چیزی به اسم عشق واقعی وجود نداره .
قصد بحث با شما و آقای Solarist رو ندارم ولی مشکل ما اینه که اگه چیزی رو نبینیم فکر میکنیم وجود نداره.
اون عشق واقعی که حرفش رو زدم با چشمای خودم دیدم
دوست من که یه انسان واقعیه. که کاری به سیاست و پلید بودن آدمها نداره گرفتارش شده بود.
یه دختری که ندیدش و فقط صداش رو شنید. یه دختری که انقدر از انسانیت دور بود که نقش سه نفر رو بازی کرد.
ولی دوست من قبل از فهمیدن دروغ هاش یه عاشق واقعی بود.
با چشمای خودم اشک ریختنش(تا قبل از این ماجرا یه بار هم گریه نکرده بود)و خنده های پر از غمش رو دیدم.
اون شخص میگفت قلبش درد میکنه دوستم هم قلبش درد میگرفت.
مثل کسایی شده بود که انگار تو این دنیا گم شده. داشت دیوانه میشد.
شاید شما الان به احساسش و ساده لوحیش بخندید و بگید مگه میشه تو چند ماه همچین عشقی و ندیده. ولی من که کنارش بودم دیدم که عشق واقعی به یه آدم دروغین داشت.
درسته حقیقت چیز دیگه ایه. حقیقت اینه که ما یادمون رفته اول انسان باشیم(منظورم با شما نیست)
به قول دوستم ما این شعر فروغ رو کتمان میکنیم و فکر میکنیم پریدن فقط مال پرنده هاست
پرواز را به خاطر بسپار
پرنده مردنی است
چیزی به اسم عشق واقعی وجود نداره .
نظر شخصیتون واسه خودتون مهمه
چیزی رو قبول ندارید دلیل بر این نمیشه که جمع ببندید
همین طور نظر شما هم فقط برای خودتون مهمه
ببخشید قصد توهین ندارم ولی یه کمی نامعموله اینطور عاشق شدن. خیلی احساساتی بوده دوستتون.قصد بحث با شما و آقای Solarist رو ندارم ولی مشکل ما اینه که اگه چیزی رو نبینیم فکر میکنیم وجود نداره.
اون عشق واقعی که حرفش رو زدم با چشمای خودم دیدم
دوست من که یه انسان واقعیه. که کاری به سیاست و پلید بودن آدمها نداره گرفتارش شده بود.
یه دختری که ندیدش و فقط صداش رو شنید. یه دختری که انقدر از انسانیت دور بود که نقش سه نفر رو بازی کرد.
ولی دوست من قبل از فهمیدن دروغ هاش یه عاشق واقعی بود.
با چشمای خودم اشک ریختنش(تا قبل از این ماجرا یه بار هم گریه نکرده بود)و خنده های پر از غمش رو دیدم.
اون شخص میگفت قلبش درد میکنه دوستم هم قلبش درد میگرفت.
مثل کسایی شده بود که انگار تو این دنیا گم شده. داشت دیوانه میشد.
شاید شما الان به احساسش و ساده لوحیش بخندید و بگید مگه میشه تو چند ماه همچین عشقی و ندیده. ولی من که کنارش بودم دیدم که عشق واقعی به یه آدم دروغین داشت.
درسته حقیقت چیز دیگه ایه. حقیقت اینه که ما یادمون رفته اول انسان باشیم(منظورم با شما نیست)
به قول دوستم ما این شعر فروغ رو کتمان میکنیم و فکر میکنیم پریدن فقط مال پرنده هاست
پرواز را به خاطر بسپار
پرنده مردنی است
من هنوز نظری ندادم !
نظر منو رد کردید
اتفاقا همچین عشقهایی وجود داره.حتی به همین شکلی که شما گفتید هم وجود داره.اینکه یه آدم در یه مدت کوتاه فقط با شنیدن صدای یکنفر و ارتباط از یه راه دور واقعا عاشق بشه.این یه تجربه واقعی هست(البته تلخ) ولی خواستم بگم هست و نمیشه منکر هر عشق و دوست داشتنی شد.و تنها محبت و مهربونی اون انسان هست که این ارتباط رو که کمی عجیب و غریب هم شاید باشه(ارتباط از راه دور) رو به یه عشق بی بدل تبدیل میکنه.
ببخشید قصد توهین ندارم ولی یه کمی نامعموله اینطور عاشق شدن. خیلی احساساتی بوده دوستتون.
نمیخندم چون یه وقتی تو وضعیت خیلی بدتری بودم خیلی بدتر.
نظر شخصیتون واسه خودتون مهمه
چیزی رو قبول ندارید دلیل بر این نمیشه که جمع ببندید
فصل الخطابچیزی به اسم عشق واقعی وجود نداره .
اتفاقا همچین عشقهایی وجود داره.حتی به همین شکلی که شما گفتید هم وجود داره.اینکه یه آدم در یه مدت کوتاه فقط با شنیدن صدای یکنفر و ارتباط از یه راه دور واقعا عاشق بشه.این یه تجربه واقعی هست(البته تلخ) ولی خواستم بگم هست و نمیشه منکر هر عشق و دوست داشتنی شد.و تنها محبت و مهربونی اون انسان هست که این ارتباط رو که کمی عجیب و غریب هم شاید باشه(ارتباط از راه دور) رو به یه عشق بی بدل تبدیل میکنه.