• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
ممنون از کمکی که کردید !
برای واریز پول به حساب فرد دیگر و یا گرفتن پول از حساب فرد دیگه باید چطور عمل کنیم ؟
در صورت امکان لینک صفحه راهنما رو برام بزارید

برای دریافت پول کار خاصی نیاز نیست انجام بدید. هر زمان شخصی به حسابتون مبلغی رو ارسال کنه از طرف پی پل ایمیلی میگیرید مبنی بر اینکه شخص فلان، فلان مبلغ برای شما ارسال کرده البته شخصی که مبلغی رو میخواد به حساب شما بفرسته باید ایمیل پی پل شما رو داشته باشه. همونطور که شما برای واریز پول به حساب هر شخصی در ایران نیاز به شماره حساب شخص گیرنده دارید در پی پل نیز ایمیل دارنده حساب حکم شماره حساب پی پلش رو داره به این صورت که برای ارسال پول از طریق پی پل، از شما ایمیل گیرنده رو میخواد.

برای پرداخت هم همونطور که در آخر پاراگراف بالا توضیح دادم شما باید آدرس ایمیل گیرنده رو داشته باشید و زمان پر کردن فرم(Send Money) ایمیل شخص رو باید وارد کنید و بعد مبلغ ارسالی و در آخر دلیل و عنوان ارسال.

ضمنا برای ارسال و دریافت پول، در صفحه اصلی حسابتون و در منوی بالایی گزینه هایی قرار داده شده که با عناوین زیر میتونید پیداش کنید:

Send Payment
Request Money

گزینه Send Payment برای ارسال و گزینه Request Money برای دریافت.(البته در نظر داشته باشید برای دریافت پول نیاز نیست حتما از این گزینه استفاده کنید و تنها کافیه به شخص فرستنده ایمیل پی پل خودتون رو بدید و منتظر دریافت مبلغ باشید)

لینک صفحه راهنمای پی پل هم در بالا صفحه میتونید پیدا کنید با عنوان Help

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان
من مدتی هست که توی انجمن دارم دنبال جوابی بر سوالاتم می گردم، راستش کمی سردرگم شدم ممنون می شم راهنمایی کنید یا اگرهم بخواین همین سوال رو باز توی انجمن مطرح کنم
من یه فروشگاه اینترتنی می خوام راه بندازم که مشتری هام اکثرا اون ور هستن، برای دریافت پول تا حالا به تنایج زیر رسیم که ممنون می شم اگر اشتباه هست یا شما نظر بهتری دارین بفرمایید خوشحال می شم
پی پال برای مشتری های امن تر هست و باید درگاه پی پال توی سایتم بگذارم و از مرچنت هم استفاده کنم اما برای نقد کردن این پول معمولا راحت نیست، چون معلوم نیست که آیا این پولی که به حساب اومده از کجا بوده و اینجا یا باید از حساب پی پال افراد شناخته شده به جای حساب پی پال خودم در سایتم استفاده کنم یا از پی پال بخوام که پولم رو به حساب کردیت کارت واریز کنه که مال همون کشور پی پال هست و از اونجا به ایران واریز کنه

من برام مهمه که پول سریع به حسابم بیاد و نمی دونم اینجوری چقدری طول می کشه
به نظرتون این بهترین و سریعترین راه هست؟من برای حساب ارزی از طریق بانکای ایرانی هم سرچ کردم اما چندان قابل اطمینان نیست
ممنون می شم راهنمایی کنید

