mp3 player شیک و جالبیه ، همینطور امکانات خوبی هم داره.
قیمتهای دو ظرفیت رو از پایتخت گرفتم که به نسبت میشه گفت خیلی بالاست.
D2 2GB = 205 T
D2 4GB = 230 T
برای کابل خروجی TV هم باید 15 تومن دیگه بیشتر یدید.
همه چی داره و از همه مهمتر پشتیبانی از کازت حافظه اونم تا 4GB واقعا خوبه . . .
بعلاوه کابل خروجی TV ولی من باشم کمی میترسم بخرم، چرا؟
به خاطر LCD که داره، فکرش رو کردید اگر یه موقع از دستتون بیفته چه بلایی سرش میاد :blink:
seymour جان در مورد این مدل Cowon توضیح میدی، کلی عرض میکنم
عجب چیزه جیگریه
ببینم کیفیت پخش صداش با ایرفون بالا هست؟
و اینکه آیا توی جمهوری پیدا میشه؟
پایتخت سر راه من نیست برم از نزدیک ببینمش اما جمهوری میتونم برم.
من بیشتر هدفم سامسونگ و یا سونی هست. مدلهایی که پخش ویدیو ندارن و عمر باطریشون بالاست.
اما اگر این کیفیت صداش بیشتره خب اینو میگیرم.
در مورد تکان و ضربه : باز هم همه چیز به شانس بستگی داره ... ممکنه با یه ضربه مرخص بشه و ممکنه با چند بار خوردن زمین ، هیچ چیزش نشه ... ولی اون چیزی که مهمه ریسک بالاتر این مدلها نسبت به مدلهای هارد داره ...مثلا با تکونهای روزمره که مثل گوشی که داخل جیبمون هستش از کار میفته، به ضربات شدید که از دستمون بیفته حوب حتما باید دیگه تعطیل بشه...
seymour جان از COWON iAudio مدل x5 که معرفی کردم کاملتر از Vision:M کرایتیو هستش درسته و هم تو رنج قیمتش واقعا بهتر از کرایتیو هست، فقط میمونه کیفیت کلی دستگاه که کدوم بهتره...
ZEN Vision:M 30GB من قیمت کردم 220 تومن نمایندگی شاب و COWON iAudio X5 رو قیمتش رو تو سایت Parsony زده که البته زیاد دقیق نیست.
مدل D2 ، خوب و معروفه ... از نظر امکانات رو دست نداره ... و البته بسیار گرونه ... 2 گیگ 230 هزار تومن واقعا گرونه ...برای کابل خروجی TV هم باید 15 تومن دیگه بیشتر یدید.
بعلاوه کابل خروجی TV ولی من باشم کمی میترسم بخرم، چرا؟
به خاطر LCD که داره، فکرش رو کردید اگر یه موقع از دستتون بیفته چه بلایی سرش میاد :blink:
seymour جان در مورد این مدل Cowon توضیح میدی، کلی عرض میکنم
نه دیگه ... همونطور که صفحه قبل گفتم ، این یه قابلیت سخت افزاریه و وقتی نیست ، دیگه نمیشه اضافه اش کرد ..seymour جان چند تا سوال :
مدلهای Clix و X20 از iriver هیچ کدوم خروجی TV ندارن، یا بعدا نمیشه کابلی براشون خرید؟
مدل COWON iAudio X5 هم چطوریه و خروجی TV داره؟
من اگه بودم X20دوستان بین مدلهای
iriver x20 و Cowon D2
و یا
Cowon iAUDIO X5
کدوم رو میپسندید؟
پایتخت قبلا یدونه طبقه دوم بود ... ولی کلا خیلی کمیابه ..دوستان عزیز کسی نمایندگی یا جایی رو سراغ نداره که mp3 player های مارک ARCHOS رو داشته باشه؟
جایی رو سراغ ندارید مدلهای مارک ARCHOS داشته باشن ؟
[qoute/]به نقل از yahosain :دوست عزیز ممنونم
بله منظورم دقیقا همین بود دوست گرامی
ببینید دوست عزیز من می خوام صدای استاد - همیشه فاصله معلوم نسیت یه وقت دوره یه وقت نزدیک - یا سخنرانی ضبط کنم بهترین شکل و کیفیت مهم نیست ولی صدا را می خوام کاملا واضح و با کیفیت باشه حالا بهترین نبود مهم نیست ( بعضی وقتها نیاز می شه تو جیبم باشه و صدا را ضبط کنم ) خصوصا من درسها و ... را روی کاغذ منتقل می کنم از آنجا که یکی از اعضای هیئت علمی - یکی از مراکز تحقیقی - هستم حرفهای کارشناسای دیگه را ضبط می کنم و سر فرصت می شینم آنها را گوش می دم
این که به چه شکل شارژ بشه خود شما چی پیشنهاد می دی ..
