Ace...!
Registered User
عشق چیه ؟! یکی بیاد تعرف بکنه ...
چه طوری بشی میگن عاشق شدی ؟!
عشق چیه ؟! یکی بیاد تعرف بکنه ...
عشق، رابطه، دوست داشتن همش مزخرفه، تردستیه نوجوانان تو پنهان کردن حقایقه. حقایقی که میگه روابط انسان ها چیزی به جز یکسری تجارتهای بی ارزش نیست. دوستی و عشق برای ما شیرینه اما تا زمانی که قابل محاسبه باشه. واقعیت بیشتر از این حرف ها پسته...
من تورو می بینم یاد عمو حسین میفتم :دی
همینی که قبل تو پست زده: s e v d a
مثل سیبی هستید که پوستش رو کنده باشند.
//
درمورد سوالت، من تو اون تاپیک قبلی یه پست زدم که تاپیک بخاطر تکراری بودن قفل شد:
#7#
اگه از من می پرسی، نظر من همین بالاییه.
اما خوب نه اونقدرها هم منفی نگرانه، ببین، از هرکسی بپرسی این سوال رو که تا بحال "واقعاً" عاشق شده، نمی تونه با قطعیت جواب بده. اونایی هم که میگن آره، فقط احساس می کنند این قضیه واسشون به واقعیت پیوسته.
اکثر این هایی که میان میگند ما عشق واقعی رو تجربه کردیم همیشه تو حالتی خلسه وار و خصوصاً درهنگام میگساری و High بودن واسشون اتفاق افتاده.
راه دور نریم، همین شعرا رو ببین، از خیام و حافظ بگیر بیا تا شاملو و فروغ فرخزاد همشون با می و باده سر و سری داشتند.
غیر از اون، تو واقعیت، ما چیزی به اسم عشق نداریم، فقط یه احساسه زودگذره، حالا چه چند روز، چه چند سال، بالاخره ته می کشه و تموم میشه.
در کل توصیه ای نمی کنم، دوست داشتید دنبالش برید، دوست نداشتید هم نرید، اما قبلش از اونایی که این راه رو رفتن و چوبش رو خوردن یه سوال مشورتی بکنید بدنیست.
//
در ضمن در این مبحث بالا عشق بین مذکر و مونث مد نظره،
مباحثی مثل دوستی و "عشق افلاطونی"(که بشخصه واقعاً بهش معتقدم) خارج از این بحثه و در این مجال هم نمی گنجه پرداختن بهش/
تمت
...
خانم دکتر می گن سیگار خوب نی !!شما هم گشنگ شدی
بچه که بودم آره :دی یه دختره بود :دی فکر کنم 11-12 سالم بود نهایتآ :دی
سن که میره بالاتر میفهمی شر و وری بیش نیست :دی
البته همون موقع هم شر و وری بیش نبود :دی چون اولین دختری بود که باهاش دوست شده بودم واسم یه جورایی جالب بود :دی
خانم دکتر می گن سیگار خوب نی !!
راس می گن ؟
من تورو می بینم یاد عمو حسین میفتم :دی
همینی که قبل تو پست زده: s e v d a
مثل سیبی هستید که پوستش رو کنده باشند.
//
درمورد سوالت، من تو اون تاپیک قبلی یه پست زدم که تاپیک بخاطر تکراری بودن قفل شد:
#7#
اگه از من می پرسی، نظر من همین بالاییه.
اما خوب نه اونقدرها هم منفی نگرانه، ببین، از هرکسی بپرسی این سوال رو که تا بحال "واقعاً" عاشق شده، نمی تونه با قطعیت جواب بده. اونایی هم که میگن آره، فقط احساس می کنند این قضیه واسشون به واقعیت پیوسته.
اکثر این هایی که میان میگند ما عشق واقعی رو تجربه کردیم همیشه تو حالتی خلسه وار و خصوصاً درهنگام میگساری و High بودن واسشون اتفاق افتاده.
