من که حدود 5 کیلو هم کمبود وزن دارم ولی شکم دارم
قبلش حدود 10 کیلو کمبود داشتم! دیگه تو 3-2 ماه 5 کیلو اضافه کردم همش شد شکم
شما باید همراه سوزاندن چربی کمی هم عضله بسازید .
یعنی
تغذیه علمی ( با یا بی مکمل . که بنظر من بی مکمل )
وزنه زدن برای رشد عضلات
هوازی برای رفع چربی های زائد
آقا من شنیدم خیلیا میگن که برای آب کردن شکم درازنشست یا ورزشهایی که به شکم فشار میاره تاثیر نداره.میگن برای آب کردن چربی شکم باید ورزشهای هوازی انجام داد.آیا این درسته یا نه؟اگه اینطوره پس این دستگاههای ورزشی که مانند abkingpro تاثیری روی آب کردن شکم نداره؟
حالا این ورزشهای هوازی که میگید برای آب کردن چربی شکم مفیده چی هست؟
ببینید بستگی داره درازنشست رو با چی مقایسه کنید . اگر با بی تحرکی بخواید مقایسه کنید قطعا تاثیرش بهتره و بهرحال شما سبزی هم خرد کنید کالری از دست می دید چه برسه به درازونشست
اما اگر با یک ورزش در سیستم هوازی بخواید مقایسه اش بکنید دقیقا مشخص میشه که چرا می گن درازونشت و وزنه زدن و اصلا ورزشهای بی هوازی نمی تونن راه خوبی برای کاهش وزن باشن
بفرض اینکه رژیمتون ثابت باشه
شما 30 روز ، روزی 30 دقیقه شکم بزنید ( که عملا اصلا هم کار راحتی نیست ) . عضلاتتون تقویت میشه و کمی چربی ازدست می دید و بدلیل تقویت عضلات شکم ، شکمتون کمی به سمت بالا کشیده میشه و جمع و جور میشه
در یک سیستم دیگه
شما 30 روز روزی 30 دقیقه بدوید ( با اون شرایطی که دویدن رو به سیستم هوازی تبدیل می کنه اونوقت بعد از 30 روز هم عضلات شکم و پا و باسنتون تقویت میشه هم چربی قابل ملاحظه ای در تمام بدن بخصوص شکم از دست می دید و خوش هیکل تر می شید
حالا اگر این دویدن در سیستم اینتروال باشه که نتیجه دستکم 30% از اینهم بهتر خواهد بود .
اصلا شک نداشته باشید که دویدن در سیستم هوازی یا اینتروال بخصوص پیش از صبحانه ( یا بعد از باشگاه ) نتیجه ای بارها و به مراتب جالبتر از ورزشهای بی هوازی مثل وزنه زدن و .. در باب کاهش وزن داره .
در کنارش هم مثل همیشه باید تاکید کنم که وزنه زدن و کار روی عضلات بدن ( درازونشست و ... ) بدلیل رشد دادن توده عضلانی بدن حتما در کنار دویدن به سوخت و ساز بالاتر بدن و کاهش وزن بهتر کمک می کنه
برای درک اینکه چه موقع دویدن و دوچرخه سواری ، طناب زدن ( که به هرکسی توصیه نمی شه ) هوازی محسوب میشن توصیه می کنم تاپیکی که توی امضاء من هست رو بدقت بخونید اونجا صحبتش شده . لینک هم داده شده به مطلب اصلی