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان
من مدتی هست که توی انجمن دارم دنبال جوابی بر سوالاتم می گردم، راستش کمی سردرگم شدم ممنون می شم راهنمایی کنید یا اگرهم بخواین همین سوال رو باز توی انجمن مطرح کنم
من یه فروشگاه اینترتنی می خوام راه بندازم که مشتری هام اکثرا اون ور هستن، برای دریافت پول تا حالا به تنایج زیر رسیم که ممنون می شم اگر اشتباه هست یا شما نظر بهتری دارین بفرمایید خوشحال می شم
پی پال برای مشتری های امن تر هست و باید درگاه پی پال توی سایتم بگذارم و از مرچنت هم استفاده کنم اما برای نقد کردن این پول معمولا راحت نیست، چون معلوم نیست که آیا این پولی که به حساب اومده از کجا بوده و اینجا یا باید از حساب پی پال افراد شناخته شده به جای حساب پی پال خودم در سایتم استفاده کنم یا از پی پال بخوام که پولم رو به حساب کردیت کارت واریز کنه که مال همون کشور پی پال هست و از اونجا به ایران واریز کنه

به نظرتون این بهترین و سریعترین راه هست؟من برای حساب ارزی از طریق بانکای ایرانی هم سرچ کردم اما چندان قابل اطمینان نیست

سلام،

برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و فروش کالا یا خدمات مراحل زیادی هست که مراحل رو به ترتیب بهتون میگم، اولین کار باز کردن حساب پی پل و اتصال کارت اعتباری به اون هست، پس در ابتدا باید کارت اعتباری با آدرس و مشخصات حقیقی تهیه کنید(آدرس و نام صاحب کارت باید خارج از ایران باشه). بعد از تهیه کارت به من اطلاع بدید تا مراحل بعد رو بگم.

ضمنا توجه داشته باشید که اگر کالای فیزیکی میخواید بفروشید نمیتونید و توسط پی پل به مشکل بر میخورید چون کالا از ایران باید بسته بندی و ارسال بشه و چون مراحل ارسال و تحویل در پی پل دنبال و رسیدگی میشه موقعیتتون لو میره.

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
سلام،

برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و فروش کالا یا خدمات مراحل زیادی هست که مراحل رو به ترتیب بهتون میگم، اولین کار باز کردن حساب پی پل و اتصال کارت اعتباری به اون هست، پس در ابتدا باید کارت اعتباری با آدرس و مشخصات حقیقی تهیه کنید(آدرس و نام صاحب کارت باید خارج از ایران باشه). بعد از تهیه کارت به من اطلاع بدید تا مراحل بعد رو بگم.

ضمنا توجه داشته باشید که اگر کالای فیزیکی میخواید بفروشید نمیتونید و توسط پی پل به مشکل بر میخورید چون کالا از ایران باید بسته بندی و ارسال بشه و چون مراحل ارسال و تحویل در پی پل دنبال و رسیدگی میشه موقعیتتون لو میره.
مرسی دوست عزیز، کالا های من فیزیکی هستن،
ممنون می شم اگر راه حل بهتری سراغ داشته باشید

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
مرسی دوست عزیز، کالا های من فیزیکی هستن،
ممنون می شم اگر راه حل بهتری سراغ داشته باشید

خواهش میکنم.

مشکل اصلی کارت اعتباری هست اگر کارتو تهیه کنید میتونید کالا رو با ریسک بفروشید. به این شکل میشه که شما آدرس صاحب کارت رو که خارج از کشور هست رو میدید به پی پل اما زمان فروش با مشتری هماهنگ میکنید که شاید اگر موجودی در انبار فلان کشور که آدرس صاحب کارت هست نبود از ایران برای شما ارسال میشه و در این بین مراحل ارسال و غیره رو در پی پل اعلام نمیکنید اما اگر خریدار پولشو برگشت بزنه دیگه کاری نمیتونید بکنید، هم کالا رو گرفته هم پول رو از طریق پی پل برگشت زده به حسابش اما به هر حال امکانش هست.

