فروشنده رو که اصلا به حرفش گوش نکن ... چندین بار همین جا بحثش شده که " حتی اگه فروشنده ، دوست و رفیقتون هم هست ، به هیچ وجه به حرفش اعتماد نکنید " ( دقیقا من خودم دوست و رفیق فروشنده دارم ، که دارم اینو میگم !)میدونی سیمور جان همون نمایندگیه ipod هم داشت و جالب بود که ازش بد میگفت در مقابل iaudio ..
به نظرت 160 تومن دادن به 1 گیگ iaudio u3 در مقابل نخریدن ipod که تو همین رنج قیمت هست میارزه؟
و دیگه اینکه تو این رنج قیمت e10 iriver رو هم داریم که دیروز 155 تومن بود و کلی امکانات داره ..
من جدن گیج شدم!!
البته منظورم این نیست که دروغ میگه .. ولی کلا کیفیت های هر دوی این مارک ها بالاس ... حتی شاید بشه گفت که iaudio ، کمی کیفیت صوتی بهتری نسبت به ipod داره ... اما در مقابل ، کارآیی وظرافت ipod بالاتره ...
iriver e10 که اصلا فرق می کنه سیستمش ، یعنی هارد داره ( برو توی اون یکی تاپیک بخون مشخصاتشو) ... ولی خب امکاناتش عالیه ... ولی به همون علت هارد دار بودن ، دیگه مراقبت بیشتری می خواد و اینا ...
iaudio u3 امکانات خوبی داره ... ضبطش هم خوبه ( wma ظاهرا ضبط می کنه) ...هرچند قابلیت ویدئوش ، با اون صفحه بند انگشتی اش ، به حساب نمیاد ...
ipod امکانات خیلی کمتری داره ... اما شیکه و با کیفیت ...
بنابراین : اگه ظرفیت بیشتر می خوای e10 / اگه ظرافت و کارایی می خوای ipod / اما شاید بد نباشه گه بجای u3 بری سراغ u2 که ویدئو نداره ، ولی شاید بتونی ظرفیت بالاترش رو بگیری ...
بنابراین باید بین خواسته هات یه تعادل ایجاد کنی ... چقدر حافظه برات کافیه ؟ ... ویدئو چقدر واس ات مهمه ؟
من خودم اگه بودم ... e10 رو می گرفتم ... ولی به این خاطر که تحرکم کمه و امکانات دلم می خواد ... اما اگه می خوای باهاش بیرون بری و اینا ، بهتره بری سراغ فلش ...