• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترفندها و نكات نرم افزاری

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
خوشحالم که مشکلت حل شد. موفق باشی.

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام دوستان :
اگه بخوایم نامه های توی outlook express رو یکجا ذخیره کنیم inbox & sent itmes و بعدا دوباره بعد از نصب ویندوز همانها را در OUTLOOK EXPRESS بیاوریم چه باید بکنیم ؟

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

من توی برنامه WORD یک سری شکل درست کردم. می خواستم بدونم برای تبدیلش به Image به چه پسوندی بهتره تبدیل بکنم؟

در کل فرق بین این فرمتهای عکس(jpg,Jpeg,Bit,Tiff,...) در چی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

من توی برنامه WORD یک سری شکل درست کردم. می خواستم بدونم برای تبدیلش به Image به چه پسوندی بهتره تبدیل بکنم؟

در کل فرق بین این فرمتهای عکس(jpg,Jpeg,Bit,Tiff,...) در چی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

به شکل کلی تصاویر به صورت BitMap یا Vector ذخیره سازی می شن. حالت اول عین تصاویر رو ذخیره میکنه و حالت دوم یه سری فرمول ریاضی برای نگهداری تصاویر با استفاده از ماتریسها رو به کار میگیره.
فرمت اول دقیقتر و فرمت دوم شفافتر و با وضوح بیشتریه. به طور مثال MSPaint از مدل BitMap و MacromediFlash از فرمت های Vector استفاده میکنند.

(GIF = Graphics Interchange Format): این فرمت 256 رنگ رو پشتیبانی می کنه و بیشتر به عنوان فرمتی برای فایل های با حجم پایین (و انیمیشن) در محیط اینترنت استفاده میشه.

(JPEG=Joint Photographic Experts' Group): این فرمت برای نگهداری تصاویر با کیفیت بالا و پایین مناسب است و فرمت بسیار انعطاف پذیری است. کیفیت بالاتر = حجم بیشتر و کیفیت پایین تر = حجم پایین تر. این ها هم زیر فرمت هاشه JPG, JFIF, JPEG , ...

(PNG = Portable Network Graphics): مدلی از Bitmap که به عنوان استاندارد وب پذیرفته شده است.

(TIFF = Tagged Image File Format): فرمتی برای نگهداری فایل که بیشتر برای تصاویر استفاده میشه و فوق العاده فرمت سنگینی است که خب در عوض کیفیت بسیار بالایی به شما میده. کیفیت بالا و حجم بالاتر.

و اما بعد ... شما اگه تصویری که ساختی تصویریه که دارای تفاوت رنگ پایینی بین نقاط مختلفش هست و به طور کلی حفظ عین رنگ ها برات مهم نیست از JPG استفاده کن. و در غیر این صورت TIFF.

سلام دوستان :
اگه بخوایم نامه های توی outlook express رو یکجا ذخیره کنیم inbox & sent itmes و بعدا دوباره بعد از نصب ویندوز همانها را در OUTLOOK EXPRESS بیاوریم چه باید بکنیم ؟

BackUp: Tools >> Options >> Other[tab] >> AutoArchive.
Restore: File >> Import and Export ...​

چطور میشه درایوهای ویندوز را قفل کرد؟

Mycomputer >> Tools >> Folder Options >> View[tab]
اسکرول کن تا پایین صفحه (آخرین گزینه) به این Use simple file sharing (recomanded) می رسی.
تیکش رو بردار. OK کن و خرج شو.
حالا روی درایو مورد نظرت راست کلیک و Propertise رو انتخاب کن. از پنجره باز شده برو به Tab یکی مونده به آخری: Security و اینجا UserName ی که میخوای دسترسیش قطع بشه رو از لیست انتخاب کن و از منوی زیریش تمام CheckBox های زیر لیبل Deny رو انتخاب کن.

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

darklord عزبز خیلی ممنون عالی بود. کارت خیلی درستتتته

راستی می خواستم بپرسم شما یجا راجب اضافه کردن زیرنویس به Dvix توضیح داده بودید. من همه مراحلش رو انجام دادم و حالا با برنامه NeroVisionEX چطور باید هر دو فایل رو (َAVI و Subtitle) در یک فایل بگذارم و رو یک سی دی رایت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام جایی دیگه سراغ نداشتم سوالمو بپرسم
فایل های MKV با چه برنامه اس باز میشه

هیچ

Registered User
لایک‌ها
0

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ُسلام به همه

darklord من همونطور که شما گفته بودین زیرنویس و با برنامه Vobsub به فیلم Dvix ام اضافه کردم حالا چطور باید با برنامه NeroExVion فایل زیرنویس رو با فایل فیلم یکی کنم تا روی یک CD رایت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سلام و شرمنده که پست 507 رو اصلا ندیده بودم و جواب ندادم.

NEroVisionEX خیلی حرفه ایه و توضیح دادنش با نوشته سخت.