ww6zz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

برای تبدیل مبالغ حساب پی پال به ریال چه راهکار هایی وجود داره ؟

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام

برای تبدیل مبالغ حساب پی پال به ریال چه راهکار هایی وجود داره ؟

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید

سلام،

در ایران خیلی ها هستن که به موجودی پی پل برای پرداخت هزینه های مختلف و خرید سرویس های مختلف نیاز دارن در تاپیک خرید و فروش پی پل میشه فروختش.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
درود
باز هم از راهنمایی شما دوست عزیز ممنونم

gift_card

Registered User
لایک‌ها
0
سلام،
من تا حالا پی پال نداشتم ولی در حال حاضر یک شرایطی بوجود اومده که 100 درصد به این نوع حساب اینترنتی احتیاج دارم. خواستم وی پی n بزنم و برم سایت paypal و یک اکانت بسازم ولی مثل اینکه به همین سادگی ها هم نیست و باید verify بشه و اگر نشه مشکلات بوجود میاد و خلاصه در نت جستجو کردم و فهمیدم این نوع حسابها خیلی حساسند و طی کوچیکترین سوتی ای بسته میشوند و مدارک معتبر باید ارائه بدم تا بازدوباره بازش کنند.
خلاصه که کلی گشتم تو نت و با این تاپیک آشنا شدم

ببینید من میخوام زیاد خرید کنم و کارم طوری خواهد بود که مثلا هر 2-3 روز یکبار 100-200 دلار میریزم تو حسابم و درجا خرجش میکنم. یعنی حتی شاید مجبور بشم روزی 2بار هم حسابم رو شارژ کنم !! و سریع خرجش کنم.
خواستم بدونم که اینکار از نظر paypal مشکلی نداره؟؟ و از همه مهمتر من چندتا آشنا در دبی و آذربایجان و کانادا دارم شما توصیه که دارید چیه؟ بگم اونیکه دبی هست مشخصاتشو کامل برام بفرسته تا verify شده دبی بسازم و در آینده از شر مشکلات احتمالی رهایی پیدا کنم؟

بعد جریان این وی پی n اختصاصی چیه؟ من از این وی پی n هایی دارم که همه دارن دیگه!! مشکلی نداره که.
خلاصه که من خرید هام فیزیکی نیستند و خریدم خداروشکر دردسر نداره و هیچ دلیوری ای به ایران نداره. اینم گفتم که بدونید چون شنیده بودم که خرید هایی که به ایران فرستاده میشوند منجر به بسته شدن اکانت میشوند.
خلاصه اگر راهنماییم کنید لطف وصف ناشدنی ای به من کردید، از وقتی که گذاشتید و این کامنت رو خوندید هم ممنونم.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام،
من تا حالا پی پال نداشتم ولی در حال حاضر یک شرایطی بوجود اومده که 100 درصد به این نوع حساب اینترنتی احتیاج دارم. خواستم وی پی n بزنم و برم سایت paypal و یک اکانت بسازم ولی مثل اینکه به همین سادگی ها هم نیست و باید verify بشه و اگر نشه مشکلات بوجود میاد و خلاصه در نت جستجو کردم و فهمیدم این نوع حسابها خیلی حساسند و طی کوچیکترین سوتی ای بسته میشوند و مدارک معتبر باید ارائه بدم تا بازدوباره بازش کنند.

ببینید من میخوام زیاد خرید کنم و کارم طوری خواهد بود که مثلا هر 2-3 روز یکبار 100-200 دلار میریزم تو حسابم و درجا خرجش میکنم. یعنی حتی شاید مجبور بشم روزی 2بار هم حسابم رو شارژ کنم !! و سریع خرجش کنم.
خواستم بدونم که اینکار از نظر paypal مشکلی نداره؟؟ و از همه مهمتر من چندتا آشنا در دبی و آذربایجان و کانادا دارم شما توصیه که دارید چیه؟ بگم اونیکه دبی هست مشخصاتشو کامل برام بفرسته تا verify شده دبی بسازم و در آینده از شر مشکلات احتمالی رهایی پیدا کنم؟

بعد جریان این وی پی n اختصاصی چیه؟ من از این وی پی n هایی دارم که همه دارن دیگه!! مشکلی نداره که.
خلاصه که من خرید هام فیزیکی نیستند و خریدم خداروشکر دردسر نداره و هیچ دلیوری ای به ایران نداره. اینم گفتم که بدونید چون شنیده بودم که خرید هایی که به ایران فرستاده میشوند منجر به بسته شدن اکانت میشوند.
خلاصه اگر راهنماییم کنید لطف وصف ناشدنی ای به من کردید، از وقتی که گذاشتید و این کامنت رو خوندید هم ممنونم.

