• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
بچه ها علیرضا کبیری اصل برای آز ماشین چطوره؟ ماشین 1 باهاش داشتم راضی بودم... ولی میگم درسهای عملس رو چطوره؟ امتحانش؟ گزارش کار؟ نمره؟
و اینکه علی اصغر رضی کاظمی رو میشناسید برای این درس؟
آز کنترل کودوم استاد؟ مسعود کاردان، نیما یوسف پور،؟
از درس شبکه های کامپیوتری اطلاعات دارید عایا؟ استادش هم نیما جعفرزاده؟
و یا درس کار آفرینی؟ خبر ندارید چجور درسیه؟؟ استادش هم احمد اسدی.
ممنون!

esi-mekanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
راستي اگه كسي فقط 3 واحد نظري و 1 واحد عملي( تربيت بدني) داشته باشه نميشه معرفي به استاد كرد يا راهي هست كه نخوايم شهريه رو كامل بديم .

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اگر یه درسی رو برداریم ولی اخر انتخاب واحد به دلیل استاد داغون حذفش کنی میتونی توی حذف و اضافه یه استاد دیگه برداری؟
الان موقع انتخاب واحد اصلی هر بلایی می تونی سرش بیاری وقتی تموم شد و رفتیم سراغ حذف و اضافه اونموقع دیگه قوانین عوض می شه .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اگر یه درسی رو برداریم ولی اخر انتخاب واحد به دلیل استاد داغون حذفش کنی میتونی توی حذف و اضافه یه استاد دیگه برداری؟
تا وقتی که رکوردت بازه حذف کنی مشکلی نیست!اما اگه حذف نکنی وتا زمان حذف واضافه بمونی.دیگه نمیتونی تغییر بدی نه استادو نه کلاسو
فقط میتونی حذف کنی

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
آز فیزیک یک عبداله نادری خوبه؟کسی باهاش تجربه داشته؟
فیزیک 2 مهشید نژاد نیک خوبه؟
ریاضی دو نسرین ابراهیمی حسین زاده خوبه ؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
احمدی هم نمرم رو داد 19.5 می تونست 20 هم بده ولی اشکال نداره معدل رو هم با ماشین حساب زدم 19.08:cool:ممکنه جزو نفرات اول باشم ؟ چجوریه ؟هر سال ورودی نفر اول داره ؟یا هر رشته ؟یا کل یونی همش رو هم 1 نفر ؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان دوستان!
من نمیرسم جواب همتون روبدم ولی حیفم میاد سوالاتون رو میبینم هیچی نگم!برید تا پیک معرفی اساتید تو3-4 صفحه اول انالیزای من درباره معادلات واسامی اساتید وریاضی وریاضی مهندسی ونمیدونم ریاضی مهندسی ونیما یوسف پور وسیاوش جعفری و.....ههست .بخونید حداقل شاید یه گزینتون کم یا زیاد بشه.
پس اگه بخودتون زحمت نمیدید دیگه به من مربوط یست.کلا اون 10-15 صفحه خوندنش دوساعتم طول نمیکشه!

اگه سوالی هم هست که من باید جواب بدم ولابلای این همه پست شاید نتونم پیداش کنم.سوالتون رو بپرسید ولینکش رو برام پخ کنید .تا اگه بلدم ج بدم وهمه بقیه استفاده کنن.

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
آز فیزیک یک عبداله نادری خوبه؟کسی باهاش تجربه داشته؟
فیزیک 2 مهشید نژاد نیک خوبه؟
ریاضی دو نسرین ابراهیمی حسین زاده خوبه ؟
دوران ما(همین 4سال پیشو میگما) یه عبداله نادری نامی بود،مزخرف هم درس دادنش و هم نمره دادنش.من باهاش فیزیک1 داشتم.خلاصه اگه میتونی با کس دیگه بردار.
موفق باشی

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
دوران ما(همین 4سال پیشو میگما) یه عبداله نادری نامی بود،مزخرف هم درس دادنش و هم نمره دادنش.من باهاش فیزیک1 داشتم.خلاصه اگه میتونی با کس دیگه بردار.
موفق باشی
خیلی ممنون باهاش برنمیدارم
احمد پیردوانی خوبه عایا؟

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
دوستان دوستان!
من نمیرسم جواب همتون روبدم ولی حیفم میاد سوالاتون رو میبینم هیچی نگم!برید تا پیک معرفی اساتید تو3-4 صفحه اول انالیزای من درباره معادلات واسامی اساتید وریاضی وریاضی مهندسی ونمیدونم ریاضی مهندسی ونیما یوسف پور وسیاوش جعفری و.....ههست .بخونید حداقل شاید یه گزینتون کم یا زیاد بشه.
پس اگه بخودتون زحمت نمیدید دیگه به من مربوط یست.کلا اون 10-15 صفحه خوندنش دوساعتم طول نمیکشه!

