وفاپور همون موقعی که همه میگفتند خوب هست هم زیاد جالب نبود...
بیشتر بچه ها از بگو بخند و لحن طنزش خوششون میومد... نمره هم خیلی جالب نمیداد... من تو امتحانش همه ی سوالات رو نوشتم ولی 14 گرفتم....
نه کارمندانش مثل آدم رفتار میکردند... نه اساتیدش جالب بودند و نه سوال دادنش خوب بود و نه نمره دادنش... حداقل تو تهران جنوب برای هر درسی یه استاد نسبتا خوب یا معمولی پیدا میشه و کارمندها هم رفتار خوبی دارند ولی اونجا اینطور نیست...
دوستان سلام...كسي هست كه فارق التحصيل شده باشه؟
من يك سوال دارم:f34r:
فعلا که سایت فنی ترکیده!
ولی لیستش اومده بود.اینم لیستش که الان باز نمیشه
http://fe.azad.ac.ir/index.aspx?siteid=20&pageid=1502&newsview=1548
کلا همه امتحانات 16 تیر به 23 تیر منتقل شدهسلام
درسته که امتحان معادلات دیفرانسیل از 16 افتاده 23؟
آره می دونم قضیش چیهمن 2 ترم پیش باهاش اخلاق داشتم خوب بود:دی (20 شدم)، شاید این ترم اعصابش خورد بوده!![]()
یعنی فقط همین درسارو ارائه میدن؟
آخه برای سخت افزارها که پروژه و کاراموزی ارائه ندادن
این دیگه نوبره
من ترم آخرم باهاش داشتم, ببین سوالاش خداییش سخت نبود, من زیاد نخونده بودم اما تونستم برگه رو سیاه کنم .
نمره هم خوب داد انصافاً
همین مسایلی رو که تو کلاس درس داده رو بخون ، جلسه آخر هم چندتا سوال میده و اون ها رو خوب یاد بگیر چون تو همون مایه ها میده .
بپرس عزیزم
دوست عزيز با تشكر از شما...
مي خواستم بدونم وقتي مدرك موقتت رو گرفتي گفتند مدرك اصلي كي آمادس؟ مدرك اصلي رو كي به شما دادند؟
در ضمن آيا هنگام گرفتن مدرك موقت از شما امضا و اثر انگشت گرفتند يا نه؟
با تشكر از شما...
اگر درسیو افتاده باشم بعد این ترم پاسش کنم توی معدل کل کدومو میذارن؟ جفتش؟