• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام موارد مربوط به Mp3 Player ( فهرست در صفحه اول )

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام
بچه ها من يك mp3 پلير مي خواستم كه recordesh خوب باشه براي ضبط صداي استاد چي پيشنهاد مي كنيد
قيمتشم برام مهمه ها خيلي گران نباشه.
کارای iriver قیمتشون زیر 100 تومن ... حدوده 90 تومن ... و کیفیت ضبط خوبی دارن ... (پاساژ ایران - روبرو پله برقی)

ارزون تر از اون : zen nano plus از creative که 1 گیگش 60 تومن باید باشه و کیفیت ضبطش هم متوسط به بالاس ... v100 از همین کمپانی ، 2 گیگش باید 70 تومن باشه ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام
لطفا دوستان متخصص يه پلير با حدود قيمت 170-200 تومان پيشنهاد بدن كه ضبط صداش خوب باشه همين طور كيفيت پخش آهنگش . راستي line in و fm recording هم داشته باشه . اگه به نرم افزار نياز نداشته باشه كه ديگه عاليه :)
تا عصر جواب میدم ... شرمنده سرم شلوغه...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
داداشم منظورت تا عصر فرداهايي دگر بود ... ؟ :D
سلام
لطفا دوستان متخصص يه پلير با حدود قيمت 170-200 تومان پيشنهاد بدن كه ضبط صداش خوب باشه همين طور كيفيت پخش آهنگش . راستي line in و fm recording هم داشته باشه . اگه به نرم افزار نياز نداشته باشه كه ديگه عاليه :)
شرمنده ... سر شلوغه دیگه ...
165.gif

iaudio u3 باید مناسب باشه برای شما .. کیفیت ضبط بسیار خوب و پخش عالی ... Line in و ضبط رادیو هم داره .. 2 گیگش 170 تومنه ....

e260 از sansa هم کیفیت ضبط و پخش خیلی خوبی داره ... اما line in نداره ... 4 گیگش 200 تومن

کلا مدلهایی که ums باشن توی این دامنه قیمت ، زیاد نیستن ...

mehrdad2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
محبت بفرماييد mp3 player معرفي بفرماييد كه خصوصيات زير را داشته باشه
حداقل 10 گيگ حافظه داشته باشه
پخش صوتي و فيلم باشه
حتي المكان فرمتهاي mp3,wmv,wma,dat ,mpg پشتيباني كنه
نسبتا ارزون هم باشه
حتي المكان memory هم بخوره
كيفيت پخش صداش و پخش تصويرش و پخش هدفونش خوب باشه
و امتحانشو تو بازار داده باشه يعني عمر مفيدش كم نباشه
ضمنا محبت كنيد بگيد از كجا ارزونشو با گارانتي ميشه گرفت
اگه سايتي يا جدولي با قيمت هست بگيد مراجعه كنم
من يك creative zen vision m ديدم با 60 گيگ حافظه 300 تومان اين خوبه ؟
ممنون و منتظرم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
با توجه به بودجه شما و با توجه انتظاراتی که داری ، همون zen vision:m بهترین انتخابه ... با 230 تومن می تونی یه 30 گیگش رو بخری (و 60 گیگ هم که خودت گفتی : 300 تومن)... کیفیت پخش صدا و فیلمش عالیه ... پشتیبانی از فرمت های مختلف تصویری اش هم بهترینه ... امتحانش رو هم پس داده و جوایز بین المللی زیادی برده ...

