• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حكم «خداداد عزيزي» پنج‌شنبه صادر مي‌شود

كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال به احتمال فراوان راي خود درمورد خداداد عزيزي را پنج‌شنبه صادر مي‌كند.

روز دوشنبه از ساعت 18 تا 20 و30 دقيقه كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال با حضور تمامي اعضا تشكيل جلسه داد اما، به دليل در پيش بودن عيد سعيد قربان اعضا براي صدور حكم به نتيجه نرسيدند و قرار شد پنج‌شنبه هفته‌ي جاري و پس از تشكيل جلسه‌يي مجدد؛ راي پرونده‌ي خداداد عزيزي صادر شود.

مجتبي شريفي، رييس كميته‌ي انضباطي در اين باره به ايسنا گفت: تلاش‌مان اين است كه پنج‌شنبه حكم را اعلام كنيم.

او هم‌چنين با عذرخواهي از رسانه‌هاي گروهي براي بي‌پاسخ گذاشتن تماس‌هايشان گفت: به دليل مشغله فراوان نمي‌توانم هر روز پاسخگوي خبرنگاران باشم. با اين حال من ارادتمند آنها هستم. به همين دليل تصميم گرفته شد كه هر سه هفته يك‌بار در كنفرانس مطبوعاتي پاسخگوي سوالات خبرنگاران و نمايندگان رسانه‌هاي گروهي باشیم.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
یعنی شما میگین زده ؟
نمیدونم!

دوست عزيز ! نظر هر كسي برايش محترمه .
شما اگه تعصب خاصي يا كينه اي از خداداد نداري توصيه ميكنيم نه همه صفحات تنها از صفحه 10-12 به اين ور رو بخوني
اگه حرفي داشتي بيا اينجا مطرح كن و اگر هم باز هم دوست داري از روي تعصب حرف بزني پيشنهاد ميكنم يك تاپيك براي مخالفان خداداد درست كنيد و آنجا پست بدين
يا حق!!!
نه راستش. تعصب خاصی روی ایشون ندارم.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اما یه چیزش که برام جالب بود اینه که ، وقتی کسی فیلمی از اون درگیری نداره ، کی میخواد ثابت کنه که کی توی صحنه جرم بوده یا نبوده ؟
در ضمن مگه نگفت 10 نفر ریختن سرش زدنش ؟
خوب همون 10 تا رو میاورد شهادت می دادن دیگه ، لازم نیست این کار ها رو بکنن که !
وقتی شما نمی دونی اونجا کی هست کی نیست چجوری می تونی ثابت کنی اینی که الان اونجا نشسته بوده یا نه ؟!!!
خب همینه که یکی میشه قاضی یکی نمیشه. اونی که قاضیه باید اینا رو تشخیص بده و جفت و جور کنه.

ضمن اینکه یه ابهامی وجود داره : اگر شاهدی بوده همه باید طرف خداداد باشن چون اگه خبرنگاره شاهد داشت خب میومد کمکش.
مدیرعامل فجر و چند نفر دیگه هم بودن. اون شب توی نود گفت که تا اومدیم به خودمون بجنبیم دیدیم دارن کتکش می زنن.
در حاشيه اين جلسه جعفري برابر خبرنگاران عليه خداداد حرف‌هايي را مي‌زند كه در ميان تعجب حاضران اكثر خبرنگاران به دفاع از خداداد مي‌پردازند و به جعفري مي‌گويد: «آقاي جعفري خجالت بكشيد و با اين حرف‌ها وجاهت خودتان را زير سوال نبريد همه فوتبال خداداد را مي‌شناسند و مي‌دانند كه هر بدي داشته باشد اين كارهايي را كه شما به وي نسبت داده‌ايد، انجام نمي‌دهد.»
منبع این نوشته ی شما کجاست؟

