sh3ll
Registered User
ممنون بابت توضیحات واقعاً مفیدتون...
این اصطلاحاتی که گفتین واقعاً برام جدید بود و قبلا هم نرفته بودم دنبالش تا ببینم اصلاً این چربیه یا مرضه!!
فکر کنم همون ژینکو چی چی باشه! (البته از نوع خفیفش) الان که عکس ها رو سرچ کردم تو نت یه چیزایی دستگیرم شد! به نظر شما با پزشک متخصص چی مشورت بکنم؟ از اینجور چیزا سر درمیارن!!؟ (این پزشکها هم تا یه همچین چیزی ببینن فوراً میگن عمل تا پول بشه واسشون )
این خشک کردن بدن هم جالب بود (چون بدن من هرچه قدر هم ورزش کنم، به خصوص شکم که معمولاً زیاد میرم، همیشه نرم هستش!) گویا باید همین خشک کردن رو پیگیری کنم!
حالا باید بگردم دنبال یه باشگاه کار درست با مربی کار درست!
باز هم بابت توضیحاتتون ممنون
خواهش می کنم وظیفه بود
پریناز خانوم همه جزییاتش رو هم گفت براتون، دقیقا بنده هم حرف هاشون رو تایید میکنم، در ضمن خیلی از بدنسازا این مشکل رو دارن و به محض استفاده از استرویید این وضعیت بدتر هم میشه، از روی لباس مشکلی معلوم نیست ولی هر سری که برید لخت جلوی آینه میره رو اعصابتون!
خشک کردن هم در یک کلام یعنی از بین بردن آب و چربی زیر پوستی که عضلات بیشتر نمایان بشن و همچنین رگ ها... که مراحل مختلفی داره که از **** های سبک کم چربی شروع میشه تا به **** های سنگین چند ماهه و مصرف مکمل ها و حتی برای دوستانی که روی سن برای فیگور حاضر میشن استرویید هایی همچون بولدنون و ...
ولی گفتم همه اینا زیر نظر یک مربی با سواد و دلسوز
در مورد سینه تون بهتره به فوق تخصص غدد مراجعه کنید
اغلب در باشگاهها بین ژنیکوماستی و لیپوماستی فرق خاصی قائل نیستند اما اینها باهم فرق دارند
اگر شما توده خاصی در سینه تون حس نمی کنید احتمال لیپوماستی بیشتر هست
و البته می تونه هیچکدومشم نباشه
پزشک اگر کارش درست باشه حتما آزمایشاتی شامل t , tsh ,t3 , t4 , fsh ,lh , prolactine و ... از تون بعمل میاره
ممکنه نیاز به سونوگرافی هم باشه
هم درمان دارویی وجود داره که لزوما روی همه جواب نمیده هم درمان فیزیکی مثل جراحی و انواع ساکشن ها
اگر چربی سینه شما دردناک نیست . خیلی هم برجسته نیست . توده هم نداره
اونوقت با کمی کاهش وزن مشکلتون بقدری خوب میشه که نیازی به جراحی نباشه
جراحی بزرگی نیست اما بهرحال جراحی عوارض خودشو داره
نگران ورزش کردن و بزرگ شدن سینه هم نباشید ( البته بدون استفاده از استروئید و هورمون )
چراکه شما اگر طی یک برنامه ورزش و غذایی علمی 1 کیلو چربی از دست بدید 1 کیلو عضله بسازید . وزنتون ثابت می مونه اما حجمتون کم میشه
مشکلی که شما ازش صحبت می کنید مال وقتیه که چربی نمی سوزونید و عضله هم می سازید . اینجوری مدام بزرگتر میشید و خوش هیکل هم نمی شید
بقول بادی بیلدینگ کارها شما باید حجم خشک بیارید :دی .
مرسی دقیقا همینا رو میخواستم بگم...
جراحی سنگینی نداره چندتا از دوستام انجام دادن ولی فقط جای بخیه حتی در بهترین حالت هم میمونه و این برای کسی که میخواد فیگور بگیره جلوی همه کلا خیلی روی اعصابه