• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا حالا عاشق شدی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
عشق چیه ؟! یکی بیاد تعرف بکنه ...

چه طوری بشی میگن عاشق شدی ؟!

Solarist

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
10
عشق چیه ؟! یکی بیاد تعرف بکنه ...

چه طوری بشی میگن عاشق شدی ؟!

:D

من تورو می بینم یاد عمو حسین میفتم :دی

همینی که قبل تو پست زده: s e v d a

مثل سیبی هستید که پوستش رو کنده باشند.:D

//

درمورد سوالت، من تو اون تاپیک قبلی یه پست زدم که تاپیک بخاطر تکراری بودن قفل شد:

#7#

عشق، رابطه، دوست داشتن همش مزخرفه، تردستیه نوجوانان تو پنهان کردن حقایقه. حقایقی که میگه روابط انسان ها چیزی به جز یکسری تجارت‌های بی ارزش نیست. دوستی و عشق برای ما شیرینه اما تا زمانی که قابل محاسبه باشه. واقعیت بیشتر از این حرف ها پسته...

اگه از من می پرسی، نظر من همین بالاییه.

اما خوب نه اونقدرها هم منفی نگرانه، ببین، از هرکسی بپرسی این سوال رو که تا بحال "واقعاً" عاشق شده، نمی تونه با قطعیت جواب بده. اونایی هم که میگن آره، فقط احساس می کنند این قضیه واسشون به واقعیت پیوسته.

اکثر این هایی که میان میگند ما عشق واقعی رو تجربه کردیم همیشه تو حالتی خلسه وار و خصوصاً درهنگام میگساری و High بودن واسشون اتفاق افتاده.

راه دور نریم، همین شعرا رو ببین، از خیام و حافظ بگیر بیا تا شاملو و فروغ فرخزاد همشون با می و باده سر و سری داشتند.

غیر از اون، تو واقعیت، ما چیزی به اسم عشق نداریم، فقط یه احساسه زودگذره، حالا چه چند روز، چه چند سال، بالاخره ته می کشه و تموم میشه.

در کل توصیه ای نمی کنم، دوست داشتید دنبالش برید، دوست نداشتید هم نرید، اما قبلش از اونایی که این راه رو رفتن و چوبش رو خوردن یه سوال مشورتی بکنید بدنیست.

//

در ضمن در این مبحث بالا عشق بین مذکر و مونث مد نظره،

مباحثی مثل دوستی و "عشق افلاطونی"(که بشخصه واقعاً بهش معتقدم) خارج از این بحثه و در این مجال هم نمی گنجه پرداختن بهش/

تمت
...

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

//

درمورد سوالت، من تو اون تاپیک قبلی یه پست زدم که تاپیک بخاطر تکراری بودن قفل شد:

#7#

اما خوب نه اونقدرها هم منفی نگرانه، ببین، از هرکسی بپرسی این سوال رو که تا بحال "واقعاً" عاشق شده، نمی تونه با قطعیت جواب بده. اونایی هم که میگن آره، فقط احساس می کنند این قضیه واسشون به واقعیت پیوسته.

اکثر این هایی که میان میگند ما عشق واقعی رو تجربه کردیم همیشه تو حالتی خلسه وار و خصوصاً درهنگام میگساری و High بودن واسشون اتفاق افتاده.

راه دور نریم، همین شعرا رو ببین، از خیام و حافظ بگیر بیا تا شاملو و فروغ فرخزاد همشون با می و باده سر و سری داشتند.

غیر از اون، تو واقعیت، ما چیزی به اسم عشق نداریم، فقط یه احساسه زودگذره، حالا چه چند روز، چه چند سال، بالاخره ته می کشه و تموم میشه.

در کل توصیه ای نمی کنم، دوست داشتید دنبالش برید، دوست نداشتید هم نرید، اما قبلش از اونایی که این راه رو رفتن و چوبش رو خوردن یه سوال مشورتی بکنید بدنیست.

//

مباحثی مثل دوستی و "عشق افلاطونی"(که بشخصه واقعاً بهش معتقدم) خارج از این بحثه و در این مجال هم نمی گنجه پرداختن بهش/

تمت
...

hosele dari nesfe shabi inhame type mikoni ? di

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بر اساس غریزه
ادم ها به جنس مخالف خودشان گرایش دارن
این گرایش برای بقای نسلشون به وجود آمده

چون ذهن انسان خلاق هست و جلو تر از تکاملش حرکت می کنه , یه سری کلماتی مثل عشق برای بیان احساس هاش بوجود اورده

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بچه که بودم آره :دی یه دختره بود :دی فکر کنم 11-12 سالم بود نهایتآ :دی

سن که میره بالاتر میفهمی شر و وری بیش نیست :دی
البته همون موقع هم شر و وری بیش نبود :دی چون اولین دختری بود که باهاش دوست شده بودم واسم یه جورایی جالب بود :دی

Last edited:

reza 206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عشق یعنی کسی رو بیشتر از خودت دوست داشته باشی ! به همین سادگی !