ضمنا یک سوال از طرفداران سینه چاک خداداد، قضیه پاره کردن پیراهن توسط خدادی واقعیت داره؟ یعنی شما شنیدید؟ تکذیب می کنید یا تایید؟ ;)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خب همینه که یکی میشه قاضی یکی نمیشه. اونی که قاضیه باید اینا رو تشخیص بده و جفت و جور کنه.
یعنی قاضی کسیه که دری وری زیاد میگه ؟
قاضی از عالم غیب خبر داره ؟
خیلی تعبیر جالبی بود !!!!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
یعنی قاضی کسیه که دری وری زیاد میگه ؟
قاضی از عالم غیب خبر داره ؟
خیلی تعبیر جالبی بود !!!!
شما می تونی براشت خودت رو داشتی باشی. ولی قاضی یقینا یه چیزایی بیشتر از شما که ممکنه هیچ اطلاع قضایی یا قانونی نداشته باشی، بلده.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مدیرعامل فجر و چند نفر دیگه هم بودن. اون شب توی نود گفت که تا اومدیم به خودمون بجنبیم دیدیم دارن کتکش می زنن.

ضمنا یک سوال از طرفداران سینه چاک خداداد، قضیه پاره کردن پیراهن توسط خدادی واقعیت داره؟ یعنی شما شنیدید؟ تکذیب می کنید یا تایید؟ ;)
به روباه گفتن کو شاهدت گفت دمم!

در مورد پیراهن هم :
دوست من فک کنم شما اصلا نه نود رو دیدی نه هیچ برنامه ای رو در مورد این قضیه!!!
خوب در مصاحبه درگیری بعد از بازی و ... که خود خداداد نشون داد دکمه های پیراهنش همه کنده شده بود!!!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

اگه نمیدونی زده یا نه،چطور میگی باید محو بشه؟

ایشون هر وقت فهمید وظایف مجلس خبرگان و مجمع تشخیص مصلحت چیه، بیاد حرف بزنه.

ضمنا یک سوال از مخالفان سینه چاک خداداد، مصاحبه خداداد با شبکه ماهواره ای وابسته به استکبار ! چه ربطی به درگیری بعد مسابقه داره؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

تایید میشه.

شما نود را ببین. برنامه جمعه شب کوثری را هم ببین. یا حداقل صداش را گوش کن. تو همشهری جوان معلوم نیست چی نوشته که شما را اینقدر تحت تاثیر قرار داده.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به روباه گفتن کو شاهدت گفت دمم!

در مورد پیراهن هم :
خوب در مصاحبه درگیری بعد از بازی و ... که خود خداداد نشون داد دکمه های پیراهنش همه کنده شده بود!!!!
این روباه و دم بازی های شما در خصوص شاهدان خداداد صدق نمی کنه حتما!

آهان. خوبه، پس اون طرز صحبتش بعد از درگیری و جلوی دوربین رو هم دیدین و این طوری طرفداری میکنید ;)
خوبه. پس حداقل قبول دارین که توی درگیری بوده و شاهد!! ماجرا نبوده فقط. نکنه منظور شما اینه که خداداد کتک خورده؟

من اون قضیه پاره کردن پیراهن تیم ملی رو نسبت به حرف های کلی طرفداران سینه چاکش زدم. مسکه اینجور مواقع به صلاح نیست این موارد رو به یاد بیارید.

اگه نمیدونی زده یا نه،چطور میگی باید محو بشه؟
پس معلومه شما فقط از خداداد همین درگیری آخرش رو دیدی.

ضمنا یک سوال از مخالفان سینه چاک خداداد، مصاحبه خداداد با شبکه ماهواره ای وابسته به استکبار ! چه ربطی به درگیری بعد مسابقه داره؟
اینو از کسی که این قضیه رو مطرح کرد باید پرسید.

شما نود را ببین. برنامه جمعه شب کوثری را هم ببین. یا حداقل صداش را گوش کن. تو همشهری جوان معلوم نیست چی نوشته که شما را اینقدر تحت تاثیر قرار داده.
همه رو من دیدم. از اون برنامه کوثری که حالم داشت بهم می خورد. ماسمالی بازی تا چه حد؟ خداداد می گفت عذر خواهی نکردم از خبرنگاره، ولی گلمکانی می گفت خب! اقای خداد هم که عذرخواهی کردن و ... ( در همون صحنه اگه خداداد رو می دیدین می گفت نه و ... البته آخرش کلا خودش هم یه جورایی یه مدلایی عذرخواهی کرد)

ضمنا کوثری باید این رو بدونه برنامه اش در برابر نود نمی تونه عرض اندام کنه.

