• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانستنی های تغذیه و گفتگو در مورد **** های غذایی مختلف

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
شما رژيم رو هم رويت كرديد، يا اون رو سوت كرديد رفت پي كارش؟! ;)
البته همونطور كه گفتم از پشت كامپيوتر رژيم دادن خيلي چيز جالبي از آب در نمي ياد ولي به هر حال در همين حد فقط مي شه مهم ترين نكات رو گوشزد كرد.
دست شما درد نکنه ! من از روش نوشتم و دادم به پسر عموم ! اتفاقا خوب که گفتید یک سوال هم براش پیش اومد ! اونم اینکه امکان تمرین هوازی فعلا براش نیست ( حالا چرا من نمیدونم ) میخواست بدونه که آیا بدنسازی خوب هست براش ؟ اگر ورزش نکنه و فقط روزی 1 ساعت راهپیمایی کنه که البته حدود نیم ساعت اونم تو سر بالایی هست جواب میده با این **** بهش یا نه ؟
در ضمن من خودم هم ازاین **** استفاده کردم ! با کمی تغییر .
یک اشتباه من کردم اونم اینکه تشکر نکردم ! ببخشید .
با تشکر
یا علی

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دست شما درد نکنه ! من از روش نوشتم و دادم به پسر عموم ! اتفاقا خوب که گفتید یک سوال هم براش پیش اومد ! اونم اینکه امکان تمرین هوازی فعلا براش نیست ( حالا چرا من نمیدونم ) میخواست بدونه که آیا بدنسازی خوب هست براش ؟ اگر ورزش نکنه و فقط روزی 1 ساعت راهپیمایی کنه که البته حدود نیم ساعت اونم تو سر بالایی هست جواب میده با این **** بهش یا نه ؟
در ضمن من خودم هم ازاین **** استفاده کردم ! با کمی تغییر .
یک اشتباه من کردم اونم اینکه تشکر نکردم ! ببخشید .
با تشکر
یا علی

خواهش می کنم! قابلی نداشت. :)
اما در نظر داشته باشید که این فقط یک نمونه بود و یک **** متنوع هفتگی به مراتب شرایط بهتری داره.
بدنسازی هم براش خوب هست، چون بهتر از بدون تحرک بودنه، به شرط این که اصولی انجام بشه و همون اول کار هم اصرار به مصرف مکمل های عضله ساز و حجم دهنده نداشته باشند.
در این صورت اگر حوصله به خرج بدهند و زود از **** گرفتن خسته نشوند، بله ان شاء الله همین نوع **** می تونه جواب بده.
یک نکته رو هم محض یادآوری می گم:
اوایلی که شما **** می گیرید وزن خیلی سریع و خوب کم می شه، می دونید علتش چیه؟... شاید نشنیده باشد، اما این کاهش وزن در هفته های اول بیشتر به خاطر از دست دادن آب بدن یا Dehydration هست و متاسفانه در ادامه روند کاهش وزن کند خواهد شد چون سوختن توده ی چربی بدن Fat mass به این آسونی ها نیست و مدت ها طول می کشه تا به وزن دلخواه تون برسید.
اما هرگز فراموش نکنید که هیچ چیز بدتر از اختلال در سیستم متابولیسم بدن نیست، چون اگر دچار اشکال و به هم ریختگی شد کار شما خیلی سخت می شه و ممکنه حتی **** زیر 1000 هم دیگه جوابگو نباشه.
پس یک برنامه ی درست رو انتخاب کنید و همون رو ادامه بدید، متوقف نشید! نگید ای بابا دیگه حوصله ام سررفت، بی خیال **** و این صحبت ها...! یا بگذار اگه مردیم هم بگن طرف خورد و مرد!!! (نخورده از دنیا نرفت!)

