• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا حالا عاشق شدی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
دیگه عاشق شدن ناز کشیدن فایده نداره نداره نداره

دیگه دنبال آهو دویدن فایده نداره نداره نداره

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
یه بار...هنوزم به راست...

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
چیزی به اسم عشق واقعی وجود نداره .

قصد بحث با شما و آقای Solarist رو ندارم ولی مشکل ما اینه که اگه چیزی رو نبینیم فکر میکنیم وجود نداره.
اون عشق واقعی که حرفش رو زدم با چشمای خودم دیدم
دوست من که یه انسان واقعیه. که کاری به سیاست و پلید بودن آدمها نداره گرفتارش شده بود.
یه دختری که ندیدش و فقط صداش رو شنید. یه دختری که انقدر از انسانیت دور بود که نقش سه نفر رو بازی کرد.
ولی دوست من قبل از فهمیدن دروغ هاش یه عاشق واقعی بود.
با چشمای خودم اشک ریختنش(تا قبل از این ماجرا یه بار هم گریه نکرده بود)و خنده های پر از غمش رو دیدم.
اون شخص میگفت قلبش درد میکنه دوستم هم قلبش درد میگرفت.
مثل کسایی شده بود که انگار تو این دنیا گم شده. داشت دیوانه میشد.
شاید شما الان به احساسش و ساده لوحیش بخندید و بگید مگه میشه تو چند ماه همچین عشقی و ندیده. ولی من که کنارش بودم دیدم که عشق واقعی به یه آدم دروغین داشت.
درسته حقیقت چیز دیگه ایه. حقیقت اینه که ما یادمون رفته اول انسان باشیم(منظورم با شما نیست)
به قول دوستم ما این شعر فروغ رو کتمان میکنیم و فکر میکنیم پریدن فقط مال پرنده هاست
پرواز را به خاطر بسپار
پرنده مردنی است

گل بی گلدون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قصد بحث با شما و آقای Solarist رو ندارم ولی مشکل ما اینه که اگه چیزی رو نبینیم فکر میکنیم وجود نداره.
دوست من که یه انسان واقعیه. که کاری به سیاست و پلید بودن آدمها نداره گرفتارش شده بود.
یه دختری که ندیدش و فقط صداش رو شنید. یه دختری که انقدر از انسانیت دور بود که نقش سه نفر رو بازی کرد.
با چشمای خودم اشک ریختنش(تا قبل از این ماجرا یه بار هم گریه نکرده بود)و خنده های پر از غمش رو دیدم.
شاید شما الان به احساسش و ساده لوحیش بخندید و بگید مگه میشه تو چند ماه همچین عشقی و ندیده. ولی من که کنارش بودم دیدم که عشق واقعی به یه آدم دروغین داشت.
درسته حقیقت چیز دیگه ایه. حقیقت اینه که ما یادمون رفته اول انسان باشیم(منظورم با شما نیست)
به قول دوستم ما این شعر فروغ رو کتمان میکنیم و فکر میکنیم پریدن فقط مال پرنده هاست
پرواز را به خاطر بسپار
پرنده مردنی است

اتفاقا همچین عشقهایی وجود داره.حتی به همین شکلی که شما گفتید هم وجود داره.اینکه یه آدم در یه مدت کوتاه فقط با شنیدن صدای یکنفر و ارتباط از یه راه دور واقعا عاشق بشه.این یه تجربه واقعی هست(البته تلخ) ولی خواستم بگم هست و نمیشه منکر هر عشق و دوست داشتنی شد.و تنها محبت و مهربونی اون انسان هست که این ارتباط رو که کمی عجیب و غریب هم شاید باشه(ارتباط از راه دور) رو به یه عشق بی بدل تبدیل میکنه.

پیتر

Registered User
لایک‌ها
7

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
تعریف هرکس از عشق فرق داره . اگر بخوای بگی علاقه شدید میشه عشق که خب آره من عاشق شدم !

یکی هم میگه عشق یعنی اینکه یک نفر رو بیشتر از خودت دوست داشته باشی .

یا اینکه مثلا عشق یعنی دوست داشتن بی قید و شرط . یعنی اگه طرف برگشت یکی زد تو گوشت . رفت با یکی دیگه خوابید بازم دوستش داشته باشی و از علاقت کم نشه !

خب هرکدوم فرق داره دیگه ! والاه !