--

بابا این رفیقتون یه گل زده به استرالیا، کوه نکنده که ;)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شما صفحات قبل رو بخونی به جوایهات میرسی!!!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
پس معلومه شما فقط از خداداد همین درگیری آخرش رو دیدی.
کسی را به خاطر سابقه اش محاکمه نمی کنن. کسی که 100 بار هم دزدی کرده باشه، نمیتونی بگی 101 بار هم کار اونه.

اینو از کسی که این قضیه رو مطرح کرد باید پرسید.
خودشون را پیدا نکردیم از طرفداراش پرسیدیم.

همه رو من دیدم. از اون برنامه کوثری که حالم داشت بهم می خورد. ماسمالی بازی تا چه حد؟ خداداد می گفت عذر خواهی نکردم از خبرنگاره، ولی گلمکانی می گفت خب! اقای خداد هم که عذرخواهی کردن و ... ( در همون صحنه اگه خداداد رو می دیدین می گفت نه و ... البته آخرش کلا خودش هم یه جورایی یه مدلایی عذرخواهی کرد)

ضمنا کوثری باید این رو بدونه برنامه اش در برابر نود نمی تونه عرض اندام کنه.
چرا به صحبت های خبرنگاره ( مصاحبه با استکبار) اشاره نمی کنید !

بابا این رفیقتون یه گل زده به استرالیا، کوه نکنده که ;)

شما هم یه دونه بزن ملت را شاد کن !

minita

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خداداد عزیزی در زمان اوجش اگرچه محبوبیتش هیچ وقت به پای محبوبیت عابدزاده نرسید اما میشه به جرات بگم که خداداد دوست داشتنی ترین فوتبالیست ایران تو بعداز انقلابه...دوست داشتنی بود و هست چون همیشه خودشه،چون نقش بازی نمی کنه،اگر خشمگینه خودشه،اگر خوشحاله خودشه،اگر دلخوره خودشه،من همیشه از این جور افراد خوشم میاد،آدمهایی که کودک درونشون فعاله و یه جورایی مثل کف دست می مونن...در زمان اوج محبوبیتش بر خلاف خیلی ها از جمله علی دایی هیچ وقت نگفت که خانواده من پولدار بودن،حاضر شد پدر روستایی و ساده دلش رو بیاره جلوی دوربین،چون فکرش این نبود که باباش آبروشو می بره!!!رفت آلمان،تو بهترین تیمها بازی کرد،بهترین بازیکن آسیا شد اما هیچ وقت مغرور نشد همیشه همون خداداد دوست داشتنی و رکی بود که می شناختیمش......حالا این قضیه پیش اومده....خداداد شده مسئول تیمی که نه پول داره،نه پاسخگو داره،یه جورایی هیچی نداره!!این تیم رو ولش کردن به امون خدا.....از اول فصل یادمه که خداداد بال بال می زد که امکانات نداریم،حقوق بچه ها رو نمی دن،خیلی جلز و ولز می کرد.....خب می تونست بذاره بره،می تونست بره سایپا مربی بشه بعد هم سهامش رو بخره و کلی پول به جیب بزنه......