اقا من یه جا دیگه خوندم اگه هر چیزی رو بخوای بریزی (تو این مدل) با کپی کردن کارت رو می کنی .... پس منظورت چیه از
از لحاظ نرم افزاری ، زیر متوسط (هرچند پیشرفت هایی کرده و برای ریختن ویدئو ، نیازی به sonicstage نیست )
دقیقا کجا خوندی ؟ ... لینک بده ... ببین
این لینک از سایت معتبر Cnet و اینم بخشی از review ی اون سایت :
Sadly, the supplied
SonicStage software is still not as good as those provided by rival manufacturers. SonicStage has had a rough history and we were disappointed to see no noticeable advancement has been made to accompany the superb hardware.
میگه : " متاسفانه این نرم افزار هنوز عملکرد پایین تری نسبت به رقبا داره ... و کمپانی سعی در اصلاحش نکرده ... "
هرچند همونطور که قبلا گفتم ، ظاهرا ویدئو رو میشه بدون این نرم افزار ریخت توش :
"Unlike audio, video files can simply be dragged and dropped on to the player
through Windows."
سیمور جان گفت ضبط و رادیو و ... نداره
من موندم سونی اینو اینقدر روش کار کرده اخر یه سری چیزای ساده رو به این اضافه نکرده
بله ، قابلیت های زیادی نداره ... مثل ipod ... ولی نکته مهم توجهیه که به کیفیت و ظرافت می کنن .. کلا توجه به این پارامترها باعث افزایش قیمت میشه ... به همین خاطره که creative همیشه قیمت مناسب تری داره ... چون میاد و زیاد به طراحی توجه نمی کنه و همه توجه اش رو میذاره روی کارآیی و قابلیت ها ...
در مورد اینکه چرا سونی ، به قابلیت هایی مثل رادیو و ضبط توجه نمی کنه ؟ ...
جوابش انقدرها هم که فکر می کنی ساده نیست ... بحث کپی رایت هست ... بحث هزینه های تمام شده هست (که همین جوری هم خیلی بالاس) ... و از همه مهمتر ، اینکه بعضی مارک ها واسه کشورهای پیشرفته در نظر گرفته شدن که مشتری ها ، خیلی سخت گیرتر و سطح بالاتر از کشورهای آسیایی هستن ؛ در نتیجه از یه ضبط صدای زیر متوسط خوششون نمیاد و در عوض به طراحی اهمیت میدن .... در حالیکه ما اینجا به طراحی و کیفیت اهمیت نمیدیم و دلمون امکانات بیشتر می خواد (مثل اکثر دوستان که می خوان با یه بودجه خیلی پایین ، یه دستگاهی بخرن که 100 تا کار بکنه ) ...