• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
:D
آخ آخ به قول کابوی الان به این داشتم فک میکردم که اگه مث بچه آدم نشسته بودم سر درسام الان باهم مدرک میگرفتیم :(
اخه حوصله ادم سر میره عین بچه ادم بشینه سر درساش جدی میگم

کی گفت محسن راد نمره دادنش بر خلاف اخلاقش خوبه؟؟؟
دستم بهش برسه خفش میکنم. ~x( :mad:

من نگفته بودم ولی تایید میکنم نمره دادنش بد نیسبر خلاف درس دادنش :D

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
طبق سوالاتی که من دیدم خبری از تعریفی و اینجور چیزها نبودش!ولی اثباتی حدود 2 تا 2و نیم نمره حتما میادش!اونم تا الان هر چی برگه رو دیدم از ترمودینامیک سوال میادش ولی یه دو سه تایی هم بودش که از قسمت های انبساط خطی و از اینجور چیزها سوال اثباتی داده بودن!
اینا فرمول هایی هستن که اثباتشونو توی ترم های مختلف داده بودن(توی paint نوشتمشون)4 تا سوال اول که کنارشون ستاره زدم تکرارشون حدود دو سه باره و یحتمل از یکی از همینا سوال اثباتی میادش):
http://s5.picofile.com/file/8108689818/FORMUL.rar.html

ممنون.
خیلی لطف کردین.
میدونستم از این چهارتا یکیش میاد و اومد.
اتو

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
من نگفته بودم ولی تایید میکنم نمره دادنش بد نیسبر خلاف درس دادنش :D
بله بله :دی
تبریک میگم :
1-فارغ شدی
2-دست من بهت دیگه نمیرسه سر این نمره گرفتنم :دی

خخخخخخخخ
نه نوموخام عمو..:D

منو یاد این دختر لوسا انداختی :دی

تکش نمیدونم چرا این قدر دوس دارم اذیتت کنم؟تو میدونی چرا؟شاید مال جنبه اته :دی

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
مهسا خانوم
من سه خط اول نوشته طولانیتون رو خوندم.یه سوال برام پیش اومد اگه مایل بودید جواب بدید(چون شخصیه)بعد با توجه به جووابتون یاجواب اون پست طولانیتون رو میدم واز هرخطش نکاتی رو خواهم گفت که احتمالا خیلی وقت میگیره اما مینویسم
شما پدرتون شغلش چیه؟یعنی نظامی و موارد مشابه یا ازاد؟
ببین عاقا احراد منظورتونو متوجه شدم!ولی خب طرز فکر هر کسی بستگی به خانواده یا شغل پدر و مادرش بستگی نداره که!
ما تو خانوادمون هم نظامی داریم و هم شغل ازاد !ولی هر دو خانواده نظرشون یکیه!

شما نگاه کن تو ملکت ما اومدن ملیاردها خوردن اصن کسی صداش در نیومد -تو ترکییه مشابهش شد یه کشور بهم ریخت و کلی وزیر و... استفا دادن و کلی آدم سرشناس دستگیر شد
آیا مملکتی مثل ما ارزش قیاس شدن حتی داره ؟

بقیه موارد رو کاری ندارم قبلا نظرمو گفتم دیگه هم حس ادامه دادنشو ندارم!
ولی این تیکه ای که از صحبتتون بر داشتم رو کاملا باهاش موافقم ...
خب مثال هاش کاملا واضحه!
یکیش همین یارویی که جدیدا دستگیرش کردن و میگه که هدفش کمک به ایران بوده!تهش هم معلوم کیا پشتشن و فردا پس فردائه که به پشتوانه ی همونا از زندون میزنه بیرون بدون اینکه جواب پس بده!
یکی دیگه اش هم همون اشخاصی که باعث شدن کل مملکت بهم بریزه!(من کاری ندارم که تقلب شده یا نشده مهم برام این بوده که باعث یه شورش اونم بر سر قدرت شدش و به پشتوانه اش کلی از جوان مملکت نفله شدن!)مثلا الان حکم سرعی اینا اعدام بوده ولی چرا اعدام نشده؟!تازه نکته ی جالبش اینه که قراره از زندان بیان بیرون!!!!(خدا اخر و عاقبتمون رو به خیر کنه!)
الان تنها مشکلمون اینه که کسی که بند پ داره میتونه هر کاری که دلش میخواد انجام بده!!!

