• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترفندها و نكات نرم افزاری

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
خودم فهمیدم . :D

با نرم افزار mp3 sound recorder میشه این کار رو کرد .

آدرس سایت : www.tongsoft.com

البته اینو از تو کلیک خوندم :happy:

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حق با شماست.... اگه کسی یه همچین لیستی :http://www.xs4all.nl/~matrix/mpwlist.html داشته باشه دیگه نیازی به اضافه کاری نداره.
.
.
.

سلام

دسترسی به لیست ندارم ، آدرسش عوض شده ، البته ف ی ل ت ر هست ، ولی با آن تی ف ی ل ت ر

فقط تو سایت میشه رفت ، به صفحه مورد نظر دسترسی نیست ، اگه آدرس جدید داره ، یا توی سایت دیگه ای

این مطلب هست ، لطفآ راهنمایی بفرمایید.

اینم لینک دانلود Active Password Changer برای ریست کردن پسورد Administrator :

http://darklordrealm.com/redirect/?LZExQ3rKMMkL2L2

اگه لینک مشکل داشت :

http://enfull.com/download5.asp?id=1229&soft=enfull2

مثل اینکه هر دو لینک عوض شده ، اگه ممکنه یه لینک برای این برنامه بفرمایید.

مرسی و ممنون.

berco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يه ضد حال اساسي
رفتم تو بايوس پسورد تعريف كردم امروز،بعد از اون هر وقت كامپيوتر رو روشن ميكردم پسورد رو ميخاست بعدش ويندوز ميومد بالا
الان تا روشن ميكنم دستگاهو ،پسورد رو كه ميدم ميگه اشتباهه.ديگه تو بايوس هم نميتونم برم
الان با كامپيوتر همسايه اومدم.يكي كمك كنه لطفا

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اگه سیستم ماله خودته راحتترین کار اینه که دو دقیقه باتری روی مادربردت رو در بیاری

berco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه سیستم ماله خودته راحتترین کار اینه که دو دقیقه باتری روی مادربردت رو در بیاری

مرسي از كمكت
ماله خودمه،فقط اينكه من تا حالا پشت لپ تاپ باز نكردم .حالا بماند كه از گارانتي خارج ميشه(فداي يه تار موي سرم)
چيزه خاصي نداره كه بخاي بهم بگي؟​

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اوه لپتاپه ؟ من فکر کردم pc هست به نظرم باز نکنی پشتش رو بهتره تو دفترچه راهنمای لپتاپت نگاه کن حتما راجع بهش توضیح داده

berco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوكي
برم ببينم تو راهنماش چيزي پيدا ميكنم يا نه
اگه نبود ميرم سر وقت جعبه ابزار
ممنونم ازت بهرحال​

berco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
احتمالا:
intel 852/855GM/GME chipset​

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بر دوستان من تا حالا هیچ وقت این تاپیک رو نخوندم (چون نیازی نمی دیدم .... حرفه ای بازیو دیگه دیگه ..... شوخی ) و همین طوری یکی دو تا از صفحاتش رو نگاه کردیم دیدیم نه بابا چیز های خوبی هم اینجا پیدا میشه اخرش اینکه ما گفتیم بیایم به این بروبچ بپیوندیم و یه چندتا نکته رو کنیم اگه تکراری بود شرمنده چون حوصله نداشتم پست ها رو بخونم ببینم قبلا گفته شده یا نه
اجرای برنامه های قدیمی مثلا مال ویندوز 98 تو ویندوز ایکس پی
یه تعداد نرم افزار هست که ساختار فایل هاش قدیمی هست و تو ایکس پی کار نمی کنه و چون بعضی هاشون کاربردی هست ادم رو مجبور میکنه یه 98 هم نصب کنه اگه مسیر زیر رو دنبال کنید می تونید این برنامه ها رو تو ایکس پی هم اجرا کنید
Start/help and support/fixing a problem/application and software/getting older program / program compatibility wizard/
اگه این مسیر رو تو هلپ ویندوز دنبال کنید در این مرحله یه صفحه میاد که نکست میزنید و در صفحه جدید سه گزینه وجود دارد که می گوید این برنامه کجاست از سی دی می خوای اجرا کنی یا هارد که اگه تو هاردتون هست هارد و دیگه در ادامه برنامه خود را انتخاب می کنید و در صفحه بعد پرسیده میشود که این برنامه مال چه ویندوزی بود 98 یا 95 و بقیه دیگه شرح بی خود هست خودتون امتحان کنید چیز مفیدی هست
نکات بعدی در اینده ای نزدیک

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
يه هارد خوب بين 160 تا 250 چي هست ؟ براي پي سي مي خواستم ؟
قيمتشونو هم بگين

valiya

Registered User
لایک‌ها
11
vcd exe رایت همزمان
با عرض سلام
دوستان یکی از شرکتهای تبلیغاتی یک سی دی رو طراحی کرده که وقتی تو کامپیوتر می زاری اوتوران می شه یعنی میشه روش کلیک کرد ... برنامه نصب کرد و....
و وقتی هم می زاریش تو vcd خونگی فایلهای vcd درون سی دی رو پخش می کنه ....

واسه من خیلی مهم هس بدونم چطور و با چه برنامه میشه این کارو کرد اونم رو یک سی دی معمولی ....

با تشکر ...

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
vcd exe رایت همزمان
با عرض سلام
دوستان یکی از شرکتهای تبلیغاتی یک سی دی رو طراحی کرده که وقتی تو کامپیوتر می زاری اوتوران می شه یعنی میشه روش کلیک کرد ... برنامه نصب کرد و....
و وقتی هم می زاریش تو vcd خونگی فایلهای vcd درون سی دی رو پخش می کنه ....

واسه من خیلی مهم هس بدونم چطور و با چه برنامه میشه این کارو کرد اونم رو یک سی دی معمولی ....

با تشکر ...

همونطور كه مي دونيد براي اين كه يك سي دي روي دستگاه هاي وي سي دي قابل پخش باشه، نياز به تعدادي فايل اضافه داره. همچنين براي اين كه يه سي دي اتوران باشه، نياز به تعدادي فايل اضافه داره. حالا اگه هم فايل هاي وي سي دي كننده و هم فايل هاي اتوران رو با هم (به صورت data cd ) رايت كنيم روي يه سي دي، هر دو خاصيت رو با هم پيدا مي كنه.

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
تنظیمات بایوس رو به حالت پیش فرض بر میگردونه گاهی اوقات هم باید ساعت و تاریخ رو تو ست آپ از اول تنظیم کنی

بالا