دوتا انتخاب داری به نظرم ... ICD-MX از کارای سونی که کارت حافظه هم می خوره و باتری قلمی ... ولی خب فرمت مخصوص ضبط می کنه (همه voice recorder های تخصصی اینطورین) ... باید نزدیک به 200 تومن باشه ... بلندگو هم داره ... این مدل کاملا حرفه ایه و شاید بشه گفت رو دست نداره ...
درباره اینکه مدلهایی که بلندگو دارن زودتر خراب میشن : به هیچ وجه صحت نداره ... در مورد voice recorder ، انقدر قضیه تخصصیه و انتخاب ها محدوده که اصلا بحث متفرقه معنا نداره و تقریبا هر چی که هست با کیفیته ...
ICD-U70 که یه مدل جدیدتر و ارزونتره (170 تومن باید باشه 1 گیگش) ... ولی دیگه بلندگو نداره و کارت حافظه هم نمی خوره ... (یعنی همون مدلی که خود شما هم لینک دادی .. اون 512 مگ بود البته)
در مورد تکان و ضربه : باز هم همه چیز به شانس بستگی داره ... ممکنه با یه ضربه مرخص بشه و ممکنه با چند بار خوردن زمین ، هیچ چیزش نشه ... ولی اون چیزی که مهمه ریسک بالاتر این مدلها نسبت به مدلهای هارد داره ...
درباره X5 : این مدل برعکس حرف شما ، به هیچ وجه به vision:m نمی رسه ... صفحه نمایشش تقریبا نصف اون کیفیت داره ... موقع پخش عکس ، نمی تونی موسیقی گوش بدی ... از نظر پشتیبانی از فرمت های ویدئویی هم خیلی ضعیف تر از viison:m عمل می کنه و از همه بدتر ، مدیریت فایلش ضعیفه ... یعنی نمی تونی براساس خواننده و ژانر و آلبوم بگردی ...
X5 متاسفانه کمیاب شده و من آخرین قیمتی که ازش دارم ، 270 تومن بود (20 گیگ)
صفحه پیش هم به یکی از سوالاتت جواب دادم ... آخرین پست رو چک کن...
مدل D2 ، خوب و معروفه ... از نظر امکانات رو دست نداره ... و البته بسیار گرونه ... 2 گیگ 230 هزار تومن واقعا گرونه ...
راستی اون کابل 15 تومنی ، احتمالا یه کابل RCA معمولی باید باشه که می تونی 1500 تومن از هر مغازه ای بخری ... creative هم یه همچین کاری کرده واسه سود خودش ...
نه دیگه ... همونطور که صفحه قبل گفتم ، این یه قابلیت سخت افزاریه و وقتی نیست ، دیگه نمیشه اضافه اش کرد ..
x5 هم خروجی TV نداره (اینم یه نقطه ضعف دیگه در برابر vision:m محسوب میشه ... راستی اسکن اتوماتیک رادیو هم نداره فکر کنم ... کلا این مدل رو خیلی با عجله صرفا واسه رقابت با creative دادن بیرون و متاسفانه شکست خوردن)
من اگه بودم X20
پایتخت قبلا یدونه طبقه دوم بود ... ولی کلا خیلی کمیابه ..
