حرف شما متین ولی در تهران جنوب بالاتر از سطح درسی دانشگاه امتحان میگیرن ؛ منظورم اینه که در اون سطحی که امتحان گرفته میشه درس نمیدن ! ممکنه سطح درسی اینجا از خیلی دانشگاههای آزاد دیگه بالاتر باشه ولی امتحانات و نحوه تصحیح بنظرم ...
نمیشه سطح دانشگاه رو با امتحان سخت و بد نمره دادن و انداختن دانشجو ها بالا برد و این رو باید یجوری به مسئولین دانشگاه فهموند ( البته بی فایده است چون پای منافعی در میونه ) !
همسان بودن سطح تدریس و امتحان یعنی باید امتحان در سطح جزوه استاد باشه؟اگر توصیه های کاربران رو در همین روزهای امتحانات میخوندی می بینی که زیاد چیزی مثل این رو می خونیم که جزوه رو خوب بلد باشی پاس میشی.
به ندرت استادی داشتم که احساس کردم کمتر از نمره خودم داده.استادهایی هم که بد نمره میدن واقعا اونقدر بد نمره میدن که نمیشه باهاشون پاس کرد؟یا ما می خوایم در زمانی بسیار محدود یاد بگیریم و پاس کنیم؟
این چیزی که میگم گلایه از خودم و افرادی مثل خودم هست به عنوان یک دانشجو فکر می کنم نباید اینقدر جزوه محور باشیم. اگر می خوایم مطلب رو واقعا بفهمیم یا می خوایم برای ادامه تحصیل ارشد شرکت کنیم باید بیشتر کتاب های مرجع رو بخونیم و اگر می تونیم به طور عملی روی مطلب کار کنیم مثل یکی از دوستانم که نفر اول مخابرات هست و درس هایی مثل الکترونیک و مخابرات1و2 رو عملی یاد گرفته و مدارها و سیگنال ها رو عالی تحلیل می کنه و نمره درس های تخصصیش زیر 19 نیست.وقتی ما از امکانات پایین دانشگاه می نالیم این آدم چند روز در هفته رو میره توی آزمایشگاه و از همون امکانات بیشترین استفاده رو می کنه.توصیه می کنم سعی کنید با چنین افرادی در دانشگاه دوست بشید.بودن در اطراف چنین آدمهایی الهام بخشه و در آدم نگرش مثبتی ایجاد میکنه.
همین فرخی که میگفتن چقدر سخت گیره و فوق العاده بد نمره میده یکی از بچه ها گفت که فرخی نمره خودت رو میده در طول ترم درس رو خونده و اصلا شب امتحان درس نخونده و نمره خوبی گرفته.به نظر شما چرا اینقدر تفاوت باید بین این دو تا اظهارنظر وجود داشته باشه؟ می بینیم وقتی کسی در طول ترم میخونه دیگه حرفی از سخت گیر بودن و افتضاح نمره دادن استاد نمیزنه.
شاید عادت کردیم بدون اینکه بکاریم درو کنیم.باید بهار بکاریم تا پاییز درو کنیم.کاشت و برداشت یک فرآیند طبیعیه.راه میان بری وجود نداره.خنده داره وقتی در بهار نمی کاریم در پاییز انتظار برداشت محصول رو داشته باشیم.اما ما اینکار رو می کنیم و وقتی پاییز،برداشت محصول نداریم اون وقت ترجیح میدیم به جای قبول مسئولیت،بقیه رو مقصر جلوه بدیم.
ببخشید قصد متهم کردن کسی رو ندارم فقط دارم یک ذهنیت اشتباه رو که باعث شده خودم و خیلی های دیگه عقب بمونیم رو توضیح میدم و دوست ندارم بقیه گرفتار چنین ذهنیتی باشند و توی زندگی با مشکل روبرو بشن.پس امیدوارم به جای حالت تدافعی گرفتن اگر احساس می کنیم که چنین نگرش اشتباهی داریم،بپذیریم و این نگرش اشتباه رو درست کنیم.