وض مملکت درست نمیشه چون هیچ کس سرش تو کار خودش نیست! ماشالا کل مملکت منتقد سیاسین :دی یه نفر نمیشینه خودشو نقد کنه و ببینه مشکل کار خودش کجاس!o_O
این وسطم اونایی که مارو درگیر این بحثای چرت و پرت میکنن با خیال راحت بیشترین سود و از این درگیریای ذهنی ما میبرن! وقتشم برسه صداتو میبرن میگن همینی که هست ! بعد خیلی اروم میشینی سرجات و به گذشتت نگاه میکنی میبینی چیکارا میتونستی بکنیو نکردی! عمرو فکرتو سر چه چیزای بی ارزشی که تهش هیچکاری از دستت برنمیاد هدر دادی!
چی شد الان؟!!
اخه اگر الان مملکت ادم مشکل داشته باشه چجوری میخوای توش کار کنی؟چجوری میخوای توش شغل پیدا کنی؟
اول مشکلات باید درست بشن راه باید اماده بشه بعدش ما که درسمون تموم شد راحت وارد مملکت سالم و ایده آل بتونیم بشیم!
برای بدست اوردن هر چیزی بلاخره باید یه چیزی رو از دست داد!
همین دیگه!چون طرز فکر ما اینه!اگر مثل ترکیه برای خودمون و نظرمون ارزش قائل بودیم پا حرف و نظرمون میموندیم و ازش دفاع میکردیم!ما فقط منتظریم یکی بیاد از خودش یه حرکتی نشون بده!ولی چرا خودمون یه حرکتی به خودمون ندیم؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
اخه حوصله ادم سر میره عین بچه ادم بشینه سر درساش جدی میگم
شما نظری ندارین و توی بحث شرکت نمیکنید چرا بقیه رو از این کار منع میکنید؟
اگر کسی توی این جامعه داره زندگی میکنه و آینده ی مملکتش براش مهمه بلاخره باید از خودش یه واکنشی نشون بده,نه؟؟
بلاخره باید کار رو از یه جایی شروع کردش!

پ.ن:
میخواستم یه چیزی بگم ولی خب بی خیالش شدم!!!:D:cool:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
ممنون.
خیلی لطف کردین.
میدونستم از این چهارتا یکیش میاد و اومد.
اتو

خواهش میکنم:)
آره اتو اومدش!
نمونه سوالای ریاضی هم بدستم برسه اونارم انالیزمیکنمشون(به قول احراد)

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
میخواستم مفتی فیض ببرم ببینم بالاخره میتونی راضیش کنی چی میگی یا نه
اره واقعا وضعش این نبود
1 - واسه تغییر دادن این مملکت هرکس باید اول از خودش شروع کنه چون این خونه از بیس مورد داره :D