اگه سوالی هم هست که من باید جواب بدم ولابلای این همه پست شاید نتونم پیداش کنم.سوالتون رو بپرسید ولینکش رو برام پخ کنید .تا اگه بلدم ج بدم وهمه بقیه استفاده کنن.
لینکش رو میدی اهراد؟
احمدی هم نمرم رو داد 19.5 می تونست 20 هم بده ولی اشکال نداره معدل رو هم با ماشین حساب زدم 19.08:cool:ممکنه جزو نفرات اول باشم ؟ چجوریه ؟هر سال ورودی نفر اول داره ؟یا هر رشته ؟یا کل یونی همش رو هم 1 نفر ؟
خب الان رکوردت باید باز شده باشه دیگه؟؟؟؟؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان دوستان!

شرمنده ولی فکر کنم حداکثر تا یک ربع دیگه رکوردم بازه و کلا تا الان نه واحد برداشتم هیچ کی رو هم نمیشناسم متاسفانه:mad: لطفا از کمک به من دریغ نکنید:(

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اون قضیه که تا 10 بار میتونی ثبت نهایی رو بزنی درسته ؟ اگر 10 بارت تموم بشه دیگه نمیتونی ثبت بزنی ؟
اخه یادمه انتخاب واحد ترم گذشته 2-3 تا مونده بود فرداش که رفتم ببینم چیزی هست بردارم دیدم دوباره شده 10 تا ...

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
87504125768705234253.png

یذره از این کارنامه ها نگاه کنید عقده ای نشید .(وای خدا چه حالی می ده ادای اینایی که خودشونو می گیرن و بقیه رو قبول ندارن دربیاری خخخخخخخخ:p:D)ینی طراحیه اون وسط گند زده توش ولی بیخیال تا من باشم سمت گوسفند نرم .

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
تا 10 قانونشه .بعد اگر سر خدمات کامیپوت خلوت باشه برات کم می کنن بهشون بگی .معمولا لج می کنن .اگر کسی یونی باشه و بره بگه معمولا کم می کنن .اگر تقاضا زیاد باشه معمولا اخراش یه بار دوباره برای همه رو کم می کنن .

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
2 نکته هست اولیش اینه که معدل ترم اینه نه کل .2 اینه اینا اومدن ولی توی قسمت کارنامه ثبت نشدن در نتیجه برای همین نوشتم با ماشین حساب معدل گرفتم .

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
تو هر رشته/ورودی ( مثلا نرم افزار ورودی 92 ) سه نفر برتر رو مشخص میکنن / فک کنم تیر سال بعد اسامی میاد / البته فک کنم با این معدل 1 تا 3 کل tj بشی
مبارک :)

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
تو هر رشته/ورودی ( مثلا نرم افزار ورودی 92 ) سه نفر برتر رو مشخص میکنن / فک کنم تیر سال بعد اسامی میاد / البته فک کنم با این معدل 1 تا 3 کل tj بشی
مبارک :)
بعد چی میشه ؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
این لینکشhttp://forum.persiantools.com/threads/معرفی-اساتید-تهران-جنوب.417679/

مهسا:شما باید دیشب همه کاراتو میکردی.الانم من درباره ریاضی 1 وفیزیک و...نمیتونم چیزی بگم.چون ما ناپیوسته بودیم واینارو اینجا نداشتیم

فرزاد:وقتی ثبت همه پر بشه وهی زنگ بزنن ،زنه دیونه میشه وثبت همه رو کم میکنه

mohmrg

Registered User
لایک‌ها
393
87504125768705234253.png

یذره از این کارنامه ها نگاه کنید عقده ای نشید .(وای خدا چه حالی می ده ادای اینایی که خودشونو می گیرن و بقیه رو قبول ندارن دربیاری خخخخخخخخ:p:D)ینی طراحیه اون وسط گند زده توش ولی بیخیال تا من باشم سمت گوسفند نرم .

سگ تو روحت :))))
(الان اینو میتونی به عنوان تبریک حساب کنی :))))

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
معلومه که مشکل پیش میاد.مثلا فیزیک1 پیش نیاز فیزیک2 هست.تنها در صورتی میتوانید این دوتا را با هم بردارید که فیزیک1رو این ترم بیفتید و در ترم بعد هم فیزیک1 و هم فیزیک2 را بردارید.البته باز هم باید فیزیک 1 رو حتما پاس کنید...
انتخاب واحد همزمان درس پیشنیاز و وابسته

ماده 23: در صورتی که دانشجو از یک یا چند درس پیشنیاز نمره قبولی کسب ننماید و یا برابر مقررات در کلاس های درس یا دروس پیشنیاز شرکت نموده اما سر انجام آنها را حذف نموده باشد می تواند با نظر گروه، آن درس یا دروس را با درس یا دروس وابسته در یکی از نیمسال های بعد انتخاب و بگذراند.چنانچه نتواند در درس یا دروس پیشنیاز نمره قبولی کسب کند یا آن را حذف نماید نمره درس یا دروس پیشنیاز و همچنین درس یا دروس وایسته(اعم از قبولی یا ردی)حذف می گردد.

فکر کنم اشتباه میکنی
فکر کنم میشه حتی با حذف کردنم باز همنیاز کرد

بالا