سلام،

از نظر پی پل هیچ اشکالی نداره اگر بخواید زیاد با حسابتون کار کنید فقط مدارکتون کامل باشه و هویت شما براشون روشن. آی پی ثابت باشه خیلی بهتره و پیشنهاد میشه به هر حال شما میخواید کار حرفه ای انجام بدید پس نباید از ابزاری استفاده کنید که برای کارتون ریسک داره حتی استفاده از V پی اس پیشنهاد میشه چرا که ضریب امنیت کارتون رو بالا میبره و خیالتون از این بابت راحته که در حین کار احیانا V پی ان قطع نمیشه. بله مدارک لازم رو از دوستتون در دبی بگیرید و حساب باز کنید.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
سلام،

اکانت شخصیه پیپل که سقف تراکنشش در سال 3000 تا بیشتر نیست !
اکانت بیزنس هم باید حداقل مدارک بیزنس شخصی داشته باشه.
البته منم نمیدونم چه مدارکی و چه نوع بیزنس شخصی ر و قبول میکنه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سلام،

گرفتن وی پی اس مطمئن تره و بهترین مرورگر فایر فاکس هست، با V پی ان مرتبا باید نگران باشید که مبادا حین کار با پی پل قطع بشه مگر اینکه از سرویس V پی ان خوبی استفاده کنید.
نه نیازی به پاک کردن کش نیست.
وی پی اس چیه دیگه؟ با هاست vps فرق داره؟

از بین گیت وی های مانی بوکرز، آلرت پی، پیپال کدوم کارمزد و ریسکش کمتره؟ (از نظر اینکه فوراً حساب رو مسدود نکنن)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سلام دوستان

okpay و dixipay هم هستن، با ایران مشکلی ندارن مثل اینکه، اما واسه دیکسی پی گفته بودن واسه قبول کردیت کارت باید دامین دات کام باشه و زبان اصلی سایت زبانی غیر از فارسی
ok pay پولهای الکترونیکی مثل لایبرتی و کش یو و .. رو هم قبول میکنه ما مثل اینکه کارمزدش بالایه

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
وی پی اس چیه دیگه؟ با هاست vps فرق داره؟

از بین گیت وی های مانی بوکرز، آلرت پی، پیپال کدوم کارمزد و ریسکش کمتره؟ (از نظر اینکه فوراً حساب رو مسدود نکنن)

همونه، V پی اس همون Virtual Private Server (سرور مجازی خصوصی) هست، از طریق پنل هایی میتونید در اون هاست تعریف کنید(کاری که خیلی از شرکتهای ارائه دهنده خدمات هاست انجام میدن). و در V پی اس ویندوز، از طریق (RDP (Remote Desktop Protocol میتونید به دسکتاپ این سرور مجازی کانکت بشید.

این کوتاهترین توضیحی بود که میتونستم بدم، اطلاعات کاملتر رو با یه جستجو در گوگل پیدا میکنید.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
همونه، V پی اس همون Virtual Private Server (سرور مجازی خصوصی) هست، از طریق پنل هایی میتونید در اون هاست تعریف کنید(کاری که خیلی از شرکتهای ارائه دهنده خدمات هاست انجام میدن). و در V پی اس ویندوز، از طریق (RDP (Remote Desktop Protocol میتونید به دسکتاپ این سرور مجازی کانکت بشید.

این کوتاهترین توضیحی بود که میتونستم بدم، اطلاعات کاملتر رو با یه جستجو در گوگل پیدا میکنید.
ممنون
یعنی از پنلهایی که شرکتهای هاستینک ارائه کردن مثل Virtual Private Server | DreamHost میتونیم به عنوان چیز پی ان هم استفاده کنیم؟ (هم هاست واسه سایت، هم چیز پی ان)

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
ممنون
یعنی از پنلهایی که شرکتهای هاستینک ارائه کردن مثل Virtual Private Server | DreamHost میتونیم به عنوان چیز پی ان هم استفاده کنیم؟ (هم هاست واسه سایت، هم چیز پی ان)

خواهش میکنم.

بله V پی ان هم میشه باهاش ساخت، V پی ان باید تو سرور فعال بشه و بعد یوزر تعریف بشه، تنظیماتی داره.

جسارتا موضوع بحث این تاپیک رو عوض نکنیم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
خواهش میکنم.

بله V پی ان هم میشه باهاش ساخت، V پی ان باید تو سرور فعال بشه و بعد یوزر تعریف بشه، تنظیماتی داره.

جسارتا موضوع بحث این تاپیک رو عوض نکنیم.

مرسی
یه چیرایی درباره وی پی اس پیدا کردم،

از همین ویـ پی ان های معمولی استفاده کنیم چقدر احتمال این هست که پیپال حساب رو ببنده؟ آی پی هر چند وقت یه بار عوض بشه اشکالی نداره؟ (آی پی ها مال یه کشور باشن)

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
مرسی
یه چیرایی درباره وی پی اس پیدا کردم،

از همین ویـ پی ان های معمولی استفاده کنیم چقدر احتمال این هست که پیپال حساب رو ببنده؟ آی پی هر چند وقت یه بار عوض بشه اشکالی نداره؟ (آی پی ها مال یه کشور باشن)

در واقع آی پی ثابت حساسیت پی پل رو کم میکنه وگرنه زمانی که تازه حساب رو باز میکنید و باهاش کار میکنید حساب رو مسدود میکنه و مدارک میخواد(یعنی در ابتدای کار با آی پی ثابت هم مسدود میکنه). مشکل اصلی در عوض شدن آی پی یا موارد دیگه نیست به هر حسابی مشکوک یا حساس بشه مسدود میکنه و مدارک رو میخواد و شما باید سعی کنید که حساسش نکنید برای همین توصیه میشه آی پی ثابت باشه یا موارد دیگه رعایت بشه وگرنه اگر از بابت شما مطمئن بشه اذیتتون نمیکنه و اینم مستلزم سابقه مثبت کار با حسابتون هست(حسابها رو مانیتور میکنن و اگر بعد از مدتی کار، اگر تخلفی ندیدن حساسیت از حسابتون برداشته میشه)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
در واقع آی پی ثابت حساسیت پی پل رو کم میکنه وگرنه زمانی که تازه حساب رو باز میکنید و باهاش کار میکنید حساب رو مسدود میکنه و مدارک میخواد(یعنی در ابتدای کار با آی پی ثابت هم مسدود میکنه). مشکل اصلی در عوض شدن آی پی یا موارد دیگه نیست به هر حسابی مشکوک یا حساس بشه مسدود میکنه و مدارک رو میخواد و شما باید سعی کنید که حساسش نکنید برای همین توصیه میشه آی پی ثابت باشه یا موارد دیگه رعایت بشه وگرنه اگر از بابت شما مطمئن بشه اذیتتون نمیکنه و اینم مستلزم سابقه مثبت کار با حسابتون هست(حسابها رو مانیتور میکنن و اگر بعد از مدتی کار، اگر تخلفی ندیدن حساسیت از حسابتون برداشته میشه)

اگه بتونیم از مشخصات و آدرس یه شخص امریکایی (یا کشوری دیگه) استفاده کنیم و با اون مشخصات حساب پیپال باز کنیم و خودمون هم موقع استفاده از حساب از v پی ان استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ هر وقت هم پیپال مدارک خواست مدارک اون شخص رو ارسال کنیم

بعد حساسیت و کارمزد کدوم یکی پائینتره آلرت پی، پیپال، مانی بوکرز

بازم ممنون

بالا