neo2
Registered User
دوست عزیز منظور من کریستین رونالدوی پرتغال بود نه رونالدوی برزیل
بله میدونم. من باب مذاح عرض کردم.
دوست عزیز منظور من کریستین رونالدوی پرتغال بود نه رونالدوی برزیل
به نظر من این رونالدو رو زیادی گندش کردن. این فصل خیلی شانس داشت که علاوه بر اینکه خیلی آماده بود، تیمش هم واقعا تیم بود. به جرات میتونم بگم بهترین منچستری که من دیده بودم و تیم ترین تیم باشگاهی امسال منچستر بود. ضمن اینکه بازیکنهای بزرگی مث رونالدینیو، کاکا و اکثرا مسی اصلا درحد یه ستاره ظاهر نشدن. کلا هم هیچوقت ندیدم تو بازیهای مهم اونقدرا درخشش داشته باشه.باورم نمیشه پرتغال انقدر احمقانه باخت. پرتغال به آلمان نباخت، به خط دفاع و دروازه بان درجه 3 اش باخت. واقعا مربی بعدی پرتغال باید دیوانه باشه اگه از ریکاردو در جام جهانی 2010 استفاده کنه.
بازوبند کاپیتانی پرتغال بر بازو ی کریستیانو رونالدویی که از همون ابتدای نیمه دوم خودش رو باخته بود هم از اون نکات جالب و تفکر برانگیز مسابقه بود... اصلا استعداد ***** نداره. من نمیدونم چطور حدود یک ساله (یا بیشتر؟) که کاپیتان دوم پرتغال هست. قیافه اش وقتی آلمان 1-3 جلو بود رو دیدید؟ عین از پیش بازنده ها همش حالت اخم/گریه به چهره اش میداد. چطور ممکنه همچین شخصیتی بازوبند کاپیتانی تیم ملی یک کشور در حد پرتغال رو ببنده، ما که هنوز سر در نیاوردیم.
مطمئن باشید چه کرواسی ، چه ترکیه هر کدوم که بالا بیان شکست دادنشون برای المان کار ساده ای نیست.
به خصوص کرواسی
اقا این ترکیه عجب تیم عجیبیه ................
دقیقه 121 مساوی کرد.
پنالتی ها رو هم برد.
البته به نظر من جلو المان خواهند باخت. بازیکن های مهمی رو در اختیار ندارند. اما اگه بازی رو به پنالتی بکشونن بعید نیست شگفتی ساز بشن.
اقا این ترکیه عجب تیم عجیبیه ................
دقیقه 121 مساوی کرد.
پنالتی ها رو هم برد.
البته به نظر من جلو المان خواهند باخت. بازیکن های مهمی رو در اختیار ندارند. اما اگه بازی رو به پنالتی بکشونن بعید نیست شگفتی ساز بشن.
ترکيه بد از آلمان ميبازه 3-0 ، 4-0 يا يه چيزي شبيه اين. آخه هر چي شانس قرار بود تا 10 سال آينده بيارن تو اي دو سه تا بازي اخيرشون آوردن!!!! اون گل دقيقه 122 ديگه خيلي بود
با اينکه دوست داشتم کرواسي جلوي آلمان باشه ولي خيلي حال کردم که انقدر بدشانسي آورد و حذف شد. اون مريبيش خيلي آدم بي خوديه، خوب حالش گرفته شد !!
با اينکه دوست داشتم کرواسي جلوي آلمان باشه ولي خيلي حال کردم که انقدر بدشانسي آورد و حذف شد. اون مريبيش خيلي آدم بي خوديه، خوب حالش گرفته شد !!
کل بازی خیلی چنگی به دل نمیزد. همون اواخرش جالب بود.ای بابا من هر بازی ترکیه رو که نمیبینم کولاک میکنه!
درباره مربي كرواسي با يك صحنه اش كلي لذت بردم . بعد از باخت به طرف تمام بازيكنانش رفت و دستي به سر و روشون كشيد ، با اينكه متاثر بود از باخت ، كه در چهره اش هم هويدا بود ولي فقط در پي روحيه دادن به بازيكنهاش بود . ضمن اينكه در كنار زمين هم با حركات و عكس العمل هاش يك نيروي محرك براي بازيكنان بود . كلا به نظر من اين مربي داراي شخصيت بسيار خوبي در حرفه اش هست.