گارانتی خوب هم شاب و رایان بدر هستش ... بازار رضا و پاساژ ایران یا حتی پایتخت می تونی از نمایندگی ها تهیه کنی ...

mehrdad2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از مدير گرانمايه
لطفا اين سوالات رو هم پاسخ بديد ممنون ميشم .
فقظ اين مدل speaker ندارد و من فقط مدل W رو پيدا كردم كه البته بهتر بود و ال سي دي بزرگتر داشت و اسپيكر هم داشت اما هم گرون هست 375 تومن و هم نمي دونم اسپيكرش ضعيفه يا نه

محبت كنيد بگوييد آيا اسپيكرش خوبه يا نه در حد موبايل هست ؟ كدوم موبايل ؟
آيا مدلي هست حالا creative يا غيره كه خوب باشه و اسپيكر داشته باشه بجز اين ؟ و چند ؟
ضمنا آيا اين مدلها بلوتوث دارند يا خير ؟
بلوتوث دارش كدومه ؟
بازي ميشه كرد يا خير يعني دارند ؟
و از همه مهمتر ميشه يه جوري text يا دفترچه تلفن رو تو اينها وارد كرد يا ديد حالا بصورت صفحه كليد واقعي يا مجازي ؟
و آيا جسارتا هيچكدوم چراغ قوه دارند ؟
متشكر از لطفتون كه همه رو پاسخ ميديد .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بله ... zvm اسپیکر نداره ... مدل w اسپیکر خوبی داره ... در حد موبایل و شاید کمی بهتره به نظرم ... اما انقدر هم چیز خاصی نیست و یه قابلیت جانبی محسوب میشه ، نه بیشتر (مونو هستش) ...

مدل اسپیکر داره خیلی کمه .. x20 از iriver هم اسپیکر داره (4 گیگ 200) ... ولی در حد zvm هم نیست ... ضمن اینکه یه راه حل دیگه اینه که اسپیکر رو جداگانه بخری .. یعنی 30-40 تومن خرج کنی و یه اسپیکر قابل حمل خوب و باکیفیت بگیری واسه اش ... zvm + اسپیکر = 300 تومن ... البته فقط یه پیشنهاده

بلوتوث قابلیتی نیست که توی mp3 player ها لحاظ شده باشه ... کلا شاید 3-4 مدل بلوتوث دار بیشتر نداریم که شاید فقط یکی اش تو ایران باشه (yp-t9b که 2 گیگش 150 تومنه و خیلی بدرد کار تصویری جدی نمیخوره)

مدلهایی که بازی داشته باشن هم زیاد نیستن ... ipod video هست (رقیب zvm) و همین x20 ...

بله ... text رو خیلی از مدلها ساپورت می کنن ... البته فقط برای خواندن و دیدن ، نه برای ادیت کردن .. البته متاسفانه کارای creative مثل همین zvm و zvw این قابلیت رو ندارن ... اما نرم افزارهای واسه تبدیل text به jpeg هست که معمولا کار آدم رو به خوبی راه میندازن : مثل این

نخیر !! ... چراغ قوه ؟ ... بی خیال ...

بهرحال توصیه من اینه که دستگاه رو واسه یه کاربرد واقعی بگیر (موسیقی گوش کردن - تماشای فیلم - وصل کردن به TV - ضبط صدا)، نه کاربردهای متفرقه ای که بعد از یکی دو هفته بی خیالشون میشی (مثل بازی - چراغ قوه - اسپیکر - بلوتوث) ... ایشالا که همینطوره و شما هم حواست جمعه ...

technocrat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اين x20 هم اينجوريا كه خودت تعريف كردي چيز خوبيه انگار ! چرا به من پيشنهاد ندادي اين مدل رو ؟:(

adel28

Registered User
لایک‌ها
26
از اساتید می خوام در مورد خرید MP3 Player بهم کمک کنند.
1- بهترین جنس Mp3 Player چه مارکی هستش؟
2- می خوام بدون باطری باشه و از طریق USB شارژ بشه.
3- مدت سارژش زیاد باشه.
4- کیفیت صداش عالی باشه.
و....