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
مطالبتون جالب هست ! بیشتز از این مطالب بزارید !
یا علی

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
این تاپیک چرا خوابیده؟:wacko:
===
چند مقاله در مورد تغذیه از خبرنامه دکتر آمری نیا مشاور تغذیه:
++

كي غذا بخوريم؟ و چه بخوريم؟

تبیان: يك گزارش تغذيه اي دررابطه با مواد غذايي و تأثيرات آن نوشت: نوشيدن يك ليوان آب پرتقال در هنگام شب ، باعث سوزش معده و عصبانيت مي شود در حاليكه نوشيدن همين ليوان آب پرتقال هنگام صبح به عمل هضم كمك كرده و باعث توليد انرژي بيشتري مي شود.

تمامي مواد غذايي كه ما مصرف مي كنيم مي توانند در برخي از ساعات روز سودمندتر باشند.

يك محقق فرانسوي به تازگي به دنبال پژوهشهاي طولاني خود، موارد جديدي را پيرامون نحوه جذب غذا در ساعات مختلف روز كشف كرده است.

بر پايه اين پژوهشها برخي از مواد غذايي در روز و برخي ديگر در شب فوايد بيشتري به بدن مي رسانند، به اعتقاد وي برخي از مواد غذايي هنگام ظهر به خوبي جذب بدن مي شوند در صورتيكه اگر همين مواد غذايي درشب استفاده شوند جذب آن بسيار كمتر خواهد بود.

براي مثال بدن ما نياز اجتناب ناپذيري به ويتامين A دارد. شمار زيادي از بيماري ها از جمله امراض پوستي به دليل كمبود اين ويتامين پديد مي آيد. ويتامين A بعد از جگر در هويج بيشتر يافت مي شود اگر هويج در صبح و يا نيمه روز خورده شود ويتامين هاي آن به طور كامل آزاد و جذب بدن مي شود اما اگر در نزديكي شب خورده شود، جذب ويتامين A از آن بسيار مشكل خواهد بود.

درحاليكه استفاده از سيب بر خلاف هويج است.

خوردن سيب براي كيسه صفرا ، كبد و پانكراس( لوزه المعده) بسيار سودمند است. سيب ترشحات اسيدي معده را افزايش مي دهد . خوردن سيب درشب به هضم غذا كمك كرده ، در نتيجه خواب خوشي را به همراه خواهد داشت.

طبق اين مطالعات هر ماده غذايي حداكثر ِ فوايد خود را در ساعات خاصي به بدن مي رساند. براي مثال استفاده از شير و تخم مرغ كه داراي ويتامين B هستند در شب، به مراتب بهتر از استفاده آن در روز است چرا كه اين ويتامين هنگام شب به راحتي جذب بدن مي شود.

بر اساس اين يافته ها استفاده زياد از تخم مرغ و شير به همراه گوشت قرمز سبب ايجاد حالت خستگي دائمي در افراد مي شود. بر خلاف آن نيز استفاده زياد از گوشت و غذاهايي كه خوردن آنها در روز پيشنهاد مي شود باعث ايجاد انرژي بيش ازحد و درنتيجه عصبانيت، تشويش، تحريك و همچنين جوش زدن بيش از حد افراد خواهد شد.

خوردن مواد غذايي در ساعاتي كه بيشتر مفيد و قابل جذب بدن باشند مانع بروز چاقي و باعث حفظ وزن مناسب بدن نيز مي گردد .

براي مثال اگر لبنيات در نيمه روز مصرف شوند به سختي جذب بدن خواهند شد و در نتيجه سبب پديد آمدن يك منبع انرژي استفاده نشده كه به چربي تبديل مي شود، مي گردند درصورتيكه همين لبنيات اگر در ساعات ويژه خود مصرف شود سبب وزن اضافي نخواهد شد.

يك اصل كلي درباره بهره گيري از غذاها در وقت مناسب وجود دارد. بهتر است براي ناهار، غذايي مناسب و كامل خورد و در شب غذايي سبك.