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
آقای Solarist
شما که میگید توصیه نمیکنم و از اونهایی که رنج کشیدن بپرسین.
این موضوع چیزی نیست که بشه کتمانش کرد یا با توصیه ی دیگران طرفش نرفت.
عشق یا علاقه ی قلبی مثل یه بیماریه. که بیمار ازش لذت میبره.
گر چه معتقدم که یه عشق واقعی هیچ وقت سرانجام خوشی نداره.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

البته همون موقع هم شر و وری بیش نبود :دی چون اولین دختری بود که باهاش دوست شده بودم واسم یه جورایی جالب بود :دی

عمو کی با ولایت آشنا شدی ؟

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
من تا حالا آشق نشدم ولی چند نفر عاشقم شدن !
4yajuyo.gif

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084

//

#7#

//

تمت
...

چطور مگه ؟ :eek:

متوجه این نشدم :
دوستی و عشق برای ما شیرینه اما تا زمانی که قابل محاسبه باشه

خب از کجا با قاطعیت این حرفو میگید ؟

شاید اونایی که جواب میدن عشق رو تجربه کردن نمی تونن توصیف کنن .

همیشه چیزای پاک قربانی محیط ( اغلب کثیف ) اطرافشون میشن . شاید مصداق هایی که شما از عشق دیدید عشق نبوده . چون ما داریم از عشق واقعی - و نه از هوس - حرف میزنیم و مرز بین ایندو واسه یه فرد حین یه رابطه قابل تشخیص نیست - حداقل واسه خود اون -
( هرچند خودم نه تجربه کردم نه چیز دیگه ولی حسم بهم میگه چنین چیزی هست و باید باشه ولی اصراری برای اثبات حرفم ندارم )

Solarist

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
10
hosele dari nesfe shabi inhame type mikoni ? di

اینا اثرات همنشینی با مثود(Cleeev) هست:D
این کیبورده داره زوارش درمیره :دی

یاشیخ... از عشق عرفانی و ربانی برای ما بگو
تو مارا راهنمای باش در دل این تاریکی شب... عشق زمینی پوچی است و هوس... یا شیخ از عشق الهی بگو
لاکن زبان این بنده سراپا تقصیر عاجز از آن است وصفی از حال شما در باب عشق عرفانی بگوید...
چه بگویم که هرچه نگویم بهتر است...
یا شیخ تو خود مارا راهنمای باش در این ظلمات، عشق حقیقی که همان عشق عرفانی و ربانی باشد را توبر ما آشکار ساز...
یا شیخ... تومارا چراغ راه باش...

آقای Solarist
شما که میگید توصیه نمیکنم و از اونهایی که رنج کشیدن بپرسین.
این موضوع چیزی نیست که بشه کتمانش کرد یا با توصیه ی دیگران طرفش نرفت.
عشق یا علاقه ی قلبی مثل یه بیماریه. که بیمار ازش لذت میبره.
گر چه معتقدم که یه عشق واقعی هیچ وقت سرانجام خوشی نداره.

دوست عزیز من هم که گفتم توصیه ای نمی کنم، دوست دارید برید دنبالش، دوست ندارید نرید، خود شما هم داری میگی عشق واقعی(واقعی؟) سرانجام خوشی نداره.

پس دنبالش نمیری، منظور ***** کردن و این حرف ها نیست.

نمی دونم شاید من نمی تونم منظورم رو برسونم. ولی خودم تونستم راهمو پیدا کنم طوری که بقول شما بیمار نشم. راه داره، باید باهاش مقابله کنی و جلوش رو بگیری قبل از اونکه صدمات جبران ناپذیر روحی به آدم وارد کنه و آدم رو پرت کنه تو فاز افسردگی های مضمن و طولانی مدت.

چی چطور مگه؟
میگم من شمارو می بینم یاد عمو حسین می فتم
اون هم اکثراً آوارتارهایی مثل آوتار شما استفاده می کنه

//

خب از کجا با قاطعیت این حرفو میگید ؟
چون موارد زیادی دیدم که همشون در ظاهر نمودی از "عشق واقعی" بودن و در باطن یه بازی بچه گانه. من توی عمرم چیزی به اسم عشق واقعی رو نه تجربه کردم و نه دیدم. رو همین حساب میگم وجود نداره.

