راهی نیست که به جای کردیت کارت با شماره تلفن اکانت رو وریفای کرد؟
اکانت Non-US هست
من یه ویزا کارت از بانک گرفتم الان 2 تا Application Fee دانشگاه رو دیروز باهاش پرداخت کردم و الان 24 ساعت گذشته و وقتی تو Balance Review بانک میرم هیچی از حسابم کم نشده . مشکل چیه ؟ چرا بعد از 24 ساعت هنوز پرداخت نشده ؟
من یه ویزا کارت از بانک گرفتم الان 2 تا Application Fee دانشگاه رو دیروز باهاش پرداخت کردم و الان 24 ساعت گذشته و وقتی تو Balance Review بانک میرم هیچی از حسابم کم نشده . مشکل چیه ؟ چرا بعد از 24 ساعت هنوز پرداخت نشده ؟
After you click Continue, we'll charge this card $1.95 USD or equivalent to make sure it's yours. We'll refund the money into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.
من الان میتونم از داخل ایران با ویزا کارت یا مستر کارتم حساب پی پل باز کنم ؟
مشکل بلاک و ... نداره ؟
یه توضیح مختصر در مورد باز کردن پی پال میشه بدید؟
با ای پی اینجا نمی شه
بله می تونید با اونا پی پل رو وریفای کنید البته اگه تو قابلیت های کارتتون باشه
دوست عزیز اینجا که جاش نیست!سلام دوستان. یه پرداخت 10 دلاری تو این سایت دارم. کی انجام میده؟
دوست عزیز اینجا که جاش نیست!
خوب از PN/\ استفاده میکنیم !
منظورم این هست که مشکل خاصی تو کار کردن باهاش نیست ؟
یه vcc ویزا 3دلاری (روسی) داشتم به پیپال آمریکا اضافه کردم. فوراً ثبت شد و محدودیت ارسال شد 2000 دلار ... یعنی به این راحتی قبول میکنه؟
EXPOSE کد و اینا رو نمیخواد؟ اگه یه حساب بانکی به پیپال اضافه بشه وریفای میشه!!!؟؟
آپدیت:
اون فقط برای برداشتن محدودیت بود برای وریفای گفته کارت باید confirm بشه تا معلوم بشه مال خودتونه
:دی
اگه اون ویزا مجازی statement داشت فقط کافی بود unique 4-digit code وارد شه؟ دیگه کار نداشت که کارت مال روسیه هست و اکانت آمریکا
من حساب پی پال ندارم
مقداری پول داخل یه سایت دارم
آیا جایی هست که پول رو به حسابش بریزم و با مقداری کارمزد پول رو به دستم برسونه؟