مطلب مهم ديگر اين كه درهنگام شب بايد آب نوشيد چرا كه آب هنگام شب بدن را بهتر پاكيزه مي كند. تغذيه در زمان مناسب به معناي نيرو بخشيدن بيشتر به ساختمان بدن است.

براي مثال خوردن سالاد و گوجه فرنگي در ظهر، باعث جذب كامل آن خواهد شد در حاليكه در شب، به معناي تهاجم غيرقابل تحملي براي معده خواهد بود.

يافته هاي اين پژوهش ها يك اصل كلي نيست و نمي توان به طور قطعي بيان كرد كه خوردن فلان ماده غذايي در فلان وقت مفيد است. اصل اين است كه براي به دست آوردن كفايت تغذيه اي بايد در رژيم غذايي خود كنترل انرژي، تعادل، تنوع و ميانه روي بين مواد غذايي را مورد توجه قرار دهيم.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
چاق‌ها نمي‌دانند چاقند

يك مطالعه جديد نشان مي‌دهد هرچند افراد چاق در ارزيابي وزن و قد خود دقيق هستند، اما فقط ‪ ۱۵‬درصد آنها خود را جزو افراد چاق مي‌دانند.

دكتر “كيمبرلي پي. تروسديل” از دانشگاه كاروليناي شمالي در چاپل هيل” و نويسنده اين مطالعه به خبرگزاري رويترز هلث در نيويورك گفت:” فكر مي‌كنم درك غلطي از معيار چاقي در ذهن مردم وجود دارد.”
بسياري از افراد زماني كه به چاقي مي‌انديشند به ياد افرادي مي‌افتند كه بيش از حد چاق هستند و حدود ‪ ۱۸۰‬كيلوگرم يا بيشتر وزن دارند.

وي افزود يك زن با قد يك متر و ‪ ۶۲‬سانتيمتر اگر ‪ ۷۹‬كيلوگرم وزن داشته باشد چاق محسوب مي‌شود.

اين محققان در اين مطالعه ‪ ۱۰۴‬نفر را كه ‪ ۳۱‬تن از آنها وزن طبيعي و ‪۴۰‬ نفر اضافه وزن داشتند و ‪ ۳۳‬تن از آنها چاق بودند مورد بررسي قرار دادند.

از اين افراد خواسته شد وزن و قد خود را گزارش دهند، تعريفي از وضع وزن خود ارايه دهند و اينكه چه وزني را چاقي مي‌دانند مشخص نمايند.

محققان خود قد و وزن شركت‌كنندگان را اندازه گرفتند و شاخص جرم بدن آنها (بي.ام.آي) را محاسبه كردند. سپس اين شاخص را بر اساس گزارشهاي خود شركت‌كنندگان از قد و وزنشان محاسبه كردند.

محققان دريافتند ‪ ۹۰‬درصد افرادي كه وزن طبيعي داشتند و ‪ ۸۵‬درصد افراد چاق و آنهايي كه اضافه وزن داشتند وزن و قد را درست گزارش دادند.

در نتيجه شاخص جرم بدن آنها با شاخص واقعي مطابقت داشت.

‪ ۷۱‬درصد افرادي كه وزن طبيعي داشتند و ‪ ۷۳‬درصد آنهايي كه اضافه وزن داشتند برداشت درستي از وضع وزن خود داشتند، اما فقط ‪ ۱۵‬درصد افراد چاق در مورد وضعيت وزن خود درست گفتند.

طبق اين مطالعه، تقريبا سه چهارم افراد چاق خود را در رده افرادي قرار دادند كه اضافه وزن داشتند اين در حالي است كه ‪ ۱۲‬درصد آنها وزن خود را براي قدشان طبيعي مي‌دانستند.

اين محقق گفت، از آنجا كه عوارض چاقي بر سلامتي بيش از اضافه وزن است آگاهي از چاقي مسئله مهمي است.

مشروح اين مطالعه را مي‌توانيد در مجله ‪ Experimental Biology‬سال ‪۲۰۰۶‬ بخوانيد.