:D اخه هر چی بگی میشی منتقد سیاسی چون همه چی ربط به مملکت پیدا میکنه ...
2 - ولی خداییش یه موضوع مهم اینه که دولت و .. و اینا هم عوض شه این فرهنگمون عوض بشو نیست چون دیگه این ربط به مردم داره حداقل تو این وضعیت اسفناک مردم کمی پشت هم بودن به هم دیگه اهمیت میدادن خوب بود
پ.ن : اینکه میگی به گذشتت نگاه میکنی و اینا ... یه دوستی دارم عزیزش و زندگیشو سال 88 از دست داد الان همچنان رو حرفش هست و مبارزه با اینکه خونوادشم مخالفشن :D البته این بنده خدا کلا سرش رو تنش زیادیه ... 3 - سیاست واقعا بی پدر مادره ولی بیخیال هم نمیتونی باشی
4 - من یه خبر مربوط به تاپیک بدم جاتون خالی مدرک اصلیم رو گرفتم دیروز :cool:
موافقم که این بحثا فایده ای نداره ولی کسی که استارت اینو زده دو تا حالت داره یا میخواد جواب بگیره و به حقیقت برسه یا اینکه میخواد نظرشو القا کنه به دیگران که در هر دو صورت جوابشو باید داد وگرنه اینجا مطرح نمیکرد
1 - این جمله رو قبول دارم ولی من خودم به شخصه هر چی خواستم از خودم شروع کنم نشد . نمونش رانندگیه ، مدتی مثل بچه آدم از وسط لاین و راهنما و ... ولی دیدم اگه اینجوری بخوام ادامه بدم تصادف میکنم بیخیال شدم و تو موارد دیگه هم تست کردم حتی با اطرافیام تست کردیم ولی جواب نداد و نتیجه عکس داد که بعضی جاها حس کردم مردم به چشم یه آدم ... به من نگاه میکنن !
بنظرم این نسل که گذشت و فک نکنم بشه تغییرشون داد ولی باید روی نسل بعد کار بشه که مقدمه اش هم آموزش و پرورشه که یکی از داغون ترین جاهای این کشور هم اتفاقا همین آموزش و پرورششه !
2 - موافقم . اگه بهترین دولت رو هم بیاری اینجا جواب نمیده چون مردم عوض بشو نیستن ! از میون همین مردم هم مدیرای دون پایه و متوسط این مملکت تشکیل میشه که یدونش صداش دراومد یه ا.خ.t.ل.ا.3 گنده از توش زد بیرون ! هر چند که بالاتریا ...
3 - LiKe
4 - مبارک باشه . چه حسی داره ؟ منم به امید خدا تا چند ده ترم آینده اگه شوت نشم سربازی ممکنه فارغ بشم :)

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
خواهش میکنم:)
آره اتو اومدش!
نمونه سوالای ریاضی هم بدستم برسه اونارم انالیزمیکنمشون(به قول احراد)

اتفاقا خیلی دنبال نمونه سوالای ریاضی هستم چون شنبه امتحان دارم.
اونارم اگه بزارید تو تاپیک خیلی خوب میشه..............;)

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
بله بله :دی
تبریک میگم :
1-فارغ شدی
2-دست من بهت دیگه نمیرسه سر این نمره گرفتنم :دی

مرسی :D ... حالا مگه چند شدی ؟؟ (شما آی تی ها به نمره زیر 19.75 عادت ندارید نه ؟؟ :D )
کلا تکش میطلبه که بهش گیر بدی :cool: جزوه خواصشه:D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
همه همینو میگن :دی
ببین عاقا احراد منظورتونو متوجه شدم!ولی خب طرز فکر هر کسی بستگی به خانواده یا شغل پدر و مادرش بستگی نداره که!
ما تو خانوادمون هم نظامی داریم و هم شغل ازاد !ولی هر دو خانواده نظرشون یکیه!

بقیه موارد رو کاری ندارم قبلا نظرمو گفتم دیگه هم حس ادامه دادنشو ندارم!
ولی این تیکه ای که از صحبتتون بر داشتم رو کاملا باهاش موافقم ...
خب مثال هاش کاملا واضحه!
یکیش همین یارویی که جدیدا دستگیرش کردن و میگه که هدفش کمک به ایران بوده!تهش هم معلوم کیا پشتشن و فردا پس فردائه که به پشتوانه ی همونا از زندون میزنه بیرون بدون اینکه جواب پس بده!
یکی دیگه اش هم همون اشخاصی که باعث شدن کل مملکت بهم بریزه!(من کاری ندارم که تقلب شده یا نشده مهم برام این بوده که باعث یه شورش اونم بر سر قدرت شدش و به پشتوانه اش کلی از جوان مملکت نفله شدن!)مثلا الان حکم سرعی اینا اعدام بوده ولی چرا اعدام نشده؟!تازه نکته ی جالبش اینه که قراره از زندان بیان بیرون!!!!(خدا اخر و عاقبتمون رو به خیر کنه!)
الان تنها مشکلمون اینه که کسی که بند پ داره میتونه هر کاری که دلش میخواد انجام بده!!!