اینکه موند به خاطر تعصبش به شهر و تیمی بود که جز خداداد کسی رو نداشتن....تو این اوج ناراحتی و مشکلات برفرض هم عصبانی شده باشه..باید باهاش اینجوری برخورد بشه....می دونید یاد چی افتادم،یاد بازی پرسپولیس-سپاهان تو فصل 78-77...نمی دونم سن کدوماتون به اون موقع می رسه اما تو اون بازی یه سری اتفاقات نادر افتاد....من هیچ وقت اون بازی رو یادم نمی ره،تماشاگرهای اصفهانی که از عابدزاده دل پری داشتن هرچی فحش ناجور و جور!بود حواله اون بنده خدا کردن،عابدزاده هم خب به خاطر فامیل خانمش که اصفهانی هستن خیلی کوتاه اومد،بدترین فحشها رو از دقیقه یک تا دقایق آخر بازی شنید و هیچی نگفت،وقتی در دقایق آخر هاشمی نسب گل پیروزی رو زد،عابدزاده برای نشون دادن خوشحالیش همزمان که هاشمی نسب رو بغل کرد رو به تماشاگرها کردو یکی از پاهاش رو به علامت اعتراض به حرفهایی که تاحالا شنیده بود یکی از پاهاشو بالا برد....همین...خب فکر می کنید بعدش چی شد،همین که سوت بازی زده شد،پلیس ریخت تو زمین عابدزاده رو با همون لباس ورزشی بدون اینکه اجازه بدن بره به رختکن با دست بند سوار ماشین پلیس کردن و کت بسته بردن به جرم بی احترامی به مردم!!!!:blink:باز عابدزاده شانس آورد یه پدرزن پولدار داشت که براش کلی وثیقه بذاره تا شب رو تو زندون نخوابه...کسی نگفت پس اتهام اون تماشاگردهای بی ادب چی میشه،می دونید چرا؟چون همیشه خراب کردن آدمهای محبوب راحت ترین کاره....هدفم از تعریف این قضیه ماجرای امروز خداداده،هیچ کس نمی گه چرا خداداد عصبانی شد؟،چی باعث شد مردی که دیر هم عصبانی میشه از کوره در بره؟....مگه ظرفیت یه آدم چقدره....فوتبالیستها هم آدمن،عصبانی هم میشن،اما تو این ماجرا هیچ کس نمی گه اون طرف چی کار کرد همه می گن اوه اوه اوه،دیدی خداداد چه کرد......یه سئوال دیگه اینجا مطرح میشه،اگر به جای خداداد عزیزی،علی دایی این کار رومی کرد با اون هم همین برخورد رو می کردن،کم ندیدیم مواقعی رو که دایی بدترین کلمات رو به زبون میاره و به هرکی هرچی دلش می خواد نثار می کنه اما بازم اون بالابالاهاست و هیچ کس حتی جرات نداره بهش بگه بالای چشمت ابروئه......من فکر می کنم اگر قراره برخوردی صورت بگیره باید با همه یکسان باشیم،و قبل از هرچیز و هر برخوردی با پیشکسوتهای ورزش یه نگاهی به سابقه شون بندازیم،به حرمت اینکه خداداد یه زمانی دل خیلی از آدمهای این سرزمین رو شاد کرد میشه کارش رو نادیده گرفت تا نشون بدیم ماها آدمهای قدرشناسی هستیم،بهتره فقط قدرشناس گردن کلفتهای پولدار پارتی دار نباشیم.....