در ضمن می خوام در حین ورزش کردن ازش استفاده کنم.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا اين x20 هم اينجوريا كه خودت تعريف كردي چيز خوبيه انگار ! چرا به من پيشنهاد ندادي اين مدل رو ؟:(
به همون عللی معرفی اش نکردم که کارای creative رو هم توصیه نکردم :

1. ضبط صدای این مدل ها ، نهایتا متوسط هستش (در حالیکه شما گفتی ضبط صدا واسه ات مهمه ) 2. این مدل اندازه بزرگی داره و به درد اونایی می خوره که پخش تصویر واسه شون مهمه (در حالیکه برداشت من از پست شما این بود که صدا واسه شما مهمه ، نه تصویر)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
از اساتید می خوام در مورد خرید MP3 Player بهم کمک کنند.
1- بهترین جنس Mp3 Player چه مارکی هستش؟
2- می خوام بدون باطری باشه و از طریق USB شارژ بشه.
3- مدت سارژش زیاد باشه.
4- کیفیت صداش عالی باشه.
و....

در ضمن می خوام در حین ورزش کردن ازش استفاده کنم.
1. نمیشه روی یه مارک دست گذاشت ... ولی رقبای اصلی اینا هستن : creative - iaudio - iriver - ipod ... اما نهایتا یادت باشه که " بهترین mp3 player ، اونیه که نیازهای کاربر رو بیشتر و بهتر از بقیه تامین کنه "

2-3-4-5 : شما بودجه ات رو باید بگی دوست من ... بهرحال سونی یه مدل داره NW-S203 که 1 گیگش باید 120 تومن باشه .. کیفیت صدا عالی .. سه دقیقه شارژ می کنی ، سه ساعت کار می کنه ! ... مخصوصا واسه ورزشکارا ساخته شده ... یعنی کالری و تعداد قدم ها و این چیزا رو می شماره و کلی امکانات دیگه ... کیفیت صدای سونی هم که عالیه ... فقط نرم افزار ارتباط با PC اش ، یه کم خوشدست نیست ...

NW-S203F.jpg

adel28

Registered User
لایک‌ها
26
مرسی seymour جان
من پولی که میخوام واسه این کار خرج کنم حدود 140-150 هستش.
حجمش هم دوست دارم 2GB باشه.

در مورد این مدل سونی که فرمودید قیمتش چطوریه؟

راستی نظرتون در مورد Ipod Nano 2GB چیه؟
قیمتش چنده؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مرسی seymour جان
من پولی که میخوام واسه این کار خرج کنم حدود 140-150 هستش.
حجمش هم دوست دارم 2GB باشه.

در مورد این مدل سونی که فرمودید قیمتش چطوریه؟

راستی نظرتون در مورد Ipod Nano 2GB چیه؟
قیمتش چنده؟
قیمت 1 گیگش رو که گفتم : 120 تومن باید باشه و 2 گیگش هم باید 140 تومن باشه ...

ipod هم بسیار خوبه ... ولی حدود 170 تومن باید باشه ... باید ارتقا بودجه بدی ... کار کردن باهاش خیلی راحته ...

razps5

Registered User
لایک‌ها
7
سلام من يه mp3player ميخوام بگيرم كه مخصوص صدا ضبط كردن چه مارك و مدلي بايد بخرم
با كيفت و قدرت خوب ضبط كنه.
براي خريد هم عجله دارم

mehrdad2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدير محترم سلام
سوالم اينه كه آيا خاصيت Manage Folder , File را Mp3 player ها مثل همون X20 , zen vision W كه معرفي كرديد دارند يا خير ؟
يعني اينكه ميشه فايل ها رو آنها مرتب يا Move,Copy,Cut و عوض بدل يا شايد نام گذاري كرد و يا فقط ميشه خوند كه دراينصورت بايد قبل از انتقال از كامپيوتر مرتب سازي بشوند .
ممنون كه پاسخ ميديد

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام من يه mp3player ميخوام بگيرم كه مخصوص صدا ضبط كردن چه مارك و مدلي بايد بخرم
با كيفت و قدرت خوب ضبط كنه.
براي خريد هم عجله دارم
چقدر بودجه داری دوست من ؟

اگه زیر 100 تومن می خوای خرج کنی ، کارای iriver توصیه میشن (توی تهران گیر میان - سری T حدود 90 تومن قیمت داره)

اگه تا 115 تومن بتونی خرج کنی ، yp-t9 از سامسونگ خیلی خوبه ...