چی شد الان؟!!
اخه اگر الان مملکت ادم مشکل داشته باشه چجوری میخوای توش کار کنی؟چجوری میخوای توش شغل پیدا کنی؟
اول مشکلات باید درست بشن راه باید اماده بشه بعدش ما که درسمون تموم شد راحت وارد مملکت سالم و ایده آل بتونیم بشیم!
برای بدست اوردن هر چیزی بلاخره باید یه چیزی رو از دست داد!
همین دیگه!چون طرز فکر ما اینه!اگر مثل ترکیه برای خودمون و نظرمون ارزش قائل بودیم پا حرف و نظرمون میموندیم و ازش دفاع میکردیم!ما فقط منتظریم یکی بیاد از خودش یه حرکتی نشون بده!ولی چرا خودمون یه حرکتی به خودمون ندیم؟

اتفاقا من معتقدم خانواده و محیط اطراف خیلی تاثیر داره
من زیاد دیدم کسایی که منطقشون چیز دیگه ای بوود و چیز دیگه ای برای ملت نطق میکردن و سنگ به سینه میزدن چرا ! خوب معلومه
من ترکیه رو از این جهت مثال زدم که بعنی اگه مردم کره دارن به آمریکا و.. اعتراض میکنن دلیلش زیر سلطه تر بونشون نسبت به ما نیست ! دلیلش حساسیتشون به ریز ترین مسائل کشوره
من یادمه کره تظاهرات کرده بودن که چرا گوشت از آمریکا میاد تو کشورشون ! اونوخ مردم ما تو حسرت مرغ ترکیه ای هستن ! از بس آشغال ترین اجناس رو به خوردشون دادن که فرق بین گوشت سگ و گوسفند رو نمیفهمن
بحث سر سیب زمینی بودن ملت بود !

اگر کسی توی این جامعه داره زندگی میکنه و آینده ی مملکتش براش مهمه بلاخره باید از خودش یه واکنشی نشون بده,نه؟؟

پ.ن:
میخواستم یه چیزی بگم ولی خب بی خیالش شدم!!!:cool:

این لردی هم خودش مخزن گلایس مثل ما - انقدر انگولکش نکن منفجر میشه هر چی دق و دلی داره رو سر شوما میریزه ها

کلا همه یه چیزی میخان بگن ولی بیخیال میشن :خخخخخخخخخ

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
موافقم که این بحثا فایده ای نداره ولی کسی که استارت اینو زده دو تا حالت داره یا میخواد جواب بگیره و به حقیقت برسه یا اینکه میخواد نظرشو القا کنه به دیگران که در هر دو صورت جوابشو باید داد وگرنه اینجا مطرح نمیکرد
1 - این جمله رو قبول دارم ولی من خودم به شخصه هر چی خواستم از خودم شروع کنم نشد . نمونش رانندگیه ، مدتی مثل بچه آدم از وسط لاین و راهنما و ... ولی دیدم اگه اینجوری بخوام ادامه بدم تصادف میکنم بیخیال شدم و تو موارد دیگه هم تست کردم حتی با اطرافیام تست کردیم ولی جواب نداد و نتیجه عکس داد که بعضی جاها حس کردم مردم به چشم یه آدم ... به من نگاه میکنن !
بنظرم این نسل که گذشت و فک نکنم بشه تغییرشون داد ولی باید روی نسل بعد کار بشه که مقدمه اش هم آموزش و پرورشه که یکی از داغون ترین جاهای این کشور هم اتفاقا همین آموزش و پرورششه !
2 - موافقم . اگه بهترین دولت رو هم بیاری اینجا جواب نمیده چون مردم عوض بشو نیستن ! از میون همین مردم هم مدیرای دون پایه و متوسط این مملکت تشکیل میشه که یدونش صداش دراومد یه ا.خ.t.ل.ا.3 گنده از توش زد بیرون ! هر چند که بالاتریا ...
3 - LiKe
4 - مبارک باشه . چه حسی داره ؟ منم به امید خدا تا چند ده ترم آینده اگه شوت نشم سربازی ممکنه فارغ بشم :)

