سلام cpu عزیز،
با توضیحاتی که درمورد این وسیله دادی، فکر می کنم به دردم می خوره. البته نمی دونم همه انتظارات منو براورده می کنه یا نه؟ چیزهایی رو که در مورد قد و وزن و کلا" بدنم نوشته بودم، خوندی؟ اگه امکانش هست، بیشتر راهنمایی کن.
مرسی.
سلام
ببین نسیم جون من فکر می کنم اولین چیزی که به دردت می خوره دویدن هست . اصلا فکر نکن دویدن یعنی فقط حذف چربی ها . شما وقتی مداوم بدوی عضلات ران و باسنت هم تقویت میشه . حتی عضلات شکم هم از این ورزش تاثیر خاصی می گیره . با توجه به وضعیت سینه هات توصیه می کنم بدون س.و.تی.ن ندوی
در مورد سینه هم شما اگر باشگاه بری با یکسری حرکات پرس سینه و زیر بغل آشنا میشی که می تونه به فرم دهی و بهتر بنظر رسیدن کمک شایانی بکنه
اما در مورد دستگاه
اولا فروشگاه راین رو هم چک کن . اونا هم رشت نمایندگی دارن . قیمتشون کمی بالاتره ولی بهتره کیفیت محصولشون رو حضورا چک کنی
دوما من مجبورم بازم این هشدار رو بدم که ابکینگ و اصلا هرورزش دیگه ای سختی های خودشو داره و به عضلاتتون فشار میاره و خسته تون می کنه و ... شما اگر با این آمادگی ذهنی بری وسیله مورد نظرت رو انتخاب کنی خب احتمالا نتیجه گرفتنت خیلی بالاتر هست ولی اگر خدایی نکرده فکر می کنی
روزی 2 دقیقه کار کردن با این دستگاه برات کار خاصی می کنه باید بدونی روزی 2 دقیقه و 10 دقیقه نه با ابکینگ که با هیچ وسیله ی دیگه ای به شما کمک نمی کنه . البته اینکه روز اول 30 دقیقه روزش کنی کار اشتباهیه اما باید سعی کنی طی 30 -40 روز تایم ورزشت رو از 2-3 دقیقه به 30-40 دقیقه افزایش بدی
اگر ذهنیتت اینه که مثل تبلیغات ماهواره ای با لب خندان و پر از انرژی روی این صندلی راحتی بالا و پایین میری و عضلاتت ساخته میشه سخت در اشتباهی و خیلی زود تمرین زده میشی
بذار راحتت کنم . تا موقع دویدن ضربان قلبت به یک حد مشخصی بالانره و احساس خستگی نکنی عملا ورزش نکردی
در مورد این دستگاه و همه وسایل ورزشی دیگه هم همینه . باید بهت فشار وارد بشه و باید عضلاتت درگیر بشن و ... تا نتیجه بگیری
به همین خاطر می گم برو وسیله رو از نزدیک ببین و روی ساده ترین حالتش تنظیم کن و امتحانش کن
ما همیشه با چندین و چند اشتباه روبرو هستیم
1- من احساس می کنم بدون زحمت میشه بدن رو ساخت به همین خاطر خیلی زود تمرین زده میشم
2- من احساس می کنم بهتره مشکل رو از آخر حل کنم . دستگاه رو میذارم روی سختترین حالتش و شروع می کنم به تمرین و زود خسته می شم و میذارمش کنار ( باید از تایم کم و ساده ترین حالتش شروع کنید )
3- من فکر می کنم طی 7 روز باید شکمم تخت بشه میرم می خرم و بعد می گم دستگاه بدرد نخوریه
4- هفته بعد عروسی خارشوورمه :lol: میرم یک دستگاه ورزش میخرم که تا هفته بعد 20 کیلو کم کنم
5- من می خوام وزن کم کنم پس می رم وزنه می زنم یا ابکینگ می خرم !!
( برای هزارمین بار . وزنه زدن . دراز و نشست و ... چربی خاصی از شما کسر نمی کنن . این وسیله ها برای سر و سامان دادن به اوضاع عضلات و رفع مشکلاتی مثل شل و ولی بدن و افتادگی شونه و ... بکار میاد و در کنار ورزش هوازی برای کاهش وزن بسیار موثر هستند ( فقط در کنار هوازی ) )
6- ....
امیدوارم تو هیچکدوم این اشتباهات رو نداشته باشی و به آهستگی و روی اصول بدنت رو بسازی
اگر اشتباهات فوق رو نداشته باشی این وسیله در کنار هوازی خیلی بهت کمک می کنه