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خداداد عزیزی در زمان اوجش اگرچه محبوبیتش هیچ وقت به پای محبوبیت عابدزاده نرسید اما میشه به جرات بگم که خداداد دوست داشتنی ترین فوتبالیست ایران تو بعداز انقلابه...دوست داشتنی بود و هست چون همیشه خودشه،چون نقش بازی نمی کنه،اگر خشمگینه خودشه،اگر خوشحاله خودشه،اگر دلخوره خودشه،من همیشه از این جور افراد خوشم میاد،آدمهایی که کودک درونشون فعاله و یه جورایی مثل کف دست می مونن...در زمان اوج محبوبیتش بر خلاف خیلی ها از جمله علی دایی هیچ وقت نگفت که خانواده من پولدار بودن،حاضر شد پدر روستایی و ساده دلش رو بیاره جلوی دوربین،چون فکرش این نبود که باباش آبروشو می بره!!!رفت آلمان،تو بهترین تیمها بازی کرد،بهترین بازیکن آسیا شد اما هیچ وقت مغرور نشد همیشه همون خداداد دوست داشتنی و رکی بود که می شناختیمش......حالا این قضیه پیش اومده....خداداد شده مسئول تیمی که نه پول داره،نه پاسخگو داره،یه جورایی هیچی نداره!!این تیم رو ولش کردن به امون خدا.....از اول فصل یادمه که خداداد بال بال می زد که امکانات نداریم،حقوق بچه ها رو نمی دن،خیلی جلز و ولز می کرد.....خب می تونست بذاره بره،می تونست بره سایپا مربی بشه بعد هم سهامش رو بخره و کلی پول به جیب بزنه......اینکه موند به خاطر تعصبش به شهر و تیمی بود که جز خداداد کسی رو نداشتن....تو این اوج ناراحتی و مشکلات برفرض هم عصبانی شده باشه..باید باهاش اینجوری برخورد بشه....می دونید یاد چی افتادم،یاد بازی پرسپولیس-سپاهان تو فصل 78-77...نمی دونم سن کدوماتون به اون موقع می رسه اما تو اون بازی یه سری اتفاقات نادر افتاد....من هیچ وقت اون بازی رو یادم نمی ره،تماشاگرهای اصفهانی که از عابدزاده دل پری داشتن هرچی فحش ناجور و جور!بود حواله اون بنده خدا کردن،عابدزاده هم خب به خاطر فامیل خانمش که اصفهانی هستن خیلی کوتاه اومد،بدترین فحشها رو از دقیقه یک تا دقایق آخر بازی شنید و هیچی نگفت،وقتی در دقایق آخر هاشمی نسب گل پیروزی رو زد،عابدزاده برای نشون دادن خوشحالیش همزمان که هاشمی نسب رو بغل کرد رو به تماشاگرها کردو یکی از پاهاش رو به علامت اعتراض به حرفهایی که تاحالا شنیده بود یکی از پاهاشو بالا برد....همین...خب فکر می کنید بعدش چی شد،همین که سوت بازی زده شد،پلیس ریخت تو زمین عابدزاده رو با همون لباس ورزشی بدون اینکه اجازه بدن بره به رختکن با دست بند سوار ماشین پلیس کردن و کت بسته بردن به جرم بی احترامی به مردم!!!!:blink:باز عابدزاده شانس آورد یه پدرزن پولدار داشت که براش کلی وثیقه بذاره تا شب رو تو زندون نخوابه...کسی نگفت پس اتهام اون تماشاگردهای بی ادب چی میشه،می دونید چرا؟چون همیشه خراب کردن آدمهای محبوب راحت ترین کاره....هدفم از تعریف این قضیه ماجرای امروز خداداده،هیچ کس نمی گه چرا خداداد عصبانی شد؟،چی باعث شد مردی که دیر هم عصبانی میشه از کوره در بره؟....مگه ظرفیت یه آدم چقدره....فوتبالیستها هم آدمن،عصبانی هم میشن،اما تو این ماجرا هیچ کس نمی گه اون طرف چی کار کرد همه می گن اوه اوه اوه،دیدی خداداد چه کرد......یه سئوال دیگه اینجا مطرح میشه،اگر به جای خداداد عزیزی،علی دایی این کار رومی کرد با اون هم همین برخورد رو می کردن،کم ندیدیم مواقعی رو که دایی بدترین کلمات رو به زبون میاره و به هرکی هرچی دلش می خواد نثار می کنه اما بازم اون بالابالاهاست و هیچ کس حتی جرات نداره بهش بگه بالای چشمت ابروئه......من فکر می کنم اگر قراره برخوردی صورت بگیره باید با همه یکسان باشیم،و قبل از هرچیز و هر برخوردی با پیشکسوتهای ورزش یه نگاهی به سابقه شون بندازیم،به حرمت اینکه خداداد یه زمانی دل خیلی از آدمهای این سرزمین رو شاد کرد میشه کارش رو نادیده گرفت تا نشون بدیم ماها آدمهای قدرشناسی هستیم،بهتره فقط قدرشناس گردن کلفتهای پولدار پارتی دار نباشیم.....
خیلی متن جالبی نوشتی و واقعا با همه حرفات موافقم.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
شما هم یه دونه بزن ملت را شاد کن !