واسه همین میگم پست اول کافیه دیگه چون از پست دوم معلوم میشه هدف طرف چیه یا میخواد القا کنه یا به حقیقت برسه ;)
1- بخاطر خودت زندگی کن و درست زندگی کن این مردم هرکاری کنی یه چیزی پشتت میگن و به چشمه دیگه نگاه میکنن :D با وجدانت تصمیم گیری کن
اگه اشتباه نکنم یه بار احراد بود گفت "وقتی همه با نظرم موافقم احساس میکنم یه جای کارم اشتباهه" :D این جمله یه ادم مشهور ی هستااا ولی خداییش به حرف و حدیثی که از کار درست منحرفت میکنه گوش نده
4- والا اینقدر نرفتم مدرک موقتمو بگیرم آخر اصلش صادر شد حس اینکه یه مقوا A4 تو کشوم اضافی شد :D

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372

پ.ن:
نزدیک به 10 روزه پست ندادم ولی مطالب رو خوندم تا الان دیگه نمی شد چیزی نگفت .باید بگم اولا لرد هر کاری می کنه خوب کاری می کنه ایشون حق اب و گل دارن توی این فروم دوما این فروم در مورد دانشکده فنی هستش .پس صحبت در مورد بقیه مسائل زیاد جالب نیست .اگرم لازم باشه جاش اینجا نیست .ولی می خواید ادامه بدید دوشواری نداریم ادامه بدید ولی خو به دیگران هم حق دادن نظرشون و مخالفت با بحث رو بدید .در ضمن شوما که کامپیوتی باید رابطت رو با لرد حسنه کنی هر چی باشه هم رشته ایه و فارع التحصیل همین یونیه .
اینا به کنار اوایل داشتم فکر می کردم این چند روز پست ندادم یکی یه خبری از ما نگرفت ولی بعد دیدم توی پستای بچه ها اسمم بوده:cool: برای همین کسی نبودم رو حس نکرده .

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

پ.ن:
اینی که نقل کردی ربطی به جوابت نداشتاا
:D همون بیخیال شدی بهتره

نزدیک به 10 روزه پست ندادم ولی مطالب رو خوندم تا الان دیگه نمی شد چیزی نگفت .باید بگم اولا لرد هر کاری می کنه خوب کاری می کنه ایشون حق اب و گل دارن توی این فروم دوما این فروم در مورد دانشکده فنی هستش .پس صحبت در مورد بقیه مسائل زیاد جالب نیست .اگرم لازم باشه جاش اینجا نیست .ولی می خواید ادامه بدید دوشواری نداریم ادامه بدید ولی خو به دیگران هم حق دادن نظرشون و مخالفت با بحث رو بدید .در ضمن شوما که کامپیوتی باید رابطت رو با لرد حسنه کنی هر چی باشه هم رشته ایه و فارع التحصیل همین یونیه .
اینا به کنار اوایل داشتم فکر می کردم این چند روز پست ندادم یکی یه خبری از ما نگرفت ولی بعد دیدم توی پستای بچه ها اسمم بوده:cool: برای همین کسی نبودم رو حس نکرده .