راه دور نریم، همین شعرا رو ببین، از خیام و حافظ بگیر بیا تا شاملو و فروغ فرخزاد همشون با می و باده سر و سری داشتند.
غیر از اون، تو واقعیت، ما چیزی به اسم عشق نداریم، فقط یه احساسه زودگذره، حالا چه چند روز، چه چند سال، بالاخره ته می کشه و تموم میشه.
در کل توصیه ای نمی کنم، دوست داشتید دنبالش برید، دوست نداشتید هم نرید، اما قبلش از اونایی که این راه رو رفتن و چوبش رو خوردن یه سوال مشورتی بکنید بدنیست.
//
در ضمن در این مبحث بالا عشق بین مذکر و مونث مد نظره،
مباحثی مثل دوستی و "عشق افلاطونی"(که بشخصه واقعاً بهش معتقدم) خارج از این بحثه و در این مجال هم نمی گنجه پرداختن بهش/
تمت
...
دوستی و عشق برای ما شیرینه اما تا زمانی که قابل محاسبه باشه
hosele dari nesfe shabi inhame type mikoni ? di
بچه که بودم آره :دی یه دختره بود :دی فکر کنم 11-12 سالم بود نهایتآ :دی
سن که میره بالاتر میفهمی شر و وری بیش نیست :دی
البته همون موقع هم شر و وری بیش نبود :دی چون اولین دختری بود که باهاش دوست شده بودم واسم یه جورایی جالب بود :دی
آقای Solarist
شما که میگید توصیه نمیکنم و از اونهایی که رنج کشیدن بپرسین.
این موضوع چیزی نیست که بشه کتمانش کرد یا با توصیه ی دیگران طرفش نرفت.
عشق یا علاقه ی قلبی مثل یه بیماریه. که بیمار ازش لذت میبره.
گر چه معتقدم که یه عشق واقعی هیچ وقت سرانجام خوشی نداره.
چطور مگه ؟
چون موارد زیادی دیدم که همشون در ظاهر نمودی از "عشق واقعی" بودن و در باطن یه بازی بچه گانه. من توی عمرم چیزی به اسم عشق واقعی رو نه تجربه کردم و نه دیدم. رو همین حساب میگم وجود نداره.خب از کجا با قاطعیت این حرفو میگید ؟
شاید اونایی که جواب میدن عشق رو تجربه کردن نمی تونن توصیف کنن .
شاید مصداق هایی که شما از عشق دیدید عشق نبوده . چون ما داریم از عشق واقعی - و نه از هوس - حرف میزنیم و مرز بین ایندو واسه یه فرد حین یه رابطه قابل تشخیص نیست - حداقل واسه خود اون -
( هرچند خودم نه تجربه کردم نه چیز دیگه ولی حسم بهم میگه چنین چیزی هست و باید باشه ولی اصراری برای اثبات حرفم ندارم )
دوست عزیز پستات خیلی باحاله:دی هماهنگی عجیبی با اواتارت دارهنه عاشق نشدم تا حالا
از چه لحاظ هماهنگه یعنی داداش چرت میگم؟
رابطه به سن نیست عزیز جان به این هست که بتونی همدیگرو درک کنین و طرز فکراتون به هم بخوره
از چه لحاظ هماهنگه یعنی داداش چرت میگم؟
چون موارد زیادی دیدم که همشون در ظاهر نمودی از "عشق واقعی" بودن و در باطن یه بازی بچه گانه. من توی عمرم چیزی به اسم عشق واقعی رو نه تجربه کردم و نه دیدم. رو همین حساب میگم وجود نداره.
لازم به توصیف نیست برادر من، اگر بتونند تو عمل ثابت کنند کافیه، که هرگز نمی تونند.
خوب شمایی که با قطعیت از وجود عشق واقعی حرف می زنید باید اون رو تجربه کرده باشید یا حداقل دیده باشید، درحالی که می گید:
شما به همون یه "حس" استناد می کنید؟ چیزی که حتی 10 درصد هم برای اثبات این قضیه نمیشه روش حساب کرد.