اگه تا 150 تومن می تونی خرج کنی ، سونی یه مدل ICD-u60 داره ....

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مدير محترم سلام
سوالم اينه كه آيا خاصيت Manage Folder , File را Mp3 player ها مثل همون X20 , zen vision W كه معرفي كرديد دارند يا خير ؟
يعني اينكه ميشه فايل ها رو آنها مرتب يا Move,Copy,Cut و عوض بدل يا شايد نام گذاري كرد و يا فقط ميشه خوند كه دراينصورت بايد قبل از انتقال از كامپيوتر مرتب سازي بشوند .
ممنون كه پاسخ ميديد
ببین دستگاه هایی که حالت MTP هستن (یعنی نیاز به نرم افزار خاص دارن) ، براساس tag فایل ها مدیریت می کنن ... حتما دیدی که توی properties فایل های mp3 ، درباره genre و album و artist و اینا اطلاعات هست ... این مدلها از همون اطلاعات برای مرتب سازی استفاده می کنن و اهمیتی به فولدربندی و اسم خود فایل نمی دن ...

البته یه راه واسه این کار هست : محتویات هر فولدر رو بریز توی یه playlist و به این ترتیب همون فولدربندی رو می تونی توی دستگاهت داشته باشی .. خیلی ساده ...

//

در مورد مدیریت خود فایل (کپی و کات و اینا) : نخیر ... از این قابلیت ها در هیچ مدلی خبری نیست ... ولی می تونی Playlist بسازی که به همون اندازه کارایی داره ... (ضمنا delete هم می تونی انجام بدی از خود دستگاه)

razps5

Registered User
لایک‌ها
7
سلام مثل اينكه سامسونگه تصويريم داره
من شهرستانم فكر نكنم اين مدلو گيرم بياد شما جاي رو سراغ نداريد توي چند روز بفرستن
چرا اين قابليتاي ديگه داره ولي ارزونتره حالا موندم اينو بگيرم يا سوني كه فقط ضبط ميكنه
سوني هم هنوز شيراز نيمده و سامسونگه هم من اينجا نديدم
براي فاصله 3 متري داخل كلاس ميخوام
مارك كريتيو هم هست58 تومن ميگن هوا داره
controls_tn(1).jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام مثل اينكه سامسونگه تصويريم داره
من شهرستانم فكر نكنم اين مدلو گيرم بياد شما جاي رو سراغ نداريد توي چند روز بفرستن
چرا اين قابليتاي ديگه داره ولي ارزونتره حالا موندم اينو بگيرم يا سوني كه فقط ضبط ميكنه
سوني هم هنوز شيراز نيمده و سامسونگه هم من اينجا نديدم
براي فاصله 3 متري داخل كلاس ميخوام
مارك كريتيو هم هست58 تومن ميگن هوا داره
controls_tn(1).jpg
بله اون سامسونگ تصویر هم داره

ظاهرا سایت rayansaba معتبره و عملکرد خوبی توی ارسال به شهرستان داره ...

بین تعداد قابلیت ها و قیمت ، ارتباط خاصی وجود نداره ... بین کیفیت و قیمت هستش که ارتباط مهمی وجود داره ... سونی به طراحی اهمیت بیشتری میده و قیمتش میره بالا ، ضمن اینکه مخصوص ضبط صدا طراحی شده اون مدل ICD ... واسه همین گرون تره ...

اگه شیراز هستی من فکر می کنم باید بتونی سامسونگ و سونی رو پیدا کنی ... با نمایندگی هاشون تماس بگیر : سام سرویس (سامسونگ)- ایران رهجو (سونی)

creative مارک خیلی خوبیه ، اما کمتر از اونایی که گفتم به ضبط صدا اهمیت میده ... بهرحال کیفیت معقولی داره با توجه به قیمتش ... منظورت از " هوا داره " رو متوجه نشدم ... یعنی " نویز داره " ؟

بالا