منبع خبر : سايت پزشكان بدون مرز

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
شير نجوشانید

ایسنا-جوشاندن شير ضمن ايجاد تغييرات عمده در تركيبات شير و از بين بردن ويتامين‌هاي حساس به حرارت موجود د رآن، باعث كاهش جذب ميزان كلسيم محلول در آن مي‌گردد.
دكتر (ثريا نواب‌پور )كارشناس صنايع شير ايران(پگاه) ضمن بيان اين مطلب افزود: پر وتئين‌هايي در شيربه نام پروتئين‌هاي آب پنير وجود دارند كه در اثر حرارت همچون تخم‌مرغ منعقد شده و به ديواره يا كف ظرفي كه شير در آن جوشانده شده مي‌چسبند.

وي ضمن اشاره به اين مطلب كه اين پروتئين‌ها به لحاظ نزديك بودن به پروتئين‌هاي انساني از ارزش غذايي بالايي برخوردارهستند و قابليت جذب 100 درصدي دربدن را دارند، افزود: در صورتي كه پروتئين‌هاي چسبيده به ظرف در اثر جوشاندن بيشتر استفاده نشده و دور ريخته شوند، 20 تا 25 درصد از ارزش پر وتئيني شير كاهش مي‌يابد از اين رو لازم است تا هنگام گرم كردن شير، آن را به هم بزنيم تا پروتئين‌هاي منعقد شده در آن معلق شوند و به كف يا ديوارهاي ظرف نچسبند، بدين ترتيب ارزش پروتئيني شير حفظ خواهد شد.
دكترنواب‌پور با تاكيد بر استفاده از شيرهاي استريليزه و پاستوريزه و پرهيز ازمصرف شيرهاي خام، افزود: شيرهايي كه در كارخانه‌جات وبه روش‌هاي صنعتي استريليزه و يا پاستوريزه شده‌اند ضمن حفظ ارزش غذايي و حذف كمترين مقدار كلسيم و ويتامين‌هاي موجود در آن، عرضه مي‌شوند كه نيازي به جوشاندن آنها نيست اما در صورتي كه براساس ذائقه افراد مصرف شيرگرم ترجيح داده شود، بايد شيررا با حرارت اندكي كه قابل مصرف باشد، گرم و استفاده كرد.
وي در ادامه جوشاندن 20 دقيقه‌اي شيررا عملي غلط عنوان كرد و اضافه كرد: تنها جوش‌آمدن شيرسلامت آن را تاهيد خواهد نمود و نيازي به جوشانده شدن آن نيست.
دكتر نواب‌پور گرم كردن شير را باعث تغيير و از بين‌رفتن ويتامين‌هاي حساس به حرارت يا محلول در آب موجود در شير ذكر كرد و افزود: ويتامين‌هاي B1 ، B6 ، B12 ، اسيد فوليك و ويتامين C موجود در شير پس از جوشاندن به نسبت بسيار زيادي كاهش ‌مي‌يابد.
وي درپايان درخصوص اطمينان از بريد ن شير(فساد آن) به روش گرم‌كردن توضيح داد و گفت: جهت اطمينان از فساد يا سلامت شير مي‌توان مقدار اندكي از آن را داخل ظرفي جداگانه‌حرارت‌داد درصورت‌بريدن يا نبريدن شير، به‌سلامت يا فساد آن پي‌برده‌شود.دراين‌خصوص بهتر است يك قاشق از شير روي حرارت قرار گرفته و به اين صورت سلامت شير بي‌آنكه آسيبي به تركيبات آن وارد آيد؛ مشخص مي‌شود

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بارک الله به این mehdidj عزیز که کار ما رو راحت کرد و یک چند پستی اینجا زد. (البته ایشون وقتی توانایی روزی 40-50 پست زدن رو دارن، باید هم ازشون بخواهیم که به این تاپیک هم عنایت داشته باشن! مهدی عزیز این رو هم شوخی من تلقی کن و جدی نگیر!...;) )
حالا اگر فرصت کردم خودم هم باز خدمت می رسم و مطالبی رو براتون می نویسم.