شما این نرم افزار رو دانلود کن ProCoder فایل زیر نویس و فیلم رو بزار تویه یه فولدر و دقت کن که اسم جفتشون یکی باشه. ProCoder رو باز کن و فایل ویدیوت رو Browse کن و خیلی عادی تنظیمات تصویر وصدا رو انجام بده موقع کد شدن، اتوماتیک VobSub فعال میشه و زیر نویش رو روی فیلم حک میکنه.

(اگه نتونستی ProCoder رو گیر بیاری بگو واست پیداش کنم.)

نرم افزار های ساده ی دیگه ای هم هستند مثل GKnot و DVD-lab PRO

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و ممنون

من این نرافزاری رو که معرفی کردین پیدا نکردم ولی هم NeroX رو دارم هم Dvd Lap رو اگه ممکنه رو یکی از اینا برام توضیح بدین که چی کار کنم

با تشکر

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
کار کردن با DVD-LAB البته نسخه PRO که قابلیت افزودن subtitle رو داره و می تونه هم به DVD و هم به VCD زیرنویس رو اضافه کنه در اینجا: http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=219535 توضیح داده شده. توضیح ساده و خواناییه و شکل هم همراهش هست.

تو گشت و گذارم تو اینترنت یه راهنمای فوق العاده به تورم خورد به نام Convert Divx to vcd with subtitle واقعا راهنمای عالی و جامعی بود. اکثر نرم افزار هایی که استفاده کرده هم Free هستند، ضمنا کلی هم راهنمایی رو با جزئیات و برای رسیدن به مطلوب ترین کیفیت تنظیم کرده حتما یه سری بهش بزن.

راستی، اینم ProCoder که قولش رو داده بودم. روش کار رو هم که بالا بهت توضیح داده بودم:

