• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترفندها و نكات نرم افزاری

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
در ویندوز سرور 2003 بعد از قطع ارتباط اینترنتی دایال آپ ، بعدا دوباره که میخواهم کانکت بشوم ، به جای یوزرنیم دایال آپ کانکشن ، یوزرنیم اکانت ویندوز نشان داده میشود و من مجبور میشوم که دوباره یوزرنیم مربوط به دایال آپ کانکشن را وارد بکنم ، برای خنثی کردن این ویژگی چکار باید بکنم ؟

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...
من هیستوری تمام صحبتهای یاهو مسنجرمو می خوام با احتساب اینکه یکبار هم ویندوز عوض کردم
مرسی

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
شما متن آرشیو مسنجرتون رو از این مسیر میتونید کپی کنید و بعد از تعویض ویندوز دوباره به سر جاش برگردونید
c:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\Id\archive
به جای ID باید Id یاهوتون رو پیدا کنید تو مسیر

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
شما متن آرشیو مسنجرتون رو از این مسیر میتونید کپی کنید و بعد از تعویض ویندوز دوباره به سر جاش برگردونید
c:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\Id\archive
به جای ID باید Id یاهوتون رو پیدا کنید تو مسیر
مرسی :blush:
این کارو کردم اگه مال ویندوز قبلی باشه برنمی گرده.;)

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
ترفند هاي جديد تر نميذارين ؟
16.gif

تا اينجا هم خوبه موفق باشيد.

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سوال
این برنامه qsmile که برا جایگزینیه Smile های یاهو درست کرده بودنو چهجوری میشه برا mac استفاده کرد
hanghead.gif

iman_sfm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همیشه اینکارو میکنم جواب میده آرشیوت رو فعال کردی؟

شما میتونید آرشیوتونو تو یه درایو دیگه ذخیره کنید و با برنامه های خوندن آرشیو به صورت آفلاین حتی وقتی به اینترنت وصل نیستید اونارو بخونید. یکی از بهترین برنامه ها Super Yahoo Archive Decoder v30.01 هست که خودم خیلی باهاش حال میکنم. (حجمش خم خیلی کمه حدود 544 کیلو) یا برنامه Yahoo Archiv Decoder .من خودم آرشیو یاهوی خودمو حدود 4 ساله که دارم. اگه نتونستی این برنامه ها رو جایی پیدا کنی بگو خودم با کرکش برات آپ کنم.

angryvolcan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ایا میدانید چگونه فایل تصویری از یوتوب دانلود کرد.

و در بعضی سایت ها فایل ویدیویی هست که فقط پخش میشود ولی نمیتوان ان را دانلود کرد .ایا شما راهی میدانید .

با تشکر .(pm please)

fixxxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

آیا کسی میدونه با چه نرم افزاری میتو نم فایلهای subtitle برای فیلمهای Divix , DvD رو روی فیلم قرار بدم؟؟؟؟؟؟؟؟

ضمنا پسوند فایل subtitle هم SRT هستش

darklord

Registered User
لایک‌ها
1

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
کارت گرافیکیت نصب هست؟
موقع کار کردن یه نگاه بنداز ببین Ram و CPU چقدر دارن مصرف می شن.
رزولوشن صفحه رو درست انتخاب کردی؟ (اگه لپ تاپت Wide Screen باشه مثلا Vaio باشه، اگه رزولوشن تنظیم نباشه مشکل پیش میاد.)

mahmoud1978

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت گرافیکیت نصب هست؟
موقع کار کردن یه نگاه بنداز ببین Ram و CPU چقدر دارن مصرف می شن.
رزولوشن صفحه رو درست انتخاب کردی؟ (اگه لپ تاپت Wide Screen باشه مثلا Vaio باشه، اگه رزولوشن تنظیم نباشه مشکل پیش میاد.)

با سلام .
نه کارت گرافیکم نصب نیست.یعنی وقتی خریدم چون دست دوم بود نداشت سی دی.شما می تونید برنامشو بدید.اینم مشخصات دستگام.
ضمنا رزولوشن را کجا باید تنظیم کنم؟متشکرم

Sony PCG-FR415s

CPU.1,7 P 4
HDD:60GB
Ram:512 MB
Gerafik karte:ATI

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام .
نه کارت گرافیکم نصب نیست.یعنی وقتی خریدم چون دست دوم بود نداشت سی دی.شما می تونید برنامشو بدید.اینم مشخصات دستگام.

Sony PCG-FR415s

CPU.1,7 P 4

درایورشو از توی خود سایتش میتونی دانلود کنی، اگه نشد برو توی گوگل اسم مدل رو به همراه دانلود بزن سرچ کنه، حتما به نتیجه میرسی

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام .

Sony PCG-FR415s

CPU.1,7 P 4

متاسفانه سونی بدون پول هیچی نمیشه ازش گیر آورد.

شما یه سر برو اینجا:

http://www.vaio-link.com/downloads/register/register.asp?site=voe_en_GB_cons&p=select

شماره سریال نوت بوکت رو وارد کن و ببین قبولش داره یا نه، اگه شماره ثبت شده باشه میتونی رایگان درایور هاش رو دانلود کنی.

برای تغییر رزولوشن روی دسکتاپ راست کلیک کن و از منوی باز شده Propertise رو انتخاب کن و از پنجره باز شده Tab آخر که Setting هست رو بزن .

یه لغزنده پایین صفحه است که بالاش نوشته screen resolution تغییرش بده تا به بهترین تصویر برسی.

mahmoud1978

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه سونی بدون پول هیچی نمیشه ازش گیر آورد.

شما یه سر برو اینجا:

http://www.vaio-link.com/downloads/register/register.asp?site=voe_en_GB_cons&p=select

شماره سریال نوت بوکت رو وارد کن و ببین قبولش داره یا نه، اگه شماره ثبت شده باشه میتونی رایگان درایور هاش رو دانلود کنی.

برای تغییر رزولوشن روی دسکتاپ راست کلیک کن و از منوی باز شده Propertise رو انتخاب کن و از پنجره باز شده Tab آخر که Setting هست رو بزن .

یه لغزنده پایین صفحه است که بالاش نوشته screen resolution تغییرش بده تا به بهترین تصویر برسی.

بابا دمه شما بچه ها گرم.درست شد.شماها بیش از این چیزاکارتون درسته.
ممنونم از همه شما

بالا