نه بابا مگه بنده خدا قراره به خاطر اینکه من ارشدشم با من هم عقیده باشه ... هم عقیده باشه نباشه دعوا کنه نکنه تیکه بندازه در مورد درس باشه بلد باشم جوابش رو میدم ;) اذیت نکن دختر مردمو الکس :D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
هر حرکتی باید پشتش استراتزی داشته باشه و درست کردن این استراتژی وظیفه منو شما نیست. منو شما تنها وظیفمون اینه که صبر داشته باشیم و کنترل رو احساسات و تعصبمون داشته باشیم. ماها قدر خودمونو نمیدونیم !هرجایی احساساتمون میتونه بهمون قلبه کنه و خودمونو فدا کنیم! اینکه چرا بقیه کم کاری میکنه فعلا ربطی به ما نداره! در مورد پیشرفتم راه هست ولی سخته! اگه بتونی روی هدف و کارت تمرکز داشته باشی بالاخره به یه جایی میرسی...

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
این تبادل نظر دیگه داره تبدیل به بحث میشه .....!
نظر تک تکتون برام مهم بود و کلی به انالیزم از جامعه کمک کرد!(عاقا این انالیز شد تیکه کلامم!)
از همکاریتون کمال تشکر رو دارم و....به من که چیزی برنخورد و به خودم نگرفتم امیدوارم بقیه هم چیزی ازم به دل نگرفته باشن...
...
..
.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
این تبادل نظر دیگه داره تبدیل به بحث میشه .....!
نظر تک تکتون برام مهم بود و کلی به انالیزم از جامعه کمک کرد!(عاقا این انالیز شد تیکه کلامم!)
از همکاریتون کمال تشکر رو دارم و....به من که چیزی برنخورد و به خودم نگرفتم امیدوارم بقیه هم چیزی ازم به دل نگرفته باشن...

چیزی گفته نشد به کسی بربخوره ... افرادی هم که باهات بحث کردن تا جاییکه من شناختم اینقدر عاقل هستن که در حین برخوردن جاخالی بدن :D
خسته نباشید از این بحث طولانی

پ.ن : چرا اینقدر شکلک ها کم شده ؟؟!!o_O

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
واسه همین میگم پست اول کافیه دیگه چون از پست دوم معلوم میشه هدف طرف چیه یا میخواد القا کنه یا به حقیقت برسه ;)
1- بخاطر خودت زندگی کن و درست زندگی کن این مردم هرکاری کنی یه چیزی پشتت میگن و به چشمه دیگه نگاه میکنن :D با وجدانت تصمیم گیری کن
اگه اشتباه نکنم یه بار احراد بود گفت "وقتی همه با نظرم موافقم احساس میکنم یه جای کارم اشتباهه" :D این جمله یه ادم مشهور ی هستااا ولی خداییش به حرف و حدیثی که از کار درست منحرفت میکنه گوش نده
4- والا اینقدر نرفتم مدرک موقتمو بگیرم آخر اصلش صادر شد حس اینکه یه مقوا A4 تو کشوم اضافی شد :D
خوب نمیشه ج هم ندیم قبول نداری ؟
1 - من نگفتم الان اشتباه زندگی میکنم ، میگم بعضی تغییرات که تو خودم دادم ج نداد بیخیال فرهنگسازی و این حرفا شدم وگرنه اگه بعضی وقتا حس شوماخری وول وول نکنه توم نرمال رانندگی میکنم :)
من سعی میکنم کار درست رو انجام بدم همیشه و اصلا هم برام مهم نیس چی در موردم فک میکنن ولی دوست هم ندارم منو ببخشید احمق فرض کنن ;) ( هر چند که به قول خودت در هر صورت یه چیزی پشت آدم میگن )
4 - :D:D ( اون شکلک خنده باحاله نیست بذارم بجاش دو تا از این گذاشتم ) . یعنی قشنگترین توصیفی بود که از مدرک گرفتن تا حالا شنیدم

بالا