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
تغذيه وPMS

اين مطلب تقديم ميشه به خانومهاي محترم:
PMSيك يا تعداد بيشتري علايم است كه 7 تا 10 روز پيش از شروع قاعدگي در برخي زنان مشاهده مي شود اين علائم عبارتند از : انقباض و درد شكم، درد كمر، سر درد، آكنه، تورم صورت و دستها به خاطر احتباس آب در بدن، ولع نسبت به غذا بخصوص شكلات و ساير شيريني ها، تشنگي شديد، بزرگ شدن و دردناك شدن سينه ها، اسهال، تغييرات روحيه شامل عصبانيت و افسردگي.دامنه اين علائم از شكايات خفيف تا شديد تغيير مي نمايد.يكي از عللPMS تغيير پاسخ به دو هورمون اصلي تنظيم كننده سيكل قاعدگي يعني استروژن و پروژسترون مي باشد. بخصوص هورمون استروژن كه با اثر روي نوروترانسميترهاي مغز از جمله سروتونين باعث تغييرات روحيه مي شود. اكثر داروهاي ضد افسردگي از طريق افزايش سطح سروتونين مغز باعث بهبود روحيه مي شوند .آواكادو، خرما، موز، آناناس، و گوجه فرنگي منابع خوب سروتونين هستند.
مطالعات نشان داده اند كه مكمل ياري با كلسيم و منيزيم با تخفيف عوارض PMS همراه بوده است. منيزيم باعث كاهش تورم، احتباس آب و افزايش وزن و تخفيف درد سينه مي شود. كلسيم نيز باعث كاهش اختلالات روحيه ناشي از PMS، احتباس آب، ميل به غذا و درد مي گردد. بنابراين در زنان مبتلا بهPMS اولين گام جهت كاهش علائم PMS اطمينان از دريافت كافي مواد مغذي مي باشد.
مصرف چاي و قهوه با PMS ارتباط قوي دارد. به نظر مي رسد علائم PMS در زناني كه چاي و قهوه بيشتري مي نوشند شديدتر باشد بنابراين بهتر است زناني كه مبتلا به PMS هستند، مدتي مصرف نوشيدنيهاي حاوي كافين را محدود نمايند تا مشخص شود كه آيا با محدوديت كافئين علائم PMS در آنها بهبود مي يابد يا خير.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
مثل اینکه کسی دیگه علاقه ای برای این تاپیک نداره ! از شما دوست عزیز هم به خاطر مقالتون ممنونم !
منتظر مقاله های دیگه هستم ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مثل اینکه کسی دیگه علاقه ای برای این تاپیک نداره ! از شما دوست عزیز هم به خاطر مقالتون ممنونم !
منتظر مقاله های دیگه هستم ...

آخه همون **** اکتکیز یکمی جذابیت داشت ولی حالا شده برنامه خانواده. ببخشیدا البته

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
اگه ممکنه در مورد **** اتکینز بگین.خوب یا بدشو بذارین واسه بعد.
میخوام بدونم دقیقا چه غذاهایی رو نباید مصرف کرد.
من 7-8 ماهه که ورزش میکنم.ولی دیگه کمتر نمیشم.باید حد اقل 2 کیلوی دگه کم کنم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اگه ممکنه در مورد **** اتکینز بگین.خوب یا بدشو بذارین واسه بعد.
میخوام بدونم دقیقا چه غذاهایی رو نباید مصرف کرد.
من 7-8 ماهه که ورزش میکنم.ولی دیگه کمتر نمیشم.باید حد اقل 2 کیلوی دگه کم کنم.

با سلام
صفحه ی اول و دوم همین تاپیک را مطالعه بفرمایید.

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
بله آقا!ممنون اون دوصفحه رو چندین بار خوندم.

اون طوری که شما زدی تو ذوق آرش که دیگه نرفتن سراغ جزئیات.

