• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
باورم نمیشه پرتغال انقدر احمقانه باخت. پرتغال به آلمان نباخت، به خط دفاع و دروازه بان درجه 3 اش باخت. واقعا مربی بعدی پرتغال باید دیوانه باشه اگه از ریکاردو در جام جهانی 2010 استفاده کنه.

بازوبند کاپیتانی پرتغال بر بازو ی کریستیانو رونالدویی که از همون ابتدای نیمه دوم خودش رو باخته بود هم از اون نکات جالب و تفکر برانگیز مسابقه بود... اصلا استعداد ***** نداره. من نمیدونم چطور حدود یک ساله (یا بیشتر؟) که کاپیتان دوم پرتغال هست. قیافه اش وقتی آلمان 1-3 جلو بود رو دیدید؟ عین از پیش بازنده ها همش حالت اخم/گریه به چهره اش میداد. چطور ممکنه همچین شخصیتی بازوبند کاپیتانی تیم ملی یک کشور در حد پرتغال رو ببنده، ما که هنوز سر در نیاوردیم.
352nmsp.gif

با حرف مهرداد کاملا موافقم. آلمان مقابل چه ترکیه و چه کرواسی به مراتب کار سخت تری داره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته

کرواسی رو که دیدید. از نظر شعور تاکتیکی به مراتب با پرتغال فرق داره. دروازه بانش هم درجه 3 نیست.

ترکیه هم که دیدید اگه راه بیفته به سختی میشه شکستش داد.

عجیبه په په و کاروالیو دو مدافع خوب هستند اما این فریرا اصلا در حد نونهالان پرتغال هم نبود. ریکاردو هم که هیچی صحبتش رو نکنیم. با این دروازه بان اصلا قهرمانی پرتغال غیر ممکن بود.

به هر حال باید بازی امشب رو دید.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
باورم نمیشه پرتغال انقدر احمقانه باخت. پرتغال به آلمان نباخت، به خط دفاع و دروازه بان درجه 3 اش باخت. واقعا مربی بعدی پرتغال باید دیوانه باشه اگه از ریکاردو در جام جهانی 2010 استفاده کنه.

بازوبند کاپیتانی پرتغال بر بازو ی کریستیانو رونالدویی که از همون ابتدای نیمه دوم خودش رو باخته بود هم از اون نکات جالب و تفکر برانگیز مسابقه بود... اصلا استعداد ***** نداره. من نمیدونم چطور حدود یک ساله (یا بیشتر؟) که کاپیتان دوم پرتغال هست. قیافه اش وقتی آلمان 1-3 جلو بود رو دیدید؟ عین از پیش بازنده ها همش حالت اخم/گریه به چهره اش میداد. چطور ممکنه همچین شخصیتی بازوبند کاپیتانی تیم ملی یک کشور در حد پرتغال رو ببنده، ما که هنوز سر در نیاوردیم.
به نظر من این رونالدو رو زیادی گندش کردن. این فصل خیلی شانس داشت که علاوه بر اینکه خیلی آماده بود، تیمش هم واقعا تیم بود. به جرات میتونم بگم بهترین منچستری که من دیده بودم و تیم ترین تیم باشگاهی امسال منچستر بود. ضمن اینکه بازیکنهای بزرگی مث رونالدینیو، کاکا و اکثرا مسی اصلا درحد یه ستاره ظاهر نشدن. کلا هم هیچوقت ندیدم تو بازیهای مهم اونقدرا درخشش داشته باشه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مطمئن باشید چه کرواسی ، چه ترکیه هر کدوم که بالا بیان شکست دادنشون برای المان کار ساده ای نیست.

به خصوص کرواسی

اصولا در اين تورنمنت ها هيچ بازي و تيمي ساده نيست .
اگر تركيه بالا بياد آلمان راحتتر از آنچه تصور مي كنيد از سد تركيه ميگذره . ولي كرواسي تيم سختكوش و با ديسيپليني هست شايد كار حتي به پنالتي هم بكشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا این ترکیه عجب تیم عجیبیه ................

دقیقه 121 مساوی کرد.

پنالتی ها رو هم برد.

البته به نظر من جلو المان خواهند باخت. بازیکن های مهمی رو در اختیار ندارند. اما اگه بازی رو به پنالتی بکشونن بعید نیست شگفتی ساز بشن.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
47b20s0.gif
encore.gif

بازهم ترکیه حماسه ساز بود
109.gif

آفرین ...آفرین ...آفرین
5yjbztv.gif

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

دقیقه 121 مساوی کرد.

پنالتی ها رو هم برد.

البته به نظر من جلو المان خواهند باخت. بازیکن های مهمی رو در اختیار ندارند. اما اگه بازی رو به پنالتی بکشونن بعید نیست شگفتی ساز بشن.

این ترکیه ای که ما میبینیم هیچ چیزی ازش بعید نیست

همین ترکیه بود که یه بازی برزیلو تو قوطی گذاشته بود البته برزیلش همچی بگی نگی مشکل داشت ولی برزیل بود دیگه

ولی من که خوشم اومده ازشون ولی از طرفی طرفدار المان هم هستم حالا هر کدوم برد ما با اونیم

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
ترکيه بد از آلمان مي‌بازه 3-0 ، 4-0 يا يه چيزي شبيه اين. آخه هر چي شانس قرار بود تا 10 سال آينده بيارن تو اي دو سه تا بازي اخيرشون آوردن!!!! اون گل دقيقه 122 ديگه خيلي بود :D

با اينکه دوست داشتم کرواسي جلوي آلمان باشه ولي خيلي حال کردم که انقدر بدشانسي آورد و حذف شد. اون مريبيش خيلي آدم بي خوديه،‌ خوب حالش گرفته شد !!