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سلام اقا این سوالو بی اسپم جواب بدید خداییش:دی
اگه به کسی شک داری چطوری میتونی بفهمی طرف داره دورت میزنه یا نه ؟ یک تله هایی بگید بکاریم:دی

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
پرواز را به خاطر بسپار
پرنده مردنی است
ببخشید قصد توهین ندارم ولی یه کمی نامعموله اینطور عاشق شدن. خیلی احساساتی بوده دوستتون.

نمیخندم چون یه وقتی تو وضعیت خیلی بدتری بودم خیلی بدتر.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اتفاقا همچین عشقهایی وجود داره.حتی به همین شکلی که شما گفتید هم وجود داره.اینکه یه آدم در یه مدت کوتاه فقط با شنیدن صدای یکنفر و ارتباط از یه راه دور واقعا عاشق بشه.این یه تجربه واقعی هست(البته تلخ) ولی خواستم بگم هست و نمیشه منکر هر عشق و دوست داشتنی شد.و تنها محبت و مهربونی اون انسان هست که این ارتباط رو که کمی عجیب و غریب هم شاید باشه(ارتباط از راه دور) رو به یه عشق بی بدل تبدیل میکنه.

دقیقا" همینطوره.
یه مساله ای تو روانشناسی هست که میگه اگه یه کسی رو تو یه اتاق بذاری و در مورد فردی که جنسیت مخالفی داره و بیرون از اتاقه براش تعریف کنی احتمال اینکه به اون شخص فکر کنه و حتی بهش علاقه پیدا کنه خیلی زیاده. حتی اگه اون شخص وجود خارجی نداشته باشه.
برای من درک اینکه یه دختر 18 ساله برای سرگرمی و ... نقش یه عاشق رو به مرگ رو بازی کنه و دو روز نقش پدر اون دختر رو و همچنین نقش دوست اون عاشق دروغین رو و لو نره غیر ممکنه.(آدم به این....) وقتی که رنج های دوستم و دنیایی که توش زندگی میکرد و چند روزی که فکر خودکشی سراغش میومد رو میبینم دوست داشتم حکم مرگ اون دختر رو بدند ولی اون انقدر آدم بود که بخشیدش. حتی به اینکه التماسش رو بکنه راضی نبود.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
ایشالا یه روزی همتون عروس و دوماد میشید :دی و می بینید که تمام این حرف ها , جنگ های زرگری قبل از ازدواجه . بفرمایید ! اسمایلشم موجوده :دی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ببخشید قصد توهین ندارم ولی یه کمی نامعموله اینطور عاشق شدن. خیلی احساساتی بوده دوستتون.

نمیخندم چون یه وقتی تو وضعیت خیلی بدتری بودم خیلی بدتر.

آره احساساتیه.
از یک سال پیش احساس کرد که قیافه ی هیچ کسی براش جالب نیست. فکر ها و اعتقادات خاصی داشت.
بهم میگفت اون آدمی رو که عاشقم باشه و عاشقش بشم رو از خدا میخوام. و بعد....
یه چیزی رو هم نمیخواستم بیان کنم. دوستم یه شاعره. چیزای قشنگ ولی غمناکی مینویسه.
یه روز از یکی برای پیشرفت نوشتنش کمک خواست و گفت تنها کمکم اینه که بهت بگم عاشق همه چیز باش حتی خاک
و همین حرف باعث پیشرفت و ساده شدنش شد.
قصد بازگو کردن زندگیش رو نداشتم فقط برای دلیل گفتم.

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
میفهمم

nima1111

Registered User
لایک‌ها
15
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

face

Registered User
لایک‌ها
15

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084

من یه حالت اینطوری داشتم .
فقط یکیو دیده بودم ولی یه حسی داشتم بهش . معمولا از هر کسی واسه رابطه خوشم نمیاد ولی این عجیب منو تحت تاثیر قرار داده بود . حدودا 7-8 ماه بود که خوش حال بودن و حسام به دیدن اون بستگی داشت . ولی بعدش دیگه کم اوردم کشوندم خودمو بیرون .
و ازون موقع دیگه تا به حال نسبت به کسی همچین حسی نداشتم . هر کیو هم که میبینم سریعا تو ذهنم به طور ناخوذاگاه با اون مقایسه میکنم .

اینو اول نگفتم چون فکر نمی کنم عاشق شدن باشه . شایدم بوده . نمیدونم ...

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
sqs5byckwrvhrxrrdj9v.jpg

اینا 25 سااااااااااااااال پیش عاشق هم شدن..ولی امروز فهمیدن که عشقشون یه اشتباه بود...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا