• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
راهی نیست که به جای کردیت کارت با شماره تلفن اکانت رو وریفای کرد؟
اکانت Non-US هست

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
من یه ویزا کارت از بانک گرفتم الان 2 تا Application Fee دانشگاه رو دیروز باهاش پرداخت کردم و الان 24 ساعت گذشته و وقتی تو Balance Review بانک میرم هیچی از حسابم کم نشده . مشکل چیه ؟ چرا بعد از 24 ساعت هنوز پرداخت نشده ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
من یه ویزا کارت از بانک گرفتم الان 2 تا Application Fee دانشگاه رو دیروز باهاش پرداخت کردم و الان 24 ساعت گذشته و وقتی تو Balance Review بانک میرم هیچی از حسابم کم نشده . مشکل چیه ؟ چرا بعد از 24 ساعت هنوز پرداخت نشده ؟

بعضی پرداخت ها بطور دستی توسط فروشنده انجام میشه. گاهی فروشنده زمان خاصی رو در هفته برای پردازش پرداخت ها در نظر میگیره. و البته آخر هفته بودن زمان تراکنش هم باید در نظر بگیرید. بنابراین گاهی 2-3 روز هم ممکنه طول بکشه تا در گزارش حساب ببینیدش.

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25

اگر کارت شما از بانکهای آذربایجانی و... صادر شده به دلیل قدیمی بودن سیستم اکانتینگشون صورتحساب کارت شما معمولا" در عرض 3 روز کاری به روز خواهد شد . پس این دلیل نمیشه که شکا فکر کنید کارتتون شارژ نشده .:)

موفق باشید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
یه vcc ویزا 3دلاری (روسی) داشتم به پیپال آمریکا اضافه کردم. فوراً ثبت شد و محدودیت ارسال شد 2000 دلار ... یعنی به این راحتی قبول میکنه؟ EXPOSE کد و اینا رو نمیخواد؟ اگه یه حساب بانکی به پیپال اضافه بشه وریفای میشه!!!؟؟

آپدیت:
اون فقط برای برداشتن محدودیت بود برای وریفای گفته کارت باید confirm بشه تا معلوم بشه مال خودتونه
:دی

After you click Continue, we'll charge this card $1.95 USD or equivalent to make sure it's yours. We'll refund the money into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.

اگه اون ویزا مجازی statement داشت فقط کافی بود unique 4-digit code وارد شه؟ دیگه کار نداشت که کارت مال روسیه هست و اکانت آمریکا

Last edited:

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
من الان میتونم از داخل ایران با ویزا کارت یا مستر کارتم حساب پی پل باز کنم ؟
مشکل بلاک و ... نداره ؟
یه توضیح مختصر در مورد باز کردن پی پال میشه بدید؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
من الان میتونم از داخل ایران با ویزا کارت یا مستر کارتم حساب پی پل باز کنم ؟
مشکل بلاک و ... نداره ؟
یه توضیح مختصر در مورد باز کردن پی پال میشه بدید؟

با ای پی اینجا نمی شه
بله می تونید با اونا پی پل رو وریفای کنید البته اگه تو قابلیت های کارتتون باشه

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
با ای پی اینجا نمی شه
بله می تونید با اونا پی پل رو وریفای کنید البته اگه تو قابلیت های کارتتون باشه

خوب از PN/\ استفاده میکنیم !
منظورم این هست که مشکل خاصی تو کار کردن باهاش نیست ؟

Internet_submit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
خوب از PN/\ استفاده میکنیم !
منظورم این هست که مشکل خاصی تو کار کردن باهاش نیست ؟

بله اون مناسبه به شرطی که ای پی اختصاصی بگیری
بعضی از کردیت کارت ها هستن مناسب برای وریفای پی پل نیستن کارت شما باید قابلیت وریفای توسط پی پل رو داشته باشه
هیچ مشکلی برای کار با پی پل وجود نداره فقط باید یه چند تا مورد رو رعایت کرد

sbtunx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و عرض ادب . درخواست یک پرداخت 20 دلاری جهت شارژ اکانت در سایت زیر دارم . از دوستان کسی میتونه این لطف رو بکنه؟
لینک سایت
فرایند خیلی سادست. ممنون .

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
یه vcc ویزا 3دلاری (روسی) داشتم به پیپال آمریکا اضافه کردم. فوراً ثبت شد و محدودیت ارسال شد 2000 دلار ... یعنی به این راحتی قبول میکنه؟
EXPOSE کد و اینا رو نمیخواد؟ اگه یه حساب بانکی به پیپال اضافه بشه وریفای میشه!!!؟؟

آپدیت:
اون فقط برای برداشتن محدودیت بود برای وریفای گفته کارت باید confirm بشه تا معلوم بشه مال خودتونه
:دی

اگه اون ویزا مجازی statement داشت فقط کافی بود unique 4-digit code وارد شه؟ دیگه کار نداشت که کارت مال روسیه هست و اکانت آمریکا

دوست من بهتر بود قبل از اضافه کردن کارت از دوستان سوال میکردید.حساب پی پال آمریکا مثل حسابهای دیگر کشورها نیست و اصلا" با یوزر شوخی نداره با کوچکترین اشتباهی ممکنه موجودی شما که با زحمت به دست آوردید برای همیشه در حساب بلوکه بشه. با این وضعیت شما اگر حساب بانکی رو هم اضافه کنید بدلیل تایید نشدن آدرس کارت قادر نخواهید بود حساب رو از محدودیت خارج کنید و معمولا" حسابتون بزودی لیمیت میشه. برای حسابهای آمریکا در ابتدا باید حساب بانک اضافه بشه و پیشنهاد بنده صرف نظر کردن از این حساب هست.

موفق باشید

arsenalfan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حساب پی پال ندارم
مقداری پول داخل یه سایت دارم
آیا جایی هست که پول رو به حسابش بریزم و با مقداری کارمزد پول رو به دستم برسونه؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
من حساب پی پال ندارم
مقداری پول داخل یه سایت دارم
آیا جایی هست که پول رو به حسابش بریزم و با مقداری کارمزد پول رو به دستم برسونه؟

سایتش چی هست ؟ و قیمت مورد نظر خودتون؟

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
میخواستم بپرسم ویزا کارتی که بخوایم تو Paypal اضافه کنیم باید چه مشخصاتی داشته باشه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم که من الان یه VCC خریدم از یه بابایی ! میخواستم ببینم میتونم موجودیش رو به Paypal انتقال بدم ؟ (البته من هنوز حساب پی پل باز نکردم.)

achamenids

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
به نظر دوستان آیا من با داشتن شرایط زیر میتونم از ایران حساب پی پال آمریکا باز کنم و وریفای هم کنم؟
-دارای ویزا کارت فیزیکی prepaid قابل شارز از مالزی(که البته این کارت دارای حساب بانکی نیست)
-یک حساب بانکی مجازی از آمریکا
-*** با آی پی اختصاصی از آمریکا
-به کمک آدرس یکی از آشنایان در آمریکا.
با تشکر.

بالا