ممنون از شمادرود برشما
با این سنتون امادگی بدن عالی دارین
با توجه به مشخصاتی که گفتین ورزش های رزمی واسه شما خیلی خوبن..
قبلا شما چه رشته ای کار میکردید؟؟
راستی یه سری هم به این تاپیک بزنید دوست عزیز اونجا دوستان بهتر میتونن کمکتون کنن
http://forum.persiantools.com/t32117-page336.html#post5837868
:blink::blink:زیمیناستیک!!؟:blink::blink::lol:علاوه بر توانایی هایی که ذکر کردی ، میتونی 6 بار پشت سر هم بگی شیش سیخ کباب روزی شیش هزار ؟ اگه تونستی ، این نشون میده که استعدادت در ورزش ژیمناستیک بسیار بالاست . همین فردا برو باشگاه ثبت نام کن
حقیقت انگیزم این هست که یه مقامی کسب کنم بخاطر.....بدن آماده ای داری ،دیر هم نیست ... کی گفته نمیشه از این سن شروع کرد ؟ حتی رزمی رو میشه از این سن و حتی بیشتر از این شروع کرد
میشناسم کسی رو که تو 37 سالگی شنا رو شروع کرد و هنوز ادامه میده ... هر کی گفت نمیشه بزن تو سرش
ورزش با انگیزه مقام آوردن و بعضی ورزشهای خاص مثل ژیمناستیک هستن که باید از سن کم شروع بشن
اگه میگفتی چه رشته رزمی رو میخوای انتخاب کنی یه چیزی میشد گقت
کلا بستگی به اهداف و علاقه و شرایط خودت داره ... اول ببین هدفت چیه و چه هزینه ای حاضری براش بپردازی
ورزشهای رزمی آسیب دیدگی هاشون شدیده ،حتی تا حدی که طرف تا آخر عمر نتونه ورزش کنه ... انواع شکستگی، پارگی مینیسک و صلیبی ،ضربه شدید به سر و ...
اگه دلیل خاصی واسه رزمی کار کردن نداری یا عاشق رزمی نیستی بیخیالش شو
شنا عالیه ،هم تفریحه ،هم بدنسازیه ،هم هوازی هست ،هم بدن رو خوش فرم و آماده میکنه ،هیچ ضرر و خطری هم که مهم باشه نداره
ممنون از امیدداداش نظر خودت چیه؟؟
چه ورزشی دوس داری؟؟؟
در ضمن برو خجالت بکش هنوز 21.5 سال سن داری بعد میگی دگ پیر شدم و دیره:دی
یک سال از من بزرگتری این حرفا چیه؟؟ تازه من خودم دنبال اینم که وقت پیدا کنم رزمی رو ادامه بدم....
ممنون از امید
میدونی چیه میخوام یه رشته باشه مسابقه داشته باشه نه مثل رشته هایی مثل هابکیدو و نینجوتشو و ... مسابقه نداشته باشه اونجوری
مثلا یه رشته مثل تکواندو که مسابقات در سطح وسیع اجرا بشه
حالا نظرت چیه؟بوکس برم،تکواندو،کاراته و یا .... ولی زیاد با کاراته و ... حال نمیکنم رشته ای هست که زیاد هیجان نداره
یکی رو بگید دیگه موندم سر 10 راهی،یه رشته که خوب باشه و مسابقات در سطع وسیع اجرا بشه
موفق باشید
شرمنده من زیاد ندیدم بخاطر همون گفتمدادا دگ به هاپکیدو توهین نکن کی گفته که مسابقه نداره هاپکیدو دوست عزیز؟؟؟
داره ولی تو تلویزیون پخش نمیشه
اگه پاهای فرضی داری پس تکواندو واست مناسبه دادا
شرمنده من زیاد ندیدم بخاطر همون گفتم
نه دستام خیلی سری تر و قوی تر هستن اول تاپیک گفتم دستام خیلی سری تر و قوی تر هستن شایدم بخاطر این هست که رو پاهام سرمایه گذاری نکردم!!
به نظر شما بهتزین ورزش واسه ما دخترا چیه؟؟:headphone من وای بال رو تو زمین خاکی دوست دارم
من خودم شنا گر هستم.
اما جالبه تو فروم های انگلیسی زبان بیشتر دیدم خانومها طرفدار وزنه زدن هستند.
آفرین زدی تو خال. پرشین جیم سایت خوبی بود حف !!!!!!شما با همین نام کاربری در یک سایت مربوط به بدنسازی فعالیت نمیکنید ؟ پرشین ژیم فکر می کنم . آواتارتون هم قهرمان شنا المپیک بود اگه اشتباه نکنم .
آفرین زدی تو خال. پرشین جیم سایت خوبی بود حف !!!!!!