دانلود کنید با حجم 44.5 مگابایت
پسورد : softlinks.eu

سایت سازنده : http://www.canopus.com/products/ProCoderSW/index.php

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون عالی بــــــــود

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
VCDCuter چيست؟

VCDCutter نرم افزاري است براي ويرايش و تبديل فايل هاي ويديويي. اگر قصد داريد قسمت هايي از يك فيلم را حذف كنيد، صداي آن را جدا كنيد يا يك موزيك جايگزين صداي متن فيلم كنيد و....
VCDCutter انتخابي است مناسب براي كساني كه مي خواهند در كمترين زمان به سادگي هرچه تمام تر ويرايش هاي ساده اي را بر روي فايل هاي ويديويي انجام دهند.
امكان تبديل فرمت يكي از امكانات ديگر اين نرم افزار است.
البته توجه داشته باشيد كه بايد از VCDCutter رجيستر شده استفاده كنيد زيرا در غير اين صورت تنها مي توانيد 7 ثانيه از فيلم را ويرايش كنيد .
گرفتن عكس از فيلم
شما مي توانيد هر زمان كه بخواهيد از صحنه هاي مورد نظر فيلم خود عكس بگيريد . براي اين منظور كافي است بر روي آيكون دوربين عكاسي كليك كنيد و يا دكمه F4 بزنيد. لازم به ذكر است كه عكس هاي گرفته شده در دايركتوري محل نصب برنامه ذخيره مي شود كه البته مي توانيد آن را تغيير دهيد براي اين منظور در منوي view گزينه option را انتخاب كرده (و يا دكمه F3 ) را بزنيد. و در setting آدرس دايركتوري مورد نظر خود را وارد كنيد.
در صورتي كه مي خواهيد عكس گرفته شده را با پسوند jpg ذخيره كنيد در option زبانه extract را باز كرده و گزينه save az jpg را انتخاب كنيد. همچنين در صورتي كه گزينه extract 2*2 frames into one big frames را انتخاب كنيد 4 عكس پشت سر هم به فاصله يك فريم از فيلم گرفته مي شود كه در يك صفحه به صورت 2*2 نمايش داده مي شود.
امكان بريدن يك تكه كليپ دلخواه از فيلم
براي اين منظور ابتدا بايد يك فايل ويدئويي را باز كنيم . حال بايد ابتدا و انتهاي كليپي را كه قصد برش آن را داريم مشخص كنيم براي اين منظور به ابتداي كليپ دلخواه خود رفته clip mark in يا F5 را مي زنيم. سپس در نقطه انتهايي كليپ دلخواه خود clip mark out يا F6 را مي زنيم. فاصله بين اين دو مارك در نوار زمان نما علامت مي خورد. حال بايد add to clip list يا F6 را بزنيم در اين صورت شما در clip list ، كليپ خود را مي بينيد.
در صورتي كه قصد داريد تكه كليپ ديگري را از فيلم بريده و به اين كليپ اضافه كنيد بار ديگر به ابتداي كليپ دوم رفته و به همان شكل بالا كليپ دوم را نيز مارك زده و باز هم با add to clip list را مي زنيم تا به ليست كليپ هاي ما اضا فه شود
باز هم اگر بخواهيد مي توانيد كليپ ديگري را ببريد و در نهايت كليپ هاي خود را به عنوان يك كليپ واحد ذخيره كنيد. براي اين منظور make clip يا F8 را بزنيد. كليپ ساخته شده در دايركتوري مشخص شده كه در بالا توضيح داده شد ذخيره مي شود.
جداسازي صدا از تصوير
براي جداسازي صدا از فايل هاي ويدئويي بايد در منوي tools گزينه splite system stream to M1v,Mp3 را انتخاب كنيد.
در قسمت Sourse MPG file name دايركتوري فايل ويدئويي مبدا و در Destination dir to save m1v, mp3 محل ذخيره فايل صوتي مقصد مشخص خواهد شد(mp3 مربوط به فايل هاي صوتي و m1v مربوط به فايل هاي تصويري) . حال بايد بر روي splite now كليك كيند. حال در دايركتور مشخص شده توسط شما يك فايل mpg كه فاقد صدا است و يك فايل mp3 ايجاد شده است.
تركيب فايل هاي صوتي و تصويري
از منوي tools گزينه Mplex M1v,Mp3 To System Stream را برگزينيد. كادر زير باز خواهد شد:
حال در كادر باز شده يك فايل ويدئويي كه پسوند آن بايد حتما mpg باشد و يك فايل صوتي و در قسمت Destination محل ذخيره فايل مقصد مشخص شود. و سپس بر روي Mplex Now كليك كنيد.
تقسيم يك فايل ويديويي به چند فايل كوچكتر
از منوي tools گزينه Divid mpeg to multy-small parts را انتخاب كنيد.
پس از مشخص كردن فايلي كه مي خواهيد به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد،دايركتوري جهت فايل هاي توليدي، تعداد قطعات، و نوع فايل نهايي بر روي Divid Now كليك كنيد.
تبديل فرمت:
براي تبديل فرمت فايل هاي ويديويي گزينه VCD Convert را از منوي Tools انتخاب كنيد
پس از مشخص كردن فايل ويديويي مورد نظر ، دايركتوري مقصد و نوع فايل نهايي convert را بزنيد
تبديل به فرمت Mpg:
براي اين منظور از منوي Tools گزينه 'file convert AVI => Mpeg را انتخاب كنيد.
مشخص است كه بايد فايل مبدا را مشخص كنيد .همچنين بايد محل ونام فايل مقصد را با پسوند mpg وارد كنيد. و با انتخاب گزينه هاي دلخواه convert now را بزنيد.
تبديل به فرمت AVI
گزينه Converter Movie => AVI جهت تبديل فرمت هاي DAT , MPG به AVI مي باشد.
پس از مشخص كردن فايل مبدا و وارد كردن نام و پسوند فايل مقصد بر روي convrt كليك كنيد
پس از مشخص كردن ابعاد ، ميزان فشردگي و نوع آن و... ok كنيد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
سلام.
یه سوال داشتم . من سیستمم یه مشکل پیدا کرده که فایل ها رو توی پوشه های ویندوزم هیدن کرده و نمی شه اونارو از هیدن در اوورد . می خواستم راهنماییم کنید که چجوری می تونم باز این فایل ها رو ظاهر کنم .
حتی فایلهایی که روی گوشیمم می ریزم باز تو گوشیمم هیدن می شه .
مشکلش چیه ؟؟؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
متوجه سوالت نشدم؟

لطفا یه کم توضیح بده.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ببینید . مثلا کل عکسام توی درایو افhiden شده ...
هر کاری می کنم ظاهرنمی شه .
گرفتید یا بیشتر توضیح بدم ؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
مثل اینکه اینبار من بد منظورم رو بیان کردم. ;)

ببین دوست عزیز منظورم از اینکه یه کم بیشتر توضیح بده این بود که مثلا فایل های hidden ثابت هستند یا هر فایل جدیدی هم که کپی میکنی خود به خود Hidden میشه؟ یا مثلا برای چه فرمت هایی این اتفاق میفته؟ یا اینکه اگه فایل ها hidden هستند شما چه جوری می بینیشون؟

یه سری ویروس تو این زمینه هستند مثل: windir و win32.QQRob-BF که خب تا شما یه کم توضیح ندی نمی تونم بفهمم این کار ویروسه یا نه!

شما این کار رو کردی؟ (میدونم خیلی پیش پا افتادست ولی می خوام مطمئن بشم) :
Tools > Folder Options > View > Show Hidden Files And Folders
و بعدش هم روی فایل های کم رنگ Hidden شده Right click و برداشتن تیک hidden از قسمت File Attributes (پایین پنجره) ؟

اگه انجام ندادی، همین الآن انجامش بده.
و اگه انجام دادی... نتیجه چی شد؟ دیگه چه کارایی کردی؟

بالا