سلام
جناب سیمور و جناب mozaso0 از راهنمایی ها خیلی ممنونم
شک دارم در حد ICD باشه .. بهرحال سونی خیلی وقته که voice recorder می زنه ، در حالیکه سامسونگ ، صرفا بین Mp3 player هاش یه مدل شبیه voice recorder هم زده که البته امکانات خوبی داره ، ولی از نظر امکانات هم به سونی نمی رسه ...اتفاقا من هم یدونه می خواستم این ICD-MX عجب چیزیه ولی حیف کمی بودجه برام سنگینه ..
می گم seymour جان نظرت در مورد yv-150 چیه کدوم بهتره ICD-U60 یا اون ؟
ببخشید مزاحمت شدم
سوالی که در مورد X5 و vision:m کردی ، درباره این بود که کدوم از کدوم بهتره .. ولی اینجا صرفا پرسیده بودی که بین D2 و X20 سلیقه ات چیه ؟ ...انتخابت X20 هستش، چرا؟
چی بگم خودم هم موندم میخوام برم بخرم بین D2 و X20 تردید دارم، آخه D2 خیلی باحاله و خروجییش خیلی بدرد بخوره ولی کمی فانتزی هستش و باید خیلی باهاش مراعات کنی درضمن گرونم هست ولی iriver X20 بیشتر کارایی اون رو داره و چند ضفحه قبل گفتی کیفیت ضبط صدای خوبی هم داره و همچنین میشه از قیافش دید که خر کارتره و مراعات زیادی نداره که خیلی بترسی از ضربه ولی D2 برای LCD Touch Screen خیلی عذابه...
بیشتر توضیح میدی در مورد اینکه چرا انتخابت X20 هستش، مثل توضیح خوبی که در مورد X5 دادی...
شک دارم در حد ICD باشه .. بهرحال سونی خیلی وقته که voice recorder می زنه ، در حالیکه سامسونگ ، صرفا بین Mp3 player هاش یه مدل شبیه voice recorder هم زده که البته امکانات خوبی داره ، ولی از نظر امکانات هم به سونی نمی رسه ...
سوالی که در مورد X5 و vision:m کردی ، درباره این بود که کدوم از کدوم بهتره .. ولی اینجا صرفا پرسیده بودی که بین D2 و X20 سلیقه ات چیه ؟ ...
من چون حافظه بیشتر و بودجه معقول تر واسه ام مهمه و ضمنا از صفحه تاچ اسکرین زیاد خوشم نمیاد ، می رفتم سراغ X20 ... ولی از نظر مقایسه و امکانات و بخصوص کیفیت صدا و تصویر ، مطمئنا D2 برنده اس ...
خب منم گفتم دیگه : سلیقه اس ... باید ببینی چه پارامتری واسه ات مهمتره و براساس همون تصمیم گیری کنی ...اینو گرفتم چی گفتی، بین D2 و X20 گفتی که X20 رو انتخاب میکنی.
حافظه بیشترش درست میگی، با پول یه D2 4GB میتونی ظرفیت X20 4GB یا 8GB رو بخری... ولی برعکس من خیلی با این تاچ اسکرین بودنش حال کردم و از نظر کیفیت صدای خروجی درسته D2 بالاتر از X20 هستش.
کیقیت پخش صداش خوبه آیا کیفیت ضبط صداشم خوبه، یادمه گفتی مدلهای iriver برای کیفیت ضبط صدا خیلی خوبن، D2 هم همینطوره؟
موفق باشی....عزیز از این که راهنمایی کردی ممنونم دستت درد نکنه ..
همون سونی را می گیرم .. موفق باشید.
خب منم گفتم دیگه : سلیقه اس ... باید ببینی چه پارامتری واسه ات مهمتره و براساس همون تصمیم گیری کنی ...
کیفیت ضبط و پخشش عالیه ... کلا اگه یه مدل از نظر کیفیت صوتی بتونی creative رو رد کنه ، همین cowon هستش ...
ضبط صداش هم بصورت wma هستش ... با کیفیت بالا ... (منظورت مدلهای iaudio هستش احتمالا - چون D2 که مال iriver نیست)
موفق باشی....