dina_b

Registered User
لایک‌ها
7
چه کرد این ترکیه ! :wacko:

منو بگو که فکر کردم کرواسی رفت بالا ، در عرض یک دقیقه همه چیز یک دفعه زیر و رو شد :blink:

واقعا این فوتبال هم چه لحظات دیدنی و جذابی داره ، راستی این دروازه بان ترکیه هم کارش بد نبود و البته بسی خوش شانس هم بود که اوایل بازی تیر دروازه به کمکش اومد :happy:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
آخه خر شانسی تا کی؟؟؟

Dr Mahdi Khan

Registered User
لایک‌ها
1
با اينكه از نظر بازي، كرواسي تيم برتر ميدان بود ولي تركيه بدليل اعتماد به نفس بالا و از دست ندادن روحيه و تلاش و پشتكار تا آخرين ثانيه ها بازي را به حق برد!

Last edited:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
کلا ترکیه با هر روحیه ای دیشب خیلی شانس اورد!! توی 90 دقیقه باید بازی به سود کرواسی تمام میشد ولی فوتباله دیگه...

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
ای بابا حالا من یه بار نیمه دوم رو ندیدم ها.گویا کولاکی بوده
08cc0260.jpg

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

دقیقه 121 مساوی کرد.

پنالتی ها رو هم برد.

تركيه اگر با تمام بازيكنهاش هم با آلمان بازي كنه ميبازه . در پنالتي هم از سال 1976 تا الان هيچ تيمي موفق به شكست آلمان در ضيافت پنالتي ها نشده . دليل اينكه آلمان در پنالتي انقدر سال نباخته دليلش تنها داشتن دروازه بانهاي پنالتي گير نيست ، دليل اصليش بازيكنهايي هست كه با تمرين و اعتماد به نفس نزديك به 90 درصد از توپهاشون رو به گل تبديل مي كنند.

ترکيه بد از آلمان مي‌بازه 3-0 ، 4-0 يا يه چيزي شبيه اين. آخه هر چي شانس قرار بود تا 10 سال آينده بيارن تو اي دو سه تا بازي اخيرشون آوردن!!!! اون گل دقيقه 122 ديگه خيلي بود :D

با اينکه دوست داشتم کرواسي جلوي آلمان باشه ولي خيلي حال کردم که انقدر بدشانسي آورد و حذف شد. اون مريبيش خيلي آدم بي خوديه،‌ خوب حالش گرفته شد !!

درباره مربي كرواسي با يك صحنه اش كلي لذت بردم . بعد از باخت به طرف تمام بازيكنانش رفت و دستي به سر و روشون كشيد ، با اينكه متاثر بود از باخت ، كه در چهره اش هم هويدا بود ولي فقط در پي روحيه دادن به بازيكنهاش بود . ضمن اينكه در كنار زمين هم با حركات و عكس العمل هاش يك نيروي محرك براي بازيكنان بود . كلا به نظر من اين مربي داراي شخصيت بسيار خوبي در حرفه اش هست.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ای بابا من هر بازی ترکیه رو که نمیبینم کولاک میکنه!

خدا از سر تقصیرات اون پلیسی که ما رو تا 3 شب درگیر کرد نگذره

و باز هم تشکر بسیار ویژه از حامد که اگر نبود ما حالا حالاها درگیر بودیم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

بیلیچ مربی فوق العاده ای ئه! خیلی cool ئه :D
آخر بازی دلداری ای که به بازیکن ها میداد، خصوصا کلاسنیچ که داشت بدجوری گریه میکرد، واقعا جالب بود.

به هر حال ترکیه عجیب داره شانس میاره. فکر میکنم جلوی آلمان بدجوری تقاص پس بده!

ای بابا من هر بازی ترکیه رو که نمیبینم کولاک میکنه!
کل بازی خیلی چنگی به دل نمیزد. همون اواخرش جالب بود.

... عجب بازیکنی ئه این لوکا مودریچ! حیرت انگیزه...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
درباره مربي كرواسي با يك صحنه اش كلي لذت بردم . بعد از باخت به طرف تمام بازيكنانش رفت و دستي به سر و روشون كشيد ، با اينكه متاثر بود از باخت ، كه در چهره اش هم هويدا بود ولي فقط در پي روحيه دادن به بازيكنهاش بود . ضمن اينكه در كنار زمين هم با حركات و عكس العمل هاش يك نيروي محرك براي بازيكنان بود . كلا به نظر من اين مربي داراي شخصيت بسيار خوبي در حرفه اش هست.

منم برعکس اون دوستمون که گفته بودن خیلی مربی بیخودیه!! از این مربی خیلی خوشم اومده بود خیلی از نظر روحی تاثیرگذار بود توی بازی کاملا مشخص بود,نسبتا جوون هم بود و تیم خیلی خوبی درست کرده بود مطمئنا توی جام جهانی هم حرفهای زیادی برای گفتن داره

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ترکیه دیشب چه کرد:D . خداییش اون 3دقیقه آخر بازی از کل بازی جذابیتش بیشتر بود. فقط فکر نکنم توی بازی بعد از پس آلمان بر بیاد. 2-3 تا بازیکن خوبش رو از دست داد. ولی خود آلمان هم قهرمان نخواهد شد:cool:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اين تركيه چرا اينجوريه ؟ بي خود ترين تيم ممكنه ... فقط و فقط شانسه ... اون از بازي مقابل سوييسش

اون از چك ... اينم از كروواسيش ... هيچي نميشه گفت ... فقط ميتونم بگم بيخود ترين تيمه دنياست :hmm:

بالا