شاید اونایی که جواب میدن عشق رو تجربه کردن نمی تونن توصیف کنن .

لازم به توصیف نیست برادر من، اگر بتونند تو عمل ثابت کنند کافیه، که هرگز نمی تونند.

شاید مصداق هایی که شما از عشق دیدید عشق نبوده . چون ما داریم از عشق واقعی - و نه از هوس - حرف میزنیم و مرز بین ایندو واسه یه فرد حین یه رابطه قابل تشخیص نیست - حداقل واسه خود اون -

خوب شمایی که با قطعیت از وجود عشق واقعی حرف می زنید باید اون رو تجربه کرده باشید یا حداقل دیده باشید، درحالی که می گید:
( هرچند خودم نه تجربه کردم نه چیز دیگه ولی حسم بهم میگه چنین چیزی هست و باید باشه ولی اصراری برای اثبات حرفم ندارم )

شما به همون یه "حس" استناد می کنید؟ چیزی که حتی 10 درصد هم برای اثبات این قضیه نمیشه روش حساب کرد.

مخاطب این حرفم شما نیستی کلی دارم میگم، میگن احساس که از یه در وارد شد، منطق از اون در دیگه خارج میشه.

اگه شما منطقی (و نه احساسی) با قضایا برخورد کنی کاملاً برات روشن میشه چیزی به شکل اون عشق آتشین که بعضی ها ازش دم می زنند وجود نداره، و دلیل اینکه اکثراً میگن پایان خوشی نداره همینه، چون وقتی دنبال یه چیز پوچ افتادی، دستت به هیچ جا بند نیست و به پوچی می رسی، اون عشق آتشین می رسه به یه عدم، و این یه سرخوردگی شدید رو بوجود میاره.

درکل با منطق اگه همیشه بری جلو هرگز این سرانجام تلخ و سرخوردگی ها و افسردگی ها برات اتفاق نمی افته.

ویوا منطق :دی

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
چیزی به اسم عشق واقعی وجود نداره .

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
نه عاشق نشدم تا حالا

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
نه عاشق نشدم تا حالا
دوست عزیز پستات خیلی باحاله:دی هماهنگی عجیبی با اواتارت داره
دوستان یک مشکل دارم .... به تازگی با کسی دوست شدم که 2 سال از من بزرگتره ! من خودم 67یی هستم..
به نظر شما رابطه درستی هست؟ تریپ فابریک:D

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
از چه لحاظ هماهنگه یعنی داداش چرت میگم؟:D
رابطه به سن نیست عزیز جان به این هست که بتونین همدیگرو درک کنین و طرز فکراتون به هم بخوره:)

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
از چه لحاظ هماهنگه یعنی داداش چرت میگم؟:D
رابطه به سن نیست عزیز جان به این هست که بتونی همدیگرو درک کنین و طرز فکراتون به هم بخوره:)

نه نه اصلا!! منظورم اینه خیلی پستات ساده هست ولی باحال مثل اواتارت... شما که خیلی اقایی:blush:
از اون لحاظ ها Ok هستیم ولی خوب از این میترسم سن بالا طرف باعث یک سری مشکل بشه ...
جناب منصور خان شما که تخصص داری بیا یک کمکی بکن :D

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
از چه لحاظ هماهنگه یعنی داداش چرت میگم؟

چون موارد زیادی دیدم که همشون در ظاهر نمودی از "عشق واقعی" بودن و در باطن یه بازی بچه گانه. من توی عمرم چیزی به اسم عشق واقعی رو نه تجربه کردم و نه دیدم. رو همین حساب میگم وجود نداره.
لازم به توصیف نیست برادر من، اگر بتونند تو عمل ثابت کنند کافیه، که هرگز نمی تونند.
خوب شمایی که با قطعیت از وجود عشق واقعی حرف می زنید باید اون رو تجربه کرده باشید یا حداقل دیده باشید، درحالی که می گید:
شما به همون یه "حس" استناد می کنید؟ چیزی که حتی 10 درصد هم برای اثبات این قضیه نمیشه روش حساب کرد.

خب شما که بازی های بچه گانه بقیه رو که دیدین رو رد میکنید چندتا معیار واسه عشق واقعی هم بگید .

راستی عشق و ... رو که نمیشه با دو دوتا چهارتا اثبات کرد . و من اینجا دقیقا نمیفهمم منطق یعنی چی
( یعنی نه که نفهمم . اینو نمی فهمم که اینجا طبق چه اصولی بحث میشه منطقی ) .
خب عشق مربوط به احساس میشه دیگه .

در کل من میگم شاید وجود داشته باشه شایدم نه . با قطعیت نمیشه گفت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا