تو كار كيت شارژ هستند بپرسيد. در باره اين مطلب فكر كنم خود سايت hp بهترين منبع براي فهميدن اين موضوع هست

saeid_k121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک لیتر جوهر مشکی در حدود 20 هزار تومانه که با احتساب هر بار شارز 20 میل حدود 500 بار می تونی کار تریج رو شارژ کنید که 500 × 4 هزار تومان میشه چقدر
من با یک لیتر جوهر ویک پرنتر 1315 حدود5000 هزار ورق را پرینت گرفتم که واقعا هزینه چاپ از کپی ازرون تر شد

هوالمحبوب ....
:) سلام و بهترین آرزو ها واسه همه دوستان .......
راستش من میخوام یه پرینتر رنگی بخرم که بتونم باهاش کاور DVD چاپ کنم واسه فیلم هام ... (پخش DVD ) تا حالا فکر میکردم بهتره با کیفیت خوب یک کاور چاپ کنم و بعد برم جایی بدم کپی رنگی بگیرن ارزونتر شه ولی با خوندن فرمایش شما و با این تفاسیر ظاهرا میشه ارزونترم در بیاد با همین پرینتر ! حالا خواهشی که دارم اینه که راهنمایی کنین که با توجه به حجم بالای کارم و چاپهایی که باید انجام بشه چه پرینتری بخرم ..... تا حالا که همه میگن HP شما چی ؟ ضمنا حد اکثر میتونم حدود 100 تومان هزینه کنم ... ضمن اینکه بهتره قابلیت چاپ روی CD هم داشته باشه و اسکنر و.کپی هم باشه !!! (راستی این مدل HP - D5063 رو توی سایت رایان صبا دیدم بنظم جالب اومد ! http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1251 )

خواشا کمکم کنید من تو زمینه پرینتر اصلا تجربه ندارم :( ! پیشاپیش سپاسگذارم

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
هوالمحبوب ....
:) سلام و بهترین آرزو ها واسه همه دوستان .......
راستش من میخوام یه پرینتر رنگی بخرم که بتونم باهاش کاور DVD چاپ کنم واسه فیلم هام ... (پخش DVD ) تا حالا فکر میکردم بهتره با کیفیت خوب یک کاور چاپ کنم و بعد برم جایی بدم کپی رنگی بگیرن ارزونتر شه ولی با خوندن فرمایش شما و با این تفاسیر ظاهرا میشه ارزونترم در بیاد با همین پرینتر ! حالا خواهشی که دارم اینه که راهنمایی کنین که با توجه به حجم بالای کارم و چاپهایی که باید انجام بشه چه پرینتری بخرم ..... تا حالا که همه میگن HP شما چی ؟ ضمنا حد اکثر میتونم حدود 100 تومان هزینه کنم ... ضمن اینکه بهتره قابلیت چاپ روی CD هم داشته باشه و اسکنر و.کپی هم باشه !!! (راستی این مدل HP - D5063 رو توی سایت رایان صبا دیدم بنظم جالب اومد ! http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1251 )

خواشا کمکم کنید من تو زمینه پرینتر اصلا تجربه ندارم :( ! پیشاپیش سپاسگذارم
راستش 100 تومن که خیلی کمه !
Hp 1410 رو یه نگاه بنداز
اما Samsung CLP 300 پرینتر واقعا" قوی هستش ! 260 تومنم قیمتشه !
حالا بقیه بیشتر واردن ! انشاا... کمکت میکنن

saeid_k121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتی و راهنماییت ... والله ما اگه اونقدر پول داشتیم نمیزدیم تو کار DVD !!!!!!!!!!!! ای آقا !!!! این مدل HP هم که معرفی کردین تو سایتش ندیدم ... قیمتش چنده ؟ الان HP4183 معرفی کردن حدود 145 تومان ... هم کپی و هم اسکنر و هم پرینتر ... چیز خوبی بود . فقط تو سایت RayanSaba.com قسمت پرینتر هاش اون مدل D5063 رو که گفتم دیدم جالب بود نوشته بود با قابلیت چاپ رو سی دی !!!!!!! منظورش روی لیبل سی دی هست نه ؟ چون همچین چیزی با مارک Epson بالای 200 هست !!!! ما که گیج شدیم !!! در ورد سامسونگ نمیدونم باید نظر بقیه هم بشنوم چون اینجور که بچه ها میگن HP از همه لحاظ به صرفه تره و بابت Head و کارتریج بیشتر میشه روش حساب کرد نه !؟!؟ گیــــــــــــج شدم !!!! بازم ممنون و بازم کمک زووودتر لطفا !!! باید زود بخرمش !

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما بايد يك سري به فروشگاه چاپگر تو بازار رضا بزنيد .ولي سوالت رو تو قسمت مشاوره براي خريد پرينتر مطرح كني بهتر هست .

saeid_k121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خیلی ممنونم .... من سوالمو اونجا مطرح کردم .... حالا موندم HP بگیرم یا Canon .... من رو حرف این دوستمون که میگه اچ پی رو با شارژ کردن از طریق سرنگ خیلی اساسی کرده و 5000 تا چاپ گرفته خیلی حساب کردم .. واقعا میشه اینطوری ؟ به صرفه میشه ؟!؟ اگه کسی بگه در ارتباط با شارژ و هزینه هاش چی بهتره و از چی راضی بوده ممنون میشم .....

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی خیلی ممنونم .... من سوالمو اونجا مطرح کردم .... حالا موندم HP بگیرم یا Canon .... من رو حرف این دوستمون که میگه اچ پی رو با شارژ کردن از طریق سرنگ خیلی اساسی کرده و 5000 تا چاپ گرفته خیلی حساب کردم .. واقعا میشه اینطوری ؟ به صرفه میشه ؟!؟ اگه کسی بگه در ارتباط با شارژ و هزینه هاش چی بهتره و از چی راضی بوده ممنون میشم .....
Canon هم تو چاپ کارش حرف نداره ! اما اچ پی کلا" هم کیفیتش خوبه هم راحت شارژ میشه و .......

بالا