سخنی گفتی بس نکو!
نه این که ایران هر دوره جزء 4 تا تیمه اول جام جهانیه ما خیلی شکم سیریم و اصلا اون گلی که توی جهنم استرالیا زد و پاس گلی که به کریم باقری داد و تیم بعد از 600 سال رفت جام جهانی به چشمون نمیاد!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
چی باعث شد مردی که دیر هم عصبانی میشه از کوره در بره؟
این جمله واقعا جالب بود!

به حرمت اینکه خداداد یه زمانی دل خیلی از آدمهای این سرزمین رو شاد کرد میشه کارش رو نادیده گرفت تا نشون بدیم ماها آدمهای قدرشناسی هستیم
فقط یکی بگه به ازای اینکه دل میلیاردها !! ادم رو شاد کرده، تا چه زمانی باید هیچی نگفت و تحمل کرد؟ تا آخر عمر؟

در مورد برخورد یکسان هم کاملا بهت حق می دم.

Last edited:

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
در طول تمام این سالها بارها بهش ظلم شده ولی چون دستش به جایی بند نیست...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
فقط یکی بگه به ازای اینکه دل میلیاردها !! ادم رو شاد کرده، تا چه زمانی باید هیچی نگفت و تحمل کرد؟ تا آخر عمر؟

در مورد برخورد یکسان هم کاملا بهت حق می دم.

مرحوم رنجبر یکبار زمان بلاژ بهش گفته بود " یه گل زدی به استرالیا ، پنج ساله داری نونشو می خوری " !!
ظاهرا تا 50 سال هم جا داره ...

قرار شده چون یکبار دل ملت رو خیلی شاد کرده بهش مجوز عبور از چراغ قرمز هم بدن . تیریپ آمبولانس :happy:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
كميته انضباطي حكم بازي پيام و مقاومت سپاسي را صادر كرد
محروميت يك‌ساله و 10 ميليون تومان جريمه نقدي براي خداداد عزيزي

332.jpg

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس حكم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال خداداد عزيزي قائم‌مقام باشگاه پيام يك سال از تيم‌داري و فعاليتهاي مرتبط در فوتبال محروم و به پرداخت يكصد ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.

علي عصمتي يكي از دست‌اندركاران پيام خراسان دو سال از ورود به ورزشگاه‌هاي سراسر كشور محروم و براي مدت دو سال از فعاليتهاي مرتبط در فوتبال محروم شد، او بايد مبلغ 20 ميليون ريال را هم بپردازد.

سجاد شاكري پسر مالك باشگاه پيام هم يكسال از حضور در ورزشگاه محروم و از هر گونه فعاليت مرتبط با فوتبال منع شد. او بايد 10 ميليون ريال را هم با عنوان جريمه پرداخت كند.

پرونده بازيكنان خارجي پيام كه در درگيري بازي پيام و مقاومت نقش داشته‌اند همچنان مفتوح است، همچنين پرونده شكايت خداداد عزيزي از قاسم محمدي و خبرنگاران مفتوح است.

منبع

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
آقا بزارین منم نظر بدم.:rolleyes:
اینکه زده یا نزده رو کسی نمیدونه. چون معلوم نیست کی راست میگه، دوربین هم نگرفته.
پس بیایم طبق قوانین جبر و احتمال قضیه رو حل کنیم.
اگه نزده باشه: اونایی که زدن (اون 10 نفر) رو برین محروم کنید. چیکار دارین به خداداد.
اگه زده باشه (که احتمالش یه کم بیشتره): باید محروم بشه. حتماً باید محروم بشه. اینکه سال 76 به استرالیا گل زد چه ربطی به این قضیه داره.
ولی اینکه میگن باید محو بشه هم خیلی مسخرست.
مگه پائولو دی کانیو که داور انگلیسیو زد زمین (کمر داو رخورد شد)، اریک کانتونا که یه تماشاچیو به قصد کشت زد، زیدان که ماتراتزیو زد و .... از فوتبال محو شدند؟ محرومیت فقط به اندازۀ جرم.
در ضمن یه مساله ای که کسی زیاد بهش توجه نداره اینه که چرا باشگاه مقاومت سپاسی انقدر خودشو درگیر این ماجرا میکنه. اگه طرف خبرنگاره خوب ربطی به باشگاه خاصی نداره. باشگاه چه مسئولیتی نسبت به این خبرنگار داره. ولو اینکه هردو شیرازی باشند. کاسۀ داغتر ار آش شدن باشگاه مقاومت سپاسی مشکوکه.

Golden_Nokia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من حتی کم هم هست. جدا از مباحثی که هست به خاطر این عمل کم هم انتخاب شده جزای کار.
کسی که کار اشتباهی کرده باید عادلانه محاکمه بشه میخواد بالاترین مقام باشه.

من فوتبالی نیستم و علاقه‌ای هم ندارم. طبق شواهدی که ارائه شده و فرض بر این که زده نتیجه میگیریم حتی کم هست این کار براش. حالا اگر دروغه من نمیدونم. اما اون طور در مصاحبش دیدم ایشون نحوه‌ی صحبتش درست نبود.

Last edited:
بالا