در ضمن فکر میکنم این **** به این صورت که کمتر از یه صفحه نوشتین کلی نباشه و جزئیات و تبصره و تذکر هم داره.!!

حالا میشه بگین این مراحل دقیقا چه جورین!! فقط نخوردن نون و ماکارونی و برنج و ماست ؟؟

نونای رژیمی چطورن؟یا نون امگا 3 !!

من الانشم ماکارونی و برنج و در کل هفته ای دو تا سه وعده میخورم.همینو هم نخورم؟

نون چی؟نون جو؟سنگک؟چی؟

در مورد لبنیات به خصوص شیر!! چرا که من ورزش میکنم.

آیا میشه صبحانه رو کامل خورد؟

نوشیدنی هم فقط چای سبز و نسکافه هر کدوم یه دفعه در روز مصرف دارم!!

پیشاپیش ازتون خیلی ممنونم و منتظر جوابتون هستم.:)

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
با اجازه موری عزیز.
شما هیچ نوع کربوهیدراتی نمیتونید بخورید . فقط سیزیجات از کربوهیدرات میتونید بخورید . اونم یک ظرف کوچیک .
شیر هم لاکتوز داره و به همین خاطر نمشه خورد .
تو 2 هفته اول هم هیچ میوه ای نمیشه خورد .
خوردن گوجه فرنگی و بادمجان مشکلی نداره .
شما میتونید انواع گوشت ها رو بخورید . انواع روغن ها و چربی ها رو بخورید . هیچ نوع نون و یا برنجی نمیتونید بخورید .
مثلا برای برنامه یک روز :

صبحانه :
تخم مرغ با گوشت چرخی پخته شده با روغن ( و یا به جای گوشت از سوسیس ، کالباس و ... استفاده کنید )
یا
پنیر با گردو و جعفری .

ناهار :
گراتن ( ترکیبی از سوسیس ، گوشت ، بادمجان با پنیر پیتزا )
یا
کباب کوبیده با لیمو و گوجه

شام :
جوجه کباب با لیمو و گوجه
یا
سوسیس یا کالباس با سوس مایوتز و یا روغن

توجه : از خوردن چربی ها بیمی نداشته باشید و سعی کنید بخورید چون به ایجاد حالت کتوز در بدن شما کمک میکنند . در هر وعده مقدار بسیار کمی سالا ( کاهو و کلم سفید و کلم بنفش و خیار و گوجه به مقدار کم و ... )

خوردن آب رو هم فراموش نکنید.
یا علی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بله آقا!ممنون اون دوصفحه رو چندین بار خوندم.

اون طوری که شما زدی تو ذوق آرش که دیگه نرفتن سراغ جزئیات.

در ضمن فکر میکنم این **** به این صورت که کمتر از یه صفحه نوشتین کلی نباشه و جزئیات و تبصره و تذکر هم داره.!!

حالا میشه بگین این مراحل دقیقا چه جورین!! فقط نخوردن نون و ماکارونی و برنج و ماست ؟؟

نونای رژیمی چطورن؟یا نون امگا 3 !!

من الانشم ماکارونی و برنج و در کل هفته ای دو تا سه وعده میخورم.همینو هم نخورم؟

نون چی؟نون جو؟سنگک؟چی؟

در مورد لبنیات به خصوص شیر!! چرا که من ورزش میکنم.

آیا میشه صبحانه رو کامل خورد؟

نوشیدنی هم فقط چای سبز و نسکافه هر کدوم یه دفعه در روز مصرف دارم!!

پیشاپیش ازتون خیلی ممنونم و منتظر جوابتون هستم.:)

چرا کتابشو نمیخری؟ کلی هم مثال داره برای صبحانه و نهار و شام.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
آره ، بهترین کار اینه که کتابشو بخری !!!
یا علی

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
از رو منظور بودا !!!!
خلاصه ببخشید قصدم فقط کمک بود به ایشون ...

بالا