سلام بله .سلام.عزیز از دستگاه BGA استفاده میکنید واسه ریبال؟
سلام بله .سلام.عزیز از دستگاه BGA استفاده میکنید واسه ریبال؟
سلام بلهداداش تعمیرات پلی۴ انجام میدید؟
نه عزیز اینجا مرکز تعمیرات تخصصی و علمی هست و از این رفتارهای خشن انجام نمیشه.وقتی روشن میشه لوگوی ps صفحه سیاهش میاد چراغه ابیشم چشمک میزنه .فقط حاجی برایه درست کردنش از سشفار صنعتی استفاده که نمیکنید؟
در تماس تلفنی خدمتتون عرض کردم با ریبال کردن انشاا... درست میشهسلام من ps3 fat 80gb دارم مشکل rlod داره با کاستوم فریمور هم درست نشد.سخت افزاریه.درست میشه؟هزینش چقدر میشه؟فک میکنم درایورشم مشکل داره الیبته شاید ماله rlod باشه ولی با کاستوم فریمور دیسک رو که میزاشتم اصلا نمیشناخت.
سلام سرویس کامل دسته 20 و تعویض فلت اصلی 30 قابل شما هم ندارهسلام دوست عزیز چنتا سوال
1.این دسته های ps3من بعضی وقت ها خودشوت این ور اون ور میشه اون قسمت نواری باز کنید چسب بزنید هزینش جقدر میشه ؟ تعوی هم دارید اون قسمتو؟
2.یکی هم L2وr2 خیلی حساسه دست نخورده کار میکنن مشکلی داره ؟
سلام اگه دسته فابریک باشه 20-30 و اگر غیر فابریک باشه ارزش تعمیر نداره .دسته پلی استیشن 3 چقدر تعمیر میکنید؟ مشکل اتصال داره یعنی خودش دکمه هارو میزنه
من اهواز بار فرستادم 9 تومن شد اونجارو نمیدونم فکر میکنم همین حدودا باشهتوی کارتون خودش بوده (فابریکش هست) هزینه ارسالش و دریافتش از زاهدان تا تهران چقدر میشه ؟
ادرس و دقیق بدین من گرگانم واستون پست کنمسلام ، برای مشکل اول باید بیارید ببینم که چه قسمتیش ایراد داره و ارزش تعمیر داره . برای هارد خور کردن دستگاهتون هم بستگی به نوع هارد داره دست مزد 50 و قیمت هارد هم که به روز.
آدرس دقيق صفحه اول ذكر شده در خدمتم : تهران خیابان کریمخان زند خیابان خردمندجنوبی ساختمان 32 طبقه 7 واحد 72ادرس
ادرس و دقیق بدین من گرگانم واستون پست کنم
سلام متاسفانه اصفهان نماينده نداريم . درصورتي كه دوستان عزيز مشكل رو حادتر نكرده باشن ميشه انشاالله درستش كرد.سلام. ps3 من خاموش شده ( چراغش قرمزه ) وقتی روشن می کنمش (پاورو میزنم ) چراغ سبز 3 ثانیه روشنه بعد خاموش کامل میشه ( حتی چراغ قرمزشم خاموش میشه) بعد که دکمه پاورو می زنم چراغ قرمزه دوباره روشن می شه
مشکل از چیه؟شهرمون (اصفهان)دادم تعمیر نتونستن درستش کنن.اصفهان نمایندگی چیزی ندارین؟؟
سلام بله درصورتي كه تعمير نداديد و كسي مهندسيش نكرده درست ميشه با ريبال كردن و حدود ١٥٠تا ١٨٠ هزينه داردسلام دوست عزیز یک ps3 80gb دارم red screen شده تعمیر میشه اگر تعمیر میشه هزینه اون چقدر میشه؟