• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<:::::: تعمیرات فوق تخصصی و گارانتی انواع کنسول بازی و لوازم جانبی :::::::>

f12

Registered User
لایک‌ها
45
داداش تعمیرات پلی۴ انجام میدید؟

f12

Registered User
لایک‌ها
45
وقتی روشن میشه لوگوی ps صفحه سیاهش میاد چراغه ابیشم چشمک میزنه .فقط حاجی برایه درست کردنش از سشفار صنعتی استفاده که نمیکنید؟

kingamin12369

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من ps3 fat 80gb دارم مشکل rlod داره با کاستوم فریمور هم درست نشد.سخت افزاریه.درست میشه؟هزینش چقدر میشه؟فک میکنم درایورشم مشکل داره الیبته شاید ماله rlod باشه ولی با کاستوم فریمور دیسک رو که میزاشتم اصلا نمیشناخت.

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
وقتی روشن میشه لوگوی ps صفحه سیاهش میاد چراغه ابیشم چشمک میزنه .فقط حاجی برایه درست کردنش از سشفار صنعتی استفاده که نمیکنید؟
نه عزیز اینجا مرکز تعمیرات تخصصی و علمی هست و از این رفتارهای خشن انجام نمیشه. :(

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام من ps3 fat 80gb دارم مشکل rlod داره با کاستوم فریمور هم درست نشد.سخت افزاریه.درست میشه؟هزینش چقدر میشه؟فک میکنم درایورشم مشکل داره الیبته شاید ماله rlod باشه ولی با کاستوم فریمور دیسک رو که میزاشتم اصلا نمیشناخت.
در تماس تلفنی خدمتتون عرض کردم با ریبال کردن انشاا... درست میشه

mehrdad092000

Registered User
لایک‌ها
67
سلام دوست عزیز چنتا سوال
1.این دسته های ps3من بعضی وقت ها خودشوت این ور اون ور میشه اون قسمت نواری باز کنید چسب بزنید هزینش جقدر میشه ؟ تعوی هم دارید اون قسمتو؟
2.یکی هم L2وr2 خیلی حساسه دست نخورده کار میکنن مشکلی داره ؟

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوست عزیز چنتا سوال
1.این دسته های ps3من بعضی وقت ها خودشوت این ور اون ور میشه اون قسمت نواری باز کنید چسب بزنید هزینش جقدر میشه ؟ تعوی هم دارید اون قسمتو؟
2.یکی هم L2وr2 خیلی حساسه دست نخورده کار میکنن مشکلی داره ؟
سلام سرویس کامل دسته 20 و تعویض فلت اصلی 30 قابل شما هم نداره

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
دسته پلی استیشن 3 چقدر تعمیر میکنید؟ مشکل اتصال داره یعنی خودش دکمه هارو میزنه

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
توی کارتون خودش بوده (فابریکش هست) هزینه ارسالش و دریافتش از زاهدان تا تهران چقدر میشه ؟

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
توی کارتون خودش بوده (فابریکش هست) هزینه ارسالش و دریافتش از زاهدان تا تهران چقدر میشه ؟
من اهواز بار فرستادم 9 تومن شد اونجارو نمیدونم فکر میکنم همین حدودا باشه

w a s p

Registered User
لایک‌ها
1
ادرس
سلام ، برای مشکل اول باید بیارید ببینم که چه قسمتیش ایراد داره و ارزش تعمیر داره . برای هارد خور کردن دستگاهتون هم بستگی به نوع هارد داره دست مزد 50 و قیمت هارد هم که به روز.
ادرس و دقیق بدین من گرگانم واستون پست کنم

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
ادرس

ادرس و دقیق بدین من گرگانم واستون پست کنم
آدرس دقيق صفحه اول ذكر شده در خدمتم : تهران خیابان کریمخان زند خیابان خردمندجنوبی ساختمان 32 طبقه 7 واحد 72

Last edited:

lrezal

Registered User
لایک‌ها
27
سلام. ps3 من خاموش شده ( چراغش قرمزه ) وقتی روشن می کنمش (پاورو میزنم ) چراغ سبز 3 ثانیه روشنه بعد خاموش کامل میشه ( حتی چراغ قرمزشم خاموش میشه) بعد که دکمه پاورو می زنم چراغ قرمزه دوباره روشن می شه
مشکل از چیه؟شهرمون (اصفهان)دادم تعمیر نتونستن درستش کنن.اصفهان نمایندگی چیزی ندارین؟؟

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام. ps3 من خاموش شده ( چراغش قرمزه ) وقتی روشن می کنمش (پاورو میزنم ) چراغ سبز 3 ثانیه روشنه بعد خاموش کامل میشه ( حتی چراغ قرمزشم خاموش میشه) بعد که دکمه پاورو می زنم چراغ قرمزه دوباره روشن می شه
مشکل از چیه؟شهرمون (اصفهان)دادم تعمیر نتونستن درستش کنن.اصفهان نمایندگی چیزی ندارین؟؟
سلام متاسفانه اصفهان نماينده نداريم . درصورتي كه دوستان عزيز مشكل رو حادتر نكرده باشن ميشه انشاالله درستش كرد.

yaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز یک ps3 80gb دارم red screen شده تعمیر میشه اگر تعمیر میشه هزینه اون چقدر میشه؟

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوست عزیز یک ps3 80gb دارم red screen شده تعمیر میشه اگر تعمیر میشه هزینه اون چقدر میشه؟
سلام بله درصورتي كه تعمير نداديد و كسي مهندسيش نكرده درست ميشه با ريبال كردن و حدود ١٥٠تا ١٨٠ هزينه دارد

HD 8990 6GIG

Registered User
لایک‌ها
49
سلام یه اسلیم از دبی برام اوردن هزینه کپی خور کردنش و اگر شما کپی خور میکنید آدرس و شماره تماس

بالا